Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1743. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

540 30,98%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

659 37,81%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,05%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,16%
Σελ. 635 από 1700 ΠρώτηΠρώτη ... 615625630633634635636637640645655 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 9.511-9.525 από 25487
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με γρίφους μιλάς γέροντα. Εμένα στον πατέρα μου τι ισχύει τελικά? εμφανίζει τον καινούργιο μόνο ενώ πρόλαβα και άλλαξα στις 27 του μήνα.
    Απάντησα στο θέμα του jlian και όχι δικό σου.
    Εάν στο ebill του πατέρα σου το πρόγραμμα (Online, Enter) έχει διάρκεια 24 μήνες, τότε έχεις τις παλιές τιμές, ανεξάρτητα από τον τιμοκατάλογο που εμφανίζεται ο νέος τώρα σε όλους.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15/1 Mbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    TP-LINK TD-W8970
    SNR / Attn
    6(dB) / 20(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Να ρωτήσω κι εγώ σχετικά με τη ΔΕΗ γιατί και σε μένα έγινε μάλλον μπέρδεμα. Οι αιτήσεις για τον παλιό τιμοκατάλογο του Enter και Online μέχρι και τις 2/12 δεν ήταν;;
    Έκανα αίτηση στις 2/12 κατα τις 9 το βράδυ μέσω ebill (είμαι ηδη στη ΔΕΗ πολλά χρόνια) για το Enter και μου εμφάνιζε τον παλιό τιμοκατάλογο στο ebill.
    Από χθες όμως που λέει οτι ενεργοποιήθηκα μου βγάζει τον καινούργιο και σε ερώτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μου απάντησαν οτι επειδή είμαι δικαιούχος κοινωνικού τιμολογίου ενεργοποιήθηκα στο καινούργιο.
    Είναι λογικό αυτό;;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nio25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από χθες όμως που λέει οτι ενεργοποιήθηκα μου βγάζει τον καινούργιο και σε ερώτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μου απάντησαν οτι επειδή είμαι δικαιούχος κοινωνικού τιμολογίου ενεργοποιήθηκα στο καινούργιο.
    Είναι λογικό αυτό;;
    ναι , ή στο καινούριο θα σε βάζανε ή αν επέμενες στο παλιό θα σε πετούσε στο Γ1
    έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα ,προτού επιλέξεις το enter και να επέλεγες το online

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απάντησα στο θέμα του jlian και όχι δικό σου.
    Εάν στο ebill του πατέρα σου το πρόγραμμα (Online, Enter) έχει διάρκεια 24 μήνες, τότε έχεις τις παλιές τιμές, ανεξάρτητα από τον τιμοκατάλογο που εμφανίζεται ο νέος τώρα σε όλους.
    Με συγχωρείς δεν το κατάλαβα και ευχαριστώ για την απάντηση.
    Είναι οκ τοτε.

Το προϊόν είναι ενεργό έως 26/11/2023
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπόψιν ο κώδικας προμήθειας αναφέρει 30 μέρες όχι 60 , δεν ξέρω τι θα κάνει η EFA και αν θα τηρήσει το 60 που έγραψε
    ότι έγραψε είναι υποχρεωμένη να το τηρήσει
    δε φτάνει που δεν αφήνει τον πελάτη να καθίσει το 6μηνο που είναι υποχρεωμένη, δεν θα τον αφήσει ούτε το 2μηνο που η ίδια γράφει;
    μην τρελαθούμε

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι καταχρηστικό αυτό... κάποιος πρέπει να το κυνηγήσει μέσω ΡΑΕ.

Σε υποχρεώνει είτε να φύγεις τώρα και να απολέσεις το 6μηνο, είτε να κάτσεις και να χρεώνεσαι ακριβά, είτε να πληρώσεις ρήτρα για να φύγεις αν θελήσεις να εξαντλήσεις όλο το 6μηνο. Ναι μεν δεν αλλάζουν το τιμολόγιο προμήθειας εντός 6μηνου, αλλά έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση απ'την οποία ο πελάτης θα ζημιωθεί σε κάθε περίπτωση... κάτι που είναι είναι αντιδεολογικό.

Το σωστό θα ήταν να έχει ο πελάτης το δικαίωμα να εξαντλήσει το 6μηνο... και να έχει μετά 1 μήνα περιθώριο να κάνει καταγγελία αζημίως.
    Όλοι όσοι επηρεαζόμαστε θα πρέπει να το κυνηγήσουμε μέσω ΡΑΕ

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    AVM FRITZ!Box 7590
    Να ενημερωσω οτι επιβεβαιωσα οτι μου καταργησαν το παλιο προγραμμα αυθαιρετα και με ενταξανε σε καινουργιο. Ειχα κανει μια ερωτηση στην εξυπηρετηση πελατων αρχες Νοέμβρη αν μπορω να αλλαξω προγραμμα (myhome enter -> myhome online) και καποιο πονηρο παιδακι οχι μονο το ερμηνευσε σαν θεληση αλλαγης, κωλυσιεργησε και για 25 μερες να το κανει, για να με πεταξουν εξω απο το παλιο και να με βαλουν στο καινουργιο. Χωρις φυσικα να με ενημερώσουν. Και ενω ειχε προηγηθει ρητη γραπτη δηλωση μου πως με δεν επιθυμω κατι τετοιο, προφανώς πριν τις 2/12. Η διασταση που προκυπτει στην εταιρικη αλητεια, ειναι πρωτοφανης. Ειμαι σε επικοινωνια με δικηγορο για να δω που θα το φτασω, δεν με ενδιαφερει καταγγελια πια.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jlian Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ενημερωσω οτι επιβεβαιωσα οτι μου καταργησαν το παλιο προγραμμα αυθαιρετα και με ενταξανε σε καινουργιο. Ειχα κανει μια ερωτηση στην εξυπηρετηση πελατων αρχες Νοέμβρη αν μπορω να αλλαξω προγραμμα (myhome enter -> myhome online) και καποιο πονηρο παιδακι οχι μονο το ερμηνευσε σαν θεληση αλλαγης, κωλυσιεργησε και για 25 μερες να το κανει, για να με πεταξουν εξω απο το παλιο και να με βαλουν στο καινουργιο. Χωρις φυσικα να με ενημερώσουν. Και ενω ειχε προηγηθει ρητη γραπτη δηλωση μου πως με δεν επιθυμω κατι τετοιο, προφανώς πριν τις 2/12. Η διασταση που προκυπτει στην εταιρικη αλητεια, ειναι πρωτοφανης. Ειμαι σε επικοινωνια με δικηγορο για να δω που θα το φτασω, δεν με ενδιαφερει καταγγελια πια.
    Μετά το ξεκαθάρισμα του προβλήματος, νομίζω ότι η επιλογή σου για δικηγόρο είναι λάθος, γιατί θα φας χρόνο και χρήμα για αβέβαιο αποτέελεσμα μετά από αρκετό χρόνο.
    Αυτό που πρέπει να κάνεις άμεσα (γνώμη μου) είναι καταγγελία με στοιχεία στο Στκ και στη ΡΑΕ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Θύμισέ τους ότι οι συνομιλίες καταγράφονται από αυτούς, οπότε αρκεί να ακούσουν τη συνομιλία

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα 12μηνο ήταν πάντα το myhomeonline από ότι θυμάμαι, είσαι σίγουρος πως ήταν 24μηνο? Όπως και να έχει τέλος Νοέμβρη έκανα την αλλαγή και εγώ στον πατέρα μου. Μπήκα τώρα μέσα και δεν υπάρχει πουθενά ο τιμοκατάλογος που υπήρχε όταν τον έγραψα με τις παλιές τιμές και έλεγε πως ισχύει για όσους γραφτούν μέχρι 2-12-2021.

Τι παίζεται?

Στο ebill εμφανίζει μόνο τους νέους τιμοκαταλόγους. Όσοι ενεργοποίησας ως 2/12 χρεώνονται με τα παλιά.

- - - Updated - - -

Συνημμένο Αρχείο 232938

Παιδια, ειναι προφανες αυτο που συμβαινει. Μου αλλαξανε προγραμμα αυθαιρετα. Η παραπανω εικονα υπηρχε την προηγουμενη βδομαδα
    Απ'το "Ιστορικό Επιλογών" έχεις κρατήσει screenshot με τη προηγουμενη ενεργοποίηση; Τώρα τι γράφει;

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης, επειδή απαντάνε με τον Α ή Β τρόπο στη φόρμα παραπόνων, αν έχετε κάποιο θέμα απευθυνθείτε πρώτα εκεί εγγράφως και αν η απάντηση δεν σας ικανοποιεί, μετά προχωρήστε σε πρόσθετη γραφειοκρατία (ΣτΚ/ΡΑΕ). Ειδικά ο ΣτΚ απ' όσο θυμάμαι αν κοινοποιηθεί απλά, δεν απαντάει καθόλου, πρέπει να του γίνει επίσημη αναφορά/καταγγελία και όχι CC. Η οποία αναφορά, όμως, ρωτάει αν έχει προηγηθεί επικοινωνία με τον πάροχο πρώτα.

Απευθυνθείτε πρώτα στον πάροχο και αν δεν λάβετε απάντηση σε λίγες μέρες, προχωράτε σε καταγγελία.
    Όντως στη φόρμα επικοινωνίας απαντάνε πιο γρήγορα..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostaskep Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά ανεβάστε λογαριασμούς πριν και μετά όσοι έχετε τα φθηνά της ΔΕΗ να δούμε αν σπάνε τα συμβόλαια δεν γίνεται δουλειά έτσι
    Εμένα πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι στις χρεώσεις των λογαριασμών η τις ημερομηνίες ενεργοποίησης στο ebill..

- - - Updated - - -

Πριν ανοίξεις συζήτηση για αλλαγή πακέτου, είχε απόθεμα το παλιό πακέτο η έληγε;
    Αν είχε κακώς τόσο αργά άνοιξες κουβέντα για αλλαγή πακέτου..
    Πίσω είχε συζητηθεί η περίπτωση αυτή και το πιο σοφό ήταν το να κάτσεις στα αυγά σου.. Εκτός μετά αν έληγε το πακέτο, δλδ δεν είχε απόθεμα ημερών και έπρεπε να διαλέξεις κάτι.. Έπρεπε πιο νωρίς και να το κυνηγήσεις.. Αν και νομίζω ότι και να μην έκανες κίνηση θα ανανεωνόταν το παλιό μόνο του.. Η αλλαγή πακέτου τις τελευταίες ημέρες ήταν ρίσκο..
    Αλλά ας πουν και οι ειδικοί του φόρουμ την άποψη τους..
    Σε κάθε περίπτωση σε σύγκριση με τα κυμαινόμενα πάλι καλά είναι και τα τωρινά που λέει ο λόγος.. Αφού αργά η γρήγορα όλοι θα τη φάμε την αλλαγή...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ebill εμφανίζει μόνο τους νέους τιμοκαταλόγους. Όσοι ενεργοποίησας ως 2/12 χρεώνονται με τα παλιά.
    Τα pdf δεν μας απασχολούν πολύ..
    Επόμενο νομίζω είναι να έχουν τα νέα; Η έπρεπε στους παλιούς να έχουν τα παλιά;
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 Mbps
    ISP
    Nova
    Router
    AVM FRITZ!Box 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά το ξεκαθάρισμα του προβλήματος, νομίζω ότι η επιλογή σου για δικηγόρο είναι λάθος, γιατί θα φας χρόνο και χρήμα για αβέβαιο αποτέελεσμα μετά από αρκετό χρόνο. Αυτό που πρέπει να κάνεις άμεσα (γνώμη μου) είναι καταγγελία με στοιχεία στο Στκ και στη ΡΑΕ.
    Νομιζω πως εχεις δικιο, θα κανω και τα δυο. Απλα με ενδιαφερει πλεον να τους εκθεσω οσο περισσοτερο μπορω. Δυστυχως την πατησα σαν αρχαριος...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20050/1022
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    speedport Entry2i
    SNR / Attn
    6(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Λεβεντες απορια , 2-12-21 ελαβα email απο την ΔΕΗ οτι ο ελεγχος των εγγραφων που ειχα στειλει για αλλαγη παροχου εχει ολοκληρωθει επιτυχως και προωθηθηκε εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ ,εκτιματε σε 2 εργασιμες οτι θα υλοποιηθει , 2 εργασιμες εχουν περασει ,πως θα ξερω εγω οτι η αλλαγη παροχου εχει γινει; ερχετε καποια αλλη ειδοποιηση;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεβεντες απορια , 2-12-21 ελαβα email απο την ΔΕΗ οτι ο ελεγχος των εγγραφων που ειχα στειλει για αλλαγη παροχου εχει ολοκληρωθει επιτυχως και προωθηθηκε εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ ,εκτιματε σε 2 εργασιμες οτι θα υλοποιηθει , 2 εργασιμες εχουν περασει ,πως θα ξερω εγω οτι η αλλαγη παροχου εχει γινει; ερχετε καποια αλλη ειδοποιηση;
    https://apps.deddie.gr/LicensedElect...ertification/#

δες αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο
    καμία σχέση δεν έχει με το αν είσαι σε παλιές ή νέες τιμές, άγνωστο

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Αυτό ακριβώς έγινε. Επίτηδες κάποιος πονηρός κωλυσιεργησε 25 μέρες να το κάνει για να σε χρεώσει τον καινούριο κατάλογο.

Τώρα μάλιστα έχει προ-πληρωθεί και το bonus που θα πάρει από τους επόμενους λογαριασμούς σου και φεύγει για διακοπές.

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα..
    OK boomer

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20050/1022
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    speedport Entry2i
    SNR / Attn
    6(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://apps.deddie.gr/LicensedElect...ertification/#

δες αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο
    καμία σχέση δεν έχει με το αν είσαι σε παλιές ή νέες τιμές, άγνωστο
    Δεν μπορω να καταχωρησω φιλε τα στοιχεια μου, δεν μου δινει το δικαιωμα

edit Ακυρο ,μονο τον αριθμο παροχης χρειαζεται ,ηταν το τελευταιο ψηφιο απο τον προηγουμε παροχο το 03 ,τωρα ειναι το 04 ,τι σημαινει αυτο; ειμαι τωρα στην ΔΕΗ; τι ενεργειες πρεπει να κανω τωρα; ευχαριστω πολυ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimtz : 08-12-21 στις 00:22.

Σελ. 635 από 1700 ΠρώτηΠρώτη ... 615625630633634635636637640645655 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία