Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1755. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

546 31,11%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

664 37,83%
  • Δεν θα αλλάξω

455 25,93%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,13%
Σελ. 1704 από 1742 ΠρώτηΠρώτη ... 16841694169917021703170417051706170917141724 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 25.546-25.560 από 26129
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε τί μου θυμίζει αυτο το κείμενο, αυτό το λεξιλόγιο, τί μου θυμίζει....Σπάω το κεφάλι μου! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
    πες μας οτι ειναι δικό σου;

Τωρα το ειδα ναι
    Λογοκλοπη

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stetsip Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω κάτι υπόψη μου... Το πιο φθηνό...
    Πέραν των προτάσεων που σκέφτηκε και συνέταξε ως κείμενο το ίδιο το μέλος koriosg4 για σταθερά υπάρχει τρεχουσα προσφορά απο Ελπέντισον (δωροεπιταγη Σκλαβενιτη, το υψος της οποίας εξαρταται από τον μεσάζοντα πωλητη. Αν ήσουν Δεη θα είχες καλύτερες αξιώσεις.)

Αν θες κίτρινο/κυμαινομενο:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση).

β) Nrg simple 3 (0,099/κβ μέχρι 30/6) χωρίς όμως δώρο

Όλα αυτά, σημειωτέον, είναι με την προϋπόθεση της συνέπειας, δηλ της εμπρόθεσμης πληρωμής των λογαριασμών.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skitsapos Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες μας οτι ειναι δικό σου;

Τωρα το ειδα ναι
    Λογοκλοπη
    Το βρήκα και εγώ: https://www.adslgr.com/forum/threads...t=#post7743247

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Πέραν των προτάσεων που σκέφτηκε και συνέταξε ως κείμενο το ίδιο το μέλος koriosg4

Προτέργια value swift on time με συσταση
    Φτου κακα, ετοιμοι ειναι να σου επιτεθουν οι "αντιπροτεργιτες".

Περιοχή
    Φτωχή
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    πΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Τhomson TG585 v7
    Path Level
    Interleaved
    Αυτό που συμβαίνει κάποιες φορές εδώ μέσα, αγγίζει τα όρια του bullying. Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράσει την άποψή του — είτε θεωρεί συμφέρουσα την Elpedison, τη Zenith, τη ΔΕΗ, τον Ήρων ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Δεν γίνεται όμως, όποιος αναφέρει την Προτέργεια, να κατηγορείται αυτόματα ότι εξυπηρετεί συμφέροντα ή εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτό δεν είναι δίκαιο.

Αν αρχίσουμε να βλέπουμε παντού σκοπιμότητες, τότε ο καθένας μπορεί να υπονοήσει το ίδιο και για όσους προτείνουν άλλες εταιρείες — ότι, δήθεν, παίρνουν προμήθειες. Πού οδηγεί αυτό;

Ας μην ξεχνάμε πως εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι διαφορετικοί, με διαφορετικές ανάγκες και απόψεις, αλλά με έναν κοινό σκοπό: να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε. Αυτό και τίποτε παραπάνω.
    Mα δεν λέω κάτι κρυφό.

Έχω βοηθηθεί πολύ από το παρόν τόπικ, δε λέω. Σε 4 σπίτια έχω ρίξει κόστη ρεύματος, κάτι που έχει αυξήσει το πραγματικό μου διαθέσιμο εισόδημα.

ΑΛΛΑ, για κάθε σπίτι, όταν μπήκα να ρωτήσω, μου ήρθαν κι από 3-4 Π.Μ. από ψωμολύσσες, να με κάνουν ριφέρ, να μπω σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κακομοιριά και αυτοταπείνωση, για ένα 50ρικο να κυνηγάς με το τουφέκι κόσμο στα φόρα, αυτό λέω. Και κακώς το δέχεστε/κακώς μπαίνετε σε τέτοια προγράμματα. Επιδοτείτε πρακτικές αθέμιτες, με εκπτώσεις για λίγους, πυραμιδοειδή συστήματα ''προσκλήσεων'' και άλλες ανοησίες απευθείας από την Αλβανία του 1996.

Το ηθικό/καταναλωτικά ορθό, είναι ότι πάμε στην εταιρεία με το φθηνότερο υπαρκτό, ενιαίο, καθολικό τιμολόγιο. Έτσι δίνετ(ε)/(αι) το καλό παράδειγμα.
    Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
    Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.

-Νίκος Καζαντζάκης

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χτύπησα ευαίσθητη χορδή? Σορρυ. μια ερώτηση έκανα απλά.
    Καμια χορδη. Δεν το ανεφερα για εσενα προσωπικα, αλλα για οσους τις τελευταιες σελιδες μαινονται για πυραμιδες και ιερογλυφικα. Σε οποιον δεν αρεσει απλα προσπερναει. Το να προσπαθει να βρει πραγματα εκει που δεν υπαρχουν, γινεται κουραστικο απο ενα σημειο και μετα, αντι να κραταμε το νημα καθαρο με τις προσφορες που υπαρχουν. Το αν ειναι κατι προσφορα πραγματικη ή οχι ας το κρινει ο καθενας μονος του. Δεν κανουμε διαγωνισμο επικρισεων ουτε νημα voting κριτικων

Και εσυ αντιστοιχα στο thread των αυτοκινητων εχεις κολλημα με την Τογιοτα και τα εσωτερικης καυσης, να αρχισω να κραζω την Τογιοτα ως παλαιολιθικη επειδη δεν εχει βγαλει μονο ηλεκτρικα ή να κατηγορησω μια εταιρεια για απατες ή τους πελατες της?

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από qwertyuiop Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ηθικό/καταναλωτικά ορθό, είναι ότι πάμε στην εταιρεία με το φθηνότερο υπαρκτό, ενιαίο, καθολικό τιμολόγιο. Έτσι δίνετ(ε)/(αι) το καλό παράδειγμα.
    Ορθο μεν, ουτοπικο δε, αυτα δεν υπαρχουν πλεον ουτε στα εργα.
    Οπως καποιοι κυνηγανε τις δωροεπιταγες του Σκλαβενιτη και των Παμπλικ και αλλαζουν παροχο καθε μηνα για τις δωροεπιταγες, αντιστοιχα καποιοι αλλοι που δεν εχουν ορεξη να κανουν καθε μηνα αιτησεις για αλλο παροχο, προτιμανε να "κυνηγανε" τις πιστωσεις.
    Ενιαιο καθολικο τιμολογιο δεν υπηρχε με αυτη τη μορφη που εννοεις και δεν θα υπαρξει, απλα γιατι δεν συμφερει.

Οπως οι δωροεπιταγες ειναι πρακτικα πιστωτικα promotions τριτων εταιρειων με τις οποιες συνεργαζεται μια επιχειρηση (και κερδιζουν και οι δυο - απλα μετακυλυουν μερος του κερδους στον πελατη της μιας, το οποιο θα καταληξει αμεσα στην δευτερη στο μελλον), ετσι και οι πιστωσεις τυπου Προτεργια ειναι promo απο μελλοντικα εσοδα που ευελπιστει οτι θα εχει απο νεους πελατες, μερος των οποιων προεξοφλει και αποδιδει ως κινητρο/προμηθεια στον τρεχον πελατη, λεφτα τα οποια ο πελατες πρακτικα θα αφησει παλι στην ιδια ως πιστωτικο αρα απλα λογιστικη εγγραφη.
    Στην πρωτη περιπτωση ο Χ Σκλαβενιτης διαφημιζει τον εαυτο του μεσω του Χ παροχου, και η δωροεπιταγη παλι στο Σκλαβενιτη θα καταληξει ως τζιρος/εσοδο (και ο Σκλαβενιτης που εχει τεραστιο factoring βασει ετησιου τζιρου με την Πειραιως μια χαρα του καθεται να δειχνει λογιστικα νουμερα αυξημενα).

Δεν διαφερει σε τιποτα απο τα promos των e-pharma που τα γνωριζω απεξω και ανακατωτα, που σκοτωνουν τιμες ή δινουν τρελες προσφορες και πρακτικα πουλανε ακομα και κατω του κοστους πολλες φορες, απλα και μονο για να γραψουν τον τζιρο, καθως πολλοι προμηθευτες τους δινουν μεγαλα πιστωτικα βασει τζιρου τελος χρονου.

Καθαρη τιμη στο εμποριο/λιανεμποριο δυστυχως πλεον δεν υπαρχει λογω της μεγαλης αυξησης σε ολα τα κοστη, οποτε ο καθενας μειωνει εμμεσα οπως μπορει την τιμη ειτε με εξτρα πιστωσεις/κουπονια ειτε δινοντας εμμεσα μερος απο μελλοντικα πιστωτικα που θα εχει. Οποτε ακομα και ο πωλητης ψαχνει συνεχεια νεες συνεργασιες για προμο (λχ σημερα Σκλαβενιτης, αυριο Παμπλικ, μεθαυριο eFood κοκ) ωστε μερος να το μετακυλησει στον πελατη ως σκιωδες οφελος/κερδος για να αυξησει την πελατειακη του βαση. Δεν γινεται αλλιως, δεν υπαρχουν πλεον μαγικες λυσεις για διαρκη μειωση κοστους ωστε αυτο να περασει και στην τιμη ή διαρκη προμο με τριτους ωστε να περναει παλι συνεχεια στην τιμη απευθειας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Και κακώς το δέχεστε/κακώς μπαίνετε σε τέτοια προγράμματα.
    Με το ιδιο σκεπτικο κακώς δεχεσαι δωροεπιταγες ΑΒ, Σκλαβενίτη, public ή οτι άλλο δινουν οι πάροχοι.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο Χ Σκλαβενιτης διαφημιζει τον εαυτο του μεσω του Χ παροχου, και η δωροεπιταγη παλι στο Σκλαβενιτη θα καταληξει
    Πες τα ρε αδερφε γτ θα μας τρελανουν μερικοι. Καθενας προσπαθει να εκμεταλευτει οτι του δινεται, αλλιως θα μεναμε στο πρασινο της ΔΕΗ και δεν θα τρεχαμε δεξια κι αριστερα.

Περιοχή
    Φτωχή
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    πΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Τhomson TG585 v7
    Path Level
    Interleaved
    Με το ιδιο σκεπτικο κακώς δεχεσαι δωροεπιταγες ΑΒ, Σκλαβενίτη, public ή οτι άλλο δινουν οι πάροχοι.
    Αυτό λέω, δεν δέχομαι.

Μια φορά μου έδωσαν και μία σκρουτζ σε ένα πρόγραμμα φτηνό κλειδωμένο που διάλεξα με αντικειμενικά κριτήρια, την χάρισα στον αδερφό μου. Στο πρόγραμμα πήγα γιατί είχε 0,099 η ΚΒ ενώ όλες οι άλλες είχαν 0,12. Όχι για να πάρω κάποια κινεζοσαχλαμάρα από το σκρουτζ.

Οι τιμές θα πέσουν όταν πάψετε να μετατρέπεστε οικειοθελώς σε χάμστερ-πλασιέ για ένα 'ντάρικο, ή σε δούλους για 'σάρικο.
    Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
    Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.

-Νίκος Καζαντζάκης

Περιοχή
    SKG
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530AX
    SNR / Attn
    10(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αυτό λέω, δεν δέχομαι.

Μια φορά μου έδωσαν και μία σκρουτζ σε ένα πρόγραμμα φτηνό κλειδωμένο που διάλεξα με αντικειμενικά κριτήρια, την χάρισα στον αδερφό μου. Στο πρόγραμμα πήγα γιατί είχε 0,099 η ΚΒ ενώ όλες οι άλλες είχαν 0,12. Όχι για να πάρω κάποια κινεζοσαχλαμάρα από το σκρουτζ.

Οι τιμές θα πέσουν όταν πάψετε να μετατρέπεστε οικειοθελώς σε χάμστερ-πλασιέ για ένα 'ντάρικο, ή σε δούλους για 'σάρικο.

Χαλάρωσε λίγο με την φρασεολογία περί δούλων και ψωμόλυσσων. Αν θες να βρίσεις ή έχεις άλλου είδους θέματα μην τα βγάζεις εδώ. Γενικά ηρέμησε.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Α οκ τοτε. Νομιζα οτι σε ενοχλει μονο το προμο των συστασεων, οποτε παω πασο. Παντως ο καθενας προσπαθει να εκμεταλευτει οτι μπορει απο τις προσφορες που δινουν οι παροχοι, αυτο ειναι και το πνευμα του ενεργιακου τουρισμου. Ειναι μια αποψη αυτη που λες, σεβαστη μεν αλλα καθενας κοιταζει την τσεπη του. Αυτο που προτεινεις δεν ειναι ευκολα εφαρμοσιμο παντως. Δεν μπορεις να αλλαξεις ολο τον κοσμο, μονο τον εαυτο σου. Εγω πηγα προτεργια οχι για τις συστασεις αλλα για το οτι ειχε την φθηνοτερη τιμη, ταυτοχρονα ομως εκμεταλευτηκα και τις συστασεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο 1ο ναι. 5x10 παίρνεις από σύσταση άλλου και 50 όλα μαζί αν συστήσεις εσύ κάποιον άλλο, ή αν έχεις 2η παροχή και συστήσεις τον εαυτό σου.
    Στο 2ο όχι απ' όσο ξέρω και έχουν αναφέρει πολλοί εδώ

Στο 3ο δεν απαντάω, γιατί δεν είμαι σίγουρος
    [QUOTE=qwertyuiop;7744515]Αυτό λέω, δεν δέχομαι.

Οι τιμές θα πέσουν όταν πάψετε να μετατρέπεστε οικειοθελώς σε χάμστερ-πλασιέ για ένα 'ντάρικο, ή σε δούλους για 'σάρικο.[/QUOTγια τους χαρακτηρισμούς που δίνεις στους επιστρέφω γιατί κανείς απο το φόρουμ δεν σε χαρακτήρισε,μαθήματα και υποδείξεις καλό θα ήτανε να δίνεις όταν σου ζητείται από κάποιον ,και τώρα τι είναι ηθικό κτλ κράτα τα για τον εαυτό σου και όπως λέει και ο φίλος petranthe χαλάρωσε και απόλαυσε την σύντροφια μας αν θες

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    Router
    Σπίντπορτ 2+
    Και εγώ τα κουπόνια δεν τα παίρνω για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου!!!

Ρε τι διαβάζουμε.

Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αυτό λέω, δεν δέχομαι.

Δεν έχω δώσει σύσταση κτλπ αλλά εθελοτυφλείς, να ξέρεις. Οι τιμές δεν πέφτουν έτσι όπως το θέτεις. Απλά η κάθε εταιρεία έχει κάποιους εσωτερικούς στόχους για πελατολόγιο/κτλ και επιλέγει πώς θέλει να κινηθεί επ' αυτού. Π.χ. οι εταιρείες που κάνουν τηλεπωλήσεις, σίγουρα χρεώνουν και πάγιο μηνιαίο τέλος αλλά και κατ' αποκοπή 50-100 € ανά κλεισμένο νέο πελάτη (μπορεί και παραπάνω, δεν ξέρω την εκάστοτε συμφωνία), μεγάλο κομμάτι από τα οποία τα παίρνει ο ίδιος ο agent που κάνει το συμβόλαιο. Γι' αυτό και αν σε καλέσουν από κάπου ποτέ και τους πεις π.χ. να καλέσεις εσύ πίσω, σου λένε πάντοτε όνομα αυτοί που σε καλούν, για να γίνει map επάνω τους η πώληση.

Λοιπόν, το να επιλέξει κάποια εταιρεία κάτι επωφελές για την ίδια σε επίπεδο cashflow, δηλ. το να δίνει έκπτωση στις υπηρεσίες της σε αυτόν που κάνει refer και αυτόν που έκανε refer, έναντι του να δίνει Χ € παραπάνω το μήνα στον τάδε συνεργάτη της για ένα νέο συμβόλαιο, ειναι win-win situation ταμειακά και λογιστικά. Αν δεν υπήρχε καμία εταιρεία με συστάσεις και δώρα, οι τιμές δεν θα ήταν αυτόματα π.χ. 30% κάτω από τα 0,09κάτι που έχουν σταθεροποιηθεί εδώ και χρόνια ως "χαμηλότερη τιμή". Κάτι σκιτζήδικα 0,06 κτλ που υπήρχαν παλιότερα ήταν δυνητικά κάτω του κόστους και όπως βλέπεις δεν υπάρχουν πια.

Πιο σημαντικό θα ήταν κατ' εμέ για να πέσουν οι τελικές τιμές ανά καταναλωτή να...

1. Αποκτήσουν long-term συμβόλαια προμήθειας οι προμηθευτές, από Ελλάδα ή το εξωτερικό, και να μην ψωνίζουν τόσο μεγάλο ποσοστό % της ενέργειας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας με ημερήσιες τιμές. Και
    2. Το να βελτιωθούν όσο σύντομα γίνεται οι διασυνδέσεις ανά τη χώρα, να μειωθούν οι ρευματοκλοπές, κτλ. Πληρώνουμε δυσθεώρητα πολλές "ρυθμιζόμενες χρεώσεις" οι οποίες είναι οι ίδιες σε όλες τις εταιρείες ηλ. ρεύματος, γιατί π.χ. κάνει ρευματοκλοπές το 30% της χώρας ή γιατί το έτος 2025 ακόμα και τεράστια μέρη όπως η Κρήτη ακόμα παράγουν ρεύμα τοπίκά με γεννήτριες και δεν έχουν ολοκληρωθεί τα καλώδια διασύνδεσής τους με το ηπειρωτικό σύστημα. Κάτι που το πληρώνουμε όλοι αδρά ως "Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας", ειδάλλως θα έπρεπε να πλήρωναν εκείνοι στην Κρήτη, τα νησιά κτλπ την κάθε KWh τους αντί για 0,09 με 0,39 γιατί το πετρέλαιο δεν είναι φθηνό συγκριτικά με τα ΑΠΕ ή ακόμα και το ΦΑ.

Το σκεπτικό σου θα είχε λογική αν οι συστάσεις ήταν απεριόριστες αλλά εξ' όσων θυμάμαι βάζει cap στις 10 η Protergia, οπότε αν κάποιος θέλει να το κάνει χόμπι το να παίρνει 50ρικα, πρέπει (κατ' ελάχιστον) να κάτσει στην Protergia κάτι μήνες, να φύγει, να ξαναγυρίσει με άλλο αριθμό παροχής και μετά να ξανασυστήσει κάποιον.

Σίγουρα θα συστήσω κάποιους συγγενείς στην Protergia γιατί έχω μεγάλο σπίτι με πολλά A/C και ορισμένοι λογαριασμοί είναι επίπονοι συγκριτικά, με 400ρια και 500ρια το μήνα, αλλά από κει και πέρα μη νομίζεις ότι και 0 συστάσεις να έκανε ο Sovjohn ή ο οποιοσδήποτε, ξαφνικά θα έβλεπες χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά. Μακάρι το πρόβλημα της αγοράς να ήταν ότι κάποια μικρή μειοψηφία πελατών στέλνουν και 4-5 συστάσεις έκαστος. Τα κοστολογικά δεδομένα είναι, φευ, πολύ πιο σύνθετα από αυτή την απλούστευση.
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγώ τα κουπόνια δεν τα παίρνω για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Εσείς που γκρινιάζετε βρείτε μου ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ από τον καναπέ μου να κερδίσω 500€ και αλλάζω, αλλά μάλλον θα δυσκολευτείτε. Ο καθένας κοιτάζει την τσέπη του και κάνει όπως κρίνει. Έχετε πει την άποψη σας, μας έχετε βρίσει και ακόμα συνεχίζετε. Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα και δεν θα μας αλλάξετε άποψη.

Περιοχή
    Nαύπακτος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53000/5300
    ISP
    Cosmote
    Router
    Fritzbox 7530 ΑΧ
    SNR / Attn
    24,1(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σκεφτομαι να παω απο ΔΕΗ σε Elpedison Bright 12M ( 2 παροχες) , ειδα στο excel οτι αναφερει εναν κο Λετσιο Κλεομενη για Δωρο 100€ ...
    εχει επιλοινωνησει κανεις? εχει κανει την διαδοκασια?

Σελ. 1704 από 1742 ΠρώτηΠρώτη ... 16841694169917021703170417051706170917141724 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία