Θέλω να ταξιδέψω απο Αθήνα - Μυτιλήνη και έχω βρεί αεροπορικό εισητήριο
σε καλή τιμούλα με την athens airways.
Δεν έχει τύχει να ταξιδέψω ξανά με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Τι άποψη έχετε?
Εμφάνιση 1-4 από 4
Θέμα: athens airways..?
-
09-07-10, 18:57 athens airways..? #1Cpu: Intel® Core™ i5-4690K | mobo: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 | Ram: G.SKILL F3 8GB 2400MHZ TRIDENT X | Psu: Coolermaster M1000
gpu: MSI GeForce GTX560 TI 1GB Twin Frozr II OC | Storage: Samsung SSD 850 EVO 250GB & WD HDD 3Tb | Case: Thermaltake Armor -656E696163-
-
09-07-10, 19:07 Απάντηση: athens airways..? #2
Προ καιρού είχα κάνει το Ηράκλειο-Αθήνα, μια χαρά.
Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο, επιφυλάσσομαι.
Αλλά δεν νομίζω μια χαρά θα πας...Καλό ταξίδι και καλή δοαμονή.
-
09-07-10, 23:22 Απάντηση: athens airways..? #3
Κι εγώ έχω ταξιδέψει Ηράκλειο - Αθήνα - Ηράκλειο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μπουκαλάκι νερό και μαξιλαράκι υπάρχει σε κάθε θέση και γενικά είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Το μόνο μείον είναι το μικρό ύψος της καμπίνας, αν είσαι ψηλός πρέπει να σκύβεις λιγάκι όταν είσαι όρθιος.
Παρόλα αυτά δεν ξέρω το λόγο ( και με ανησυχεί ) το γεγονός ότι κηρύχθηκε έκπτωτη από τις άγονες γραμμές. Υπάρχει κάποιος υπαρκτός σοβαρός λόγος; και ποιος είναι αυτός;εκτός από ροζ υπάρχουν και άλλα χρώματα??
-
10-07-10, 18:02 Απάντηση: athens airways..? #4
Αναφέρεσαι σε μία εταιρία που δέν πληρώνει τους εργαζομένους της,εδώ και 4 μήνες.
Στο παραπάνω ερώτημα του φίλου είναι ότι η εταιρία δημιουργήθηκε για ξέπλυμα χρήματος και μόνο.
Απόδειξη ότι μόλις δέν έλαβε το μερίδιο απο τις 'αγωνες γραμμές',ψάχνει για εμπορικό συνεργάτη-αγοραστή.
Αν όλα τα παραπάνω σας δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας,ταξιδέψτε μαζί τους.
Bookmarks