Και τώρα τα δυσάρεστα.. Καμμία από τις τρεις εταιρίες δε δίνει εγγύηση για μηδέν καμμένα pixel, έστω και μόνο κατά την αγορά.![]()
Για την LG το ξέρω ότι είναι ένα από τα δυνατά σημεία πωλήσεων, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει μόνο μέχρι τις 19". Αν δείτε, για παράδειγμα στο e-shop, μέχρι και τις 19άρες έχει τη συγκεκριμένη εγγύηση, για τις 20άρες δεν το αναφέρει πουθενά! Θα πάρω τηλ. την εταιρία να το επιβεβαιώσω..
Δε λέει να σκάσεις 800 ευρώ και να καταλήξεις με 4-5 άσπρα, 4-5 μαύρα και 10 subpixels. Ναι, περίπου τόσα βγαίνουν σε αυτά τα μεγέθη και όντως γίνομαι υπερβολικός αλλά αναφέρομαι στη χείριστη περίπτωση.
Τέλος, η LG L2000C θα είναι διαθέσιμη από Ιούλη.
ΥΓ: Ξέρετε αν έχει ενσωματωθεί στην Ελληνική νομοθεσία η υποχρέωση των εταιριών να δέχονται πίσω προϊόντα (επιστροφές) ακόμη και αν δεν έχουν κάποιο ελλάτωμα, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εφόσον ο αγοραστής δε μείνει ικανοποιημένος από το προϊόν;
Εμφάνιση 16-21 από 21
-
20-06-06, 19:34 #16
-
20-06-06, 22:00 #17
H ViewSonic γενικώς δίνει 0-pixel εγγύηση για όλες τις LCD οθόνες της.
Οι όροι εγγύησης της εταιρείας αναφέρονται εδώ και ισχύουν και για την Ελλάδα.
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Support/warranty.htm
Spoiler:
Ειδικά για τα μοντέλα της επαγγελματικής της σειράς (VP) στις 17", 19", 20" και 21" για τις πρώτες 15 μέρες σε καλύπτει ακόμα και για ένα φωτεινό subpixel. Το σχετικό press release:
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Pr...04_VP2130b.htm
Spoiler:Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trabakoulas : 21-06-06 στις 14:35.
-
21-06-06, 12:38 #18
Ευχαριστώ για άλλη μία φορά.
Πήρα την Alman Hellas που έχει το service και για τις δύο οθόνες (LG και Viewsonic) και μου είπαν ότι καμμία εταιρία (και έχουν και πολλές άλλες) δε δίνει εγγύηση για μηδέν καμμένα pixels στις 20 ίντσες!
Δε μπήκα στη συζήτηση γιατί δίνουν στην Αγγλία και όχι εδώ γιατί θα εκνευριζόμουν.Θα στείλω βέβαια ένα email διαμαρτυρίας, έτσι για το γαμώτο.
Το κακό είναι ότι σχετικά πρόσφατα διάβασα ότι τα μεταφορικά από Γαλλία έχουν αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν (90 ευρώ για ένα κουτί υπολογιστή).
[Edit] Τελικά ξαναπήρα τηλ. και άκουσον άκουσον, αυτή τη φορά είχαν την εγγύησηΦύγαμε γαι ViewSonic λοιπόν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ckoul : 21-06-06 στις 12:56.
-
21-06-06, 14:04 #19
πρόταση μου ; wide και τα μυαλά στα κάγκελα, όσα games το υποστηρίζουν , απλά είναι 10 φορες καλύετρα, ενώ για περιήγηση , είναι πολύ καλά, εκτός εαν είναι τα fix που πιάνουν την μισή οθόνη κάθετα, και η άλλη μισή σου μένει μαράζι ...
-
21-06-06, 16:21 #20
ckoul μου'κανε εντύπωση που σου'παν στην αρχή ότι καμία από τις εταιρείες που έχουν δεν δίνει στις 20" εγγύηση 0-pixel. Στο link από το site της ViewSonic που έδωσα πιο πάνω για την εγγύηση αναφέρεται ότι ισχύει και για την Ελλάδα. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν γνώριζε ο συγκεκριμένος υπάλληλος με τον οποίο μίλησες. Τουλάχιστον μετά που ξαναπήρες στο επιβεβαίωσαν.
Τώρα για τα μεταφορικά από Γαλλία που λες πιθανόν να διαφέρουν κι από οθόνη σε οθόνη...
Δεν ξέρω αν το'πες για την Samsung 215TW, πάντως τα έξοδα αποστολής για την συγκεκριμένη οθόνη βλέπω είναι 62,6ευρώ, βγαίνει κοντά στα 600 συνολικά η οθόνη
-
21-06-06, 16:39 #21
Μα κι εγώ ξανακοίταξα το link που μου έδωσες και όταν είδα μέσα και την Ελλάδα (την πρώτη φορά δεν το είχα προσέξει), ξαναπήρα τηλέφωνο να ζητήσω εξηγήσεις!
Για τη Γαλλία το ανέφερα γιατί αρχικά πίστεψα ότι μόνο από το εξωτερικό θα καταφέρω να πάρω οθόνη με την εν λόγω εγγύηση.
Δεν το είχα σκεφτεί προηγουμένως, αλλά με αφορμή αυτά που ειπώθηκαν για τις wide έκανα υπολογισμό του πλήθους των pixels μίας wide και μίας "κανονικής" οθόνης:
Wide: 1680 x 1050 = 1.764.000 pixels
Normal: 1600 x 1200 = 1.920.000 pixels περίπου 9% περισσότερα
Προφανώς και δεν είναι θέμα αριθμών, αλλά θέμα εμπειρίας/εντύπωσης. Όπως έχω ήδη αναφέρει η εντυπώσεις που μου έχουν αφήσει οι wide οθόνες (π.χ. από laptops) δεν είναι η καλύτερες (τουλάχιστον με τις εφαρμογές που συνήθως χρησιμοποιώ).
Παρόμοια Θέματα
-
Οθονη TFt 19" για παιχνιδια μεχρι 450 Ευρω
Από mefistofelis στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-05, 15:30
Bookmarks