Πηρα αυτη---->>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650205 μου τη συστησε ενας φιλος και μεχρι τωρα τα βγαζει τα λεφτα της.Αρχικό μήνυμα από gallahant
Εμφάνιση 31-45 από 122
Θέμα: Ψύξη κουτιού και cpu
-
06-07-06, 14:32 #31
-
07-07-06, 12:02 #32
Χμ, δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα αμα κανει δουλεια τοτε οκ. Α, δεν ειναι ζαλμαν, gigabyte ειναι
-
07-07-06, 14:16 #33
Αυτην ακριβως πηρα περισυ και μαλιστα με 32 ευρω!
Καλα, αντι να φτηνηνει εγινε πιο ακριβη?
Αληθεια, καθε ποτε αλλαζουμε την παστα τους?Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
08-07-06, 20:54 #34
Δεν θυμαμαι αλλα ειναι κανονικα καθε 2000 ωρες λειτουργειας.
-
08-07-06, 21:58 #35
Αρχικό μήνυμα από kosmas_dlk
-
08-07-06, 22:25 #36
Η απλη θερμοαγωγιμη παστα (λευκη με βαση την σιλικονη) θελει καθε χρονο το πολυ.
Η arctic silver 5 πολυ περισσοτερο, εκτιμω καθε 3 χρονια και βαλε.
Η διαφορα ειναι οτι η απλη λιωνει με την θερμοκρασια και φευγει, μενει μονο μια λιπαρη διαφανεις ουσια. Το λευκο ειναι καποια οξειδια μεταλου που δεν θυμαμαι τι ειναι.
Μην απαταστε ομως με μερικες γκρι που ειναι απλα απομιμησεις της arctic silver 5 και απλα ειναι χρωματισμενες στο γκρι χρωμα. Μονο χρωμα εχουν αυτες.
-
09-07-06, 11:29 #37
Eγω αναφερομαι στην διαρκεια της παστας του κατασκευαστη της ψυκτρας
αυτην που ερχεται συσκευασμενη μαζι με το προϊον, την αρχικη δλδ της gigabyte!
Τωρα που το σκεπτομαι, μπορει να την εχουμε σουταρει κατα λαθοςΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
11-07-06, 13:19 #38
Έστω και λίγο καθυστερημένος στο topic, ο Patentman είναι ολόσωστος σε αυτά που λέει. Στο ένα από τα 2 PC που έχω me P4@3.0 (Prescott) είχα υψηλούτσικες θερμοκρασίες. Πρώτη κίνηση ήταν να δοκιμάσω νέα ψύκτρα. Υπήρχε αλλαγή αλλά όχι δραματική. Με του που πήρα ένα Soprano της Thermaltake είδα την υγειά μου. Σε δωμάτιο χωρίς aircondition, χωρίς της καλύτερη ψύκτρα της αγοράς (μια απλή Gigabyte) και με AS5, η θερμοκρασία CPU το καλοκαίρι ειναι max 52. Max είναι να τραβήξω Virtualdub encoding σε XviD για καμιά ώρα στο 100%. Idle είναι στο 43 με θερμοκρασία κουτιού ακριβώς την ίδια. Το χειμώνα οι θερμοκρασίες πέφτουν κατά 10 βαθμούς καθώς το καλοριφέρ είναι στην άλλη πλευρα του δωματίου. Τπ Soprano το έχω να παίζει με τους 2*12άρηδες και το καλοκαίρι βάζω και τον πλαϊνό 8άρι. Το χειμώνα δε χρειάζεται. Ασφαλώς τα καλώδια μέσα στο κουτί είναι εξαφανισμένα και μου πήρε ένα ΣΚ να τα δέσω με προσοχή και να τα εξαφανίσω. Ασφαλώς και το Enermax τροφοδοτικό που έχω είναι αστέρι και βγάζει λίγο μπουρί και αυτό.... Γενικά, το έχω κάνει επιστήμη το θέμα...
-
14-08-06, 18:04 Γνωμες για ανεμιστήρες κουτιου #39
Λοιπον αυτο ειναι το κουτι (δεν παιζει αλλαγη
) και θελω αλλα ανεμιστήρια.Θελω να τα αλλαξω και τα 3 που εχει γιατι ειναι φουρνος.
-
14-08-06, 18:15 #40
Επειδη ειναι φουρνος ή επειδη κανουν θορυβο; Εχει διαφορα.
Φουρνος ειναι και θα ειναι εφοσον το κουτι εχει 2 ανεμιστηρες εισοδου αερα και εναν μονο εξοδου, το τροφοδοτικο βοηθαει βεβαια αλλά και παλι εχει μεγαλη εισοδο με αποτελεσμα ο αερας να μπουκωνει το εσωτερικο με συνεπεια να εχεις κακους στροβιλισμους και σημεια με κατακρατημενο θερμο αερα.
Απλα βαλε σε σειρα μια αντισταση των 40-60Ω -στα 2W αντοχης βεβαια, στο κοκκινο καλωδιο του ανεμιστηρα εισοδου (μπροστινου).
Ανοιξε φουλ τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου αν αυτος ειναι ρυθμιζομενος ως προς τις στροφες.
ΥΓ. το κουτι ειναι ενα συμβατικης σχεδιασης (εκτος κατοψης), μην περιμενεις πολλα.
-
14-08-06, 18:42 #41
-
14-08-06, 19:37 #42
Ωραια.
Ο πρωτος -ο 12αρης- αποριπτεται. Εχει κοντα πτερυγια που σημαινει οτι πρεπει να γυριζει σε πολλες στροφες για να εχει ικανη ροη αερα (CFM). Και οντως γυριζει στις 2400 στροφες.
Επιπεδο θορυβου: 39dB ->τωρα θα εχει θορυβο.
Ουτε για αστειο μην τον αγορασεις.
Ο δευτερος σαν χαρακτηριστικα ειναι καλος. Αν τον ειχε και με τα πτερυγια σταματημενα να φαινονται θα σου ελεγα αν εχει καλη σχεδιαση (καμπυλοτητα/κυρτα πτερυγια). Εφοσον θελεις ομως χρωματιστο και δεν θελεις μαυρο τοτε παρ΄τον.
Αν σου κανει και μαυρος τοτε υπαρχει ο πολυ καλος ZALMAN ZM-F2.
Τωρα ειδα και νεο φρουτο, τον ZALMAN ZM-F3 που εχει αυτα τα specs και φαινεται καλος αν και δεν εχει τα τελεια πτερυγια που εχει ο GlacialTech SilentBlade 120 mm. Μονο 19 dB !!! παραλληλα με 37 CFM -απλα δεν παιζεται. http://www.glacialtech.com/images/pdf/12025.pdf
Εχει 9 κυρτα και καμπυλωτα πτερυγια ενω ο zalman 7, αυτο παιζει μεγαλο ρολο. Αφου δεν θα βρεις τον GlacialTech παρε τον zalman.
-
14-08-06, 19:56 #43
Δεν εχω κολλημα με το χρωμα.Δουλεια θελω να κανει αλλα απο οτι ειδα ειναι 9.2.Θα κανει?Τον θελω για πλαινο καταλαβες.
Ναι μαζι σου.Θα παρω δυο απο αυτους θα βαλω τον εναν μπροστα και τον αλλον πισω και βοηθεια μας μετα.
Να σου πω αν τον πλαινο τον βαλω αναποδα να βγαζει δηλαδη θα κανω δουλεια?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος memos31 : 14-08-06 στις 20:00. Αιτία: Συμπλήρωση
-
14-08-06, 20:02 #44
Οχι δεν θα τον βαλεις να βγαζει τον πλαϊνο. Θα βαζει και θα εχει την παρεχομενη αντισταση.
Ο μπροστα παλι θα εχει την αντισταση, ο πισω θα μπει ανευ αντιστασης.
Ναι ολοι ειναι 92mm= 9.2CM και οχι 9cm.
-
14-08-06, 20:17 #45
Αν δεν κάνω λάθος, ο GlacialTech υπάρχει εδώ.
Who? Me??? I just want to cut a little "z" in your forehead!
Παρόμοια Θέματα
-
ψυξη κουτιου
Από kosag στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-08, 09:19 -
Ψύξη CPU
Από spiros166 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-08, 14:38 -
Ψύξη cpu
Από PhoenixV23 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-07, 21:52 -
Ψύξη CPU
Από thanos84 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-07, 17:59 -
Ψυξη cpu
Από mpetou στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-07, 12:46
Bookmarks