Σελ. 2 από 16 ΠρώτηΠρώτη 1234712 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 239
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlindG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράδειγμα: Ο φτούρλιχ. Μια ζωή ήταν άσχετος. Παρ'όλα αυτά, η ενέργειά του τον κρατούσε επί σκηνής. Τώρα πια δεν έχει ούτε ενέργεια και παραδόξως δεν έγινε καλύτερος με το πέρασμα του χρόνου (μιλάμε πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΚΟΣ και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ μουσικός για να παίζεις 30 χρόνια και να μην έχεις βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο!!!!). Τι τον θέλουν στη σκηνή αυτόν? Τίποτα. Πρέπει να φύγει.
    Δεν ξερω απο drums οπότε το αποτελεσμα στα ντραμς δε μου εχει "χτυπησει" στο αυτι. Ακομα και αν κανει τα μεγαλυτερα μουσικα εγκληματα απλα δεν μπορω να τα επεξεργαστω. Απ'αυτη την αποψη ο Ουλριχ δε με πειραζει σα μουσικος. Αντιθετα με "πειραζει" το γεγονος οτι ο Χετφιλντ δε μπορει να βγαλει δυναμη σε metal κομματια, οπως παλια.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Εμενα με πειραζει κατι αλλο σε καποιες μπαντες,οτι συνεχιζουν να χρησιμοποιουν το ιδιο ονομα ακομα κ αν εχουν αλλαξει εκατονταδες line up,ειναι πολλες φορες που ακομα κ 1 original member να εχει μεινει απο την αρχικη συνθεση παλι αυτο το μελος κραταει το ονομα,ενω θα μπορουσε να δημιουργησει μια αλλη μπαντα κ να κανει οτι θελει.Bεβαια το χρημα κανει κουμαντο οποτε ο αλλος προτιμαει να πατησει στο ηδη πετυχημενο brand name για να εχει εξασφαλισμενη επιτυχια παρα να κανει ενα νεο συγκροτημα με οτι κατευθυνση θελει.

Το αποτελεσμα ειναι να πηγαινει καποιος να δει μια τετοια μπαντα σε συναυλια κ να λεει α ειδα τους ταδε,κ ας εχει μεινει μονο 1 original member,αμ δεν τους ειδες τους ταδε,μια tribute band ειδες.Φυσικα υπαρχουν ορισμενα συγκροτηματα που 1 μελος ειναι ολη η μπαντα και δεν εχει τοση σημασια οσες αλλαγες κ να γινουν.

Επίσης, σε οποιονδήποτε είναι οικειοθελώς groupie (Είμαι groupie και το χαίρομαι, αλλά ξέρω και να βρίζω όταν αυτό είναι απαραίτητο) μιας μπάντας ή ενός μουσικού, είναι εμφανές πότε στερεύει η έμπνευση ή η φυσική δυνατότητα για να αποδόσει αυτά που πρέπει να αποδόσει.
    Mε το σκεπτικο αυτο ,δλδ της εμπνευσης,θα επρεπε να ειχαν αποσυρθει τα μισα συγκροτηματα απο καθε ειδος της ροκ/μεταλ σκηνης,αυτο δεν γινεται.

Μα ποτέ δε μου έκαναν οι Maiden και σχεδόν ποτέ οι λεφτάλλικα. Μπορώ να σου πω και για άλλες μπάντες. Οι scorpions πχ δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους ίδιους τους τους εαυτούς?
    Το να μην σου κανει ενα συγκροτημα δεν ειναι κακο,κ εμενα για παραδειγμα δεν μου αρεσαν οι Tool κ ας λεει ολος ο κοσμος τι μεγαλη μπαντα που ειναι κλπ,δεν μου εκαναν το κλικ ποτε.Αλλο αυτο και αλλο να ισοπεδωνεις η να απαξιωνεις αυτο που δεν αρεσει σε εσενα για τον χ ψ λογο αλλα αρεσει σε πολλους αλλους.Κλασσικο παραδειγμα οτι εσενα μπορει μην σου αρεσει το power metal και να το κοροιδευεις,ελα ομως που καποιος μπορει να κανει αντιστοιχα το ιδιο με τη μουσικη που αρεσει σε εσενα,μπορει καποιος πολυ ευκολα λοιπον κ να ερθει κ να σου πει "τι ακου φιλε,black metal,αει ρε πηγαινε απο δω παλιογκασμα ,που καθεσαι κ ακους vlack metal,την ηχορυπανση να πουμε και τον αλλον να ακουγεται λες κ τραγουδαει μεσα απο υπονομο,ασε μας τωρα μωρε αδερφε." Καταλαβες πως παει?

Δλδ οτι αρεσει σε μας κ οτι ακουμε εμεις ειναι υπεργαματο,ειναι μουσικη με @@,αλλα οτι δεν μας αρεσει κ μπορει να το γουσταρουν αλλοι ειναι λακαμια,ειναι φλωρια,ξεπουλημενο κλπ.Αυτο ειναι ισοπεδωτικη λογικη.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από freshmeat Εμφάνιση μηνυμάτων

URIAH HEEP: Εντάξει, κάντε κανα gig, σας πάμε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΣΚΟ ρε γαμώτο... δεν ακούγονται με τίποτα αυτά που βγάζετε. Και όταν στις συναυλίες τα παίζουν κολλητά με τα παλιά... είναι να κλαις.
    Συμφωνω με το να μην βγαλουν αλλο δισκο αλλα ο τελευταιος που εβγαλαν ηταν καλο δισκακι για τα δεδομενα τους,δεν ηταν δλδ πατατα,λογικο ειναι σε συγκριση με το παλιο υλικο να μοιαζει κατωτερο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DOU : 21-08-10 στις 12:02.

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    Μια ακόμα άποψη που αξίζει.....

Περιοχή
    Σαπίλας και Σκουριάς 38-Ζαχλωρού Καλαβρύτων
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω απο drums οπότε το αποτελεσμα στα ντραμς δε μου εχει "χτυπησει" στο αυτι. Ακομα και αν κανει τα μεγαλυτερα μουσικα εγκληματα απλα δεν μπορω να τα επεξεργαστω. Απ'αυτη την αποψη ο Ουλριχ δε με πειραζει σα μουσικος. Αντιθετα με "πειραζει" το γεγονος οτι ο Χετφιλντ δε μπορει να βγαλει δυναμη σε metal κομματια, οπως παλια.
    Δηλαδή ο τσατσόγερος ο φτούρλιχ σου βγάζει ενέργεια?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DOU Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mε το σκεπτικο αυτο ,δλδ της εμπνευσης,θα επρεπε να ειχαν αποσυρθει τα μισα συγκροτηματα απο καθε ειδος της ροκ/μεταλ σκηνης,αυτο δεν γινεται.
    Δεν κατάλαβα, γιατί δεν γίνεται? Δηλαδή αν τα μισά συγκροτήματα δεν έχουν έμπνευση σε αυτή τη μουσική γιατί να υπάρχουν?
    Επίσης το "δεν έχω έμπνευση" έχει πολλές παραμέτρους.

Π.χ. μπορεί να βγάλεις έναν-δύο κακούς δίσκους και μετά να βγάλεις έναν που σπέρνει. Αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει πάντα. Όταν όμως κυκλοφορείς δίσκο κάθε 4+ χρόνια, λες στις συνεντεύξεις σου το τετριμμένο "είναι ότι καλύτερο έχουμε κάνει" (εμμετός μιλάμε) και βγάζεις συνεχόμενες πατάτες, τι λόγο ύπαρξης έχεις εκτός από την εκμετάλλευση του ονόματός σου?

Το να μην σου κανει ενα συγκροτημα δεν ειναι κακο,κ εμενα για παραδειγμα δεν μου αρεσαν οι Tool κ ας λεει ολος ο κοσμος τι μεγαλη μπαντα που ειναι κλπ,δεν μου εκαναν το κλικ ποτε.Αλλο αυτο και αλλο να ισοπεδωνεις η να απαξιωνεις αυτο που δεν αρεσει σε εσενα για τον χ ψ λογο αλλα αρεσει σε πολλους αλλους.Κλασσικο παραδειγμα οτι εσενα μπορει μην σου αρεσει το power metal και να το κοροιδευεις,ελα ομως που καποιος μπορει να κανει αντιστοιχα το ιδιο με τη μουσικη που αρεσει σε εσενα,μπορει καποιος πολυ ευκολα λοιπον κ να ερθει κ να σου πει "τι ακου φιλε,black metal,αει ρε πηγαινε απο δω παλιογκασμα ,που καθεσαι κ ακους vlack metal,την ηχορυπανση να πουμε και τον αλλον να ακουγεται λες κ τραγουδαει μεσα απο υπονομο,ασε μας τωρα μωρε αδερφε." Καταλαβες πως παει?

Δλδ οτι αρεσει σε μας κ οτι ακουμε εμεις ειναι υπεργαματο,ειναι μουσικη με @@,αλλα οτι δεν μας αρεσει κ μπορει να το γουσταρουν αλλοι ειναι λακαμια,ειναι φλωρια,ξεπουλημενο κλπ.Αυτο ειναι ισοπεδωτικη λογικη.
    Έγραψες ολόκληρο σεντόνι και μάλιστα βρήκε σύμφωνο και το Dave, αλλά μου φαίνεται μπλεχτήκατε:

Το γεγονός οτι αφορίζω τους Maiden, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα γούστα μου και τις προτιμήσεις μου. Ούτως ή άλλως, ακόμα και οι οπαδοί τους, δεν είναι ενθουσιασμένοι τα τελευταία 10 χρόνια με τις κυκλοφορίες τους, οπότε δεν έχει να κάνει με το εάν αρέσουν σ'εμένα

Το ίδιο και οι λεφτάλικα. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι δίσκοι τους εδώ και 10+ χρόνια και είναι κοινό μυστικό οτι σακατεύουν τις εμφανίσεις τους, οπότε γιατί μου μιλάς για γούστα?

Όταν κάποιος πλέον δεν το έχει, απλά φαίνεται και δεν έχει να κάνει με γούστα.

Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
    WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
    Trolling με γεύση παπάγια

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Koγιοτ
    Ούτως ή άλλως, ακόμα και οι οπαδοί τους, δεν είναι ενθουσιασμένοι τα τελευταία 10 χρόνια με τις κυκλοφορίες τους
    ούτε και εγώ είμαι ενθουσιασμένος, ξέρω οτι δεν είναι αυτό οι "Μaiden"... για εμένα σταμάτησαν το 92 να είναι "Maiden"... Μετέπειτα, ομως, εχουν κάνει σεβαστά, αξιολογα πράγματα, που δεν ειναι της τουαλέτας, για να κάτσω να τους χλευάσω... Θα το ξαναπω και εδω, χωρίς να απευθύνομαι στους "maiden"...

Ότι μου ηχεί ως απλά αξιοπρεπείς στα αυτιά μου, το υποστηρίζω... Ότι μου ηχεί χάλια, δεν θα το ακούσω για 2η φορά (2η φορα = δευτερη ευκαιρία - δεν εννοώ δλδ τον αριθμό των ακροάσεων) και εκεί θα σταματήσω... Ούτε θα χλευάσω, ούτε θα κοροιδεψω, ούτε θα προσβάλω, ούτε θα μου τελειώσει ο σεβασμός σε ενα συγκρότημα που μου άρεσε, και που ποια δεν βγάζει οτι έβγαζε πχ.... πριν 10 χρόνια... Ο χρόνος περνάει, και αλλάζουν πολλά... Μακάρι να ήταν... "στατικός" σε κάποια (οχι σε όλα) πράγματα και οχι "δυναμικός"... Τα πάντα...ρεουν... Τώρα, αν ειναι να κάθομαι να κλαίω την μοίρα μου, να βγάζω την κακομοιριά μου, να βγάζω την χολη μου, να επικρίνω (ναι με επι) δουλειες που δεν ειναι και οτι θα περίμενα απο συγκροτηματα που αγάπησα (αλλά που στέκονται σαν δουλειές), και ούτε θα χρησιμοποιώ όρους χρηματηστηριου η δικοικησης επιχειρησεων λες και ειμαι ο τζον σορος της μουσικης, και θα κατηγορώ, αααα δεν βγαζουν καλους δισκους, κοροιδευουν το ονομα τους και τους οπαδούς τους.... Τέτοια οχλοκρατικη αποψη δεν μπορώ να έχω σαν πρότυπο...

Ναι, πολλά απο τα.... "δεινοσαυρικά συγκροτηματα" πλέουν δεν βγάζουν ΔΙΣΚΑΡΕΣ όπως 10-20-30 χρόνια, αλλά αν αυτό που βγάζουν, με ικανοποιεί ως αξιοπρεπης δισκός, να κρατήσω τον σεβασμό μου που εχω για αυτους στην τσέπη μου, και δεν θα τον πετάξω στον πρώτο "μέτριο, ψιλομετριο, κακο" δίσκο που απλα στεκεται...

Και εμένα πχ δεν μου αρέσει που οι emperor αρχισαν αλλιώς και κατέληξαν αλλιώς... Και εμένα με ενοχλεί που οι Cradle Of Filth ξεκίνησαν με κάτι ωραίο, και κατέληξαν να παίζουν gay 15χρονο φλωρο black metal αλλά δεν παύω να τους σέβομαι....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet

Φίλοι μου. Αγαπητοί οπαδοί μου... γεια σας! Με λένε Βασίλη και θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου ότι διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με τον αγαπητό συμφορουμίτη Μπλάιντ Γκ.

Περιοχή
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από albatross Εμφάνιση μηνυμάτων

Φίλοι μου. Αγαπητοί οπαδοί μου... γεια σας! Με λένε Βασίλη και θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου ότι διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με τον αγαπητό συμφορουμίτη Μπλάιντ Γκ.

WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Ρε συ BlindG πανε σε καμια σοβαρη συναυλια να δεις τι θα πει "εκπεμπω ενεργεια δεν καθομαι να πιω μπυρες στο μπαρ" που αναλυεις τι παιζουν οι θειοι στα live τους....
    Θα σου βρω και εσενα εισητηριο Anaal Nathraakh...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εμένα πχ δεν μου αρέσει που οι emperor αρχισαν αλλιώς και κατέληξαν αλλιώς... Και εμένα με ενοχλεί που οι Cradle Of Filth ξεκίνησαν με κάτι ωραίο, και κατέληξαν να παίζουν gay 15χρονο φλωρο black metal αλλά δεν παύω να τους σέβομαι....
    Απο που αρχισαν και που κατεληξαν οι emperor?
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720/2560
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H300S
    Bρε μανια με αυτον τον ουλριχ...Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  tooth.gif 
Εμφανίσεις:  214 
Μέγεθος:  1,3 KB 
ID: 76183Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

ID: 76183 Στανταρ θα εχεις στο δωματιο σου μια αφισα ουλριχ κ θα πετας βελακια.Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  pirate.gif 
Εμφανίσεις:  204 
Μέγεθος:  1,6 KB 
ID: 76184

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hemlock Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ BlindG πανε σε καμια σοβαρη συναυλια να δεις τι θα πει "εκπεμπω ενεργεια δεν καθομαι να πιω μπυρες στο μπαρ" που αναλυεις τι παιζουν οι θειοι στα live τους....
    Θα σου βρω και εσενα εισητηριο Anaal Nathraakh...
    Δεν πανε ολοι σε συναυλιες για να τους βγει ο σβερκος,να σπασουν πλευρα και να φυγουν με ματωμενη μυτη κ χωρις παπουτσια.

Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Bρε μανια με αυτον τον ουλριχ...Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

ID: 76183 Στανταρ θα εχεις στο δωματιο σου μια αφισα ουλριχ κ θα πετας βελακια.Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  pirate.gif 
Εμφανίσεις:  204 
Μέγεθος:  1,6 KB 
ID: 76184

Δεν πανε ολοι σε συναυλιες για να τους βγει ο σβερκος,να σπασουν πλευρα και να φυγουν με ματωμενη μυτη κ χωρις παπουτσια.
    Καπου διαβασα οτι ερχονται και οι Napalm Death...Να παμε να πιουμε μπυρες στο ΑΝ....

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia

Ας μην ξεχναμε αλλωστε πως μαζι με τα παππουδια στη σκηνη γερναμε και εμεις και αλλαζουν τα χομπι και οι αντοχες μας. Δεν ειμαστε ολοι fit σαν το hem.

Εδω στους Slayer που ηταν χαλαρα αυτη τη φορα ενιωσα γερος.
    Κουραστηκα πολυ γρηγορα οσο ημουν μπροστα.

........Auto merged post: Burning Skies πρόσθεσε 2 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Καπου διαβασα οτι ερχονται και οι Napalm Death...Να παμε να πιουμε μπυρες στο ΑΝ....
    1 Οκτωβρη. Οτι πρεπει να παρεις την γκομενα για χαλαρο ποτακι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Burning Skies : 22-08-10 στις 12:47. Αιτία: auto merged post
    Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...

Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Burning Skies Εμφάνιση μηνυμάτων

1 Οκτωβρη. Οτι πρεπει να παρεις την γκομενα για χαλαρο ποτακι.
    Ασε....Το εχω δει το σκηνικο...Bolt thrower....Ζευγαρακι, οταν ακομα επαιζαν οι Inveracity να χαμουρευονται-φιλακια και ποτακι....

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    512000/51200
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    Nokia
    Ασε....Το εχω δει το σκηνικο...Bolt thrower....Ζευγαρακι, οταν ακομα επαιζαν οι Inveracity να χαμουρευονται-φιλακια και ποτακι....
    Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...

Περιοχή
    Downloads
    21
    Uploads
    3
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    100Τbit fiber
    ISP
    sdikr-net
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Fuzzy gutsu-gutsu
    SNR / Attn
    112(dB) / 0.9(dB)

ID: 76183 Στανταρ θα εχεις στο δωματιο σου μια αφισα ουλριχ κ θα πετας βελακια.[ATTACH]76184[/ATTACH

Όχι. Μόνο αυτό εδώ

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  lars.jpg 
Εμφανίσεις:  28 
Μέγεθος:  75,7 KB 
ID: 76191

Downloads
    3
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    49999 /4996
    ISP
    Forthnet
    Router
    DSL-AC56U
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 22.3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εδω δεν αποσυρονται συμφορουμιτες που ουσιαστικα μια κασετα εχουν ηχογραφισει τοσα χρονια και την παιζουν καθε τοσο με μικρες διαφορες , οι βροντοσαυροι που κονομανε θα φιλοτιμηθουν;;;

Σελ. 2 από 16 ΠρώτηΠρώτη 1234712 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 900
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-12, 21:09
  2. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-09, 15:33
  3. Μηνύματα: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-08, 16:34

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα