Εμφάνιση 1-9 από 9
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Μετά απο την τρομερη ανακαλυψη του DC++ και του uTorrent, αναποφευκτη ανάγκη που προέκυψε εινα η αγορά καινούριου σκληρού, μιας και τα 130 GB σχεδόν μου εχουν γεμίσει.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Μου περισσεύει μια θήκη για σκληρό και σκεφτομουν να αγορασω εναν σαν αυτούς που βαζουμε στα desktop, γύρω στα 250GB..

Πιστεύετε οτι ειναι καλύτερο απο άποψη "διάρκειας ζωής" ή να παρω καλύτερα εναν αυτόνομο εξωτερικό σκληρό usb?

Ευχαριστώ..

Και κάτι τελευταίο λιγο ασχετο με την αγορά αλλά σχετικό με τη συντήρηση.. Οταν εχω και τους δυο εξωτερικούς σκληρους δίσκους αναμμένους, επειδη αρχιζουν να παρακαίγονται, αντί να σβήσω τον υπολογιστή και να βγαλω απο την πριζα τους σκληρους, συνηθιζω να βγαζω τις πρίζες τους απο το πολύπριζο ενώ ειναι αναμένος ο υπολογιστής.. Πειραααααααααααζει?

Ευχαριστώ in andvance..

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Vivodi
    Router
    U.S.Robotics 9106
    1. Οι usb σκληροί σου προσφέρουν φορητότητα αλλά το κόστος είναι χαμηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Σε συμφέρει;

2. Πειράζει και τσούζει... ή μάλλον θα τσούξει όταν σου μείνει ο σκληρός στο χέρι.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Draytek Vigor 2700g
    1ον, θεωρητικά ναι πειράζει. Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχει και το safe removal για usb devices στα win. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει γίνει καμιά στραβή αλλά για να είσαι σίγουρος(όσο μπορείς να είσαι με αυτή την εταιρεία) ότι δεν θα σου γίνει καλό είναι να το κάνεις.

2ον Καλύτερα για εμένα είναι να πάρεις ένα κανονικό εσωτερικό σκληρό, από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος από τους usb. Μπορείς να πάρεις βέβαια και μια εξωτερική θήκη αν θέλεις να μπορείς να τον συνδέεις οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις κουτιά και τέτοια.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 25.5(dB)
    1) Οταν λες θηκη για σκληρο, φανταζομαι οτι εννοεις κουτι με USB/Firewire συνδεση, ετσι? Αν ειναι ετσι, προχωρα κανονικοτατα σε εναν "νορμαλ" σκληρο: και οι "αυτονομοι" που λες τετοιους εχουν μεσα, μη νομιζεις οτι φτιαχνουν ειδικα μοντελα, και θα σου ερθει και πολυ πιο φτηνα.

2) Θα ελεγα οτι πειραζει, οχι για τον υπολογιστη οσο για τους ιδιους τους δισκους. Η σωστη διαδικασια ειναι να τους κανεις πρωτα eject ("καταργηση συσκευης") ωστε να παρκαρει η κεφαλη και μετα να τους βγαζεις απο το ρευμα, αν και θα ηταν προτιμωτερος ενας διακοπτης γι'αυτη τη δουλεια (καλα, τα κουτια τους δεν εχουν διακοπτη???)
    Επισης, δεν βρισκω λογικο το να "παρακαινε". Εχω κι εγω δυο εξωτερικους και ποτε δεν μου ζεσταινονται ιδιαιτερα. Δοκιμασε α) να τους εχεις σε θεση ωστε να αεριζονται, β) αν γινεται στηστους "ορθιους" αντι για "ξαπλα" (μονο αν δεν υπαρχει σημαντικος κινδυνος να πεσουν ομως), γ) προτιμησε μεταλλικα κουτια.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ευχαριστω παιδια!

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ευχαριστώ στρουμφακι!
    Ο ενας που ειναι σκετος αυτονομος σκληρος, δεν εχει διακοπτάκι, ειναι ο Western Digital 80GB.. Ο αλλος ειναι θήκη με σκληρό, που εχει διακοπτάκι, οποτε και το κλεινω..

Ευχαριστώ again παιδια ..

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Παιδια, σκέφτομαι να παρω αυτόν εδω:

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17...tm=2988&ct=173

Τι γνώμη εχετε? Αυτο που με ενδιαφερει (αλλα και ολους μας) ειναι το τρίπτυχο χαμηλότερη τιμη-μεγαλύτερη χωρητικότητα - μεγαλύτερη διαρκεια ζωης..

Πιστευετε οτι αυτο το μοντελο ειναι οκ, ή θα κλατάρει ο σκληρος μου, αν τον εχω ανοιχτο 24ωρες το 24ωρο?

Σας ευχαριστώ!

Συμπλήρωση: Θα τον χρησιμοποιήσω μεσα σε θήκη σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο ενός λαπτοπ..

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Εγω ειμαι χρονια ευχαριστημενος με την ποιοτητα και την απροβληματιστη λειτουργια των Western Digital, αντιθετα απο τα παραδειγματα φυσικων φιλων ή intenetικων φιλων με προβληματα στους Maxtor ειδικα αλλά και στους seagate.

Προτεινω ως best buy αλλά και ως best value τον WESTERN DIGITAL 320GB WD3200JB.
    Αγορασε τον απο καπου που εμπιστευεσε και να εχει κλειστο το προστατευτικο σελοφαν.
    Μετα μπες στο site της WD και δωσε τον σειριακο αριθμο για εξακριβωση γνησιοτητας προϊοντος.
    Αν εχεις χρονο διαβασε εδω περι καινουριου και "καινουριου".

Αν και δεν νομιζω να εχει το κουτι σου περιορισμο χωρητικοτητας δισκου καλο θα ηταν να το εξακριβωσεις.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Patentman or Απο μηχανής θεός, σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-08, 08:52
  2. Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος USB 2 που δεν τον βλέπει.
    Από radiodj105 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 19:07
  3. Που είναι ο υπόλοιπος σκληρός;
    Από zet στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-06, 15:18
  4. σκληρος
    Από J-J στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-05, 23:26

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα