Αγοράσαμε με τον αδερφό μου το USR 9108, το συνδέσαμε και όσον αφορά τη σύνδεση ADSL όλα πάνε καλά. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να φτιάξουμε δίκτυο μεταξύ του desktop που είναι access point και του laptop, ασύρματα. Κάνουμε τους φακέλους, μέσω της επιλογής "Κοινή χρήση και Ασφάλεια..." να είναι σε κοινή χρήση στο δίκτυο. Πώς μπορούμε όμως να βλέπουμε από τον έναν υπολογιστή τα αρχεία που έχουν οριστεί ως κοινά στον έναν υπολογιστή (π.χ. desktop) από τον άλλον (π.χ. laptop);
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
28-06-06, 16:18 Δίκτυο μεταξύ desktop και laptop #1
-
28-06-06, 16:30 #2
-
28-06-06, 16:34 #3
Φίλε καλώσηρθες,για το δίκτυο δες εδώ ακολούθα τον οδηγό και γράψε αν παρουσιαστέι κάτι(αν και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα).
Αν έχεις στήσει το δίκτυο και το ένα pc βλέπει το άλλο πήγαινε My network Places-->και λογικά το ένα Pc πρέπει να βλέπει τα shared του άλλου αλλά αν πάλι δε βλέπει τίποτα(άβυσσος η ψυχή των Win)πήγαινε στοίδιο παράθυρο στην επιλογή View Workgroup Computers.
Edit : ξέρω ότι γράφω αργά αλλά ο axeman πρέπει να είναι τουρμπάτος(αν κρίνω και από το άβαταρ!!!)Έτσι να κάνουμε καμιά σχιζοφρένεια που και που να γουστάρουμε.
Βοηθείστε μας στην μάχη κατά των ασθενείων σε όλο τον κόσμο
"Α Dirty Mind Is A Joy Forever" Oscar Wylde
Παρόμοια Θέματα
-
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ LAPTOP KAI DESKTOP
Από chrismar76 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-08, 14:21 -
ασυρματο δικτυο μεταξυ desktop με xp & laptop με vista
Από papadopoulos i στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-07, 22:40 -
σύνδεση desktop-laptop μεταξύ τους και στο internet
Από freesurfjo στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-07, 14:23 -
Aλλόκοτη συμπεριφορά δικτύου μεταξύ laptop και Desktop
Από profitis στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-07, 23:00 -
Eνσυρματο δικτυο μεταξυ laptop και PC
Από cflour στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-07, 21:53
Bookmarks