Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος των Η.Π.Α Obama ανακοίνωσε την επένδυση σε 66 νέα έργα ευρυζωνικότητας, τα περισσότερα απο τα οποία αφορούν την ανάπτυξη δικτύων τοπικής πρόσβασης με οπτικές ίνες (fiber middle mile) σε αγροτικές περιοχές.
Τα επιλεγμένα έργα θα δημιουργήσουν περίπου 5,000 νέες θέσεις εργασίας, θα δώσουν ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε μη ανεπτυγμένες περιοχές. Δεκάδες εκατομμυρίων Αμερικάνων πολιτών, πάνω από 685,000 επιχειρήσεις, 900 υγειονομικά κέντρα και 2,400 σχολεία σε όλες τις 50 πολιτείες θα ωφεληθούν από τα επιλεγμένα έργα.
Αν και το μεγαλύτερο μέρος των έργων αφορά την ανάπτυξη δικτύων τοπικής πρόσβασης και υποδομών FTTH, αρκετά αφορούν την επέκταση και την ανάπτυξη υπολογιστικών κέντρων που θα χρησιμοποιούν οι δημόσιες βιβλιοθήκες, τα πανεπιστήμια και δημόσιες υπηρεσίες.
Πηγή : The White House - Background on the President's Recovery Act Announcement Tomorrow
Επιλεγμένα έργα:![]()
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
13-07-10, 12:59 Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #1
-
13-07-10, 13:10 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #2
66 νέα έργα ευρυζωνικότητας στην Αμερική, -666 έργα εδώ. Αλλά τι να λέμε τώρα, διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικά issues...
CPU: i7-6700k || MB: Asus Maximus VIII Hero || RAM: Kingston HyperX Fury 16GB 2400mhz cl15 || GPU: Asus GTX 970 Strix || CPU cooler: Noctua NH-D15 || HDD: Samsung 850 EVO 250GB, WD 1TB Caviar Black || PSU: Seasonic 700W || Monitor: LG M2762D/1080p || Speakers: Harman Kardon SoundSticks III || Case: Silverstone Temjin TJ07
-
13-07-10, 13:11 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #3
Όνειρο χαμένο για την χώρα αυτα!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στις ΗΠΑ πάντως!!!!!!!!!
-
13-07-10, 15:21 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #4
Μπράβο στον πρόεδρο Obama
Bad to the Bone
-
13-07-10, 15:35 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #5
θα λυσσαξουν οι ρεπουμπλικανοι
They see me postin', they hatin'...
-
13-07-10, 20:46 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #6
Ξεκίνησαν το ίντερνετ και έμειναν πίσω. Ασία και Β.Ευρώπη της ρίχνουν στα αυτιά..
-
13-07-10, 23:27 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #7
Τι να τα κάνουμε τα νέα έργα ευρυζωνικότητας ρε παιδιά αφου εδώ ακόμα ασχολούμαστε με Μενεγάκη, Μανωλίδου, Στεφανίδου κλπ κλπ
-
14-07-10, 10:00 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #8
Παραδοσιακά, όταν οι Δημοκρατικοί βρίσκονται στην εξουσία ασχολούνται περισσότερο με τα του οίκου τους, απ' ότι οι Ρεπουμπλικάνοι που έχουν άλλες προτεραιότητες. Για τον λόγο αυτό παρατηρείται μια υστέρηση στην εσωτερική ανάπτυξη γενικότερα, που αυτή την χρονική στιγμή και με δεδομένη την οικονομική κρίση που δημιουργήθηκε στην Αμερική, αποτελεί μονόδρομο για την παρούσα κυβέρνηση.
Αν τα έργα ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας που έχουν εξαγγελθεί απ' την κυβέρνηση των Δημοκρατικών, ολοκληρωθούν μέσα στην ερχόμενη 4ετία, τότε οι ΗΠΑ θα προσεγγίσουν κατά πολύ την Β. Ευρώπη και Ασία, μειώνοντας το υπάρχον χάσμα.
-
14-07-10, 10:11 Απάντηση: Η.Π.Α: επενδύουν σε 66 νέα ευρυζωνικά έργα #9
Καθηστε να δουμε τι καταληξη θα εχουν οι προσβασεις στο δικτυο,γιατι ετσι οπως παμε για να γλυτωσουμε λογαριασμους θα ακυρωσουμε σε λιγο τηλεφωνικες συνδεσεις κινητων και σταθερων,επειδη δεν θα εχουμε να πληρωνουμε,οποτε πολλοι θα μεινουμε χωρις προσβαση στο ιντερνετ και θα μεινετε μονο οι ματσωμενοι να λετε καλημερες μεταξυ σας.
Παρόμοια Θέματα
-
Τρία νέα έργα κατασκευής μητροπολιτικών δικτύων οπτικών ινών ανέλαβε η Intrakat
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-08, 17:36 -
Τέσσερα Ευρωπαϊκά περιφερειακά έργα κέρδισαν τα βραβεία «Ευρωπαϊκά Ευρυζωνικά Έργα 2007»
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-07, 08:27 -
Intracom: Τρία νέα έργα ύψους 4 εκατ. δολαρίων
Από chrand στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-07, 14:28
Bookmarks