Καλησπερα σε ολλους το site Edit: [ link removed ] πουλαει δειθεν original κινητα
μα στελνεις τα χρηματα σου στελνει ενα tracking number χωρις πληροφοριες και οταν
ψαχνεσε σου απαντουν οτι δεν εχει σταλει ακομα και χρειαζετε να πληρωσεις φορο για την
Κινεζικη χωρα και υστερα θα στο στειλουν.
Εμφάνιση 1-15 από 21
-
07-10-09, 16:20 Απάτη με κινέζικο website κινητών #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 07-10-09 στις 19:44.
-
07-10-09, 16:22 Απάντηση: #2
Δεν μου παιζει καν το λινκ.
Οnline αγορες κανουμε παντα μονο μεσω paypal η ακομα καλυτερα με προπληρωμενη καρτα ετσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι μπορουμε να αναιρεσουμε την παραγγελια αν γινει κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 07-10-09 στις 19:44. Αιτία: link removed
Quality is not an act, it is a habit.
-
07-10-09, 18:31 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #3
Είναι δυνατόν να δώσεις χρήματα σε κάποιο άγνωστο κατάστημα?
Και δη κινέζικο? Και μάλιστα χωρίς paypal ή κάποια προστασία?
Ψάχνουμε λίγο πρώτα..
-
07-10-09, 19:43 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #4
Πρωτο σου μηνυμα και ενα link αλλα και ονομα "καταστηματος" που δεν δουλευει ?
-
18-10-09, 01:26 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #5
Ξερετε ποσες διευθυνσεις λαμβανω καθε εβδομαδα απο on line δηθεν καταστηματα που εχουν ζωη λιγες ημερες και μετα εξαφανιζονται στο πουθενα?
Προφανως σε καποια τετοια περιπτωση επεσε και ο φιλος.
-
28-10-09, 17:05 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #6
Diladi i true668 gia kinita einai apati?
-
28-10-09, 17:10 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #7
Ναι.
Quality is not an act, it is a habit.
-
28-11-09, 02:00 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #8
Καλησπέρα και από εμένα.Σχετικά με την κουβέντα σας,έχω βρει ένα site το www.totobay.com το οποίο σίγουρα υπάρχει 2-3 χρόνια που το θυμάμαι εγώ και σκέφτομαι να κάνω μία αγορά.Ξέρετε κάτι γενικά για να είναι πιο ασφαλής η αγορά μου?Απ'ότι διάβσα λέτε για αγορά με paypal,δηλαδή πως ακριβώς αυτός ο τρόπος ππληρωμής σε διασφαλίζει,ξέρει κάποιος να μου πει?Και κάτι άλλο..τελωνείο για ένα κινητό,φαντάζεστε δηλαδή το μέγεθος..θα πληρώσω..και αν ναι πόσο?Να τους πω να βάλουν επάνω ''gift'' και κάποιο συγκεκριμένο ποσό?
-
28-11-09, 02:33 Re: Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #9
-
28-11-09, 03:30 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #10
Συγνώμη και πάλι αλλά διαδικασία dispute τι ενοούμε?
Το έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα άκρη..
-
28-11-09, 03:36 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #11
-
29-07-10, 15:46 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #12
Καλησπερα κι απο μενα.
Εχω βρει αυτο το site (Edit: [ link removed ]) αλλα ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι απατη. Πως μπορουμε να το εξακριβωσουμε? Τα αγγλικα τους σε απαντησεις σε πελατες ειναι καπως περιεργα και αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει ακομα περισσοτερο. Το βασικο φυσικα ειναι οι πολυ χαμηλες τιμες. Το μονο θετικο που εχω βρει ειναι οτι εχουν Live επικοινωνια και απαντανε κανονικα σε ολες τις ερωτησεις και το λεω για να δειξω οτι μαλλον δεν ειναι bots. Σκεφτηκα να παρω αρχικα κατι φθεινο, ξεροντας οτι μαλλον θα χασω τα χρηματα, αλλα προτιμω να το ψαξω οσο χρειαστει. Ριξ'τε μια ματια και εσεις.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 29-07-10 στις 16:13.
-
29-07-10, 16:01 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #13
-
29-07-10, 16:16 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #14
Το γιατι ειναι προφανες. Αν δεν ειναι απατη (ολιγον απιθανο) τοτε συμφερει να αγορασεις λογω τιμων (σε σχεση με τα αξιοπιστα sites).
Εννοεις οτι αν παρω κατι φθεινο, ενδεχομενος να στειλουν το γνησιο προϊον για να με ψαρεψουν να ψωνισω και κατι ακριβοτερο?
-
29-07-10, 16:18 Απάντηση: Απάτη με κινέζικο website κινητών #15
Βάλε και ένα 10% από μένα να το κάνεις 100% και
Βρε παιδιά φωνάζουμε πάντα: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ PAYPAL ΜΑΚΡΙΑ!!!
Και δεν είναι λογικά να πάρεις κάτι φτηνό να δεις αν είναι απάτη!
........Auto merged post: giwrgosth πρόσθεσε 1 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Τίποτα δε θα σου στείλουν, σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει, ότι αρπάξουν αυτές τις μέρες.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giwrgosth : 29-07-10 στις 16:18. Αιτία: auto merged post
Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει
Παρόμοια Θέματα
-
Κινέζικο σαφάρι ενάντια στον τζόγο μέσω ίντερνετ
Από brantoc στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-09, 22:43 -
Συνδεση με pc, κινεζικο κινητο u disk
Από weedness στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-09, 00:51 -
"Thousand-hand Guanyin" dance. Κινέζικο χορευτικό συγκρότημα από κουφές κοπέλες!
Από kenji στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-06, 23:31 -
Απάτη με αντικαταβολή;
Από Πληκτροκράτορας στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-06, 03:40 -
OTE και Κινεζικο ADSL
Από Crosstalk στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-04, 19:17
Bookmarks