Σημερα διαπιστωσα μετα λυπης μου οτι το αθανατο Zyxel που εχω με εβγαλε προβλημα....
1.Πηγα να συνδεσω πανω στο splitter ενα τηλεφωνο και μου εριξε την συνδεση (disconnect--> recconect μετα απο λιγο)....
2.Μιας και αυτη την στιγμη δεν εχω κατι για να συνδεσω ασυρματα προσπαθησα να κλεισω το ασυρματο δικτυο μεσα απο το μενου του και ξαναεκανε παλι restart (βασικα reboot--> power off και μετα on)...Το ιδιο με κανει και κατα την εκκινηση του router (δεν το αφηνω ανοικτο ποτε τα βραδια) παλι restart (μονο restart) χωρις λογο...
Τα θεματακια αυτα λετε να γινονται λογο της (πιθανης) θερμοκρασιας (αν και βασικα δεν ειναι στιμωγμενο)?![]()
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
20-07-10, 12:43 Χαζοθεματάκια με ένα 660HW-D1 #1ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
20-07-10, 12:51 Απάντηση: Χαζοθεματάκια με ένα 660HW-D1 #2
Μπορεί να είναι απο θερμοκρασία, μπορεί και απο τροφοδοσία
Και φυσικά το ότι πλέον τα εφτύσε, δοκίμασε να το αφήσει να κρυώσει να δείς τι θα κάνει
-
20-07-10, 13:11 Απάντηση: Χαζοθεματάκια με ένα 660HW-D1 #3
Ουδεποτε υπηρξε στιγμη που να το ξαναεκανε...
Αυτο ειναι που με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα τροφοδοσιας και οτι πρεπει να ειναι κατι αλλο, χαζο....
Συμβαινει μονο σε αυτες τις δυο περιπτωσεις,οταν βαλω τηλεφωνο στο Splitter και οταν ενεργοποιω/απενεργοποιω το ασυρματο...ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
20-07-10, 15:24 Απάντηση: Χαζοθεματάκια με ένα 660HW-D1 #4
Καλησπέρα
Εφόσων έχεις καταλάβει πότε κάνει τα restart και το έχεις επιβεβαιώσει τότε αφήνουμε στην άκρη το θέμα ρεύματος και θερμοκρασίας.Άν και καλό θα ήταν να δοκίμαζες έναν άλλο μετασχηματιστή με τα ίδια specs φυσικά.Έχεις δοκιμάσει άλλο splitter? Το μηχάνημά σου τι firmware τρέχει?
Παρόμοια Θέματα
-
Zyxel 660HW-D1 vs 660HW-T1 vs 660HW-61
Από Mesazon στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-09, 19:20 -
Θέλω να συνδέσω δυο linksys ένα WAG200 και ένα WRT54GC
Από gatsinik στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-07, 20:32 -
Οι εντυπώσεις μου απο ένα Zyxel 660HW
Από fousk στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-06, 00:20 -
Ποια η διαφορά 660HW-63 και 660HW-D3 και 66HW-T3?
Από anyidea στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-06, 23:29 -
Μπορώ να παίξω μουσική απο ένα PC σε ενα άλλο PC του δικτύου?
Από Hwoarang στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-06, 20:44
Bookmarks