Πρέπει να γίνει γνωστό αυτό με το 4All. Δεν έχει κανένας καμιά δημοσιογραφική άκρη; Άλλα ανακοινώνουν στη ΡΑΕ, άλλα 1η του μηνός, τα αλλάζουν 5 μέρες μετά... Και στο τέλος έρχεται και σύνθετος λογαριασμός που ο καταναλωτής πρέπει να κάνει τις πράξεις μόνος του για να δει πόσο πλήρωσε την kWh.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1757. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
547 31,13% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
665 37,85% -
Δεν θα αλλάξω
455 25,90% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,12%
Εμφάνιση 18.031-18.045 από 26200
-
08-06-24, 12:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18031
-
08-06-24, 14:10 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18032
Εγώ πάντως το έκανα, πέρασα από κατάστημα, επιτόπου με έβαλαν στο Γ1Ν και ξανά στο 4All όπου φαίνεται πως ισχύει έως Ιούνιο του 2025 (άρα ισχύουν θεωρητικά οι ειδικοί όροι από 1.6.24), οπότε όσοι θέλετε κάντε το. Επίσης άνοιξα ticket στη ΡΑΕ για να μου δώσει τις εκπτώσεις του 20% σε όλους τους μήνες..
Εσωτερικός τουρισμός λοιπόν..
-
08-06-24, 14:14 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18033
-
08-06-24, 14:39 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18034
-
08-06-24, 15:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18035
Το πιο πιθανό είναι να κάνει μαζική διόρθωση
Το μετά επίσης παραμένει πρόβλημα , θα εφαρμόζει σταθερή έκπτωση στους παλιούς ή όχι ?
Στους νέους θα αλλάξει την έκπτωση τον Ιούλιο?
Οι προωθητικές ενέργειες που το βάπτισαν δεν αφορούν έκπτωση στην τιμή προμήθειας παραμόνο κάνα κουπόνι , πόντους κτλ κτλ
Η ελπέ πχ την έκοψε τη μεταβλητή έκπτωση (για κίτρινα μιλάμε πάντα)
-
08-06-24, 16:08 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18036
-
08-06-24, 18:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18037
Αίτημα στην ΡΑΕ κάνε περισσότερο για ν' αναφέρεις την "νταβατζίδικη" πολιτική να σου δίνουν με το ζόρι μια άχρηστη και έξτρα υπηρεσία, και ας είναι δωρεάν για κάποιους μήνες, ενώ :
1. Δεν την θέλεις.
2. Υπάρχει σαν έξτρα υπηρεσία και ΑΝ την θέλει κάποιος την βάζει, ΟΧΙ να σου την βάζουν με το ζόρι.
3. Για να μπορέσει κάποιος να την απενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει να τραβήξει τα "πάνδεινα", σε τέτοιο βαθμό που θα τα παρατήσει.
- - - Updated - - -
Και πως το έκανες αυτό αφού ΔΕΝ δίνει τέτοια επιλογή (επίτηδες) παρά μόνο επιλογή σε σταθερά προγράμματα.
Το ξαναέγραψα και σε προηγούμενα ποστ, η έκπτωση που έχεις είναι ανάλογα πότε έκανες σύμβαση, άσχετα πόσες φορές θ' αλλάξει.
Εκτός και αν αποφασίσει η ΔΕΗ να τ ' αλλάξει σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, ανεξαρτήτως πότε έκαναν την σύμβαση.
- - - Updated - - -
Αυτή είναι η τιμή ΧΩΡΙΣ την έκπτωση.
Βάλε και αυτήν μέσα (20% ή 10%, ανάλογα πότε έκανες την σύμβαση) και ξανακάνε τις πράξεις.
Αν έχεις 20% και σου βάζουν 10% (από "λάθος") κανε άμεσα αίτημα μέσω του mydei να σου κάνουν την διόρθωση και να σου πιστώσουν την διαφορά.
- - - Updated - - -
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ που έκαναν σύμβαση, ΑΠΟ 01/06/2024 και μετά.
Οι παλιοί έχουν αυτή που είχαν. ανάλογα πότε έκαναν την σύμβαση, και η οποία είναι ασύμφορη.
- - - Updated - - -
Εντάξει σιγά την διαφορά μεταξύ τους, εκτός αν έχεις μεγάλη κατανάλωση.
-
08-06-24, 18:21 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18038
Η διαφορά μεταξύ τους είναι όντως ασήμαντη για καμιά 400kWh που υπολογίζω να έχω, αλλά το νταβατζιλίκι δεν γουστάρω καθόλου, αν μπορώ να γλιτώσω ακόμα και 1€ από τη διαφορά Γ1Ν ή 4All, θα το κάνω.., φαντάσου πόσος κόσμος έχει βάλει το 4All, που σιγά μην πρόσεξε την αλλαγή και θα χρεωθεί "τσάμπα" 0.15€/kWh, απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να κάνω τουρισμό και να κυνηγάω μετά για τυχόν λάθος χρεώσεις/λογαριασμούς/εγγυήσεις από τους εναλλακτικούς.., δυστυχώς η ΔΕΗ έχασε αυτό το αβαντάζ από εμένα, οπότε βλέπω πως πάει και πιθανότατα θα ξεκινήσω τις καλοκαιρινές "διακοπές" και γω.., χωρίς πάγιες εντολές φυσικά..
-
08-06-24, 18:29 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18039
Σχετικά με το ΔΕΗ myHome 4All και την πίστωση της έκπτωσης, ανάλογα πότε έκανες την σύμβαση, φίλος που είχε σύμβαση από το 2023 (20% έκπτωση) μετά από αιτήματα στην ΔΕΗ για διόρθωση του ποσοστού της έκπτωσης και πίστωση της διαφοράς από τον Μάρτιο που έγινε η αλλαγή στην έκπτωση (10%), με ενημέρωσε ότι του έκαναν την διόρθωση στην έκπτωση ΑΛΛΑ δεν του πίστωσαν ακόμα αναδρομικά την διαφορά.
Σε καινούργιο αίτημα και τηλ. επικοινωνία μαζί τους τον ενημέρωσαν ότι θα γίνει σε επόμενο λογαριασμό η αναδρομική πίστωση (περιμένει πριν κάνει την καταγγελία).
Spoiler:
Μου έστειλε και τον πρόσφατο λογαριασμό του για επιβεβαίωση.
-
08-06-24, 18:30 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18040
Η ΔΕΗ μόνο για κάνα σταθερό αξίζει σαν πάροχος επειδή δε σπάει τα συμβόλαια , εφόσον έχει συμπαθητική τιμή το online και θέλετε να παραμείνετε , άποψη μου είναι να το κλείσετε
Κατά τα άλλα (προσωπικά) δεν αξίζει η φασαρία των εκπτώσεων , greenpass , μη απόδοση πόντων Aegean , μη συγχρονισμός μηνιαίας με ΔΕΔΔΗΕ κτλ κτλ
Και κλασσικά επειδή πρόσφατα αναφέρθηκε δίπλα , σε αίτηση του online από άλλο πάροχο , δε στέλνουν συμβόλαιο του online (παράνομα) , αλλά Γ1 και σου λένε ενεργοποίησε το (το οποίο παλιότερα σε αλλαγή τιμών προκάλεσε μπάχαλο)
-
09-06-24, 03:16 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18041
-
09-06-24, 05:02 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18042
Εγώ πάντως με περίπου 10,000 - 12,000 KWh κατανάλωση το χρόνο (το 30-35% στο νυχτερινό), νιώθω ότι αυτό που έκανε η ΔΕΗ στο κίτρινο είναι άδικο.
Το έχω το πρόγραμμα από 30/12/2023 και κάθε μήνα κοιτώ τις τιμές που ανακοινώνει.
1η φορά αυτό το μήνα που οι "παλιοί" τρώμε άκυρο στην έκπτωση.
Θα το γυρίσω σε πράσινο Γ1Ν και αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά πρώτη φορά μήπως αλλάξω εταιρεία και πάω Elpedison στο μπλε τους.
Με συμφέρει με τα 1000% με τέτοια κατανάλωση, αλλά τους φοβάμαι από άποψη εξυπηρέτησης, έκδοσης λογαριασμών, λαθών κλπ.COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.
-
09-06-24, 08:41 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18043
-
09-06-24, 09:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18044
Το έγραψα και πριν. Σε μένα είχε τη δυνατότητα. Σε μία παροχή του θείου μου, που πήγαμε να κάνουμε το ίδιο, δεν την είχε. Ίσως επειδή στην παροχή μου είχε λήξει η σύμβαση του ενός χρόνου. Είχα το myHome4All από τον Απρίλιο του 2023.
- - - Updated - - -
Αλλά αργούν πολύ την έκδοση, και σε 5 μήνες επικαλέστηκαν 2 φορές πρόβλημα με το σύστημά τους. Την πρώτη φορά δεν έβγαλαν λογαριασμό με την κατανάλωση που έδωσα, και τη δεύτερη άργησαν πάρα πολύ να βγάλουν το λογαριασμό! Αλλά λάθη δεν έχω δει, αν και έτσι που βγαίνουν οι λογαριασμοί πλέον, ποτέ δεν είμαι σίγουρος.
-
09-06-24, 10:02 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #18045
Bookmarks