Αγόρασα ένα Netfaster IAD2 κι όλα καλά εκτός του ότι δεν ενεργοποιείται ούτε απενεργοποιείται το WiFi από το κουμπάκι Wlan που έχει μπροστά ο router. Από το μενού του δουλεύει κανονικά.
Δοκίμασα άπειρους χρονικούς συνδυασμούς για το πόσα δευτερόλεπτα το κρατούσα πατημένο αλλά τίποτα. Το manual λέει για 3 secs αλλά σε δύο άλλα ίδια router δεν χρειάζεται πάνω από 1 δευτερόλεπτο.
Τράβηξα λιγάκι το εξωτερικό πλαστικό που καλύπτει το εσωτερικό κουμπί και μου φαίνεται το κουμπί σα να έχει "πιτσικάρει".
Θέλω να του αλλάξω το κουμπί αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τον router, ξέρει μήπως κανείς πώς θα ανοίξω τον router;
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
22-09-10, 10:16 Netfaster IAD2 πρόβλημα κουμπί WLAN #1
-
29-09-10, 14:24 Απάντηση: Netfaster IAD2 πρόβλημα κουμπί WLAN #2
-
30-09-10, 04:20 Απάντηση: Netfaster IAD2 πρόβλημα κουμπί WLAN #3
Εγώ το έχω το Netfaster IAD2 ένα χρόνο. Μου το χάρισε η HOL όταν έκανα την σύνδεση σε αυτήν.
Πάντως μέχρι τώρα έχει βγει "σκυλί". Και το κακομεταχειρίζομαι. Μέρα-νύχτα ανοιχτό δεν κλείνει ποτέ.
Όσο με το κουμπάκι που λες ότι ήταν σπασμένο. Ε φυσικό είναι. Αφού το πήρες μεταχειρισμένο; (από δημοπρασία).
Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες;STELIOS68
-
30-09-10, 09:06 Απάντηση: Netfaster IAD2 πρόβλημα κουμπί WLAN #4
Δεν ήθελα να αφήσω αιχμές για την ποιότητα κατασκευής του netfaster. Και δύο φίλοι μου το έχουν όσο κι εσύ με την ίδια χρήση, χωρίς προβλήματα. Ήθελα να επιστήσω την προσοχή των ενδιαφερομένων για τους τσαρλατάνους που τα πουλάνε για καινούργια. 10 ευρώ το πήρα.
Επίσης αν δείτε και στην φώτο, πάνω στη πλακέτα δίπλα στο κουμπί του wlan έχει μία θέση(4 επαφές) που μπαίνει κι άλλο ένα ίδιο κουμπί. Περιέργος είμαι τι μπορεί να κάνει...
-
30-09-10, 09:27 Απάντηση: Netfaster IAD2 πρόβλημα κουμπί WLAN #5
Εξωτερικά δεν φαίνεται τίποτα. Υπάρχει μόνο το κουμπάκι του wlan (ας το πούμε κουμπάκι. Ένα πλαστικό που πιέζοντάς το κλείνει κάποιο κύκλωμα).
Εσωτερικά δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ανοίξει. Κινέζικα συστήματα.
Τι παραπονιέσαι; Τζάμπα το πήρες!STELIOS68
Παρόμοια Θέματα
-
hol tv - netfaster iad2
Από dleyteris στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-10, 02:53 -
NetFaster iad2
Από manie στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-10, 21:23 -
NetFaster iad2 σε forthnet
Από spyridonas17 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-10, 16:25 -
Πρόβλημα με το NetFasteR IAD2;
Από andreas71 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-09, 18:51 -
netfaster iad2
Από belka στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-09, 16:33
Bookmarks