Εμφάνιση 1-7 από 7
    Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Χαιρετω τη Λινουξομερια του φορουμ-καλως ορισα.Λοιπον ετρεξα το live-cd εκανα την εγκατασταση κανονικα και μολις πηγα να εππανεκκινησω το συστημα ελαβα το παρακατω μην:
    can't access tty; job control turned off
    Εψαξα στο ubuntu-forums.org και βρηκα εναν αλλον που ειχε το ιδιο προβλημα εδω.Δινει αυτο εδω το λινκ οπου υπαρχει ενας οδηγος επιλυσης του προβληματος.Επειδη ειμαι πολυ νιουμπης δεν καταλαβαινω και πολλα απο ονομασιες δισκων φακελους etc κτλ μονο οτι το ουμπουντου δεν αναγνωριζει απο που πρεπει να φορτωσει το συστημα.Αναλογο προβλημα με το boot.ini των windows δηλαδη.Αν ακποιος μπορει να μου δωσει οδηγιες θα ειμαι ευγνωμων!!!!

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    22
    Uploads
    2
    Ταχύτητα
    4359/750
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Netfaster iad
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 51.2(dB)
    Όταν σου πετάει αυτό το μήνυμα μετά σε βγάζει στην κονσόλα έτσι;
    Δώσε εκεί sudo nano /etc/fstab και συνέχισε με αυτά που λέει το howto. Ουσιαστικά σου λέει να μπουτάρεις με το live cd, να δεις τα drive letters (hda κλπ) που δίνει και ανάλογα να τα αλλάξεις στην εγκατάσταση σου.

Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anodizer
    Όταν σου πετάει αυτό το μήνυμα μετά σε βγάζει στην κονσόλα έτσι;
    Δώσε εκεί sudo nano /etc/fstab και συνέχισε με αυτά που λέει το howto. Ουσιαστικά σου λέει να μπουτάρεις με το live cd, να δεις τα drive letters (hda κλπ) που δίνει και ανάλογα να τα αλλάξεις στην εγκατάσταση σου.
    εεε? Εγω αντε και την εδωσα την εντολη αλλα απο που να συνεχισω? Αυτος λεει κατι για upgrade σε dapper και τετοια αλλα η εκδοση που εχω ειναι ηδη dapper.Επισης πως μπορω να κανω ολα αυτα που λεει απο κονσολα?? Μαλλον πρεπει να τρεξω το Live

*nikchris δουλευει νωρις το πρωι αλλα το μεσημερι θα γυρισω δριμυτερος

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    22
    Uploads
    2
    Ταχύτητα
    4359/750
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Netfaster iad
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 51.2(dB)
    Ναι αυτός μιλάει βασικά γα upgrade απο breezy σε dapper. Επειδή όμως απ' όσο ξέρω αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται για τον ίδιο λόγο, λάθος διευθύνσεις των σκληρών δλδ, θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις αυτή τη λύση. Όλα μπορείς να τα κάνεις απο την κονσόλα, που ακριβώς κολλάς;

Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anodizer
    Ναι αυτός μιλάει βασικά γα upgrade απο breezy σε dapper. Επειδή όμως απ' όσο ξέρω αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται για τον ίδιο λόγο, λάθος διευθύνσεις των σκληρών δλδ, θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις αυτή τη λύση. Όλα μπορείς να τα κάνεις απο την κονσόλα, που ακριβώς κολλάς;
    παντου.Βασικα δε θελω παπαγαλια βηματα αλλα να ξερω τι κανω.Συνοπτικα τα ερωτηματα μου:

1)
    Spoiler:
    temporaily remove all the mount references to your additional drives from etc/fstab and copy them to a text file in your home folder (or better still an external storage medium) for use later on. Leave your standard root partition and the swap partition as they are.
    wtf is that?

2)Στο σημειο που λεει να βγαλω τους σκληρους απο το συστημα να εππανεκινησω απο το Live cd κτλ.ΑΝτε και ειδα που ειναι χωμενα τα παρτιτιον του swap και της εγκαταστασης.Μετα πως τα δινω στον loader να τα καταλαβει??

βλακωδεις ερωτησεις αλλα τι να κανεις...

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Downloads
    22
    Uploads
    2
    Ταχύτητα
    4359/750
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΙΑΔΝΗ
    Router
    Netfaster iad
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 51.2(dB)
    Μα ότι είναι να κάνεις το κάνεις στο /etc/fstab, δεν πειράζεις τίποτα άλλο. Αυτό είναι ένα αρχείο κειμένου που καθορίζει τα χαρακτηριστικά και τα mount points του κάθε δίσκου/partition (τα περιεχόμενα του τα βλέπεις σεε αυτό το howto, "/etc/fstab: static file system information" κάπως έτσι θα είναι και το δικό σου).
    Στο πρώτο σημείο που λες απλά αφαιρείς τις 2 επισημασμένες με bold γραμμές και τις κάνεις paste κάπου αλλού για να τις χρησιμοποιήσεις μετά.
    Όταν λοιπόν δεις τα mount points που χρησιμοποιεί το live cd, απλά θα τα διορθώσεις στο ίδιο αρχείο, fstab, της κανονικής σου εγκατάστασης και μετά αν όλα πάνε καλά θα μπουτάρεις κανονικά.

Gordito Guest
    χμ.... νομιζω οτι καταλαβαινω
    αυριο θα επανελθω με περισσοτερα,σε ευχαριστω anodizer...

Παρόμοια Θέματα

1. Usr 9105 - forthnet kai Access Denied by Access Control list
    Από smyrosnik στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-06, 23:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία