Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 907 από 1685 ΠρώτηΠρώτη ... 887897902905906907908909912917927 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 13.591-13.605 από 25266
    Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nightbird7000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά, είναι καλύτερο να έχουμε κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό ή έναντι και μια φορά στο τετράμηνο εκκαθαριστικό;
    Κερδίζουμε κάτι, ή τσάμπα κόπος να τρέχουμε να ελέγχουμε αριθμό kwh κλπ και να τα δίνουμε στην κάθε μία εταιρία σαν να μην είχαμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε; Ήρεμα ρωτάω
    Η διαφορά είναι στο ψυχολογικό, αλλιώς σου φαίνεται 100 τον μήνα, αλλιώς 400 το 4μηνο (ή έστω 200 στο 2μηνο με τον έναντι)
    Το τι θα πληρώσεις δεν αλλάζει

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να αλλάζει λίγο το ποσό που θα πληρώσεις..

Να πω μία πλευρά του θέματος τώρα.

Από την στιγμή που η τιμολόγηγη κάθε μήνα τώρα είναι διαφορετική,
    στην περίπτωση του έναντι λογαρισμού (βάση προηγούμενων καταναλώσεων σου)
    η τιμολόγηση ανά μήνα μπορεί να είναι διαφορετική από την πραγματική που μπορεί να έχεις, βάση της κατανάλωσης που πραγματικά έκανες.

Γενικά θα έλεγα ότι και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν μάλλον κάποια συν & πλην ..

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να αλλάζει λίγο το ποσό που θα πληρώσεις..

Να πω μία πλευρά του θέματος τώρα.

Από την στιγμή που η τιμολόγηγη κάθε μήνα τώρα είναι διαφορετική,
    στην περίπτωση του έναντι λογαρισμού (βάση προηγούμενων καταναλώσεων σου)
    η τιμολόγηση ανά μήνα μπορεί να είναι διαφορετική από την πραγματική που μπορεί να έχεις, βάση της κατανάλωσης που πραγματικά έκανες.

Γενικά θα έλεγα ότι και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν μάλλον κάποια συν & πλην ..
    Ξεχνάς όμως την επιδότηση που σχεδόν πάντα είναι εκεί για να φέρει το πόσο σε συγκεκριμένο πόσο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Η οποία και αυτή αλλάζει πολύ ανά μήνα.

Γενικά, με το σύστημα της επιδότητης τους τελευταίους μήνες
    βλέπω τους λογαρισμούς να αλλάζουν συνέχεια στον τρόπο υπολογισμού τους, και ανάλυσης.
    Σωστό μπέρδεμα.. τουλάχιστον βγάζω εύκολα την χρέωση που πρέπει να έχω έναν μήνα με τον εκκαθαριστικό.

Κάπου έπαιξαν ρόλο και οι οδηγίες της κυβέρνησης στην παρουσίαση και την ανάλυση των λογαριασμών.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 05-03-23 στις 19:41.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nightbird7000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά, είναι καλύτερο να έχουμε κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό ή έναντι και μια φορά στο τετράμηνο εκκαθαριστικό;
    Κερδίζουμε κάτι, ή τσάμπα κόπος να τρέχουμε να ελέγχουμε αριθμό kwh κλπ και να τα δίνουμε στην κάθε μία εταιρία σαν να μην είχαμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε; Ήρεμα ρωτάω
    Περίμενε και θα σου απαντήσω αμέσως

- - - Updated - - -

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης (12).png 
Εμφανίσεις:  33 
Μέγεθος:  298,0 KB 
ID: 246432Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης (13).png 
Εμφανίσεις:  28 
Μέγεθος:  382,4 KB 
ID: 246433

Φαίνεται πολύ πιο άσχημο να πληρώνεις 800 ευρώ μέσα σε 10 μέρες αντι να πληρώνεις 200 ανα μήνα
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Hol
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων

Φαίνεται πολύ πιο άσχημο να πληρώνεις 800 ευρώ μέσα σε 10 μέρες αντι να πληρώνεις 200 ανα μήνα
    Ναι ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας τελικά. Δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Κοίταξε να δείς υπάρχει διαφορά. Σε περίπτωση που χρωστάς πάνω απο 500 ευρώ η ΔΕΗ εύκολα σου κόβει το ρεύμα, αν χρωστάς κάτω απο 500 ευρώ δεν στο κόβει συν οτι μπορείς να βάζεις το χψ ποσό και απλά να σε ενοχλούν μόνο οι εισπρακτικές. Αν όμως είσαι στα 800 μαζεμένα σαν εμένα πρέπει αναγκαστικά να κάνεις ρύθμιση με ΤΟΚΟ για να μην στο κόψουν, αν ερχόταν μήνα μήνα θα πλήρωνα, σίγουρα θα είχα αφήσει ένα υπόλοιπο αλλά δεν θα περνούσε τα 200 ευρώ μέχρι να έρθεις ο επόμενος εκκαθαριστικός που θα δεν θα έκανα τόση μεγάλη κατανάλωση και δεν θα χρειαζόμουν ρύθμιση. Ενώ τώρα θα πληρώνω και τόκο.

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η οποία και αυτή αλλάζει πολύ ανά μήνα.

Γενικά, με το σύστημα της επιδότητης τους τελευταίους μήνες
    βλέπω τους λογαρισμούς να αλλάζουν συνέχεια στον τρόπο υπολογισμού τους, και ανάλυσης.
    Σωστό μπέρδεμα.. τουλάχιστον βγάζω εύκολα την χρέωση που πρέπει να έχω έναν μήνα με τον εκκαθαριστικό.

Κάπου έπαιξαν ρόλο και οι οδηγίες της κυβέρνησης στην παρουσίαση και την ανάλυση των λογαριασμών.
    Ωστε το τελικό που πληρώνει κάποιος τουλάχιστον στην ΔΕΗ να είναι το ίδιο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5495
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    12(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Περίμενε και θα σου απαντήσω αμέσως

- - - Updated - - -

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης (12).png 
Εμφανίσεις:  33 
Μέγεθος:  298,0 KB 
ID: 246432Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Στιγμιότυπο οθόνης (13).png 
Εμφανίσεις:  28 
Μέγεθος:  382,4 KB 
ID: 246433

Εννοείται πως είναι πολύ χειρότερο να βλέπεις τέτοια ποσά και να πρέπει να τα πληρώσεις σε 2-3 εβδομάδες..
    Πιστεύω πως αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις όπως εσύ, ο μηνιαίος είναι καλύτερος, προσωπικά προτιμώ να δίνω κάθε δίμηνο ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ, μια να δίνω εγώ και μια να μετράνε..

Κάτι άλλο: Φίλε KostakisK, καλά θα ήταν να ξεκινούσες το συντομότερο την διαδικασία για να βάλεις νυκτερινό μετρητή, ώστε να μην είσαι σπόνσορας στις ΥΚΩ, αλλά γενικότερα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις..
    Το δίμηνο Ιανουάριος-Φεβρουάριος, κάψαμε λίγο πάνω από τις 1.400kWh (παρόμοια κατανάλωση με εσένα), όπου οι 800κάτι ήταν στο ημερήσιο και οι 500κάτι στο νυκτερινό, έτσι πέρασα ελάχιστα τις 800 ημερήσιες το δίμηνο (ή 1.600/4μηνο) και ελαχιστοποίησα τις ΥΚΩ..

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Ακου σκηνικό. Είμαι σε ενοίκιο. Δεν έχω πρόσβαση στα ρολόγια γιατί κλειδώνουν τις πόρτες κάτω στα ρολόγια άρα δεν μπορώ να μετρήσω, τους έχουν κράξει απο τον ΔΕΔΔΗΕ δεν ξέρω πόσες φορές, ο ΔΕΔΔΗΕ στην 1η μέτρηση δεν μέτρησε σωστά διότι καίγαμε απο καλοκαίρι μέχρι Σεπτέμβρη τα κλιματιστικά όλη μέρα και μας ήρθαν μόνο 400 kwh εκκαθαριστικό. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!. Έρχεται ο εκκαθαριστικός νο2 και απο οτι φαίνεται τις kwh που δεν μέτρησαν, τις έριξαν σε αυτό το τετράμηνο συν την όντως μεγάλη κατανάλωση που είχα λόγω χειμώνα. Στην ουσία ήρθαν τα 2/3 του προηγούμενου λογαριασμού συν οτι έκαψα αυτό το 4μηνο. Συν οτι σκοτώνομαι με την σπιτονοικοκυρά γιατί δεν επικοινωνεί οπότε και δεν υπάρχει συνεννόηση για κλειδιά ταράτσας και υπογείου. Αλλιώς θα έκανα οτι στο πατρικό μου. Κάθε μήνα μέτρηση. Α και τους έβαλα και νυχτερινό, οι γονείς μου σώθηκαν. Εγώ να δω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Νομίζω είναι παράνομο να κλειδώνεις τα ρολόγια. Προσωπικά θα έβαζα ένα μήνυμα σε α4 κάτω πως έχουν 48 ώρες ή να ξεκλειδώσουν τις πόρτες ή να μοιράσουν σε όλους τους ενοίκους κλειδιά. Στην περίπτωση που δε συμμορφωθούν την κλειδαριά θα την ανοίξει το κρουστικό μου.

Δηλαδή τι θα γίνει αν πλημμυρίσει το σπίτι και θέλεις να κλείσεις το γενικό του νερού; Αν έχει κάποιος 3φασικο και του ρίξει κάποια φάση κάτω στα ρολόγια και όχι στο γενικό του σπιτιού του πως θα ανεβάσει τον διακόπτη;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος YAziDis : 06-03-23 στις 00:12.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα... Πόσο καιρό δεν υπάρχει καταμέτρηση από τον Δεδδηε; Το έχεις πει;Το έχεις αναφέρει αυτό; Βάσει νόμου απαγορεύεται αυτό... Αν υπάρχει για ένα χρόνο αμέτρητες παροχές έχει το δικαίωμα να κόψει το ρεύμα εξωτερικά ο Δεδδηε.. Στέλνουν μια επιστολή και το αναφέρουν αυτό.. Κάνε μια καταγγελία στον Δεδδηε της περιοχής σου να αναφέρεις τι γίνεται..

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Ακου σκηνικό. Είμαι σε ενοίκιο. Δεν έχω πρόσβαση στα ρολόγια γιατί κλειδώνουν τις πόρτες κάτω στα ρολόγια άρα δεν μπορώ να μετρήσω, τους έχουν κράξει απο τον ΔΕΔΔΗΕ δεν ξέρω πόσες φορές, ο ΔΕΔΔΗΕ στην 1η μέτρηση δεν μέτρησε σωστά διότι καίγαμε απο καλοκαίρι μέχρι Σεπτέμβρη τα κλιματιστικά όλη μέρα και μας ήρθαν μόνο 400 kwh εκκαθαριστικό. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!. Έρχεται ο εκκαθαριστικός νο2 και απο οτι φαίνεται τις kwh που δεν μέτρησαν, τις έριξαν σε αυτό το τετράμηνο συν την όντως μεγάλη κατανάλωση που είχα λόγω χειμώνα. Στην ουσία ήρθαν τα 2/3 του προηγούμενου λογαριασμού συν οτι έκαψα αυτό το 4μηνο. Συν οτι σκοτώνομαι με την σπιτονοικοκυρά γιατί δεν επικοινωνεί οπότε και δεν υπάρχει συνεννόηση για κλειδιά ταράτσας και υπογείου. Αλλιώς θα έκανα οτι στο πατρικό μου. Κάθε μήνα μέτρηση. Α και τους έβαλα και νυχτερινό, οι γονείς μου σώθηκαν. Εγώ να δω.
    την 1α και μοναδική φορά που μου έδωσαν το κλειδί να πάω ταράτσα και υπόγειο όταν πρωτονοίκιασα το σπίτι, έφυγα σούμπητος και πήγα και έβγαλα κλειδιά.....
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    ..και φυσικά πληρώνεις κερατιατικα στις ΥΚΩ επειδή δεν είχαν πάρει μετρήσεις. Ίσα που άφηνα τα κοινόχρηστα απλήρωτα να τα πληρώσει ο έξυπνος διαχειριστής για να συμψηφίσω τις χρεώσεις.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Οχι δεν καταλαβατε μέτρηση έγινε. Κανονική γιατί του άνοιξαν του υπαλλήλου και με του είπε η αχώνευτη η σπιτονοικοκυρά. Απλά έγινε λάθος μέτρηση.

- - - Updated - - -

Ναι αφήστε γενικά μεγάλη παρανομία στην πολυκατοικία. Ούτως η άλλως αρχές Ιουνίου φεύγω για αλλού γιατι το σπίτι δεν.....απλά αυτό, δόθηκε μέτρηση απο τον ΔΕΔΔΗΕ και λανθασμένη

Σελ. 907 από 1685 ΠρώτηΠρώτη ... 887897902905906907908909912917927 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία