Πολύ σιγά μάλλον αλλά έχουν γίνει κάποια βήματα. Τι λέτε?
Εμφάνιση 1-15 από 84
-
07-07-06, 17:21 Μήπως αρχίζει να προχωράει σιγά-σιγά το dsl στην ελλάδα? #1Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα
-
07-07-06, 17:24 #2
"Σαν βγεις στον πηγαιμο για την ADSL ειναι μακρύς ο δρόμος που θα πάρεις"
-
07-07-06, 17:32 #3
Καλά το γράφεις το "πηγαιμό"...
"Για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να με πάρει"
-
07-07-06, 17:32 #4
Αρχικό μήνυμα από Hwoarang
Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
07-07-06, 17:44 #5
Προχωρά με αργά και σταθερά βηματάκια!!
-
07-07-06, 17:57 #6
Ναι παιδιά.Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να το παραδεχθούμε.Μπήκε το νερό στ'αυλάκι.
-
07-07-06, 17:59 #7
Αρχικό μήνυμα από LeoK2488
Τι άλλο να πώ όταν μου κόβετε για μία μέρα το dsl σε σπίτι γραφείο (και γενικά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα)... Είναι σημεία σταθερότητας αυτά;;; Κάνανε ντου οι εταιρίες με προσφορές για dsl αλλά κανείς τους δεν σκέφτηκε την ποιότητα και το service των υπηρεσιών που προσφέρουν... Άστα να πάνε... (Θέλω Vivodi Full LLU)
-
07-07-06, 18:06 #8
συζηταμε αν προχωραει μια τεχνολογια στην ελλαδα ή οποια σε αλλες χωρες ειναι διαθεσιμη απ το 99 και το θεωρουμε καλο? η ADSL ειναι το συγχρονο DIAL-UP για το εξωτερικο
-
07-07-06, 18:29 #9
Καλό είναι να γίνονται προσφορές αφου οι τιμές είναι εξωφρενικές σε σχέση με το εξωτερικό.
Παρ'όλα αυτά καταλαβαίνω απόλυτα και τα παράπονα για την ποιότητα συνδέσεων .Με την διείσδυση δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες να δούν την δυναμική των ευρυζωνικών συνδέσεων και να κατανοήσουν οτι μπορούν πραγματικά να βγάλουν λεφτά απο αυτό. Γιατι κακά τα ψέματα άν δεν μυριστούν χρήμα δεν θα δούμε ποτέ πραγματικά ευρυζωνικές συνδέσεις !!
Για όλα τα παραπάνω θεωρώ οτι ΝΑΙ κάναμε ένα μικρό μεν αλλά πολύτιμο δε βήμα μπροστά!!
-
07-07-06, 18:39 #10
Αρχικό μήνυμα από LeoK2488
-
07-07-06, 18:40 #11
Ίσως και να έχεις δίκιο ghstnik αλλά εγώ θέλω όταν πληρώνω για κάποια υπηρεσία να προσφέρετε με ανάλογη παροχή υποστήριξης καθώς και αξιοπιστία (πληρώνω για να είμαι 24/7 στο internet και όχι όταν έχει καλό καιρό ή όταν προσέχουν και δεν κόβουν τα καλώδια...). Απαιτώ από τον πάροχό μου να αναπτύσεται. Δεν γίνετε πρώτα να προσφέρει κάτι κακό (ή ημιτελές) και μετά να "ρίχνουν" τα λεφτά που ήδη μαζέψαν από μας για να αναπτυχθούν... Θέλω να μου παρέχουν αυτά για τα οποιά τους πληρώνω και αν γίνετε σε τιμές ανταγωνιστικές με αυτές που υπάρχουν στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας (Ε.Ε.). Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε αν αυτό το μικρό βήμα που έγινε τα τελευταία χρόνια θα μπορέσει να εξελιχθεί σε μία πορεία με τελικό προορισμό την εδραίωση της ευριζωνικότητας στην Ελλάδα.
-
07-07-06, 18:44 #12
apavlidis αμα θες ολα αυτα μεταναστευσε
-
07-07-06, 19:00 #13
Και γώ μαζί σου apavlidis οτι τα λεφτάκια μας πρέπει να τα σέβονται και να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες που μας υπόσχονται αλλά δυστυχώς ο Reef και ο psyxakias έχουν δίκιο. Μένουμε Ελλάδα και τα περι QoS δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα ένα άγνωστο ακρωνύμιο για τις εταιρείες.
Εξάλλου δές το και αλλιώς πές μου μία κρατική, ημικρατική εταιρεία που ό,τι υπόσχεται το παραδίδει ; Σπάω το κεφάλι μουτόση ώρα που γράφω το μην. και δεν βρίσκω
-
07-07-06, 19:24 #14
Πάντως και εμείς με το κυνήγι και τη γκρίνια για περισσότερη ταχύτητα και φτηνότερες τιμές, δεν πιέζουμε για σωστές και ποιοτικές υπηρεσίες (όπως τεχνικό τμήμα που να ξέρει τι του γίνεται, λογιστήριο που να ξέρει τι του γίνεται, τμήμα πωλήσεων που να ξέρει τι του γίνεται κλπ κλπ). Μοιράζουν λοιπόν οι εταιρίες, αβέρτα συνδέσεις φτηνές, χωρίς να ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στα μίνιμουμ στάνταρντ ποιότητας υπηρεσιών (όχι μόνο ταχύτητας) και διαθεσιμότητας.
Άρα βήματα γίνονται αλλά πιστεύω με αρπακολλατζίδικη διάθεση..
-
07-07-06, 19:34 #15
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Αρχικό μήνυμα από Reef
Βέλγιο έλα μετά από 4 μήνες περίπου, αν θέλεις να δεις 8άρες και cable...The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
Παρόμοια Θέματα
-
Lineage II Official: Ας μαζευόμαστε σιγά σιγά
Από hellenicsun στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 11:38 -
L2 ας μαζευόμαστε σιγά σιγά
Από Nantia στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 121Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-07, 17:55 -
PS3 κοροϊδία Sony Hellas Διαμαρτυρία Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα
Από Iannis στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-07, 19:20
Bookmarks