Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1737. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

539 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

654 37,65%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,14%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 1283 από 1677 ΠρώτηΠρώτη ... 12631273127812811282128312841285128812931303 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.231-19.245 από 25155
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Είμαι και εγώ σε αναζήτηση επόμενου προορισμού εντός Σεπτεμβρίου και η προσφορά του Skroutz plus/Volton φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με αγορές απο το My Market (η δωροεπιταγή δεν ειναι διαιρετή, που σημαίνει ότι πρέπει να την ξοδέψεις εξολοκλήρου σε μία παραγγελία). Το πρόβλημα είναι άλλο. Εγώ που έχω 6 παροχές και υπάρχει όριο 2 παροχές ανα συνδρομή Skroutz plus, θα πρέπει λογικά να κάνω 3 συνδρομές με 3 διαφορετικά email που θα τα δηλώσω και στην volton. Δεν πιστεύω να υπάρχει απο skroutz κάποιο μπλόκο ανά ΑΦΜ ή όνομα. 'Oλα γίνονται σε επίπεδο email. Σκέφτομαι σωστά? Το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύπλοκο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από danielo67000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι και εγώ σε αναζήτηση επόμενου προορισμού εντός Σεπτεμβρίου και η προσφορά του Skroutz plus/Volton φαίνεται ενδιαφέρουσα ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με αγορές απο το My Market (η δωροεπιταγή δεν ειναι διαιρετή, που σημαίνει ότι πρέπει να την ξοδέψεις εξολοκλήρου σε μία παραγγελία). Το πρόβλημα είναι άλλο. Εγώ που έχω 6 παροχές και υπάρχει όριο 2 παροχές ανα συνδρομή Skroutz plus, θα πρέπει λογικά να κάνω 3 συνδρομές με 3 διαφορετικά email που θα τα δηλώσω και στην volton. Δεν πιστεύω να υπάρχει απο skroutz κάποιο μπλόκο ανά ΑΦΜ ή όνομα. 'Oλα γίνονται σε επίπεδο email. Σκέφτομαι σωστά? Το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται πολύπλοκο
    Δε νομίζω, 3 λογαριασμούς θα φτιάξεις και θα κάνεις τις συνδρομές. Αν θες να είσαι και λίγο safe, βάλε 3 διαφορετικές κάρτες τύπου Revolut. Απλά άμα δε τις θες τις συνδρομές απενεργοποίησε την αυτόματη ανανέωση για να μην χάσεις τη μπάλα. Δεν ξέρω άμα η Volton θα σου κάνει κάποιο θέμα που θα έχεις 6 παροχές σε 3 διαφορετικά email όμως...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από danielo67000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα πρέπει λογικά να κάνω 3 συνδρομές με 3 διαφορετικά email που θα τα δηλώσω και στην volton. Δεν πιστεύω να υπάρχει απο skroutz κάποιο μπλόκο ανά ΑΦΜ ή όνομα. 'Oλα γίνονται σε επίπεδο email. Σκέφτομαι σωστά?
    Σωστά. Μόνο mail.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Θα πάρω και την volton να ρωτήσω και θα ενημερώσω

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έχω προσθέσει καινούργια επιλογή στο φύλλο Εξατομίκευση για μέλη του Skroutz Plus, ώστε να εμφανίζεται το δώρο των 50 €+πάγια 6 μηνών στα κυμαινόμενα προγράμματα της Volton.

Επίσης διαχώρισα λίγο τα 12μηνα σταθερά από τα υπόλοιπα (και στο ιστορικό τιμών).
    Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2025: Ανάγνωση | Λήψη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Shamrocker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε μα αυτό υπονόησα στο τέλος.

Σίγουρα δεν μπορεί να απαντήσει κανείς κατηγορηματικά σε αυτά που ρώτησα. Πιο πολύ σαν τροφή για σκέψη τα έβαλα.

- - - Updated - - -

Πας Volton δηλαδή;

Θέλω ψυχολογική συμπαράσταση για να το αποφασίσω κι εγώ χαχαχα.
    Μπα όχι, 03/09 πήγα ζενιθ.Θα κάτσω λίγο να εγκλιματιστω και θα αναμένω κάτι καλύτερο.(Δεν έχω λογαριασμό skroutz plus ,άρα δεν καλύπτει το όριο των 50 ευρω+)
    Πάγιο δε θα πληρώσω ούτε σε ζενιθ και έχω γεμίσει και το κινητό εφαρμογές (mydei,myzenith,myelpedison,myheron)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOOM_NX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω προσθέσει καινούργια επιλογή στο φύλλο Εξατομίκευση για μέλη του Skroutz Plus, ώστε να εμφανίζεται το δώρο των 50 €+πάγια 6 μηνών στα κυμαινόμενα προγράμματα της Volton.

Επίσης διαχώρισα λίγο τα 12μηνα σταθερά από τα υπόλοιπα (και στο ιστορικό τιμών).
    Ωραίος και αμεσότατος!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από messinia3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα όχι, 03/09 πήγα ζενιθ.Θα κάτσω λίγο να εγκλιματιστω και θα αναμένω κάτι καλύτερο.(Δεν έχω λογαριασμό skroutz plus ,άρα δεν καλύπτει το όριο των 50 ευρω+)
    Πάγιο δε θα πληρώσω ούτε σε ζενιθ και έχω γεμίσει και το κινητό εφαρμογές (mydei,myzenith,myelpedison,myheron)
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  download.jpg 
Εμφανίσεις:  304 
Μέγεθος:  2,7 KB 
ID: 258416
    χαχαχαχα

Ελπίζω μόνο να μην κλιμακωθεί η ΤΕΑ.

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπόψιν, το δώρο στο Skroutz ισχύει για μαξ 2 παροχές ανά λογαριασμό Σκρουτζ, μέγιστο κέρδος 110,44 € με τα πάγια για παραμονή 1 μήνα.

- - - Updated - - -

Αν κάποιος έχει εξοχικό/κλειστό σπίτι, συμφέρει να πάει στο πράσινο ή στο Simple της Volton που δίνουν επιπλέον 10 €/μήνα δώρο, αντί για το Protect.

- - - Updated - - -

Επίσης, μάθαμε τίποτα επίσημο για τις Edenred της Elpedison για να τις βάλω στο εξέλ; Κάποια εταιρεία που να τις δίνει καθολικά και σε ποσότητα;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1
    ο λεγόμενος ταχυτουρισμός , που αν δώσει ο Ήρων το 50ρικο , θα μείνει πιστωτικό όπου κάτι τέτοια τα αποφεύγουμε
    Εγώ είμαι μέσος τουρίστας και καλοπληρωτής δεν τους άφησα πιστωτικό όταν έφυγα τέλος Μαρτίου!

Περιοχή
    Κοζάνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    46794/4998
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΖΑΝΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    9.3(dB) / 12.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό λέμε, το δίνουν κανονικά μέχρι στιγμής αλλά το νου σας οτι έχει δικαίωμα να μην το δώσει ή να το ζητήσει πίσω. Ακραίο αλλά υπάρχει αυτή η μικρή πιθανότητα
    Ρε φίλε εδώ η ΗΡΩΝ δίνει και επιδότηση ΤΕΜ στο κλειδωμένο και επιδότηση ΕΝΑ στο SOLAR, μπάτε σκύλοι αλέστε! Ε ρε και στείλουν αναδρομικά.

- - - Updated - - -

Εγώ έχω έναρξη εκπροσώπησης από ζενίθ 03/09 και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η παροχή στο app,παρότι ολοκληρώθηκε συστημικα από την Πέμπτη.
    Σε μένα όλα κομπλέ, έβαλα και πάγια εντολή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Ρε φίλε εδώ η ΗΡΩΝ δίνει και επιδότηση ΤΕΜ στο κλειδωμένο και επιδότηση ΕΝΑ στο SOLAR, μπάτε σκύλοι αλέστε! Ε ρε και στείλουν αναδρομικά.

- - - Updated - - -

Σε μένα όλα κομπλέ, έβαλα και πάγια εντολή.
    Όταν λέγαμε ότι είναι large ο Ηρων (κυρίως η μηχανογραφηση του) κάποιοι κορόιδευαν για κάτι ψιλά στις ρυθμιζομενες

Εγώ ακόμα περιμένω να εμφανιστεί η παροχή στο app...αντε να δούμε.

- - - Updated - - -

Υπόψιν, το δώρο στο Skroutz ισχύει για μαξ 2 παροχές ανά λογαριασμό Σκρουτζ, μέγιστο κέρδος 110,44 € με τα πάγια για παραμονή 1 μήνα.

- - - Updated - - -

Αν κάποιος έχει εξοχικό/κλειστό σπίτι, συμφέρει να πάει στο πράσινο ή στο Simple της Volton που δίνουν επιπλέον 10 €/μήνα δώρο, αντί για το Protect.

- - - Updated - - -

Επίσης, μάθαμε τίποτα επίσημο για τις Edenred της Elpedison για να τις βάλω στο εξέλ; Κάποια εταιρεία που να τις δίνει καθολικά και σε ποσότητα;

Μάθαμε ότι τις δίνει επιλεκτικά εκτός ΔΕΘ η γνωστή εταιρεία προώθησης. Κάνε υπομονή κάποιες μέρες μηπως βγει επίσημο promo.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος messinia3 : 09-09-24 στις 21:53.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Το έγραψες τρεις φορές για να πιάσει η ευχή;;;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Shamrocker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έγραψες τρεις φορές για να πιάσει η ευχή;;;
    Μπα προσωπικά δε θέλω να βγει κατι..καλύτερα 100 στον πρωτο λογαριασμό σε χριστουγεννιατικο christmas bonus

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    Path Level
    Fastpath
    Μπα προσωπικά δε θέλω να βγει κατι..καλύτερα 100 στον πρωτο λογαριασμό σε χριστουγεννιατικο christmas bonus
    Να φροντίσουμε να στείλουμε εγκαίρως το γράμμα μας, για να φτάσει στον Άγιο Βασίλη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Χαιρετώ την ομάδα! Καινούριος εδώ αλλά και στον ενεργειακό τουρισμό εδώ κι ένα μήνα. Κάπου εδώ να πω ότι είμαι ευγνώμων στον Doom και στο εξελάκι του το οποίο με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει και φυσικά και σ' όλα τα υπόλοιπα μέλη που είναι πάντα ανοιχτά στο να βοηθούν την κοινότητα. Ήμουν ζενίθ στο πράσινο και πλέον στο yellow one home του ήρωνα. Τώρα είμαι και σε αναζήτηση παρόχου για τους δικούς μου, οι οποίοι είναι στο πράσινο της ΔΕΗ, που μάλλον λόγω του 50άρικου θα πάω κι εκεί ήρων, αν και επειδή είναι μέχρι 30/09 χωρίς μηχανισμό διακύμανσης λέω να περιμένω να τελειώσει ο μήνας μήπως υπάρξει κάτι καλύτερο.
    Ερώτηση: Η χρέωση με μηχανισμό διακύμανσης στο yellow one home πώς γίνεται ακριβώς; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα στο εξέλ που υπολογίζεται με τον ίδιο τρόπο για να έχω ένα δείγμα να δω αν συμφέρει;

Σελ. 1283 από 1677 ΠρώτηΠρώτη ... 12631273127812811282128312841285128812931303 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία