Εμφάνιση 1-5 από 5
    Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    9443/848
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    NetFaster WLAN
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 31,1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αγόρασα ένα Netfaster IAD2 κι όλα καλά εκτός του ότι δεν ενεργοποιείται ούτε απενεργοποιείται το WiFi από το κουμπάκι Wlan που έχει μπροστά ο router. Από το μενού του δουλεύει κανονικά.
    Δοκίμασα άπειρους χρονικούς συνδυασμούς για το πόσα δευτερόλεπτα το κρατούσα πατημένο αλλά τίποτα. Το manual λέει για 3 secs αλλά σε δύο άλλα ίδια router δεν χρειάζεται πάνω από 1 δευτερόλεπτο.
    Τράβηξα λιγάκι το εξωτερικό πλαστικό που καλύπτει το εσωτερικό κουμπί και μου φαίνεται το κουμπί σα να έχει "πιτσικάρει".
    Θέλω να του αλλάξω το κουμπί αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τον router, ξέρει μήπως κανείς πώς θα ανοίξω τον router;

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    9443/848
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    NetFaster WLAN
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 31,1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από subwrc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγόρασα ένα Netfaster IAD2 κι όλα καλά εκτός του ότι δεν ενεργοποιείται ούτε απενεργοποιείται το WiFi από το κουμπάκι Wlan που έχει μπροστά ο router. Από το μενού του δουλεύει κανονικά.
    Δοκίμασα άπειρους χρονικούς συνδυασμούς για το πόσα δευτερόλεπτα το κρατούσα πατημένο αλλά τίποτα. Το manual λέει για 3 secs αλλά σε δύο άλλα ίδια router δεν χρειάζεται πάνω από 1 δευτερόλεπτο.
    Τράβηξα λιγάκι το εξωτερικό πλαστικό που καλύπτει το εσωτερικό κουμπί και μου φαίνεται το κουμπί σα να έχει "πιτσικάρει".
    Θέλω να του αλλάξω το κουμπί αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τον router, ξέρει μήπως κανείς πώς θα ανοίξω τον router;
    Τελικά τα κατάφερα και το άνοιξα!
    Το κουμπί ήταν σπασμένο και το αντικατέστησα.
    Δύο IAD2 πήρα από site δημοπρασιών και τα δύο είχαν ελλάτωμα. Το δεύτερο δούλεψε 2 φορές μόνο. Οπότε πρόσεχετε τι αγόραζετε, μάλλον τι σας πουλάνε.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Εγώ το έχω το Netfaster IAD2 ένα χρόνο. Μου το χάρισε η HOL όταν έκανα την σύνδεση σε αυτήν.
    Πάντως μέχρι τώρα έχει βγει "σκυλί". Και το κακομεταχειρίζομαι. Μέρα-νύχτα ανοιχτό δεν κλείνει ποτέ.
    Όσο με το κουμπάκι που λες ότι ήταν σπασμένο. Ε φυσικό είναι. Αφού το πήρες μεταχειρισμένο; (από δημοπρασία).
    Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες;
    ​STELIOS68

Περιοχή
    Χανιά
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    9443/848
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    NetFaster WLAN
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 31,1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από STELIOS68 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ το έχω το Netfaster IAD2 ένα χρόνο. Μου το χάρισε η HOL όταν έκανα την σύνδεση σε αυτήν.
    Πάντως μέχρι τώρα έχει βγει "σκυλί". Και το κακομεταχειρίζομαι. Μέρα-νύχτα ανοιχτό δεν κλείνει ποτέ.
    Όσο με το κουμπάκι που λες ότι ήταν σπασμένο. Ε φυσικό είναι. Αφού το πήρες μεταχειρισμένο; (από δημοπρασία).
    Αν επιτρέπεται πόσο το αγόρασες;
    Δεν ήθελα να αφήσω αιχμές για την ποιότητα κατασκευής του netfaster. Και δύο φίλοι μου το έχουν όσο κι εσύ με την ίδια χρήση, χωρίς προβλήματα. Ήθελα να επιστήσω την προσοχή των ενδιαφερομένων για τους τσαρλατάνους που τα πουλάνε για καινούργια. 10 ευρώ το πήρα.

Επίσης αν δείτε και στην φώτο, πάνω στη πλακέτα δίπλα στο κουμπί του wlan έχει μία θέση(4 επαφές) που μπαίνει κι άλλο ένα ίδιο κουμπί. Περιέργος είμαι τι μπορεί να κάνει...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE ZXHN H268Q
    Εξωτερικά δεν φαίνεται τίποτα. Υπάρχει μόνο το κουμπάκι του wlan (ας το πούμε κουμπάκι. Ένα πλαστικό που πιέζοντάς το κλείνει κάποιο κύκλωμα).
    Εσωτερικά δεν ξέρω γιατί δεν το έχω ανοίξει. Κινέζικα συστήματα.
    Τι παραπονιέσαι; Τζάμπα το πήρες!
    ​STELIOS68

Παρόμοια Θέματα

1. hol tv - netfaster iad2
    Από dleyteris στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-10, 02:53
  2. NetFaster iad2
    Από manie στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-10, 21:23
  3. NetFaster iad2 σε forthnet
    Από spyridonas17 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-10, 16:25
  4. Πρόβλημα με το NetFasteR IAD2;
    Από andreas71 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-09, 18:51
  5. netfaster iad2
    Από belka στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-09, 16:33

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία