ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ON LINE ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ USA ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ USPS ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΛΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΑΠΟ USA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ 29/04/2010 ΜΕ USPS ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ.
ΕΧΩ ΤΟ TRACKING POSTAL NUMBER ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
PLEASE ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚAΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
-
08-06-10, 20:22 ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #1
-
09-06-10, 13:59 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #2
Γιατί δεν επικοινωνείς με τον πωλητή?Επίσης σε μένα όταν τα δέματα φτάνουν Ελλάδα το track number αλλάζει, οπότε στείλε ένα mail αρχικά στην ups για να ρωτησεις αν έχει αλλάξει το track number και επικοινώνισε και με τον πωλητή
-
09-06-10, 18:21 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #3
Ήδη έχς στείλει 5 εμειλ στο πωλητή αλλά με έχει γράψει στα α@@@ του...και δεν μου έχει απαντήσει εδώ και 10 μέρες. Το δέμα έφυγε με USPS και όχι με UPS...
-
09-06-10, 18:52 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #4
αν δεν έχει χαθει κάπου στα ΕΛΤΑ , έχεις πέσει θύμα απάτης.
το track numbe που έχεις βάλτο στο σιτε του ΕΛΤΑ, αν έχει φτάσει Ελλάδα θα φαίνεται εκεί και θα δεις και που κώλυσε, και οχι το track number δεν αλλάζειBaCkOs AE
No Rights Reserved
-
09-06-10, 19:23 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #5
ευχαριστώ backos για την απάντησή σου! δε νομίζω να έχω πέσει θύμα απάτης διότι απ τη συγκεκριμένη ετιαιρεία αγοράζω τα τελευταία 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα.δοκίμασα το track number στο site της usps και στα ελτα και δεν βλέπω καμία πληροφορία....
-
09-06-10, 19:36 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #6
Σε αγορά που έκανα πριν 2 μέρες το track number αλλαζε με το που έμπαινε Ελλάδα, κάτι που με είχε απασχολήσει λίγο καιρό πριν, μιας και με το που έμπαινε το δεμα ελλάδα και άλλαζε αριθμό το έχανα. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω ebay και paypal ξεκίνα καλού κακού ένα dispute.
-
09-06-10, 20:27 Απάντηση: ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ #7
Νομίζω ότι δεν μπορείς να ψάξεις με tracking number αν έχει περάσει ένας μήνας από την ημερομηνία αποστολής. Επικοινώνησε με τη USPS για να σου πουν τι έγινε.
Παρόμοια Θέματα
-
Δεμα απο ΕΛΤΑ->Γερμανια
Από JERY στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-11, 19:40 -
Δέμα απο Hong Kong.
Από JLEE στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-10, 20:31 -
Δέμα απο HongKong..
Από Sectoras στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-10, 16:18 -
Παραγγελία από Αμερική
Από biozweistein22 στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-09, 21:17 -
Χαμενο δεμα απο ebay
Από gandalf στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-08, 22:18
Bookmarks