γεια σας παιδια. Θελω να αγορασω το US ROBOTICS SURECONNECT 9108 ADSL/PSTN WIRELESS ROUTER GATEWAY (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533066).
αξιζει να το αγορασω; τι εμβελια εχει; το θελω για οικιιακη χρηση. πιο συγκεκριμενα το θελω γιατι εχω 1 pc και 1 laptop σε δυο διαφορετικα δωματια. η συνδεση μου ειναι 512k.
ευχαριστω!![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
15-06-06, 13:56 Να αγόρασω το 9108; [solved] #1
-
15-06-06, 14:10 #2
Το ξαδερφάκι μου το έχει πάρει και τον είχα βοηθήσει στο σετάρισμα. Το ασύρματο του πιάνει στον από κάτω όροφο. Όχι τρομερό σήμα, αλλά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα. Αν είσαι στον ίδιο όροφο λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Γενικά είναι από τα καλύτερα πιστεύω στη κατηγορία του. Εγώ έχω το 9106 και δουλεύει απρόσκοπτα σχεδόν 2 χρόνια τώρα.
Heh, screw you guys... I'm going home!
-
15-06-06, 14:47 #3
Πολύ καλό το USR (αυτό έχω) αλλά ως προς την εμβέλεια δεν είναι κάτι το στάνταρ δλδ σε ανοιχτό χώρο μπορεί (θεωρητικά) να φτάσει καμιά 100αρια μέτρα αλλά αν το σήμα πρέπει να περάσει μέσα από τοίχους εξασθενεί.Σημαντικό ρόλο παίζει ο "οπλισμός" των τοίχων άρα το σήμα θα δυσκολευτεί να περάσει από ταβάνια - πατώματα καθώς εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα σιδήρου.
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα διαβάσεις πολλές γνώμες από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει και το χρησιμοποιούν καθώς και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν.
edit
Κοίτα και αυτό, η μόνη χειροπιαστή διαφορά που βλέπω είναι ότι υποστηρίζει internet sharing κάτι που δεν το κάνει το 9108.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bmwe30 : 15-06-06 στις 16:23.
Έτσι να κάνουμε καμιά σχιζοφρένεια που και που να γουστάρουμε.
Βοηθείστε μας στην μάχη κατά των ασθενείων σε όλο τον κόσμο
"Α Dirty Mind Is A Joy Forever" Oscar Wylde
-
15-06-06, 16:31 #4
ειμαι σε μονοκατοικια. τα δωματια τα χωριζουν ορισμενοι τοιχοι. εγω ουσιαστικα το θελω για να το συνδέσω ενσυρματα με το PC και μετα ασυρματα με το laptop για να εχουν και οι δυο ιντερνετ. την δουλεια αυτη μπορει να την κανει; επισης υπαρχει η πιθανοτητα να είναι χαμηλοτερη η ταχύτητα στο laptop επειδη θα ειναι συνδεδεμενο ασυρματα;
-
15-06-06, 16:45 #5
Τη δουλεία που λες, εννοιείς να έχουν και οι δύο υπολογιστές σύνδεση στο νετ;;Φυσικά και ναι,καθώς και όποια συσκευή συνδεθεί στο ρούτερ θα έχει ίντερνετ.
Η ταχύτητα πρόσβασης στο ιντερνετ του λάπτοπ δε θα επηρεαστεί αφού στη χειρότερη περίπτωση (ασθενές σήμα) να συνδεθεί με το ρουτερ στο 1mbit+.To θέμα είναι ότι με 1mbit θα πέσει η ταχύτητα του δικτύου σου δλδ η ανταλαγή αρχείων μεταξύ laptop - desktop θα είναι χαμηλή.
Αλλά και πάλι πιστεύω με μια πιο δυνατή κεραία θα είσαι οκ,αλλά πάρτο πρώτα στήστο και δες τα προβλήματα που πιθανός θα σου παρουσιάσει τότε,τώρα μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν.Έτσι να κάνουμε καμιά σχιζοφρένεια που και που να γουστάρουμε.
Βοηθείστε μας στην μάχη κατά των ασθενείων σε όλο τον κόσμο
"Α Dirty Mind Is A Joy Forever" Oscar Wylde
-
15-06-06, 18:36 #6
Παρτο είναι πολύ καλό ρουτεράκι με πολλές ρυθμίσεις. Αν το σήμα σου είναι ασθενές τότε, όπως και εγώ, απλά αντικαιθιστάς την κεραία του 9108 (2dbi) με μια πιο δυνατή (>6 dbi) και το πρόβλημα λύθηκε.
-
15-06-06, 19:11 #7
ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
-
16-06-06, 20:32 #8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Torture : 16-06-06 στις 21:08.
Παρόμοια Θέματα
-
How To reset 9108??? [ Solved ]
Από jorkap στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-06, 14:39 -
Πρόβλημα με 9108 [solved]
Από NeverMind στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-06, 22:53 -
9108 σε ADSL over PSTN [solved]
Από shodanjr_gr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-06-06, 23:06 -
9108 tcp problem [solved]
Από Desperado στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-06, 23:27 -
Σκεφτομαι να αγορασω το USR 9108
Από stratos2004 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-05, 17:12
Bookmarks