Εχώ ένα Dell Laptop και ένα PowerMac.
Κάηκε η motherboard του Dell, την επόμενη ήταν τεχνικός σπίτι μου και την αντικατέστησε!
Ξανακέγεται, το ίδιο. Καίγεται τρίτη φορά, τους λέω θέλω καινούριο. Το μοντέλο μου είχε κατάργηθει, και οι τύποι μου δίνουν το επόμενο μοντέλο, με νέα τριετή εγγύηση onsite. Όλα αυτά Ρόδο, και χωρίς καμιά αντίρηση.
Στο καινούριο τα φτύνει το DVD-RW, τους παίρνω τηλ τους το λέω, μου λένε, φεύγει σήμερα αλλο με κούριερ, αύριο θα το έχετε.
Τους λέω έχετε καμιά άλλη μάρκα DVD-RW;
Μου λένε βεβαίως Sony και Nec τι επιθυμείτε;![]()
Χρησιμοποιώ το dell για την δουλειά μου. Αν και είχα ατυχίες δεν έμεινα πάνω απο 24 ώρες χωρίς μηχάνημα!
Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά στο μακ φόρουμ.
Έχω μια επιδώτηση, που πρέπει να την προχωρήσω μέχρι Αύγουστο.
Λογικά με όλα αυτά τα καλά της Dell θα πρεπε να τους δώσω τα φράγκα μου ξανά και να είμαι ευτυχισμένος τα επόμενα τρία χρόνια.
Έλα όμως που θέλω MacBook Pro (ελπίζω να έχει βγεί τουλάχιστων το rev.2)....
Ένα χρόνο εγγύηση, είναι δυνατόν;
Είναι ότι χειρότερο έχω δει!
Άσε που αν τύχει κάτι, και μείνω 2 - 3 εβδομάδες (λίγες λέω με την rainbow) χωρίς φορητό καταστράφηκα!
Έχω άλλον ένα μήνα να σκεφτώ.
Η άποψη σας θα βοηθήσει...![]()
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
12-07-06, 23:35 Να λέμε και των πισιών τα (λίγα) καλά... #1
-
13-07-06, 00:19 #2
Μπορείς να αγοράσεις Applecare για να κάνεις την εγγύηση 3 χρόνια.
Δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι που θα κάνει τη rain σοβαρή εταιρία.And how can we win, when fools can bekingsISO-approved?
[MUSE: Knights of Cydonia]
-
13-07-06, 00:47 #3
Θα έλεγα να περιμένεις για το rev.B.
Τα macbook pro, έχουν βγει πατάτα μεγάλη.
Μείνε μακριά προς το παρόν, όσο μπορείς.
Η όλη ιστορία με τη rainbow, μου θυμίζει ένα video clip των μεγάλων Prodigy.
Στο "smack my bitch up", δείχνει μέσα από τα μάτια "κάποιου", πως περνάει μια Παρασκευή βράδυ(μπάρ,καμακώνει γυναίκες, πίνει, ξερνάει κλπ).Στο τέλος του video clip, βγαίνει σε ένα καθρέφτη για να αποκαλυφθεί ότι ο "κάποιος" είναι ...γυναίκα.
-
13-07-06, 10:31 #4
Αρχικό μήνυμα από Πύρρος
-
13-07-06, 10:48 #5
Άρα, πάρε DELL να τελειώνει η υπόθεση.
Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Δε φτάνουν για όλους!!!
-
13-07-06, 10:59 #6
Αρχικό μήνυμα από kadronarxis
)
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
13-07-06, 13:19 #7
Προσωπικά, θα πήγαινα για sony vaio.
πιστεύω στην εγγύηση τους.
off topic: hemlock, αυτό το clip με την κατσαρίδα λες; χαχαχα, τέλειο.
-
13-07-06, 13:28 #8
Κάτι λίγο άσχετο αλλά πρέπει να σχολιάσω, με αυτά που διάβασα είτε ο Νimrod7 είναι πραγματικά άτυχός ή οι Dell χαλάνε για την πλάκα!
I see dead pixels
-
13-07-06, 13:30 #9
Off topic: οχι δεν ειναι αυτο με την κατσαριδα αλλα αυτο με τον τραγουδιστη των prodigy που του εχουν κανει voodoo (λεγεμε kadronarxis) και τρεχει παλαβωμενος στη ζουγκλα(για επισκευες στο του PC του)...
Η δικη μου προταση ειναι η Toshiba (για τα χαρακτηριστικα που εχουν γενικα ,και για ποιοτητα στην κατασκευη μονο IBM-αν εχετε ακουμπησει το σασι τους θα καταλαβαιτε τι εννοω)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hemlock : 13-07-06 στις 19:50.
-
13-07-06, 19:14 #10
hemlock, καλοί οι ibm αλλά υστερούν πάντα σε κάρτα γραφικών.
Ποιότητα κατασκευής, μισό χιλιόμετρο διαφορά από τους υπόλοιπους.
Off topic:Τώρα το θυμήθηκα hem.Σωστός!!!
-
13-07-06, 19:24 #11
.
Οσο για τα IBM υπονοουσα οτι εχουν ενα σασι αλλο πραγμα, καμια σχεση με οτιδηποτε αλλλο κυκλοφορει,δεν μπορεις να το πεις βαμενο πλαστικο...
Αντιθετα με ενα Siemens που μου ξεβαψε πανω στο χρονο
Κατα ποδας την IBM ακολουθει (για μενα) η SONY(παρολες τις μεγαλες ιδιοτροποιες της-πoιο SONY εχει full ασυρματο εξοπλισμο, και wifi και bluetooth και irda ??-τα παρα πολυ ακριβα βεβαια)...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hemlock : 13-07-06 στις 19:32.
-
13-07-06, 19:25 #12
χαχαχαχα.
Ναι, εννοείται!
-
13-07-06, 19:33 #13
Δεν ξέρω για τα άλλα (παρά μόνο για acer) αλλά τα dell είναι επίσης παντελώς αθόρυβα. Είχε φέρει ένα φίλος το dell του σπίτι μου και πραγματικά είχα στήσει αυτί και πάλι δεν το άκουγα. Τα macbook είναι έτσι;
I see dead pixels
-
13-07-06, 19:37 #14
Αρκεί να μην τα πιέσεις xguru.
Εννοώ αν τα βάλεις να foldάρουν(dvd-rip κλπ), θα ακούγεται το ανεμιστηράκι και στο διπλανό δωμάτιο.
Για γενική χρήση, δεν ακούγεται καθόλου.Το mac mini μπροστά τους, είναι θορυβώδες.
-
13-07-06, 19:47 #15
Στη rainbow θα εχουν πολλους υπαλληλους σε αδειες εκεινο τον μηνα...
Οποτε αν σου (ξανα)χαλασει θα δεις παλι macbook τον Οκτωβρη.
Οσο για τον Nimrod7 μαλλον ηταν πολλυ ατυχος με το DELL του...Τοσα πολλα προβληματα σε περιορισμενο χωρο (στο PC του) και χρονο,δεν ειναι στατιστικο σφαλμα ή αστοχια υλικου ειναι γκαντεμιαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος hemlock : 13-07-06 στις 19:53.
Παρόμοια Θέματα
-
Nα λέμε και τα καλά των εταιρειών...
Από manos426f στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-09, 14:06 -
για να λεμε και τα καλα
Από saksavvas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-08, 14:01 -
HOL Να λέμε και τα καλά!
Από chris25873 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 17:03 -
ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Από atos13 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-07, 17:38 -
Keywords σε webpage (λιγα και καλα ή πολλά???)
Από mefistofelis στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-06, 15:37
Bookmarks