Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

541 31,00%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

660 37,82%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,02%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,16%
Σελ. 590 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 570580585588589590591592595600610 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.836-8.850 από 25586
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω btw ειμαι ακόμα στο σταθερό πρόγραμμα που υπήρχε μέχρι πέρισυ, με τα 0,085 και που ανέβηκε στα 0,11 (αν θυμαμαι καλά) + 15€ πάγιο.
    Δεν τα θυμάσαι καλά.
    Το eletricon είχε τιμές 0,085/0,0661 με βάση το συμβόλαιο, την 20/7/21 μας ενημέρωσε ότι οι τιμές αλλάζουν σε 0,099/ 0,07897 από 1/8 και με την επιστολή της 6/10/21 μας έστειλε τελεσίγραφο ότι οι τιμές αλλάζουν από 10/10 σε 0,12 (μέρα-νύχτα) και πάγιο 12€/μήνα.

Με τη λήψη αυτής της επιστολής, άλλαξα σε Online και χαίρομαι για την κίνηση αυτή.
    Αναρωτιέμαι, όμως, τι είναι αυτό που σε κράτησε στην ΕΛΙΝ, μέχρι σήμερα, και βλέπω ότι είσαι προετοιμασμένος να μείνεις κι άλλο;
    Έχεις λεφτά για πέταμα όταν η ΔΕΗ προσφέρει το ίδιο ρεύμα με πολύ μικρότερη τιμολόγιο και πάγιο;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων

Με την επιστολή αυτή επιβεβαιώνεται επιτέλους και μάλιστα από πάροχο και όχι από την κυβέρνηση ή από μέσα ενημέρωσης ότι, η επιδότηση αφορά σε ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές και σε ΟΛΑ τα προγράμματα (κυμαινόμενα και σταθερά) των παρόχων.

Ελπίζω να κατάλαβαν πλέον το λάθος τους όσοι συμφορουμίτες επέμεναν, μετά μανίας, ότι αφορά ΜΟΝΟ στα κυμαινόμενα.
    Tρέχω να κρυφτώ...

Κοίτα... η επιδότηση που ακούγαμε τόσο καιρό για 0.03, 0.06 αφορούσε όντως μόνο τα κυμαινόμενα.

Δεν είχε ακουστεί πουθενά για μειωμένη επιδότηση στα σταθερά, μη τρελαθούμε.

Κλασικά τη τελευταία στιγμή έγιναν όλα... βάλε εδώ 0.02 βάλε εκεί 0.15 (!!!) και βγήκε αυτό το πράγμα.

Πάντα έτσι βγαίνουν ΦΕΚ στην Ελλάδα, γράψε-σβήσε, 10 λεπτά πριν το στείλουν στο τυπογραφείο.

Ίσως για την επιδότηση των σταθερών έπαιξαν ρόλο και τα δεκάδες mail που έστειλα σε ΥΠΕΝ, ΥΠΑΝ, ΡΑΕ, ΕΚΠΟΙΖΩ, κόμματα κλπ

Ένα απλό mail μπορεί να κάνει τη διαφορά... τις προάλλες είχα απάντηση απ'το Τμήμα Ηλεκτρικής Ενέργειας του ΥΠΕΝ ότι θα λάβουν υπόψιν τις προτάσεις μου για τροποποίηση του Άρθρου 30, παρ2 του Κώδικα Προμήθειας που επιτρέπει στους παρόχους να μεταβάλλουν τη τιμή προμήθειας και να ενημερώσουν στον επόμενο λογαριασμό. Δε περιμένω αποτελέσματα... ίσως και να μη κάνουν καμία αλλαγή. Τουλάχιστον όμως έφτασαν οι επισυμάνσεις μου εκεί που έπρεπε.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Σε πόσες σελίδες λέτε να έρθει η ερώτηση
    Μήπως συμφέρει να μείνω σε κυμαινόμενο ????
    Εγώ δίνω 5 στρουμφονομίσματα σε λιγότερο απο 2

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Κάτι άλλο..
    Σε Γ21 κοινόχρηστο να φανταστώ δεν υπάρχει κάτι χωρίς ρήτρα ε; Θυμάμαι καλά;
    Αν και παίρνει από ότι είδα την έκπτωση ενέργειας του κράτους..
    Μικρό ποσό μεν..
    Είπα να ρωτήσω πάντως..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι άλλο..
    Σε Γ21 κοινόχρηστο να φανταστώ δεν υπάρχει κάτι χωρίς ρήτρα ε; Θυμάμαι καλά;
    Αν και παίρνει από ότι είδα την έκπτωση ενέργειας του κράτους..
    Μικρό ποσό μεν..
    Είπα να ρωτήσω πάντως..
    στο excel έχω Γ21 ,δεν ξέρω αν έχουν διαφορά για κοινόχρηστο πρόγραμμα στις τιμές

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν τα θυμάσαι καλά.
    Το eletricon είχε τιμές 0,085/0,0661 με βάση το συμβόλαιο, την 20/7/21 μας ενημέρωσε ότι οι τιμές αλλάζουν σε 0,099/ 0,07897 από 1/8 και με την επιστολή της 6/10/21 μας έστειλε τελεσίγραφο ότι οι τιμές αλλάζουν από 10/10 σε 0,12 (μέρα-νύχτα) και πάγιο 12€/μήνα.

Με τη λήψη αυτής της επιστολής, άλλαξα σε Online και χαίρομαι για την κίνηση αυτή.
    Αναρωτιέμαι, όμως, τι είναι αυτό που σε κράτησε στην ΕΛΙΝ, μέχρι σήμερα, και βλέπω ότι είσαι προετοιμασμένος να μείνεις κι άλλο;
    Έχεις λεφτά για πέταμα όταν η ΔΕΗ προσφέρει το ίδιο ρεύμα με πολύ μικρότερη τιμολόγιο και πάγιο;
    Αν το πάμε έτσι, την ίδια ερώτηση είχαμε και πριν γίνει το όλο σούσουρο με τις αυξήσεις του ρεύματος. "Γιατί να μείνεις ΔΕΗ (τότε) όταν έχεις όλους τους εναλλακτικούς;" Αυτή τη στιγμή υπάρχει μηδενική εγγύηση για το τι θα γίνει αύριο - μεθαυριο, ούτε αυτοί ξέρουν. Αν πάω ΔΕΗ, θα κλειδωθώ για 2 χρόνια στο συμβόλαιό της, ενώ μπορεί να έχουμε βελτίωση στην κατάσταση στους εναλλακτικούς από τη νέα χρονιά.

Οπότε το "λεφτά" για πέταμα νομίζω είναι redundant ως σχολιασμός για το ότι έχω μείνει στην ΕΛΙΝ.

Επίσης δεν θέλω να πληρώσω λογαριασμό με πάγια εντολή, νομίζω έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση.
    For those who come after.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Αν πάω ΔΕΗ, θα κλειδωθώ για 2 χρόνια
    υπάρχει και το enter+ με 12 μήνες , αλλά ο καθένας πάει όπου του αρέσει

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αν το πάμε έτσι, την ίδια ερώτηση είχαμε και πριν γίνει το όλο σούσουρο με τις αυξήσεις του ρεύματος. "Γιατί να μείνεις ΔΕΗ (τότε) όταν έχεις όλους τους εναλλακτικούς;" Αυτή τη στιγμή υπάρχει μηδενική εγγύηση για το τι θα γίνει αύριο - μεθαυριο, ούτε αυτοί ξέρουν. Αν πάω ΔΕΗ, θα κλειδωθώ για 2 χρόνια στο συμβόλαιό της, ενώ μπορεί να έχουμε βελτίωση στην κατάσταση στους εναλλακτικούς από τη νέα χρονιά.

Οπότε το "λεφτά" για πέταμα νομίζω είναι redundant ως σχολιασμός για το ότι έχω μείνει στην ΕΛΙΝ.

Επίσης δεν θέλω να πληρώσω λογαριασμό με πάγια εντολή, νομίζω έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση.
    Και στο πρώτο κάνεις, πάλι, λάθος.
    Κανείς από όσους έχουμε πάει σε ένα από τα 3 σταθερά της ΔΕΗ (online, Enter, Enter+) και διαβάζουν αυτό το νήμα, δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι οι τιμές τους θα διατηρηθούν για 2 χρόνια.
    Η ΔΕΗ και κάθε πάροχος είναι υποχρεωμένοι να διατηρήσουν τις τιμές για ένα εξάμηνο και, επομένως, αν αλλάξουν τις συμφωνημένες τιμές, έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε αζημίως. Το σημαντικό, λοιπόν, είναι ότι εξασφαλίζουμε το εξάμηνο του χειμώνα στα σίγουρα και μετά βλέπουμε, αν αυνεχίσει η τρελή άνοδος και αλλάξει σχέδια η ΔΕΗ.

Για το 2ο, έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και είναι ανώφελο να προσπαθήσω να σε μεταπείσω, για άλλη μια φορά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makfil : 12-11-21 στις 21:47.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο excel έχω Γ21 ,δεν ξέρω αν έχουν διαφορά για κοινόχρηστο πρόγραμμα στις τιμές
    Με μια πρώτη ματιά δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον κάτι.. Μάλλον θα μείνει ως έχει στη ΔΕΗ όπως το βλέπω παρά να μπλέξεις με ιδιώτες..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Αν πάω ΔΕΗ, θα κλειδωθώ για 2 χρόνια στο συμβόλαιό της, ενώ μπορεί να έχουμε βελτίωση στην κατάσταση στους εναλλακτικούς από τη νέα χρονιά.
    Tι εννοείς θα κλειδωθείς; Αν ανεβάσουν τιμές φεύγεις. Αν βάλουν ρήτρα αναπροσαρμογής φεύγεις.

Ακόμα κι αν πέσουν η τελική τιμή στα κυμαινόμενα κάτω από 0.10 (που εγώ δε πιστεύω ότι θα ξαναδούμε τέτοια νούμερα ούτε σε 20 χρόνια)... η ρήτρα αποχώρησης ξεκινάει από 40 ευρώ, πάει 30ευρώ στο 6μηνο κλπ. Τα ποσά που θα δώσεις σε κυμαινόμενο πρόγραμμα αρχές του έτους (αν καταργηθεί η επιδότηση) θα είναι πολλαπλάσια. Ειδικά αν μειώσει η Ελίν τα όρια της ΟΤΣ, κλάφτα.

Και στη ΔΕΗ δε ξέρουμε πόσο θα κρατήσει το πανηγύρι, δεν έχουμε αυταπάτες. Έχουμε όμως ασφάλεια για 6 μήνες.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Μετά το 6μηνο λέτε να μας τη κάνουν;
    Και αν ναι, εκεί τι κάνουμε...
    Στο ένα που έχω online έχω λίγους μηνες ακόμα μέχρι να συμπληρωθεί το 6μηνο νομίζω..
    Στο άλλο όμως που έχω βάλει enter κοντεύει να κλείσει χρόνο από την ενεργοποίηση του πακέτου.. Αυτό πρακτικά υποθέτω ότι σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να αρχίσουμε να χορεύουμε.. Για να δούμε πως θα πάει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 13-11-21 στις 00:10.
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μετά το 6μηνο λέτε να μας τη κάνουν;
    Και αν ναι, εκεί τι κάνουμε...
    Είναι ερώτηση αυτή από σένα, που διαβάζεις κάθε post αυτού του νήματος συνέχεια;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Και οι ερωτήσεις για τους ανθρώπους είναι αγαπητέ..
    Ας το πάρουμε αλλιώς όμως..
    Πες ότι θα μας τη κάνουν.. Μετά τι;
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έχει γραφτεί σ' αυτή τη σελίδα 2 φορές.

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Και οι ερωτήσεις για τους ανθρώπους είναι αγαπητέ..
    Ας το πάρουμε αλλιώς όμως..
    Πες ότι θα μας τη κάνουν.. Μετά τι;
    Eπειδή σε ανησυχεί το μέλλον

Αν μας ζητήσουν να πληρώνουμε *100
    Θα προσπαθήσουμε να καταναλώνουμε το 1/10
    Μέχρι να βάλουμε ασετυλίνη
    Και να κάψουμε ότι δέντρα κυκλοφορούν.

Ρώτα την προ-γιαγιά σου, πως τα έβγαζε πέρα.

ΥΓ
    Θα κόψουμε το internet και θα αρχίσει ο ΟΤΕ να χρηματοδοτεί τις εταιρείες ηλεκτρισμού για να έχει πελάτες.

ΥΓ2
    Αν αρχίσεις να κυκλοφορείς στην Συγγρού με αλυσοπρίονο, κανένας ματατζής δεν θα πλησιάσει
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Σελ. 590 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 570580585588589590591592595600610 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία