καλησπέρα και συγχαρητήρια για το απίθανο forum σας,
θέλω να αγοράσω το ασύρματο πακέτο σύνδεσης adsl της οτενετ ( dslkit), θα ήθελα να μάθω τί εμβέλεια έχει μέσα στο σπίτι το συγκεκριμένο rooter, μένω σε μεζονέτΑ και θέλω να ξέρω άν θα μπορώ να το έχω στον πρώτο όροφο΄και να έχω σήμα στον τρίτο
ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
10-07-06, 20:31 εμβέλεια πακέτου adsl οτενετ #1
-
11-07-06, 00:15 #2
Θεωρώ σχεδόν αδύνατο το σήμα να μπορεί να περάσει 2 "πλάκες" ορόφων, ένα όροφο μπορεί 2 μάλλον αδύνατο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η διαμόρφωση του χώρου αν π.χ το σπίτι έχει μια εσωτερική σκάλα που να περνάει και τους τρεις ορόφους υπάρχει μια πιθανότητα να παίξει . Ένας φίλος μου υπό παρόμοιες συνθήκες με τις δικές σου είχε σήμα σε 3 ορόφους έχοντας το access point στο φωταγωγό. Αν η διαμόρφωση του χώρου δεν βοηθάει αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα επιπλέον ap ή ένα range extender και να επεκτείνεις έτσι το wireless δίκτυο σου.
-
11-07-06, 00:28 #3
Σοβαρη και υπευθυνη απαντηση δεν μπορεις να παρεις για το θεμα. Οι παραγοντες που επιδρουν ειναι πολλοι εκτος απο την αποσταση.
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα και να το δοκιμασεις.
-
11-07-06, 01:17 #4
Αρχικό μήνυμα από maik49
Σίγουρα γιατι όπως είπα επεισέρχονται πολλοί παράγοντες..
Παρόμοια Θέματα
-
Προσφορά πακέτου adsl
Από foncastel στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-06, 05:24 -
Επιλογή πακέτου dsl (μάλλον on dsl kit 768 από OTENET)
Από ostvarivanje στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-06, 03:07 -
Μια συμβουλή πακέτου ADSL
Από foncastel στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-06, 17:38 -
Μέχρι πόσα km έχει εμβέλεια το aDSL από το dslam;;;
Από jimsliakas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-05, 10:14 -
Wireless ADSL Router εμβέλεια
Από PALADIN στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-04, 21:40
Bookmarks