Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1754. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

545 31,07%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

664 37,86%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,94%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,13%
Σελ. 1681 από 1740 ΠρώτηΠρώτη ... 16611671167616791680168116821683168616911701 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 25.201-25.215 από 26099
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    αν ο φιλος σου αλλαξε τωρα παροχο, ισως βγαινει και ενας εκκαθαριστικος με τη διαφορα των ενδειξεων των δικων του και της επομενης καταμετρησης δεδηε.
    Αλλα πες μας ειναι ο 1ος του λογαριασμος σε ζενιθ ή απλα 1η φορα εδωσε ενδειξεις στο δεδηε;
    δλδ μοιραστειτε το ποσο μπ#$%ρδελο ειναι η καθε εταιρεια

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Petaloyditsa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλα πες μας ειναι ο 1ος του λογαριασμος σε ζενιθ ή απλα 1η φορα εδωσε ενδειξεις στο δεδηε;
    Τα εχεις μπερδεψει πολυ. Δεν ειναι ο πρωτος του ζενιθ ουτε πρωτη φορα εδωσε ενδειξεις. Απλως εχει καθυστερηση. Δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις. Τι να μοιραστουμε;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Δεν ειμαι εδω μεσα για να ασχολουμαι με τις προσωπικες σου υστερησεις. Ουτε με γνωριζεις προσωπικα για να εκτιμας αν ειναι δυσκολο ή ευκολο να το καταλαβω ουτε εχει καμια αξια μια τετοια τοποθετηση. Αναγκαζομαι να πω τα προφανη

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Petaloyditsa Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστω για την ενημερωση
    καθυστερουν να κανουν τη τιμολογηση για τις 40 μερες που λες;
    και ετσι να ναι υπεροργανωμενοι, εγω θα ξερω ποτε θα κλεινω 11 μηνες και θα μπορω να ψαχτω για να φυγω. Το θεμα ειναι οτι στα δικαιολογητικα ζητανε τελευταιο λογαριασμο για την αλλαγη παροχου και παιζει να μην εχει εκδοθει μου λες. στο 11μηνο θα επικοινωνησουν για νεα προσφορα.
    Παντως στρατηγικα δεν ειναι επιλογη μια τετοια τακτικη γιατι και να σε καθυστερησουν να φυγεις (καλησπερα ραε) απλα θα σε χασουν απο πελατη/
    πολύ σκάλωμα έχει πέσει με τη συνέπεια του τελευταίου λογαριασμού ενώ ξεχνάτε το οτι τέτοια εποχή που θα την κάνετε δεν υπάρχει κατανάλωση άρα μικρό το κακό . Απο τη στιγμή που βγάζει το excel (με υπολογισμένο αναλογικά ένα μήνα χωρίς συνέπεια) σαν πιο συμφέρον δεν υπάρχει θέμα.
    Σωστή εταιρία δεν υπάρχει .

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, δεν το παλεύω πλέον.
    Είχα ανοικτό το αίτημα στη ΡΑΕ, παρά την αρχική (απορριπτική) απάντηση της ΔΕΗ, και προχθές ήρθε νέα απάντηση στην οποία 1) επαναλάμβανε τους λόγους που δεν δικαιούμαι (κατά την υπάλληλο) το δώρο των 100€ (ενώ οι υπάλληλοι στη εξυπηρέτηση με διαβεβαίωναν για το αντίθετο), και 2) με πίστωσαν με 50€ στον τελευταίο λογαριασμό, για λόγους μπλα μπλα μπλα.
    Ταυτόχρονα και αφού έλεγξα την έκπτωση στο λογ, έκανα φορητότητα (μιλάμε για αέριο και είμαστε off topic) στη Ζενίθ για τους νεκρούς μήνες της περιόδου μέχρι τον ΟΚΤ!!!
    Απορώ γιατί σου έτυχε αυτό.... Εμένα μου το έδωσαν το δώρο κανονικά...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oionos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνημμένο Αρχείο 264352

Μα κανείς δεν γνωρίζει κάτι γιαυτό ?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  heron offer.jpg 
Εμφανίσεις:  2 
Μέγεθος:  90,4 KB 
ID: 264360
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skitsapos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν εχεις και δευτερη παροχη και την πας στον Ηρων θα παρεις αλλο ενα 50αρικο, περα απο αυτο που πηρες για την πρωτη. Αλλα θα πρεπει και η δευτερη να ειναι στο ονομά σου. Δεν ειναι καινουργιο.
    Μα έτσι κι αλλιώς αν κάνεις e-contract και για την δεύτερη παροχή δεν δικαιούσαι ήδη 50€ ξανά?
    Αν ναί θα είχε νόημα αν στη δεύτερη παροχή πάρεις 50€ για το e-contract και 50€ για το παραπάνω bonus?
    Υπάρχουν άνθρωποι ηλίθιοι από φανατισμό και άλλοι φανατικοί από ηλιθιότητα .

The worst vice of a fanatic is his sincerity .

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Επειδή είμαι και εγώ στην ΖΕΝΙΘ στο smart night 45% μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί δεν κατάλαβα;;; Θα αυξηθεί η τιμή τις κιλοβατώρας ή κάτι άλλο, και α ναι πόσο θα είναι η αύξηση τον μήνα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κατεβάσεις την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ, μπορείς να δεις αν πέρασε και πότε..
    Το Γενάρη ας πούμε τους έπεσε κουραστικό να περάσουν. Στη δικιά μου περίπτωση ο πάροχος έβγαλε λογαριασμό έναντι.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπήκα στον δεδδηε για να δω (εαν ανέβασαν) την τελευταία τους καταμέτρηση και μου εμφανίζει αυτό
    Συνημμένο Αρχείο 264351

πως θα βλέπω την τελευταια μετρηση ???
    Mετρήσεις --> Στατιστικά καναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής

Μέχρι και πριν μερικές μέρες δούλευε... μετά το τελευταία update της εφαρμογής δεν εμφανίζει τίποτα.... κι αν πατήσεις το εικονίδιο κάτω δεξιά βγάζει μήνυμα ότι η παροχή δεν είναι συμβεβλημένη με το ΑΦΜ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Star_cruiser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή είμαι και εγώ στην ΖΕΝΙΘ στο smart night 45% μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί δεν κατάλαβα;;; Θα αυξηθεί η τιμή τις κιλοβατώρας ή κάτι άλλο, και α ναι πόσο θα είναι η αύξηση τον μήνα;
    ~4% αύξηση (αν θυμάμαι σωστά)
    το πρόβλημα είναι στο
    1. αυξάνουν συντελεστή που δεν προβλέπεται (αντί για άλλον συντελεστή)
    2. η αύξηση πρέπει να ξεκινήσει μετά απο 6μήνες τουλάχιστον απο την έναρξη εκπροσώπησης και μετά απο 60 μέρες απο τη στιγμή που λάβεις ατομική ειδοποίηση (όχι υποσημείωση στο λογαριασμό)

Δεν είναι το ποσό το πρόβλημα , είναι η κίνηση . Ποιο πίσω είχα γράψει ένα κειμενάκι για myrae

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πρόβλημα είναι στο
    2. η αύξηση πρέπει να ξεκινήσει μετά απο 6μήνες τουλάχιστον απο την έναρξη εκπροσώπησης και μετά απο 60 μέρες απο τη στιγμή που λάβεις ατομική ειδοποίηση (όχι υποσημείωση στο λογαριασμό)

Δεν είναι το ποσό το πρόβλημα , είναι η κίνηση . Ποιο πίσω είχα γράψει ένα κειμενάκι για myrae
    Τα έχουμε ζήσει αυτά εδώ και χρόνια με όλες αυτές τις κουκου εταιρείες, τίποτα πλέον δεν μου φαίνεται περίεργο εμενα.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    το πρόβλημα είναι στο

Εγώ έκλεισα έξι μήνες αλλά δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση …στα 100 ευρώ δηλαδή το μήνα εγώ θα έχω αύξηση 4 ευρώ… και πάλι πολύ καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα προγράμματα είναι… Εντάξει δεν είναι και τραγική η αύξηση είναι η αλήθεια, αλλά η μ@λακια που το κάνουν…
    Οπότε όταν μου έρθει και εμένα η ειδοποίηση θα στείλω αυτό το μήνυμα που λες στη rae…έχει δικαιωθεί κανείς σε αυτό το ζήτημα και αν ναι απλά δεν του αύξησαν την τιμή;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από star_cruizer Εμφάνιση μηνυμάτων
    στα 100 ευρώ δηλαδή το μήνα εγώ θα έχω αύξηση 4 ευρώ…
    προμήθειας ρεύματος χωρίς το πάγιο

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από star_cruizer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε όταν μου έρθει και εμένα η ειδοποίηση θα στείλω αυτό το μήνυμα που λες στη rae…έχει δικαιωθεί κανείς σε αυτό το ζήτημα και αν ναι απλά δεν του αύξησαν την τιμή;
    2-3 άτομα το πολύ να ασχολήθηκαν και είναι νωρίς ακόμα.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mετρήσεις --> Στατιστικά καναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής

Μέχρι και πριν μερικές μέρες δούλευε... μετά το τελευταία update της εφαρμογής δεν εμφανίζει τίποτα.... κι αν πατήσεις το εικονίδιο κάτω δεξιά βγάζει μήνυμα ότι η παροχή δεν είναι συμβεβλημένη με το ΑΦΜ.
    Μόλις τσέκαρα σε android και μου δείχνει κανονικά τις μετρήσεις.
    Εκτός αν εννοείς την περίπτωση του φίλου που έχει άλλο τρόπο μέτρησης.
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Καλησπέρα, για 350khw/μηνα για 6μηνο, να βγει το καλοκαιρι και μετά πολυ μικρή κατανάλωση, να προτιμήσω zenith power home ή volton yellow flat 6m? Απο οικιακά άχρηστα το ζενιθ home night δεν υπαρχει πλέον?

Σελ. 1681 από 1740 ΠρώτηΠρώτη ... 16611671167616791680168116821683168616911701 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία