Χαιρετω τη Λινουξομερια του φορουμ-καλως ορισα.Λοιπον ετρεξα το live-cd εκανα την εγκατασταση κανονικα και μολις πηγα να εππανεκκινησω το συστημα ελαβα το παρακατω μην:
can't access tty; job control turned off
Εψαξα στο ubuntu-forums.org και βρηκα εναν αλλον που ειχε το ιδιο προβλημα εδω.Δινει αυτο εδω το λινκ οπου υπαρχει ενας οδηγος επιλυσης του προβληματος.Επειδη ειμαι πολυ νιουμπης δεν καταλαβαινω και πολλα απο ονομασιες δισκων φακελους etc κτλ μονο οτι το ουμπουντου δεν αναγνωριζει απο που πρεπει να φορτωσει το συστημα.Αναλογο προβλημα με το boot.ini των windows δηλαδη.Αν ακποιος μπορει να μου δωσει οδηγιες θα ειμαι ευγνωμων!!!!
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
20-06-06, 00:39 can't access tty; job control turned off #1
-
20-06-06, 00:54 #2
-
20-06-06, 01:04 #3
Αρχικό μήνυμα από anodizer
*nikchris δουλευει νωρις το πρωι αλλα το μεσημερι θα γυρισω δριμυτερος
-
20-06-06, 01:20 #4
-
20-06-06, 01:28 #5
Αρχικό μήνυμα από anodizer
1)Spoiler:
2)Στο σημειο που λεει να βγαλω τους σκληρους απο το συστημα να εππανεκινησω απο το Live cd κτλ.ΑΝτε και ειδα που ειναι χωμενα τα παρτιτιον του swap και της εγκαταστασης.Μετα πως τα δινω στον loader να τα καταλαβει??
βλακωδεις ερωτησεις αλλα τι να κανεις...
-
20-06-06, 01:53 #6
Μα ότι είναι να κάνεις το κάνεις στο /etc/fstab, δεν πειράζεις τίποτα άλλο. Αυτό είναι ένα αρχείο κειμένου που καθορίζει τα χαρακτηριστικά και τα mount points του κάθε δίσκου/partition (τα περιεχόμενα του τα βλέπεις σεε αυτό το howto, "/etc/fstab: static file system information" κάπως έτσι θα είναι και το δικό σου).
Στο πρώτο σημείο που λες απλά αφαιρείς τις 2 επισημασμένες με bold γραμμές και τις κάνεις paste κάπου αλλού για να τις χρησιμοποιήσεις μετά.
Όταν λοιπόν δεις τα mount points που χρησιμοποιεί το live cd, απλά θα τα διορθώσεις στο ίδιο αρχείο, fstab, της κανονικής σου εγκατάστασης και μετά αν όλα πάνε καλά θα μπουτάρεις κανονικά.
-
20-06-06, 02:01 #7
χμ.... νομιζω οτι καταλαβαινω
αυριο θα επανελθω με περισσοτερα,σε ευχαριστω anodizer...
Παρόμοια Θέματα
-
Usr 9105 - forthnet kai Access Denied by Access Control list
Από smyrosnik στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-06, 23:00
Bookmarks