Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1747. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,02%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

661 37,84%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,99%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 609 από 1708 ΠρώτηΠρώτη ... 589599604607608609610611614619629 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 9.121-9.135 από 25616
    Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπάθησα, προσπάθησα πολύ.. κανείς δεν καταλαβαίνει από συγγενείς/συνεργάτες κλπ... να πω την αλήθεια στην αρχή δεν το είχα πάρει πρέφα και εγώ γιατί δεν διάβαζα το νήμα εδώ... από εκεί και πέρα ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.
    Και εγώ προσπάθησα αλλά αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει και λέει περίμενε να έρθει ο άλλος λογαριασμός να δούμε κ σου λέει το άλλο να.. μου έκοψαν τόσα κ αυτή τη φορά..
    Αν δεν μπορεί να δει τη μεγάλη εικόνα και βλέπει μόνο το δέντρο αντί για το δάσος.. Τι να κάνεις; Άσε τον να ελπίζει.. Δε θα σκάσουμε κιόλας..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάς για το κρύο ανέκδοτο της ημέρας που λένε..
    https://images.app.goo.gl/BQGZbXqUnuutchxM9
    https://images.app.goo.gl/vNCieA8GDhpKHMRs5

- - - Updated - - -

Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό που λες..
    Πόσος κόσμος τη πατάει που δεν ξέρει..
    Από την άλλη σκέφτομαι τι θα κάνουν όλοι οι πάροχοι με τα κυμαινόμενα..
    Λογικά θα έχουν και σταθερά..
    Γιατί όμως δεν προωθούν τα σταθερά;
    Προσωπικά ήμουν στη φ.α για αέριο μετά που ήρθε όλο αυτό το πράγμα την έκανα για ΔΕΗ..
    Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την εταιρία..
    Άλλαξα μόνο λόγω της ανόδου των τιμών..
    Τα πακέτα που είχαν για ρεύμα παρότι με είχαν πάρει 100φορες για να βάλω, μάλλον σου ήμουν πελάτης στο αέριο, δεν με συγκίνησαν ποτέ.. Ούτε κσι θα είχα κάποιο κέρδος.. Η Διαγόρα όσες φορές το έψαξα ήταν μονοψήφια σε σχέση με τη ΔΕΗ..
    Και χωρίς να ξεχνάω όσα είχαμε τραβήξει παλιά με τη ΔΕΗ..
    Αλλά είναι αλήθεια ότι αρκετοί που είχαν μεγάλες καταναλώσεις κέρδισαν χρήματα..
    Τι να πω..
    Καλή έρευνα στο οτιδήποτε και ο Θεός βοηθός τώρα με την άνοδο των τιμών..
    Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ ήμουν σε μια εταιρία, όπου για λόγους αυτονόητους δε θα αναφέρω το όνομα, στην οποία ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου μετά τα 2 έτη, στο οποίο όμως είχε μέσα όρο, ή μάλλον ολόκληρο κεφάλαιο που έλεγε για την υπηρεσία add on fixed όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, με συγκεκριμένο κόστος μηνιαίου παγίου ανά μήνα.
    Πήρα τηλέφωνο για ενεργοποίηση και μου έριξαν άκυρο ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Τους είπα πως το γράφει το συμβόλαιο μου, ανταλλάξαμε ποσά email, και εκεί να απαντάνε αλλά ντ’αλλων. Έφτασα μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή, αλλά καθυστέρησε τόσο η δουλειά όπου μου απαντήσαν την προηγούμενη βδομάδα με ένα κείμενο μπούρδα στο οποίο ούτε που απαντάνε στο ερώτημα μου.
    Αν περίμενα και δεν έφευγα θα συνέχιζα να τον τρώω.

Κοινώς μαζί με αυτή την εταιρία, το κοβω να κάνουν παρόμοια πράγματα και άλλοι πάροχοι επειδή μπαίνουν μέσα με τα fixed.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    να τους αφήνετε να πουλάν το παραμύθι , μετά ρωτάτε αυτολεξεί
    "Τελειώσατε την παρουσίαση ?"
    αν πούνε ναι , απλά τους ευχαριστείτε (η τους τρομοκρατείτε ρωτώντας γιατί δεν ανέφεραν για τη ρήτρα )
    και στέλνετε στο info της ΡΑΕ ονοματεπώνυμο πωλητή , εταιρία που αντιπροσωπεύει , ώρα/ημερομηνία κλήσεις και αναφέρετε την παραπλάνηση
    Καλή παγίδα είναι να τους πείτε οτι είστε σε σταθερό πρόγραμμα χωρίς διακύμανση κιλοβατώρας που εκεί αν συνεχίσει το παραμύθι φτηνής κιλοβατώρας την έκατσε
    Μωρέ καλά τα λες.. Αλλά εγώ σκέφτομαι και τα παιδιά στα τηλέφωνα που προσπαθούν να πιάσουν πελάτη.. Μπορεί να ξέρουν μέσα τους τι παίζει αλλά η δουλειά δουλειά..
    Αυτοί οφείλουν να το πουν και εμείς να το τσεκαρουμε.. Τώρα το αν λένε τη μισή αλήθεια αυτό είναι άλλη ιστορία..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τα τέλη ΣΕΠ που κατάλαβα τι γίνεται με την τιμή της kwh στη ΦΑ, άρχισα τις ενέργειές μου για την αλλαγή παρόχου στο αέριο και το ρεύμα προς τη ΔΕΗ. Παράλληλα, με τα δικά μου, προσπάθησα να ενημερώσω συγγενείς και φίλους και βοηθάω στις διαδικασίες.

Από τις επαφές αυτές, μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος βλέπει τους λογαριασμούς, βλέπει ότι είναι φουσκωμένοι, αλλά ... μέχρι εκεί.
    Εάν δεν τους μιλήσεις, να τους εξηγήσεις τι συμβαίνει και να προτείνεις τη λύση, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν !!!

Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και, κυρίως, βοήθεια στη δύσκολη διαδικασία αλλαγής παρόχου.
    Αν όμως τους το λες και ο άλλος δεν νιώθει..
    Δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας.. Εσύ το χρέος σου το έκανες..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε ναι, δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά άμα δε γίνει έστω μια συζήτηση για να τους δείξεις ότι γνωρίζεις κανα δυο πράγματα για να πάρουν το θάρρος να σε ρωτήσουν και έστω να το πάρουν απόφαση να αλλάξουν πάροχο (όπως έκαναν και κάποτε όταν έφυγαν από τη ΔΕΗ) δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Εγώ προσωπικά έχω ενημερώσει όλο το άμεσο περιβάλλον μου. Τώρα αν θέλουν να με ακούσουν και να υπολογίσουν τις καταναλώσεις τους για να δούνε αν τους συμφέρει να μείνουν ή όχι καλώς. Αν δε θέλουν, στην τελική δε θα φύγουν από τη δική μου τσέπη τα χρήματα.
    Όπως το λες ακριβώς..

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από enterhere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η απάντηση στα παραπάνω μηνύματα, είναι ο λογαριασμός που ήρθε στον πατέρα μου:

Συνημμένο Αρχείο 232542

Τον είχα ειδοποιήσει για να κάνει αλλαγή προγράματος.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι οι εκπτώσεις και οι πιστώσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Αουτς.. Σκέτο γ1 ε;
    Κακώς.. Και κρίμα.. Έπρεπε να είχατε αλλάξει.. Και να βάλετε κ νυχτερινό.. Εδώ μια προσοχη βέβαια αν έχει λήξει η υδε.. Αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει..
    Από την άλλη πάλι καλά που μπήκε και η έκπτωση του κράτους..
    Αλήθεια από περιέργεια.. Ο λογαριασμός του καλοκαιριού είναι; Η co2 δεν καταργήθηκε;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 23-11-21 στις 22:04.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Η ΔΕΗ πάντως πρέπει να έχει γονατίσει από τον όγκο αιτήσεων. Το περασμένο Σάββατο 20/11 μου έστειλαν email ότι τους έλειπαν κάποια δικαιολογητικά (που τα είχα ήδη στείλει στις 9/11), τα ξαναεστειλα, αλλά δεν άλλαξε κάτι βέβαια ακόμα.

Πήρα τηλ και κράτησαν τα στοιχεία μου για "επίσπευση", ενώ ταυτόχρονα έστειλα και νέο αίτημα υποστήριξης από τη φόρμα στο οποίο εξιστορώ ότι η αίτηση έγινε στο econtract νομίζω 31/10, με κάλεσαν 2/11 για επιβεβαίωση και μετά οι απαντήσεις τους ήταν πολύ σποραδικές (και λανθασμένες).

Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, το αίτημα υποστήριξης το έστειλα ως παράπονο αυτή τη φορά, ελπίζω μετά από τόσες μέρες να εδεησουν και να ολοκληρώσουν την αίτηση.

Η σύμβαση μου αναγράφει 9/11, αλλά δυστυχώς μάλλον θα φάω όλο τον Νοέμβριο με τη ρήτρα της Watt & Volt και ο,τι αυτό συνεπάγεται τελικά

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ ήμουν σε μια εταιρία, όπου για λόγους αυτονόητους δε θα αναφέρω το όνομα, στην οποία ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου μετά τα 2 έτη, στο οποίο όμως είχε μέσα όρο, ή μάλλον ολόκληρο κεφάλαιο που έλεγε για την υπηρεσία add on fixed όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, με συγκεκριμένο κόστος μηνιαίου παγίου ανά μήνα.
    Πήρα τηλέφωνο για ενεργοποίηση και μου έριξαν άκυρο ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Τους είπα πως το γράφει το συμβόλαιο μου, ανταλλάξαμε ποσά email, και εκεί να απαντάνε αλλά ντ’αλλων. Έφτασα μέχρι και τον συνήγορο του καταναλωτή, αλλά καθυστέρησε τόσο η δουλειά όπου μου απαντήσαν την προηγούμενη βδομάδα με ένα κείμενο μπούρδα στο οποίο ούτε που απαντάνε στο ερώτημα μου.

Κοινώς μαζί με αυτή την εταιρία, το κοβω να κάνουν παρόμοια πράγματα και άλλοι πάροχοι επειδή μπαίνουν μέσα με τα fixed.
    Καλα έκανες και το έψαξες.. Πόσοι δεν το ψάχνουν..
    Gre-goir-X23.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ ήμουν σε μια εταιρία, όπου για λόγους αυτονόητους δε θα αναφέρω το όνομα, στην οποία ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου μετά τα 2 έτη,
    στο οποίο όμως είχε μέσα όρο, ή μάλλον ολόκληρο κεφάλαιο που έλεγε για την υπηρεσία add on fixed όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, με συγκεκριμένο κόστος μηνιαίου παγίου ανά μήνα.
    2 εταιρίες είχαν αυτή τη δυνατότητα του fixed, η μία ήταν η elpedison με έξτρα το fixed και μάλλον σε αυτή αναφέρεσαι , έγιναν καταγγελίες για την αυτόματη ανανέωση και φύγανε αζημίως

Η άλλη (χωρίς αυτόματη ανανέωση) ήταν η NRG η οποία ενώ είχε στα 4€ το fixed , όποιος δεν το είχε ενεργοποιήσει το χρέωνε στην τότε εμπορική τιμή μέχρι και που καταργήθηκε
    Εγώ έφυγα αζημίως γιαυτό τον λόγο (αν και πρόλαβα και έκλεισα στα 4€) , ένας ακόμη δικαιώθηκε και επιστράφηκε η διαφορά του fixed (απο 9,90 σε 4 του συμβολαίου) , οι υπόλοιποι πήραν απλά πίσω τη ρήτρα αναπροσαρμογής που "κατα λάθος χρεώθηκε" μιας και θεωρητικά είχε περίοδο χάριτος 4 μηνών χωρίς ανάγκη ενεργοποίησης του fixed . Η υπόθεσή τους έκλεισε απο το ΣτΚ μιας και η εταιρία δε δέχθηκε τη σύσταση του ΣτΚ , δεν ξέρω αν κάποιος προχώρησε μέσω ΡΑΕ

ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω τους αυτονόητους λόγους , σκοπός είναι να ενημερωνόμαστε

Downloads
    34
    Uploads
    0

Ποιοι είναι οι αυτονόητοι λόγοι ;
    Προφανώς και πρέπει να αναφέρεις όνομα για να ξέρουμε.

- - - Updated - - -

2 εταιρίες είχαν αυτή τη δυνατότητα του fixed, η μία ήταν η elpedison με έξτρα το fixed και μάλλον σε αυτή αναφέρεσαι , έγιναν καταγγελίες για την αυτόματη ανανέωση και φύγανε αζημίως

Η άλλη (χωρίς αυτόματη ανανέωση) ήταν η NRG η οποία ενώ είχε στα 4€ το fixed , όποιος δεν το είχε ενεργοποιήσει το χρέωνε στην τότε εμπορική τιμή μέχρι και που καταργήθηκε
    Εγώ έφυγα αζημίως γιαυτό τον λόγο (αν και πρόλαβα και έκλεισα στα 4€) , ένας ακόμη δικαιώθηκε και επιστράφηκε η διαφορά του fixed (απο 9,90 σε 4 του συμβολαίου) , οι υπόλοιποι πήραν απλά πίσω τη ρήτρα αναπροσαρμογής που "κατα λάθος χρεώθηκε" μιας και θεωρητικά είχε περίοδο χάριτος 4 μηνών χωρίς ανάγκη ενεργοποίησης του fixed . Η υπόθεσή τους έκλεισε απο το ΣτΚ μιας και η εταιρία δε δέχθηκε τη σύσταση του ΣτΚ , δεν ξέρω αν κάποιος προχώρησε μέσω ΡΑΕ

Εεε αν δεν δέχθηκε την σύσταση του ΣτΚ, σίγουρα θα έφαγε κάποιο πρόστιμο.
    Σωστός με πρόλαβες.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefkon Εμφάνιση μηνυμάτων

- - - Updated - - -

Σωστός με πρόλαβες.
    Οχι δεν βάζει πρόστιμα ο ΣτΚ ο ΣτΚ είναι για συμβιβασμό μεταξύ των δυο πλευρών, πρόστιμο θα βάλει η ΡΑΕ ή κάποια άλλη αρχή, μπορείς να κάνεις προώθηση της υπόθεσης εκεί μαζί με τα σχετικά απο τον ΣτΚ.

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+

θεωρώ έπραξες καλώς που προχώρησες σε καταγγελία, όπως επίσης και οτι προστατεύεις τον καταγγελόμενο.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    όχι , κανένα πρόστιμο, απλά θα δημοσιευτεί επώνυμα η σύσταση . Μόνο αν μπει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας μπορεί να γίνει κάτι
    Βέβαια αν είναι κάποιο μεγάλο ποσό και αξίζει να κινηθεί κάποιος δικαστικά έχει μεγάλο χαρτί όταν ο ΣτΚ είναι υπέρ καταναλωτή

Η ΡΑΕ δεν ξέρω αν μπορεί να επιβάλλει και αμφιβάλλω για τη μέχρι τώρα συνεισφορά , θα ενημερώσω φυσικά αν μάθω κάτι

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων

Από την άλλη πάλι καλά που μπήκε και η έκπτωση του κράτους..
    Αλήθεια από περιέργεια.. Ο λογαριασμός του καλοκαιριού είναι; Η co2 δεν καταργήθηκε;
    1. Μην τα γράφεις αυτά γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι επιδοτήσεις είναι "τσίχλες στους ψηφοφόρους" ....

2. Η χρέωση CO2 καταργήθηκε από το καλοκαίρι, αλλά χρεώνεται στους εκκαθαριστικούς που περιλαμβάνουν καλοκαιρινούς μήνες και εκδίδονται τώρα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    όχι , κανένα πρόστιμο, απλά θα δημοσιευτεί επώνυμα η σύσταση . Μόνο αν μπει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας μπορεί να γίνει κάτι
    Βέβαια αν είναι κάποιο μεγάλο ποσό και αξίζει να κινηθεί κάποιος δικαστικά έχει μεγάλο χαρτί όταν ο ΣτΚ είναι υπέρ καταναλωτή

Η ΡΑΕ δεν ξέρω αν μπορεί να επιβάλλει και αμφιβάλλω για τη μέχρι τώρα συνεισφορά , θα ενημερώσω φυσικά αν μάθω κάτι
    Αυτοί μπορούν

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax

Τα γνωρίζεις ήδη, όποτε δεν υπάρχει κάτι καινούριο να μάθεις. Θέλω να πω πως φτάσαμε ήδη κοντά στο Δεκέμβριο. Δεν είναι ότι ενημερώνω ας πούμε τον Μάιο όποτε να υπάρχουν πολλοί που είτε θα πρέπει να προστατευθούν είτε όχι. Επίσης από τη στιγμή που δεν έχω κάποια απάντηση από τον Συνήγορο, δε μπορώ να κάθομαι να λέω για υποθέσεις χωρίς ακόμη να έχω δικαιωθεί. Όλοι εδώ μέσα έχουμε καταλάβει καλά τι γίνεται και που έχει φτάσει η το χρηματιστήριο ενέργειας και ήδη έχουμε κάνει τις κινήσεις μας και φύγαμε.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Σωστός με πρόλαβες.
    Αυτονόητα είναι επειδή πρακτικά δε μπορώ να κάθομαι να κατηγορώ από τη στιγμή που δεν έχω δικαιωθεί. Ίσως να υπάρχει και ένα 1% που να κάνω λάθος. Για αυτό τον λόγο δεν λέω το όνομα. Οποίος έχει συμβόλαιο στην εταιρία που λέω, θα ξέρει ήδη τι παίζει.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν βάζει πρόστιμα ο ΣτΚ ο ΣτΚ είναι για συμβιβασμό μεταξύ των δυο πλευρών, πρόστιμο θα βάλει η ΡΑΕ ή κάποια άλλη αρχή, μπορείς να κάνεις προώθηση της υπόθεσης εκεί μαζί με τα σχετικά απο τον ΣτΚ.
    Να σου πω την αλήθεια αν έχω νεότερο από τον ΣτΚ θα στείλω και τα σχετικά email και στη ΡΑΕ. Είναι κοροϊδία αυτό που συνέβαινε.

Downloads
    3
    Uploads
    0

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    μπραβο στο φίλο που κανει το νόμιμο, να προστατεύει τον καταγγελόμενο του πριν την αρμόδια κρίση.

Σελ. 609 από 1708 ΠρώτηΠρώτη ... 589599604607608609610611614619629 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία