Να βλέπεις; Ο άνθρωπος από κάτω έδωσε μια απάντηση τουλάχιστον..
- - - Updated - - -
Θα βάλουμε μπρος τη φουφου δηλαδή..
Got it..
- - - Updated - - -
Ps, οπότε θελήσετε και αν να μιλήσουμε σοβαρά τα λέμε..
Μια υπενθύμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
543 31,03% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
662 37,83% -
Δεν θα αλλάξω
455 26,00% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,14%
Εμφάνιση 8.851-8.865 από 25782
-
13-11-21, 00:42 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8851-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-11-21, 00:49 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8852
-
13-11-21, 00:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8853
Πιο παλιά είχε νόημα αν είχες μεγάλες καταναλώσεις να πας σε εναλλακτικούς..
Αρκετοί κέρδισαν χρήματα έτσι..
Τώρα πλέον δεν ξέρω.. Όλοι δείχνει να γυρνάνε πίσω στη ΔΕΗ τρέχοντας.. Όσοι το ψάχνουν δλδ..
Προσωπικά δεν έφυγα ποτέ.. Θες λίγο η ασφάλεια, θες κ το ότι είχα μονοψήφιο κέρδος ανά μήνα σε εναλλακτικούς..
Θα έλεγα κ κάτι ακόμα για τη ΔΕΗ ότι μπορεί να κράταγε κάπως τα τιμολόγια όσο ήταν δημόσια αλλά τώρα που έγινε ιδιωτική έπεται το άγνωστο και με αυτή..
Και από την άλλη είδαμε πόσο βοηθάει και το κράτος.. Ψίχουλα..
Προσωπικά πάντως δεν θα περίμενα και καμιά μεγάλη έκπληξη από τους εναλλακτικούς..
Κοινώς πιάνουμε γρήγορα ότι καλό υπάρχει..
Αναφέρομαι στα προγράμματα της ΔΕΗ..
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να μείνει κάποιος σε εναλλακτικούς με ρήτρες κλπ κλπ..
Για την πάγια τα έχουμε πει πίσω πολλές φορές πως να την κάνεις πλαγίως..
Αλλιώς αν δεν θες μόνο enter..
Σε ότι άλλο συμφωνώ με ότι είπαν τα παιδιά..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 13-11-21 στις 01:18.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-11-21, 00:55 Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8854
Σε 18 μέρες πάντως κλείνω 1 χρόνο στο myHome Enter (άρα έχει περάσει το 6μηνο) και δεν έχουν αλλάξει χρεώσεις.
-
13-11-21, 01:01 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8855
-
13-11-21, 01:44 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8856
Η επιστολή της ΕΛΙΝ έχει και ένα πινακάκι με τα ποσά κρατικής επιδότησης ανά μήνα και ανά κατηγορία δικαιούχου καταναλωτή. Το ανεβάζω εδώ για να έχετε μια εικόνα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
13-11-21, 01:50 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8857
Στα σταθερά πολύ μικρό.. Επόμενο ίσως..
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-11-21, 03:53 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8858
πάλι πολλά είναι και κακώς βάλανε (επιδότηση=δάνειο τοκογλύφου)
- - - Updated - - -
μεγάλη ασφάλεια το Γ1 ....
- - - Updated - - -
αντέχει η ΔΕΗ αφού μέρος της το πληρώνουμε , λογικά τη ζημιά της γιατί δε νομίζω οι επενδυτές να δέχονται να μπαίνει μέσα
- - - Updated - - -
εξαρτάται
-
13-11-21, 08:57 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8859
Η αύξηση της τιμής της kwh άρχισε από το καλοκαίρι και μετά και, επομένως, δεν είναι συγκριτικό στοιχείο η πορεία της από το ΝΟΕ 2020.
Η πορεία αυτή εξακολουθεί να είναι αυξητική μέχρι και σήμερα που μιλάμε και αυτό αποδεικνύει την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Αυτό που εξασφαλίζουμε όσοι γυσίσαμε στα 3 σταθερά της ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό, είναι η αξασφάλιση της σταθερής τιμής για ένα, τουλάχιστον, εξάμηνο, ώστε να δούμε τι θα γίνεται τότε με την πορεία της τιμής, και τότε βλέπουμε.
Μακάρι να εξακολουθήσει και τότε να μην αυξήσει τα τιμολόγιά της αυτά. ΟΛΟΙ θα είμαστε ικανοποιημένοι.
-
13-11-21, 12:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8860
Δάνειο η επιδότηση ε;
Care to elaborate more?
Δόξα το Θεό πρόλαβα και έφυγα από γ1ν σε online & enter πριν έρθει αυτή η μπόρα..
Πριν ήταν οκ.. Μη κοιτάς τώρα..
Και να σκεφτείς ότι δεν ήμουν υπέρ των πακέτων της ΔΕΗ πριν γιατί δεν είχαν κάτι το πολύ διαφορετικό από το ανοιχτό γ1ν..
Μόνο τη δέσμευση έβλεπα.. Μπορεί να το έβλεπα και λάθος..
Τώρα όμως δεν το μετανιώνω που τα έβαλα..
Σοφή κίνηση..
*Νισαφι με τα ζώδια πια.. Απλά ήθελα να δω εσείς που ψάχνετε την αγορά του ρεύματος περίπου τι σκέφτεστε για το μετά.. Τόσο λάθος ήταν; Κατανοώ ότι δεν μπορείς να το προβλέψεις αλλά όλο και κάποια σκέψη θα περνάει από το μυαλό, έστω στο περίπου για το που θα πάει η κατάσταση..
- - - Updated - - -
Περίπου με κάλυψε κ εμένα αυτή η απάντηση..
Θεωρείς ότι αν ήταν ακόμη δημόσια θα ειχε μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβεί αυτό με το κράτημα των τιμών σε σχέση με τώρα που έγινε ιδιωτική;-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-11-21, 12:58 Re: Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8861
-
13-11-21, 13:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8862
Στο θέμα του αν είναι δημόσια επιχείρηση, πλέον, όπως λέει και ο τίτλος, ή όχι, υπάρχουν πολλές απόψεις και γνώμες, ανάλογα με το τι πιστεύει καθένας, αλλά και από ποια σκοπιά το βλέπει.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι έχει παραχωρήσει το management και εκεί πιστεύω ότι αποσκοπούσε το όλο εγχείρημα.
Επίσης, νομίζω ότι η άποψη ότι η επιδότηση της κυβέρνησης πληρώνεται από τους φόρους μας με βρίσκει αντίθετο γιατί, αφενός οι πιστώσεις προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης, δηλαδή πόρους της ΕΕ, αφετέρου δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει το κράτος μια επιχείρηση που έχει περάσει σε ιδιωτικά funds.
-
13-11-21, 13:29 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8863-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
13-11-21, 13:31 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8864
Δεν συζητώ για τις τιμές του ΣΕΠ-ΟΚΤ γιατί οι αυξήσεις είναι σχετικά μικρές, αλλά για το κύμα που έρχεται και δεν ξέρει και δεν μπορεί να προβλέψει κανένας που θα φτάσει, ανάλογα με τις επιθυμίες/αποφάσεις του Πούτιν και των άλλων παραγόντων που διαμορφώνουν το παιχνίδι της ενέργειας παγκοσμίως.
Ένα καλό δείγμα θα είναι το εξάμηνο ΣΕΠ 2021-ΦΕΒ 2022, αλλά πρέπει να περιμένουμε ακόμη, για τα αποτελέσματα.
-
13-11-21, 13:35 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8865
Mε τόσο μικρή ρήτρα αποχώρησης, μήπως σε συμφέρει να το γυρίσεις σε Online... ώστε να έχεις στα σίγουρα ένα νέο 6μηνο προστασίας;
Δε νομίζω πάντως ότι θα πάρεις το 30άρι bonus απ'το Online, καθώς είχες πάρει bonus απ'το Enter.
Θυμάμαι όταν βγήκε το Enter με 100 ευρώ bonus, δεν τον δικαιούνταν αυτοί που είχαν πάρει τα 30 απ'το Online.
Bookmarks