Από οσο γνωρίζω όχι, ακόμα τα speedtouch έχουν δίξει οτι είναι καλύτερα σε οριακές καταστάσεις για τον συχρονισμό
Εμφάνιση 46-60 από 265
-
10-01-07, 00:34 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #46
-
30-01-07, 00:36 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #47
Δοκίμασε να κάνεις Update στο νέο firmware που βγήκε πριν λίγες μέρες και ίσως δουλέψει καλύτερα ...
-
04-02-07, 05:40 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #48
Παιδες οταν ενεργοποιησω το telnet πως μπορω να του ορισω να παιρνει ολες τις μασκες?
ΗΡΘΑΝ τα 4mbit....:Ρ
-
04-02-07, 15:20 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #49
Δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή για να ορίσεις να μπορεί να παίρνει όλες τις μάσκες αλλά
Σύμφωνα με εδώ: http://www.wehavemorefun.de/fritzbox/Befehle
μπορείς να αλλάξεις το subnet mask έτσι:
ifconfig <interface> <ip> netmask <subnet mask> gw <gateway>
πχ: ifconfig eth0 10.20.214.4 netmask 255.255.255.192 gw 10.20.214.1Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragonfighter : 04-02-07 στις 15:35.
-
05-02-07, 00:09 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #50
Μετα απο αυτο στο interface στο δειχνει?
ΗΡΘΑΝ τα 4mbit....:Ρ
-
05-02-07, 02:48 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #51
Όχι φυσικά.. Με αυτή την εντολή αλλάζει μάσκα /ιp /gateway δυναμικά.
Δεν βρήκα πουθενά να μπορείς να hackάρεις το interface ώστε να γίνεται να αλλάξεις την μάσκα από εκεί.
Πάντως εγώ δεν έχω αλλάξει την μάσκα στο fritz αν κ στα 2 pc που συνδέονται σε αυτό χρησιμοποιώ διαφορετική (δεν είναι απαραίτητη δηλαδή η αλλαγή της μάσκας και στο fritz για να "βλέπονται" τα pc κ φυσικά να βλέπουν κ το fritz)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragonfighter : 05-02-07 στις 02:49.
-
05-02-07, 10:12 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #52
Βασικα θελω να συνδεσω και awmn πανω οποτε πρεπει να ειμαι στο ιδιο δικτυο...δλδ 10αρα ip και subnetαρισμενη μασκα....
Μπορω στο fritz να οριζω σε ποιες ip θα δινω/δεν θα δινω, adsl?ΗΡΘΑΝ τα 4mbit....:Ρ
-
05-02-07, 14:27 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #53
Εγώ είχα συνδέσει awmn πάνω, ΔΕΝ χρειάζεται να έχει την ίδια μάσκα το fritz, άφησέ την ως έχει (255.255.255.0)
To fritz έρχεται με λογισμικό σε cd, δες εκεί αν γίνεται αυτό. Πάντως awmn για να δίνεις μέσω του fritz λίγο κουφό μου ακούγεται
-
05-02-07, 15:47 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #54
Απλα θελω να συνδεσω το access point με ενα switch και το router και με static routes να δρομολογω τα πακετα για το awmn και την dsl...
εσυ τι ειχεσ κανει?ΗΡΘΑΝ τα 4mbit....:Ρ
-
05-02-07, 17:26 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #55
Εγώ είχα συνδέσει ταρατσοpc και η/υ με το fritz. Και είχα βάλει μόνο μια στατική διέυθυνση στο fritz (τα πακέτα από awmn να δρομολογούνται από το ταρατσοpc). Το ταρατσοpc έτρεχε linux και μοίραζε με omni και squid, κάποιο μέρος του inet μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragonfighter : 05-02-07 στις 17:27.
-
05-02-07, 22:05 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #56
παιδια εχει δυνατοτητα τηλεφωνικου κέντρου το fritz? δηλαδη οταν εχω δεχτη μια κλήση να μπορω να την μεταφέρω απο το fon1 στο fon2! κανει τετοια κόπλα?
-
05-02-07, 22:58 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #57
Πρέπει να γίνεται. Το FBF έχει δυνατότητες τηλ. κέντρου. Ρίξε μιά ματιά στη σελίδα 77 του pdf manual που υπάρχει στο Installation CD στην παράγραφο "Transferring Calls".
Μόλις βρώ λίγο χρόνο, θα το δοκιμάσω και γω.
Επιπλέον υπηρεσίες που διαβάζω είναι: εσωτερική επικοινωνία (dialing internal calls), ομαδική κλήση (group call) όλων των εσωτερικών συσκευών, εναλλαγή μεταξύ δύο εισερχομένων κλήσεων (alternating between calls) και το να απαντήσεις σε κλήση που προορίζεται για άλλο extension (picking up calls from another extension).
Όλο το κεφάλαιο 8 (σελ. 71 επ.) αναφέρεται σε τέτοιου είδους δυνατότητες.
-
07-02-07, 00:18 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #58
Remote access έχει το ρουτεράκι? Όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα...
-
07-02-07, 01:51 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #59
Τελικά γίνεται μετατροπή με firmware ή κάτι άλλο από annex A σε Annex Β ??? Κάπου είχα διαβάσει ότι γινόταν (δεν το πιστεύω προσωπικά) αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να το έχει κάνει....
Θα με βόλευε αφάνταστα να κάνω κάτι τέτοιο πάντως και να μην αγοράσω άλλο γι' αυτό το λόγο!!!!Φιλικά
rebetis
-
07-02-07, 02:39 Απάντηση: TIPS: Το κολπατζίδικο Fritz Box Fon και πώς να το "εκπαιδεύσετε" #60
EDIT: Από Annex B σε A γίνεται σίγουρα κ το έχω κάνει. Το αντίθετο δεν το έχω ψάξει. Δες στο forum ένα topic που λέγεται fritzbox 7050 (έχει κάτι Links, η διαδικασία μετατροπής είναι σχεδόν η ίδια κ για το απλό fritz).
@polo_cult: Remote access έχεις μέσω του Dynamic DNS
Dynamic DNS makes it possible for FRITZ!Box to remain accessible from the Internet at all times, even though the public IP address of FRITZ!Box changes each time you dial into the Internet.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragonfighter : 07-02-07 στις 02:44.
Παρόμοια Θέματα
-
2play και Fritz!Box Fon
Από jded στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-07, 15:19 -
Fritz box Fon και antivirus
Από dkmaster στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-07, 01:33 -
Ακριβοπληρωμένο "FRITZ!FON 7050" VOIP στην Αίγυπτο
Από diversion3 στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-07, 18:09 -
Fritz Box Fon Και Forthnet
Από salamander1 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-06, 19:48 -
Fritz!Box Fon και NetMeeting
Από dim_dot στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-06, 00:01
Bookmarks