παιδια μολις επλυνα μαζι με το τζιν 420 € σε 20ρικα
αν τα αφησω ολα μαζι θα στεγνωσουν χωρις προβληματα ή πρεπει να τα βαλω ξεχωριστα?
παρακαλω τις συμβουλες σας
Εμφάνιση 1-15 από 26
-
04-07-06, 21:22 ξεπλυμα χρηματος, βοηθειαααααααα #1
-
04-07-06, 21:37 #2
Συνιστώ πιστολάκι και προσεκτικό διαχωρισμό. Μην καταλήξεις με ένα υπερπολύτιμο "τούβλο".
-
04-07-06, 21:39 #3
Aδειασε μια μεγαλη επιφανεια, (τραπεζι,κρεβατι οτι να ειναι)
Απλωσε πετσετες μπανιου
Προσεκτικα προσπάθησε να ξεχωρίσεις και να απλώσεις το καθενα μόνο του, ευλαβικά πάνω στις πετσέτες
ρε αθεοφοβε 420 ευρω στην τσέπη"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
04-07-06, 21:42 #4
Αρχικό μήνυμα από 8anos
Αρχικό μήνυμα από 8anos
-
04-07-06, 21:55 #5
Προσεξε να μην μπηκαν στο πλυσιμο, αλλωστε εχουν ιδιο χρωμα με τα πενταευρα
Το απορυπαντικο ηταν woolite?
Μην τα σκουπισεις, επουδενι!
Ειμαι της γνωμης να στεγνωσουν μονα τους και οχι με βοηθεια. Αυτο το εκανα στα χιλιαρικα παντως και δεν ξεβαφανε.
-
04-07-06, 22:23 #6
δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα παιζει να διαλυθει αυτη η ασημια ταινια που εχουν πανω και να βαρανε σε ολα τα μηχανηματα αναγνωρισης πλαστων...
my lost prince!
-
04-07-06, 22:23 #7
...Φιλαράκι...
...έχω κανά δυο 'κατομύρια που θέλουν μπουγάδα. Μπορεί να αναλάβεις;
Σωστός μου φαίνεσαι...
Γηράσκων Αεί Διδασκόμενος
Εγώ τελείωσα...
-
05-07-06, 01:16 #8
Αρχικό μήνυμα από 8anos
δεν ξερω αλλα ειμαι της αποψης οτι σημαντικα χρηματικα ποσα ειναι καλυτερα να τα εχεις στην μπροστα τσεπη του τζιν καθως απο κει ειναι πολυ δυσκολο να στα παρουν χωρις να το καταλαβεις και κραταω τα ψηλα στο πορτοφολι μου
Αρχικό μήνυμα από Patentman
καλο ή κακο?
και γω για κει το κοβω ηδη καννα 4ωρο τωρα που τα ειδα (μολις γυρισα απ εξω) τα βλεπω νορμαλ να στεγνωνουν ουτε κολανε μεταξυ τους ουτε τιποτα
Αρχικό μήνυμα από princess
-
05-07-06, 05:29 #9
Πηγαινεις στην εθνικη και εφοσον διαπιστωσουν οτι ειναι γνησια(οχι με τη μεθοδο του περιπτερου) ειναι υποχρεωμενοι να στα αλλαξουν με καινουργια
Are you with Us?
-
05-07-06, 09:40 #10
Μάλλον στην Τ.τ.Ε εννοεί ο φίλος.Η Εθνική δεν είναι υποχρεωμένη να σου τ'αντικαταστήσει.Αν πας όμως στην Τ.τ.Ε ίσως σου τ'αλλάξουν.
-
05-07-06, 15:00 #11
τελικα παιδια στεγνωσαν στο ματσακι τους απειραχτα μια χαρα και σημερα τα εβαλα και σε μηχανημα για να πληρωσω την πιστωτικη και ολα κυριλε
ευχαριστω για την βοηθεια
-
05-07-06, 15:18 #12
Ρε πατριώτη , πάρε και κανένα παίχτουρα για την ομάδα γιατι ο πρόεδρας κάτι Βενέτη και κάτι κυπράκια μας εφερε και μας δουλεύει
άντε μωρή αελάρα
-
05-07-06, 15:40 #13
Αρχικό μήνυμα από Reef
-
05-07-06, 20:47 #14
Οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα τραπεζογραμματια {επισημη ονομασια των χαρτονομισματων} του ευρω στην Ελλαδα
ειχε κανει το Ε της Κυριακατικης Ελευθεροτυπιας
ενα συγκριτικο κρας τεστ μεταξυ του 5χιλιαρου και 20ευρω. Πλυσιματα, σιδερωματα, ηλιοθεραπειες κοκ
Μαντεψτε τον νικητη! Το τελειωτικο χτυπημα βεβαια ηταν η χλωρινη...
Αλλα πως φαινονται οι καμπισιοι ... τουβλα τα ευρωπουλα, τρεχουν μεσα απο τα μπατζακια τους
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
06-07-06, 00:42 #15
μην παιζεις με τον πονο μου μανουλαμου
Παρόμοια Θέματα
-
ONLINE GAMES!ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Από devine1 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-08, 22:42 -
Όλα στο βωμό του χρήματος!
Από TheThing στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-07, 15:24
Bookmarks