Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1757. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

547 31,13%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

665 37,85%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,90%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,12%
Σελ. 1203 από 1747 ΠρώτηΠρώτη ... 11831193119812011202120312041205120812131223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.031-18.045 από 26200
    Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πρέπει να γίνει γνωστό αυτό με το 4All. Δεν έχει κανένας καμιά δημοσιογραφική άκρη; Άλλα ανακοινώνουν στη ΡΑΕ, άλλα 1η του μηνός, τα αλλάζουν 5 μέρες μετά... Και στο τέλος έρχεται και σύνθετος λογαριασμός που ο καταναλωτής πρέπει να κάνει τις πράξεις μόνος του για να δει πόσο πλήρωσε την kWh.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5495
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    12(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πάντως το έκανα, πέρασα από κατάστημα, επιτόπου με έβαλαν στο Γ1Ν και ξανά στο 4All όπου φαίνεται πως ισχύει έως Ιούνιο του 2025 (άρα ισχύουν θεωρητικά οι ειδικοί όροι από 1.6.24), οπότε όσοι θέλετε κάντε το. Επίσης άνοιξα ticket στη ΡΑΕ για να μου δώσει τις εκπτώσεις του 20% σε όλους τους μήνες..
    Εσωτερικός τουρισμός λοιπόν..

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κοζανίτης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης άνοιξα ticket στη ΡΑΕ για να μου δώσει τις εκπτώσεις του 20% σε όλους τους μήνες..
    Έστειλες pdf/screenshot από τους λογαριασμούς ή απλά έγραψες ότι δεν είναι 20%, πείτε τους να γίνει επαναυπολογισμός?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5495
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    12(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ThReSh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έστειλες pdf/screenshot από τους λογαριασμούς ή απλά έγραψες ότι δεν είναι 20%, πείτε τους να γίνει επαναυπολογισμός?
    Η αλήθεια είναι πως δεν έστειλα, το πολύ πολύ αν τα ζητήσουν δεν μπορώ να τα στείλω εκ των υστέρων; θεώρησα πως έχει πρόσβαση ο πάροχος στους λογαριασμούς.
    Στην ανάγκη ανοίγω νέο αίτημα στέλνοντας τους, το έκανα κάπως βιαστικά, έχεις δίκιο..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Η αλήθεια είναι πως δεν έστειλα, το πολύ πολύ αν τα ζητήσουν δεν μπορώ να τα στείλω εκ των υστέρων; θεώρησα πως έχει πρόσβαση ο πάροχος στους λογαριασμούς.
    Στην ανάγκη ανοίγω νέο αίτημα στέλνοντας τους, το έκανα κάπως βιαστικά, έχεις δίκιο..
    Το πιο πιθανό είναι να κάνει μαζική διόρθωση
    Το μετά επίσης παραμένει πρόβλημα , θα εφαρμόζει σταθερή έκπτωση στους παλιούς ή όχι ?
    Στους νέους θα αλλάξει την έκπτωση τον Ιούλιο?
    Οι προωθητικές ενέργειες που το βάπτισαν δεν αφορούν έκπτωση στην τιμή προμήθειας παραμόνο κάνα κουπόνι , πόντους κτλ κτλ
    Η ελπέ πχ την έκοψε τη μεταβλητή έκπτωση (για κίτρινα μιλάμε πάντα)

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Δεν γνωρίζω, ρωτάω σε περίπτωση που βρω την όρεξη να κάνω.

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Arkady Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι οτι τον Ιανουάριο που έκανα αίτηση στο MyHome4All μέσω στηλεφώνου, το μόνο που έδωσα ήταν τελευταίος λογαριασμός του προηγούμενου παρόχου και ταυτότητα.Δεν ζήτησαν κάνένα άλλο αποδεικτικό ΑΦΜ.
    Μόνο στο MyHomeOnline μου ζήτησαν αποδεικτικό ΑΦΜ και ενώ έχουν ήδη τα στοιχεία μου!!!!

Οκ ευχαριστώ θα το κάνω. Και επίσης και αίτηση μέσω myRAE που μου είπε ο Yazidis
    Αίτημα στην ΡΑΕ κάνε περισσότερο για ν' αναφέρεις την "νταβατζίδικη" πολιτική να σου δίνουν με το ζόρι μια άχρηστη και έξτρα υπηρεσία, και ας είναι δωρεάν για κάποιους μήνες, ενώ :
    1. Δεν την θέλεις.
    2. Υπάρχει σαν έξτρα υπηρεσία και ΑΝ την θέλει κάποιος την βάζει, ΟΧΙ να σου την βάζουν με το ζόρι.
    3. Για να μπορέσει κάποιος να την απενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει να τραβήξει τα "πάνδεινα", σε τέτοιο βαθμό που θα τα παρατήσει.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yyy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μέσω του myDei άλλαξα το MyHome4All στο πράσινο Γ1Ν. Βλέπω ότι άλλαξε άμεσα στις πληροφορίες της παροχής.
    Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό της ΔΕΗ με το myHome4All! Ήταν μπερδεμένα τα πράγματα, τώρα έγιναν ακόμα χειρότερα, αν πρέπει να κοιτάμε κάθε μήνα 3 (και αργότερα ίσως περισσότερους) τιμοκαταλόγους. Και έσπασε και το σερί που είχε ως τώρα στη ΔΕΗ, το κίτρινο να είναι κάθε μήνα πιο φθηνό από το πράσινο! Κρίμα...
    Και πως το έκανες αυτό αφού ΔΕΝ δίνει τέτοια επιλογή (επίτηδες ) παρά μόνο επιλογή σε σταθερά προγράμματα.
    Το ξαναέγραψα και σε προηγούμενα ποστ, η έκπτωση που έχεις είναι ανάλογα πότε έκανες σύμβαση, άσχετα πόσες φορές θ' αλλάξει.
    Εκτός και αν αποφασίσει η ΔΕΗ να τ ' αλλάξει σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, ανεξαρτήτως πότε έκαναν την σύμβαση.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως διαμόρφωσαν το 4all συμφέρει είτε να πας σε σταθερό είτε να φύγεις από την ΔΕΗ. Το 4all με αυτές τις τελικές τιμές είναι ασύμφορο. Εμένα με χρέωσαν τελευταίο δίμηνο με 0.155 ευρ/kWh για προμήθεια ημέρας. Το σταθερό το έχουν χαμηλότερο.
    Αυτή είναι η τιμή ΧΩΡΙΣ την έκπτωση.
    Βάλε και αυτήν μέσα (20% ή 10%, ανάλογα πότε έκανες την σύμβαση) και ξανακάνε τις πράξεις.
    Αν έχεις 20% και σου βάζουν 10% (από "λάθος" ) κανε άμεσα αίτημα μέσω του mydei να σου κάνουν την διόρθωση και να σου πιστώσουν την διαφορά.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά η τιμή του 4all στο excel είναι σωστή με την έκπτωση 35% ή όχι?
    Γείτονας που είναι στο 4all θέλει να πάει στο σταθερό της και προβληματίζομαι τι να του πω.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ που έκαναν σύμβαση, ΑΠΟ 01/06/2024 και μετά.
    Οι παλιοί έχουν αυτή που είχαν. ανάλογα πότε έκαναν την σύμβαση, και η οποία είναι ασύμφορη.

- - - Updated - - -

Εγώ πάντως το έκανα, πέρασα από κατάστημα, επιτόπου με έβαλαν στο Γ1Ν και ξανά στο 4All όπου φαίνεται πως ισχύει έως Ιούνιο του 2025 (άρα ισχύουν θεωρητικά οι ειδικοί όροι από 1.6.24), οπότε όσοι θέλετε κάντε το. Επίσης άνοιξα ticket στη ΡΑΕ για να μου δώσει τις εκπτώσεις του 20% σε όλους τους μήνες..
    Εσωτερικός τουρισμός λοιπόν..
    Εντάξει σιγά την διαφορά μεταξύ τους, εκτός αν έχεις μεγάλη κατανάλωση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    54999/5495
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    12(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefkon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντάξει σιγά την διαφορά μεταξύ τους, εκτός αν έχεις μεγάλη κατανάλωση.
    Η διαφορά μεταξύ τους είναι όντως ασήμαντη για καμιά 400kWh που υπολογίζω να έχω, αλλά το νταβατζιλίκι δεν γουστάρω καθόλου, αν μπορώ να γλιτώσω ακόμα και 1€ από τη διαφορά Γ1Ν ή 4All, θα το κάνω.., φαντάσου πόσος κόσμος έχει βάλει το 4All, που σιγά μην πρόσεξε την αλλαγή και θα χρεωθεί "τσάμπα" 0.15€/kWh, απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη να κάνω τουρισμό και να κυνηγάω μετά για τυχόν λάθος χρεώσεις/λογαριασμούς/εγγυήσεις από τους εναλλακτικούς.., δυστυχώς η ΔΕΗ έχασε αυτό το αβαντάζ από εμένα, οπότε βλέπω πως πάει και πιθανότατα θα ξεκινήσω τις καλοκαιρινές "διακοπές" και γω.., χωρίς πάγιες εντολές φυσικά..

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Σχετικά με το ΔΕΗ myHome 4All και την πίστωση της έκπτωσης, ανάλογα πότε έκανες την σύμβαση, φίλος που είχε σύμβαση από το 2023 (20% έκπτωση) μετά από αιτήματα στην ΔΕΗ για διόρθωση του ποσοστού της έκπτωσης και πίστωση της διαφοράς από τον Μάρτιο που έγινε η αλλαγή στην έκπτωση (10%), με ενημέρωσε ότι του έκαναν την διόρθωση στην έκπτωση ΑΛΛΑ δεν του πίστωσαν ακόμα αναδρομικά την διαφορά.
    Σε καινούργιο αίτημα και τηλ. επικοινωνία μαζί τους τον ενημέρωσαν ότι θα γίνει σε επόμενο λογαριασμό η αναδρομική πίστωση (περιμένει πριν κάνει την καταγγελία).
    Spoiler:
    Ετοιμάζουμε και οι υπόλοιποι που κάναμε αιτήματα, την καταγγελία, γιατί φανταζόμαστε ότι θα κάνουν και σε εμάς το ίδιο.

Μου έστειλε και τον πρόσφατο λογαριασμό του για επιβεβαίωση.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  1.png 
Εμφανίσεις:  20 
Μέγεθος:  946,0 KB 
ID: 256628 Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2.png 
Εμφανίσεις:  21 
Μέγεθος:  640,4 KB 
ID: 256629

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Η ΔΕΗ μόνο για κάνα σταθερό αξίζει σαν πάροχος επειδή δε σπάει τα συμβόλαια , εφόσον έχει συμπαθητική τιμή το online και θέλετε να παραμείνετε , άποψη μου είναι να το κλείσετε
    Κατά τα άλλα (προσωπικά) δεν αξίζει η φασαρία των εκπτώσεων , greenpass , μη απόδοση πόντων Aegean , μη συγχρονισμός μηνιαίας με ΔΕΔΔΗΕ κτλ κτλ
    Και κλασσικά επειδή πρόσφατα αναφέρθηκε δίπλα , σε αίτηση του online από άλλο πάροχο , δε στέλνουν συμβόλαιο του online (παράνομα) , αλλά Γ1 και σου λένε ενεργοποίησε το (το οποίο παλιότερα σε αλλαγή τιμών προκάλεσε μπάχαλο)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    =1]

Αυτή είναι η τιμή ΧΩΡΙΣ την έκπτωση.
    Βάλε και αυτήν μέσα (20% ή 10%, ανάλογα πότε έκανες την σύμβαση) και ξανακάνε τις πράξεις.
    Αν έχεις 20% και σου βάζουν 10% (από "λάθος" ) κανε άμεσα αίτημα μέσω του mydei να σου κάνουν την διόρθωση και να σου πιστώσουν την διαφορά.

[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated -
    10% είναι. Οπότε βγαίνει ακριβότερη η χρέωση προμήθειας από ότι να είχα σταθερό το οποίο είναι με 0.125 και κατά 20% φθηνότερο. Καλύτερα σταθερό μιας και εκτιμώ ότι δεν παίζει να πάνε οι τιμες παρακάτω ούτε στα κυμαινόμενο ούτε σε σταθερό.

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Εγώ πάντως με περίπου 10,000 - 12,000 KWh κατανάλωση το χρόνο (το 30-35% στο νυχτερινό), νιώθω ότι αυτό που έκανε η ΔΕΗ στο κίτρινο είναι άδικο.
    Το έχω το πρόγραμμα από 30/12/2023 και κάθε μήνα κοιτώ τις τιμές που ανακοινώνει.
    1η φορά αυτό το μήνα που οι "παλιοί" τρώμε άκυρο στην έκπτωση.
    Θα το γυρίσω σε πράσινο Γ1Ν και αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά πρώτη φορά μήπως αλλάξω εταιρεία και πάω Elpedison στο μπλε τους.
    Με συμφέρει με τα 1000% με τέτοια κατανάλωση, αλλά τους φοβάμαι από άποψη εξυπηρέτησης, έκδοσης λογαριασμών, λαθών κλπ.
    COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως με περίπου 10,000 - 12,000 KWh κατανάλωση το χρόνο (το 30-35% στο νυχτερινό), νιώθω ότι αυτό που έκανε η ΔΕΗ στο κίτρινο είναι άδικο.
    Το έχω το πρόγραμμα από 30/12/2023 και κάθε μήνα κοιτώ τις τιμές που ανακοινώνει.
    Θα το γυρίσω σε πράσινο Γ1Ν και αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά πρώτη φορά μήπως αλλάξω εταιρεία και πάω Elpedison στο μπλε τους.
    Με συμφέρει με τα 1000% με τέτοια κατανάλωση, αλλά τους φοβάμαι από άποψη εξυπηρέτησης, έκδοσης λογαριασμών, λαθών κλπ.
    Μην τη φοβάσαι, μια χαρά υπολογίζει τους λογαριασμούς η ΕΛΠΕ.
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    ...

Και πως το έκανες αυτό αφού ΔΕΝ δίνει τέτοια επιλογή (επίτηδες ) παρά μόνο επιλογή σε σταθερά προγράμματα.
    Το ξαναέγραψα και σε προηγούμενα ποστ, η έκπτωση που έχεις είναι ανάλογα πότε έκανες σύμβαση, άσχετα πόσες φορές θ' αλλάξει.
    Εκτός και αν αποφασίσει η ΔΕΗ να τ ' αλλάξει σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες, ανεξαρτήτως πότε έκαναν την σύμβαση.

- - - Updated - - -

...
    Το έγραψα και πριν. Σε μένα είχε τη δυνατότητα. Σε μία παροχή του θείου μου, που πήγαμε να κάνουμε το ίδιο, δεν την είχε. Ίσως επειδή στην παροχή μου είχε λήξει η σύμβαση του ενός χρόνου. Είχα το myHome4All από τον Απρίλιο του 2023.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην τη φοβάσαι, μια χαρά υπολογίζει τους λογαριασμούς η ΕΛΠΕ.
    Αλλά αργούν πολύ την έκδοση, και σε 5 μήνες επικαλέστηκαν 2 φορές πρόβλημα με το σύστημά τους. Την πρώτη φορά δεν έβγαλαν λογαριασμό με την κατανάλωση που έδωσα, και τη δεύτερη άργησαν πάρα πολύ να βγάλουν το λογαριασμό! Αλλά λάθη δεν έχω δει, αν και έτσι που βγαίνουν οι λογαριασμοί πλέον, ποτέ δεν είμαι σίγουρος.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.. Απλά αργούν πολυ να βγάλουν τον λογαριασμό.. 3-4 μήνες... Τώρα τι θα κάνουν όμως που υπάρχει η μηνιαία καταμέτρηση; Να πιεστούν λίγο..

Σελ. 1203 από 1747 ΠρώτηΠρώτη ... 11831193119812011202120312041205120812131223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία