Σελ. 270 από 871 ΠρώτηΠρώτη ... 250260265268269270271272275280290 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 4.036-4.050 από 13052
    Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110000/10999
    ISP
    Wind
    Router
    Zyxel VMG8623-T50B
    SNR / Attn
    23(dB) / 3.8(dB)
    Path Level
    Interleaved

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Αυτό ένα craddle χρειάζεται και το πρωί να σε ξυπνάει με προβολή στο ταβάνι!
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    To Sony Experia P είναι επιτέλους μια νορμάλ πρόταση.
    Με dual-core και 1 GB RAM θα πετάει το ICS, και παράλληλα η οθόνη στις 4 ίντσες και μάλιστα full-wide (960x540).
    Έχω βαρεθεί τόσο θανάσιμα τις >4,3" που πλέον δε διαβάζω καν τις σχετικές ειδήσεις.
    Λέω να ανοίξω group: fans των οθονών 4-4,3 ιντσών.

Α, να και το HTC One S.
    Επιτέλους φως και για εμάς που θέλουμε να κρατάμε το κινητό με το ένα χέρι.

........Auto merged post: lewton πρόσθεσε 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mrsaccess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μάλιστα από όσο ξέρω, μπορείς και με τη δωρεάν έκδοση να το κάνεις αυτό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από riddle3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά στη free κατά το restore πολλών εφαρμογών, νομίζω ότι ζητάει σε κάθε εφαρμογή ο χρήστης να πατάει Ok.
    Πώς κάνεις restore;

Όταν ρούταρα το 2X, η πρώτη μου δουλειά ήταν να κρατήσω ένα σωρό backups με το Titanium.
    Δεν κατάφερα ποτέ να τα βρω.

YΓ. Τώρα βλέπω ότι μου βρίσκει για να κάνω restore κάτι bloatware της stock ROM της LG (τα οποία διέγραψα τότε, αλλά πριν τα διαγράψω κράτησα και backup για την περίπτωση που τα χρειάζεται η συσκευή).
    Αλλά δε μου δίνει να κάνω restore το multiling keybaord. Φταίει το ότι το έχω ήδη εγκαταστήσει στην custom ROM που έχω τώρα;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 27-02-12 στις 00:34. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Αν έχεις backup του keyboard, πρέπει να σου δίνει επιλογή για restore ακόμη και αν είναι εγκατεστημένο.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    SNR / Attn
    8.7(dB) / 13.2(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nothing Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως??

antitheft : https://market.android.com/details?i...roidlost&hl=en

http://www.androidlost.com

προσωπικα το βρισκω αχρειαστο αν προσεχεις τι εγκαθιστας...
    Το androidlost το είχα πριν το avast.

Δυστηχώς έχω σβήσει το log . Πάντως το ένα πρόγραμμα ήταν για να εμφανίζει τα στατιστικά των κλησεων.Ήταν πρόγραμμα με δεκάδες χιλιάδες downloads και κατεβασμένο από το market.
    To άλλο ήταν εφαρμογή flashlight απο τις top σε προτιμήσεις στο market.

Η προσοχή είναι σχετική , όταν δεν μπορείς να ελέξεις καθε γραμμή κώδικα του apk.
    1

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εφόσον έχεις backup, στο restore σου δίνει επιλογή για restore μόνο το app ή το app+data, στην paid έκδοση τουλάχιστον που ήταν η πρώτη εφαρμογή που αγόρασα με το που άνοιξε το Market στην Ελλάδα.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μετά την ανάσταση του Galaxy S με CM9, αναστήθηκε και το Wildfire με CM7. Βελτιωμένη απόδοση/σταθερότητα και αυτονομία (χωρίς καν να αναφερθώ στη βελτιωμένη λειτουργικότητα/εμφάνιση) αποδεικνύουν περίτρανα πως οι κατασκευαστές δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο optimization των συσκευών, στην υποστήριξη νέων εκδόσεων, παρά μόνο φορτώνουν τις συσκευές με bloatware και προωθούν τα νεότερα μοντέλα.

Υπάρχει άραγε κατασκευαστής που δεν ακολουθεί την παραπάνω πολιτική; Η σειρά της Google (πχ το Nexus) είναι καθαρόαιμη και δε έχει ιδιαίτερη ανάγκη σε custom ROMs;

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η σειρά της Google (πχ το Nexus) είναι καθαρόαιμη και δε έχει ιδιαίτερη ανάγκη σε custom ROMs;
    Αυτη και εαν εχει αναγκη για custom roms, το nexus s που εχω ειναι σαν να γινεται 2πυρηνο με μια καλη custom rom και ενα καλο custom kernel.

Βεβαια με την ICS δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος μιας και θελει πολυ δουλεια για να φτασει στα επιπεδα των 2.3.6 ρομ απο θεμα αποδοσης και μπαταριας, δε βοηθανε και πολυ τα 512 ram δυστυχως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΑΜΑ
    To ΙCS σε tablet και συγκεκριμενα στο Asus Prime φαινεται και ειναι εξαιρετικο.
    Φυσικα ειναι μακρυα ακομα απο το να θεωρηθει optimized για quad core αλλα ειναι πολυ ομορφο και ευχρηστο.

Δεν ειχα android κινητο και η πρωτη μου επαφη ειναι μεσω του Prime που πηρα δωρο στην γυναικα μου οποτε δεν μπορω να πω ποσο καλυτερο ειναι απο τις προηγουμενες εκδοσεις αλλα εχοντας χρησιμοποιησει iOS μπορω να πω πως ειναι overall καλυτερο.
    The world can change by your actions not by your opinions

Περιοχή
    Βριλησσια
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109998/10999
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗΣ
    Router
    Vodafone ZTE H268Q
    Μετά την ανάσταση του Galaxy S με CM9, αναστήθηκε και το Wildfire με CM7. Βελτιωμένη απόδοση/σταθερότητα και αυτονομία (χωρίς καν να αναφερθώ στη βελτιωμένη λειτουργικότητα/εμφάνιση) αποδεικνύουν περίτρανα πως οι κατασκευαστές δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο optimization των συσκευών, στην υποστήριξη νέων εκδόσεων, παρά μόνο φορτώνουν τις συσκευές με bloatware και προωθούν τα νεότερα μοντέλα.
    Δεν σου λειπει δηλαδη το Sense? Ομολογω οτι ειναι καπως βαρυ (ειδικα σε κινητα οπως το Wildfire) αλλα εχει καποιες ευκολιες (widgets) που νομιζω οτι δεν υπαρχουν στην CM7.

Να μου πεις υπαρχουν τοσα στο market αλλα αν το γεμισεις, παλι δεν θα εχει αργη αποκριση?

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Viper Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σου λειπει δηλαδη το Sense? Ομολογω οτι ειναι καπως βαρυ (ειδικα σε κινητα οπως το Wildfire) αλλα εχει καποιες ευκολιες (widgets) που νομιζω οτι δεν υπαρχουν στην CM7.

Να μου πεις υπαρχουν τοσα στο market αλλα αν το γεμισεις, παλι δεν θα εχει αργη αποκριση?
    Προσωπικά το θεωρώ απίστευτο bloatware. Τουλάχιστον στο Desire μου, μόλις το πέταξα το κινητό μεταμορφώθηκε!
    مفاجأة

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    TP-LINK TD-W8960N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djuan1988 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά το θεωρώ απίστευτο bloatware. Τουλάχιστον στο Desire μου, μόλις το πέταξα το κινητό μεταμορφώθηκε!
    Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου φίλε μου....
    Όταν ήμουν με το (καταπληκτικό) Desire και έστειλα το Sense (πράγμα που έγινε πολύ νωρίς) το κινητό πήρε τα πάνω του...!!!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Satellite
    Ταχύτητα
    350+/40+
    ISP
    Starlink
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djuan1988 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πραγματικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις Sense rom, είτε με την RCMix ή την Cool3D (Sense 3.0) και ούτε που σκεφτόμουν να περάσω σε AOSP, έως ότου βγήκε η ICS και έμαθα ότι η καλή μας HTC δεν θα το δώσει στο Desire, ενώ μπορεί ΑΝΕΤΑ να το σηκώσει.
    Είναι σίγουρο ότι αν καταφέρει ο Coolexe να κάνει port από το Sensation, με ICS και Sense θα το δοκιμάσω και αν είναι στα ίδια επίπεδα με την GingerBread Cool3D θα την κρατήσω..

CPU:CORE i7-920 2.66GHZ | Mobo:ASUS P6T Deluxe | RAM:Corsair 7Gb (3x 1Gb, 1x 4Gb) DDR3 1333MHz | VGA:MSI GEFORCE GT960 4GB | HDD:1x WD WD5001AALS 500GB, 1x HITACHI 500GB | Optical Drive:SAMSUNG DVD-RW SH-S223F | PSU:TAGAN TG700 BZ Series PIPEROCK | Case:APLUS CS 188AWF | UPS:NRG GUARD+ 1000
    Samsung A54 5G
    Samsung Galaxy Tab S7

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από panoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη και εαν εχει αναγκη για custom roms, το nexus s που εχω ειναι σαν να γινεται 2πυρηνο με μια καλη custom rom και ενα καλο custom kernel.

Βεβαια με την ICS δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος μιας και θελει πολυ δουλεια για να φτασει στα επιπεδα των 2.3.6 ρομ απο θεμα αποδοσης και μπαταριας, δε βοηθανε και πολυ τα 512 ram δυστυχως.
    αναφερεσαι σε στοκ ICS?εαν ναι εχεις δικιο..το κινητο πραγματικα χαραμιζεται
    VAMOS ARIS

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest

Υπάρχει άραγε κατασκευαστής που δεν ακολουθεί την παραπάνω πολιτική; Η σειρά της Google (πχ το Nexus) είναι καθαρόαιμη και δε έχει ιδιαίτερη ανάγκη σε custom ROMs;
    Nαι μεν αλλα.

Αν σου πεταγε η Samsung καμια rom με εστω τα μισα προβληματα απο τις custom roms, τοτε θα πειραζε πολυ η ασταθεια.

Αυτο που επρεπε να εχει γινει: Να συνεργαζονται οι εταιριες με τις κοινοτητες. Να εχουν ενα τμημα, κατι, που θα βοηθα αυτους τους ανθρωπους να βγαλουν καλυτερες rom.

Ολοι κερδισμενοι θα ηταν.

Σελ. 270 από 871 ΠρώτηΠρώτη ... 250260265268269270271272275280290 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Το thread του VirtualBox
    Από WAntilles στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-25, 07:29
  2. Το thread του Opensuse.
    Από arkara στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-25, 15:59
  3. Το thread του Slackware
    Από dou13 στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-12, 06:02
  4. Το thread του Debian
    Από WAntilles στο φόρουμ Unix - Linux