Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1748. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,01%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,87%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,97%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 600 από 1717 ΠρώτηΠρώτη ... 580590595598599600601602605610620 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.986-9.000 από 25750
    Περιοχή
    Πετρούπολη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109990/10990
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα εγώ εδώ και 7 χρόνια είχα ένα Owl για μέτρηση που το είχα συνδεδεμένο στο pc και έπαιρνα στατιστικά που και αυτό μετράει επαγωγικά το ρεύμα όπως το Shelly.. έχω δηλαδή στατιστικά κατανάλωσης από τα προηγούμενα 7 χρόνια. Μόλις πήρα το Shelly το έβαλα παράλληλα και σχεδόν έδειχναν την ίδια κατανάλωση (με αναμμένο θερμοσίφωνο που καίει γύρω στα 4000w, είχα συνολική κατανάλωση στο μεν owl 4150w και στο shelly 4133w) οπότε το Owl το έβγαλα ποια. Από εκεί και πέρα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα τσεκάρει την αξιοπιστία του Owl σε σχέση με τους λογαριασμούς και συμβάδιζε με το ρολόι της ΔΕΗ.

Λοιπόν ανοίγω νήμα.. από ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον, απλά δεν έχω χρόνο να καταγράψω τώρα ότι έχω και ότι σχεδιάζω να κάνω. (εκτός αν υπάρχει κάνα νήμα για smart home που δεν το βρίσκω με search).
    IoT, Ασυρματες Οικιακες Συσκευες, Οικιακός αυτοματισμός

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Άνοιξα νέο νήμα στο Offtopic Section γιατί δεν ήξερα που να το βάλω, οπότε αν θέλει κάποιος mod/admin να μεταφέρει τα Shelly κλπ που συζητάμε εκεί...

- - - Updated - - -

edit: delete αυτή την απάντηση και ας μεταφερθούν οι προηγούμενες γενικά για shelly κλπ......υπάρχει νήμα

Ευχαριστώ
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Βάμος Αποκορώνου - Νομός Χανίων
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΜΟΣ
    Router
    Fritzbox 7530
    SNR / Attn
    (dB) / 25(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1ο τετράμηνο (δηλαδή μέχρι να πάρουν εκκαθαριστική μετρηση το Γενάρη) καλύτερα να πληρώνετε έναντι παρά να δίνετε μετρήσεις. Ένας στο άλλο forum τη πάτησε λόγω ΔΕΔΔΗΕ.

Δε θυμάμαι ακριβώς ημερομηνίες αλλά δίνω παράδειγμα... ας πουμε ότι κάνατε αίτηση 1/11 (στα δικαιολογητικά έχετε και φώτο του μετρητή). 14/11 γίνεται αλλαγή παρόχου αλλά επειδή στον ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν άτομα να στείλουν για καταμέτρηση βάζουν τη μέτρηση απ'τη φωτογραφία που δώσατε 2 βδομάδες νωρίτερα.

Πάτε εν συνεχεία εσείς σήμερα και δίνετε μέτρηση στο self-metering. Όσες κιλοβατώρες είχατε κάψει από 1/11 - 17/11, θα χρεωθούν την περίοδο 15/11 - 17/11. Όσοι έχετε ΚΟΤ, θα χάσετε το ΚΟΤ στον έναντι. Όσοι δεν έχετε ΚΟΤ, θα έχετε φουσκωμένα ΥΚΩ στον έναντι.

Καλύτερα λοιπόν να αφήσετε τη κατανάλωση να απλώσει στο 4μηνο, για να μη ξεπεράσετε τις κλίμακες.
    Συμφωνώ απολύτως όσο ποιο κοντά δίνεις μετρήσεις τόσο μπορεί να υπάρχουν στρεβλώσεις πχ το τετράμηνο Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος, μπορεί τον Αύγουστο να άναβες airconditionα στο full, αν δώσεις την μέτρηση μπορεί να σε πετάξει έξω από κοτ αλλά και να ξεπεράσεις αναλογικά κάποιες κλίμακες, μπορεί τους επόμενους μήνες να έχεις πολύ μειωμένη κατανάλωση, την έχω πατήσει εγώ μέχρι που έμαθα.

Να ρωτήσω κάτι στο Home Online που περιμένω να ενεργοποιηθώ, παίρνω και πληρώνω μηνιαίο λογαριασμό, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, αλλά να περιμένω στο τετράμηνο τον ΔΕΔΔΗΕ σωστά?

Και κάτι άλλο, πάγια εντολή για το Home Online με χρεωστική χρεώνεται κάτι στις πληρωμές, το ίδιο ισχύει και στην πληρωμή με πιστωτική? ξέρει κανείς? δεν έχω ξανακάνει πάγια πάντα πλήρωνα εγώ για Aplha Bank μιλώ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leotzian : 18-11-21 στις 13:46.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μείνει και το δεύτερο που έφτιαξες
    Στο άλλο είναι full home assistant και λοιπά προχωρημένα.
    Δεν νομίζω ότι είναι κακό να υπάρχει και ένα δεύτερο για πιο "απλά" πράματα..
    Τώρα ότι αποφασίσουν, δεν ξέρω..
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Όταν ανοίξεις το νέο νήμα, γράψε το εδώ.
    Έχω ερωτήσεις για το OWL.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα εγώ εδώ και 7 χρόνια είχα ένα Owl για μέτρηση που το είχα συνδεδεμένο στο pc και έπαιρνα στατιστικά που και αυτό μετράει επαγωγικά το ρεύμα όπως το Shelly.. έχω δηλαδή στατιστικά κατανάλωσης από τα προηγούμενα 7 χρόνια. Μόλις πήρα το Shelly το έβαλα παράλληλα και σχεδόν έδειχναν την ίδια κατανάλωση (με αναμμένο θερμοσίφωνο που καίει γύρω στα 4000w, είχα συνολική κατανάλωση στο μεν owl 4150w και στο shelly 4133w) οπότε το Owl το έβγαλα ποια. Από εκεί και πέρα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα τσεκάρει την αξιοπιστία του Owl σε σχέση με τους λογαριασμούς και συμβάδιζε με το ρολόι της ΔΕΗ.

Λοιπόν ανοίγω νήμα.. από ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον, απλά δεν έχω χρόνο να καταγράψω τώρα ότι έχω και ότι σχεδιάζω να κάνω. (εκτός αν υπάρχει κάνα νήμα για smart home που δεν το βρίσκω με search).
    Κι εγώ τα owl κοιτούσα που έχουν και όμορφο interface

Οκ, ανοιξε νημα και πες, ευχαριστώωωωωω!

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε με πηγε ebanking εβαλα τα στοιχεια της καρτας σε ενα παραθυρακι εντος του site που ανοιξε και το πηρε κανονικα

Συνημμένο Αρχείο 232379

αντιγραφω απο εδω λεει :

•Με Πάγια σε κάρτα
    Εύκολη, απλή και γρήγορη ενεργοποίηση πάγιας εντολής σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του e-bill ανεξαρτήτως του προϊόντος που διαθέτετε.

• Με Πάγια Τραπεζική Εντολή
    Συμπληρώστε μια αίτηση στην τράπεζα που διατηρείτε λογαριασμό, ώστε να εξοφλείτε το λογαριασμό σας με πάγια τραπεζική εντολή, στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.

Αρα αλλο η παγια με καρτα και αλλο με τραπεζικη εντολη;
    Τωρα ουσιαστικα θα χρεωνουν τη καρτα απευθειας αντι να βαζω τα στοιχεια καθε φορα

και στο διαστημα που εδωσα τις μετρησεις μεχρι την αλλαγη σε ΔΕΗ σχεδον 3 βδομαδες ποιος θα τις χρεωσει; H Ελιν πως θα βγαλει τελικο;
    Εμένα πάντως όταν έβαλα τη κάρτα και αν θυμάμαι καλά με πήγε μέσω ebanking να δώσω συγκατάθεση για να μπει η πάγια..
    Έκανε και μια τυπική χρέωση 0.01 νομίζω που πρακτικά δεν τα πήρε.. Ίσως παίζει ρόλο κ η τράπεζα..

- - - Updated - - -

Eγώ προσωπικά θα πληρώνω με ηλεκτρονική πληρωμή, ώστε να μη τραβάει λεφτά η πάγια. Απλά αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 5-6 μέρες πριν τη λήξη για να προλαβαίνει να λογιστικοποιείται η συναλλαγή... διότι αν το κάνεις τελευταία στιγμή μπορεί να τραβήξει λεφτά και η πάγια εντολή.
    Έτσι όπως το λες..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήθελα να βάλω ένα αντίστοιχο ρελέ της sonoff περισυ το χειμώνα για να μπορώ να ανοίγω το θερμοσίφωνο 3 με 5 το μεσημέρι ώστε να εκμεταλλεύομαι την κατανάλωση του νυχτερινού αλλά και να έχει ζεστό νερό όταν επιστρέφουμε από τη δουλειά το απόγευμα. Κάτι το γεγονός ότι έχω 2 θερμοσίφωνες, οπότε κάποιες φορές έχει ο ηλιακός νερό, κάτι βαρεμάρα, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Μάλλον πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ για τέτοια μπλιμπλίκια, μήπως κάνουμε κανα ποστ εκεί, μιας και εδώ δεν είναι 100% οντόπικ..
    Κάπου είχε συζητηθεί ξανά αυτό σε κάποιο νήμα.. Το ίδιο έχει κάνει ένας φίλος.. Μάλιστα έχει περάσει στο sonoff κ tasmota-domoticz αν το λέω καλά.. Δε θυμάμαι τώρα..
    Το θέμα τώρα ποιο είναι.. Το sonoff δεν αντέχει το φορτίο που τραβάει ο θερμοσίφωνας και πρέπει να του βάλεις ένα επιπλέον ρελέ νομίζω πριν από αυτό για να τραβάει αυτό το ζόρι και όχι το sonoff.. Οπότε ψάξε το πριν το κάνεις..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leotzian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ απολύτως όσο ποιο κοντά δίνεις μετρήσεις τόσο μπορεί να υπάρχουν στρεβλώσεις πχ το τετράμηνο Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος, μπορεί τον Αύγουστο να άναβες airconditionα στο full, αν δώσεις την μέτρηση μπορεί να σε πετάξει έξω από κοτ αλλά και να ξεπεράσεις αναλογικά κάποιες κλίμακες, μπορεί τους επόμενους μήνες να έχεις πολύ μειωμένη κατανάλωση, την έχω πατήσει εγώ μέχρι που έμαθα.

Να ρωτήσω κάτι στο Home Online που περιμένω να ενεργοποιηθώ, παίρνω και πληρώνω μηνιαίο λογαριασμό, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΩ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, αλλά να περιμένω στο τετράμηνο τον ΔΕΔΔΗΕ σωστά?

Και κάτι άλλο, πάγια εντολή για το Home Online με χρεωστική χρεώνεται κάτι στις πληρωμές, το ίδιο ισχύει και στην πληρωμή με πιστωτική? ξέρει κανείς? δεν έχω ξανακάνει πάγια πάντα πλήρωνα εγώ για Aplha Bank μιλώ
    Έγραψα πίσω παρόμοιο περιστατικό με κοτ και μετρήσεις.. Και την απάντηση.. Είναι 2 σελίδες πίσω αν θες να το δεις..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Eγώ προσωπικά θα πληρώνω με ηλεκτρονική πληρωμή, ώστε να μη τραβάει λεφτά η πάγια. Απλά αυτό πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 5-6 μέρες πριν τη λήξη για να προλαβαίνει να λογιστικοποιείται η συναλλαγή... διότι αν το κάνεις τελευταία στιγμή μπορεί να τραβήξει λεφτά και η πάγια εντολή.
    Δηλαδη υπαρχει η δυνατοτητα να πληρωσεις μονος σου νωριτερα; Η παγια τραπεζικη εντολη λεει πληρωνεται την ημερομηνια ληξης. Η παγια με καρτα το ιδιο ή στην εκδοση του λογαριασμου;

Μέχρι 9/11 θα χρεωθείς σίγουρα τα πάγια στην Ελίν.

Αν δεν ήρθε να πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ, τότε τη κατανάλωση περίοδου 27/10 - 9/11 που θα έπρεπε να τη πληρώσεις στην Ελίν, θα τη πληρώσεις στη ΔΕΗ.

Αρχικά λες ωραία, γιατί αυτές τις κιλοβατώρες θα τις πλήρωνες 0.12 ενώ τώρα θα τις πληρώσεις 0.095.
    Δε με νοιαζει το παγιο μικρο το κακο. Πιο πολυ φοβαμαι μη μπερδευτουν οι λογαριασμοι και με χρεωσει το διαστημα αυτο και η Ελιν και η ΔΕΗ.
    Με λιγα λογια ποιος λεει στην Ελιν οτι η ΔΕΗ αρχισε να με χρεωνει απο τη μερα που εστειλα τις μετρησεις Και οχι απο οταν εγινε πραγματικα η αλλαγη;
    Αν περναγε καταμετρητης θα εδινε την μετρηση και θα γινοταν η μεταβαση την ιδια μερα;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάντως όταν έβαλα τη κάρτα και αν θυμάμαι καλά με πήγε μέσω ebanking να δώσω συγκατάθεση για να μπει η πάγια..
    Έκανε και μια τυπική χρέωση 0.01 νομίζω που πρακτικά δεν τα πήρε.. Ίσως παίζει ρόλο κ η τράπεζα..
    Το κοιταξα δε με χρεωσε κατι εμενα. Δε ξερω αν πρεπει να την ενεργοποιησω και απο τη τραπεζα τωρα. Μπορει να μη κραταει και προμηθεια αν τα τραβαει κατευθειαν απο την καρτα.

Δεν εχει κανεις το online καιρο να μας πει πως το πληρωνει ακριβως;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Δηλαδη υπαρχει η δυνατοτητα να πληρωσεις μονος σου νωριτερα; Η παγια τραπεζικη εντολη λεει πληρωνεται την ημερομηνια ληξης. Η παγια με καρτα το ιδιο ή στην εκδοση του λογαριασμου;
    Nαι, πληρώνεις όπως θες και μετά δεν τραβάει λεφτά η πάγια εντολή. Ένας δοκίμασε να πληρώσει τα μισά και η πάγια τράβηξε τα άλλα μισά. Φρόντισε όμως μη κάνεις τελευταία στιγμή τη πληρωθεί και δεν προλάβει να ενημερωθεί το υπόλοιπο.

Δε με νοιαζει το παγιο μικρο το κακο. Πιο πολυ φοβαμαι μη μπερδευτουν οι λογαριασμοι και με χρεωσει το διαστημα αυτο και η Ελιν και η ΔΕΗ.
    Με λιγα λογια ποιος λεει στην Ελιν οτι η ΔΕΗ αρχισε να με χρεωνει απο τη μερα που εστειλα τις μετρησεις Και οχι απο οταν εγινε πραγματικα η αλλαγη;
    Αν περναγε καταμετρητης θα εδινε την μετρηση και θα γινοταν η μεταβαση την ιδια μερα;
    Να σε χρεώσουν και οι 2 όχι. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι τη τάδε μέρα πήρε καταμέτρηση τάδε (στην περίπτωση σου δήθεν μέτρησαν και έβαλαν την ένδειξη της φωτογραφίας). Από εκείνη τη μέρα είσαι στο νέο πάροχο.

Μη με ξαναρωτήσεις 3η φορά το ίδιο πράγμα... δε γίνεται να το εξηγήσω πιο απλά.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήθελα να βάλω ένα αντίστοιχο ρελέ της sonoff περισυ το χειμώνα για να μπορώ να ανοίγω το θερμοσίφωνο 3 με 5 το μεσημέρι ώστε να εκμεταλλεύομαι την κατανάλωση του νυχτερινού αλλά και να έχει ζεστό νερό όταν επιστρέφουμε από τη δουλειά το απόγευμα. Κάτι το γεγονός ότι έχω 2 θερμοσίφωνες, οπότε κάποιες φορές έχει ο ηλιακός νερό, κάτι βαρεμάρα, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Μάλλον πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ για τέτοια μπλιμπλίκια, μήπως κάνουμε κανα ποστ εκεί, μιας και εδώ δεν είναι 100% οντόπικ..
    Στην 1η καραντίνα είχα φτιάξει ακριβώς αυτό στον ηλεκτρολογικό πίνακα.
    Ειδικό θέμα δεν υπάρχει, παρά μόνο σκόρπιες αναφορές σε διάφορα νήματα (όπως π.χ. σε αυτό που αναφέρω). Υπάρχει ένα για το Home Assistant αλλά φτωχό προς το παρόν.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει.

Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει.
    Έγινε merge πριν κάτι ημέρες
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και 24μηνο πακέτο να κάνεις μια ιδέα είναι αν μετά το 6μηνο σου αλλάξουν μονομερώς οι τιμές.. Πόσο ακόμη θα κρατάνε τις ίδιες;
    Όσο για την πάγια, τι τη φοβάσαι; Δες πίσω για να την αποφεύγεις πλαγίως και να πληρώνεις χειροκίνητα.. Τα έχουμε γραψει.. Αν πάλι δεν θες να μπλεχτείς καθόλου τότε μόνο enter..
    Όσο για το κοτ μόνο online οπότε αφού θα μπλέξεις που θα μπλέξεις με πάγια κάντο πλαγίως.. Και εφόσον πληρώνεις εμπροθεσμα, θα το κάνεις χειροκίνητα πριν να εκτελέσει το σύστημα τη πάγια και θα είσαι οκ... Αν δεν κάνω κάπου λάθος..

- - - Updated - - -

Α.. Υπόψιν ότι αν αλλάξεις και όνομα θα μπλέξεις και με δεδδηε καταμετρήσεις ιστορίες και πιθανή υδε αν έχει λήξει...
    Για το θα το πάρω πάνω μου που είπες λέω..
    Έχεις link για την αποφυγή πλαγίως της παγίας;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    DSLAM
    Wind - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_7.jpg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  234,5 KB 
ID: 232396
    Τα ενεργοποίησα όλα χειροκίνητα και το πρόγραμμα φαίνεται ενεργό. Η ημερομηνία με προβληματίζει ωστόσο. Υπάρχει πιθανότητα να με έχουν βάλει για το διάστημα 4-16/11 στο Γ1Ν και να πληρώσω ρήτρα προσαρμογής παρότι το συμβόλαιο που υπέγραψα από την αρχή ήταν για το Home Online;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panas34 Εμφάνιση μηνυμάτων

Όνομα:  Screenshot_7.jpg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  234,5 KB 
ID: 232396
    Τα ενεργοποίησα όλα χειροκίνητα και το πρόγραμμα φαίνεται ενεργό. Η ημερομηνία με προβληματίζει ωστόσο. Υπάρχει πιθανότητα να με έχουν βάλει για το διάστημα 4-16/11 στο Γ1Ν και να πληρώσω ρήτρα προσαρμογής παρότι το συμβόλαιο που υπέγραψα από την αρχή ήταν για το Home Online;
    Αν έκανες την αρχική σου αίτηση σε home online οχι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind

Όνομα:  Screenshot_20211119_024851.jpg 
Εμφανίσεις:  18 
Μέγεθος:  39,0 KB 
ID: 232401

Περασε και η επιδοτηση εκπτωση απο το κρατος και στα σταθερα τιμολογια (χωρις ΟΤΣ) ,το καλοκαιρι εκανα ανανεωση με τη Protergeia με 12 μηνο συμβολαιο με τους εξης ορους
    ▪︎Τιμη κιλοβατωρας 0,87
    ▪︎Χωρις Παγιο (0 €)
    ▪︎Χωρις ΟΤΣ (0€)
    Στο παραπανω λογαριασμο μου που αφορα την καταναλωση που ειχα τη χρονικη περιοδο απο 12.10.2021 εως 12.11.2021 με την προσθηκη των κρατικων εκπτωσεων , η τελικη τιμη κιλοβατωρας που πληρωσα , με την αναδρομικη εκτπωση ηταν στα 0,052 (18,13 € για 348 Kwh)
    Τον ερχομενο μηνα θα ειμαι με τελικη τιμη στα 0,06821.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος forest79 : 19-11-21 στις 04:08.

Σελ. 600 από 1717 ΠρώτηΠρώτη ... 580590595598599600601602605610620 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία