Καλησπέρα (μετά από πολλά-πολλά χρόνια),
έχω 2 routers, τον D-Link DSL-2640B και τον Zyxel X-550. Και οι 2 έχουν WiFi, αλλά ο D-Link έχει και ενσωματωμένο ADSL modem. Έχω συνδέσει τα 2 routers με ethernet, o D-Link είναι ο primary και ο Zyxel συνδέεται πάνω του. Εννοείται ότι είναι και οι 2 στο ίδιο IP subnet και έχω απενεργοποιήσει το DHCP στο Zyxel. Κάποια μηχανήματα συνδέονται απ΄ευθείας στον D-Link και κάποια στο Zyxel με ethernet.
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το WiFi του Zyxel γιατί είναι σε κεντρικό σημείο του σπιτιού, αλλά οι μέχρι τώρα προσπάθειές μου με 2 laptops (XP και 7) έχουν αποτύχει και υποψιάζομαι ότι φταίει το γεγονός ότι το DHCP είναι απενεργοποιημένο στο Zyxel.
Τα ίδια laptops συνδέονται κανονικότατα με το WiFi του D-Link.
Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το WiFi του Zyxel;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
17-08-10, 22:45 Σύνδεση 2 routers με ethernet και wifi #1You are not your job. You are not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You are not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are the all-singing, all-dancing crap of the world.
Παρόμοια Θέματα
-
Που τα βρίσκω???καλώδιο και wifi ethernet!???
Από sculper στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-08, 23:04 -
USR9108 Πρόβλημα με ταυτόχρονη σύνδεση ethernet και wireless
Από panosrob στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-08, 20:59 -
[Baudtec] Πρόβλημα με baudtec wifi και ασύρματη σύνδεση μέσω wifi usb
Από tsioy στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-07, 08:03 -
[Pirelli] Pirelli και σύνδεση μέσω wifi
Από ilsak στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-07, 14:32 -
Ειμαι μεταξυ καποιων modem/routers wifi και δεν ξερω ποιο θα εχει τα λιγοτερα προβλημ
Από vstratis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-06, 14:51
Bookmarks