Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποός είναι ο browser που χρησιμοποιείς ?

Ψήφισαν
367. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Internet Explorer

27 7,36%
  • Mozilla Firefox

271 73,84%
  • Opera

51 13,90%
  • Αλλος browser

18 4,90%
Σελ. 7 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 25678912 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 91-105 από 229

Θέμα: ο browser μου

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AddictedToChaos
    [αμαν πια το φελεκι μου] micrace οτι να ναι λες και συ. Ελεος δηλαδη με τους αντι-οπερικους. Εμ δεν εχετε εναν σωστο browser, εμ βαλλετε ανορθοδοξα εναντιον του.

Αμα δεν εχεις δει λιγο παραπερα και δεν εχεις διαπιστωσει (τοσο καιρο), πως βγαινει ελληνικη εκδοση απλα λιγο πιο μετα απο την αντιστοιχη αγγλικη, δεν σου φταιει η οπερα ουτε το 3% των χρηστων της.

Αν ειναι να πειτε κατι αρνητικο για τον οπερα, να εισαστε το λιγοτερο ενημερωμενοι. Εδω ακομα μερικοι νομιζουν πως ειναι επι πληρωμη και συνεχιζουν να μας το κοπανανε κι αυτο

Μπορει το 3% μονο να χρησιμοποιει οπερα (συμφωνα με τις δημοσκοπησεις παντα...), ενα 40% και βαλε των υπολοιπων ομως, ασχολουνται για το πως θα πουν κατι αρνητικο (και ακυρο) για τον οπερα. [/αμαν πια το φελεκι μου]
    αντι οπερικός δεν είμαι,ούτε πάω με τα πλήθη,απλά διαλέγω το καλύτερο
    κι όπως είπα παραπάνω ο πρώτος μου browser ήταν ο Opera αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν
    θα το λέω στα εγγόνια μου και θα γελάνε

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xguru
    Ας πως και κάτι αρνητικό για τον firefox. Μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να λειτουργεί ο διαχειριστής των downloads σωστά! Τελικά αυτά τα κουμπιά Πάυση και Συνέχεια απορώ γιατί τα έχουν αφού δε λειτουργουν.

Θυμάμαι και ο opera είχα παλιά τέτοια προβλήματα, τουλάχιστον τα ξεπέρασε να του βγάλω το καπέλο;;
    γιατί τα χρησιμοποίησες ποτέ αυτά τα κουμπιά ?
    εγώ ποτε
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 18-07-06 στις 02:14. Αιτία: merge posts

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει downlaod manager extension.

Εγο θελο να αναφερο αινα ακομι προβλυμα με τον οπερα. Μου φορτονη την σαιλειδα 2 φορες.
    Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000

Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
    Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0

Το avatar του μέλους AddictedToChaos
    AddictedToChaos Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από micrace
    αντι οπερικός δεν είμαι,ούτε πάω με τα πλήθη,απλά διαλέγω το καλύτερο
    κι όπως είπα παραπάνω ο πρώτος μου browser ήταν ο Opera αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν
    θα το λέω στα εγγόνια μου και θα γελάνε
    Το οτι δεν χρησιμοποιεις πια οπερα, το καταλαβα. Απλα η σταση σου αυτη και η χωρις επιχειρηματολογια επιθεση σου προς τον οπερα, ειναι αστοχη.

Μας λες πως δεν χρησιμοποιεις πλεον οπερα και αυτο μονο. Τι θα λες στα εγγονια σου για τον οπερα και θα γελανε δηλαδη; Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος;

Τεσπα. Επειδη προβλεπω μαζικο delete των τελευταιων μας ποστ εδω περα, δεν το προχωραω αλλο. Απλα ενα θα σου πω. Αν ειναι να κανεις κατι, καν'το σωστα. Αυτο που κανεις κατα σου ειναι παρα με το μερος σου. Φιλικα.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    χωρίς πλάκα θα κατεβάσω τον Opera και θα τον δοκιμάσω και θα σου πω
    γιατί είμαι ανοιχτόμυαλος και ποτέ δεν κόλλαγα κάπου
    και δεν έχω καμμιά ανάγκη και το firefox στο φινάλε
    έχω να δοκιμάσω τον Opera από την εποχή που ήταν στην version 5 η 6,δεν θυμάμαι
    θα δοκιμάσω εξονυχιστικά τον Opera καν αν με κερδίσει θα σου πω
    ειλικρινά και χωρίς ενδοιασμούς και ωτοασπίδες γιατί στην τελική φίλε μου
    μετράει ότι τελικός νικητής είναι ο χρήστης και μόνο αυτός και δεν
    επιθυμώ αψιμαχίες με κανένα,όλοι αδέλφια είμαστε
    PEACE

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από micrace
    χωρίς πλάκα θα κατεβάσω τον Opera και θα τον δοκιμάσω και θα σου πω
    γιατί είμαι ανοιχτόμυαλος και ποτέ δεν κόλλαγα κάπου
    και δεν έχω καμμιά ανάγκη και το firefox στο φινάλε
    θα δοκιμάσω εξονυχιστικά τον Opera καν αν με κερδίσει θα σου πω
    ειλικρινά και χωρίς ενδοιασμούς και ωτοασπίδες γιατί στην τελική φίλε μου
    μετράει ότι τελικός νικητής είναι ο χρήστης και μόνο αυτός και δεν
    επιθυμώ αψιμαχίες με κανένα,όλοι αδέλφια είμαστε
    PEACE
    για να μην λες μετά πως δεν ήξερες που είναι το ένα και που το άλλο

διάβασε αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=40951

στο δεύτερο λινκ δεχόμαστε και ερωτήσεις, τοποθετήσεις, απαραίτητο βέβαια είναι το αυτομαστίγωμα και δημόσια αποκήρυξη των προηγούμενων αλεπουδίσιων επιλογών

και ξεφύλλισε για τυχόν απορίες αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17025

Το avatar του μέλους AddictedToChaos
    AddictedToChaos Guest
    Προσεξε να δεις. Εγω δεν προσπαθω να σου επιβαλλω να χρησιμοποιεις οπερα, ουτε καν να ασχοληθεις με αυτον. Και ετσι ειναι το σωστο στο οτιδηποτε, πιστευω.

Αυτο που δεν καταλαβαινω σε πολλους ομως, ειναι αυτη η επιθεση χωρις καποιο ουσιαστικο επιχειρημα σε ενα πραγμα. Δεν σε βολευει το χ προγραμμα; Δωστο δρομο και μην ασχολεισαι. Ή αν εχεις κατι να πεις που σε προβληματισε σε αυτο, να το πεις. Αλλα οταν κατι δεν σε βολευει απλα, γιατι να πεις κατι ετσι στο ξεκαρφωτο;

Peace εννοειται παντως

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Θυμάμαι παλιά που μαλώναμε περί FF IE και τα κενά ασφαλείας, ήταν τότε στις αρχές, τώρα ξαφνικά εχουμε Bugs και στον FF, αναλογικά να το πάρεις το ίδιο θα γίνει αν και όταν ο Opera πλησιάσει τον opera!!
    Νομίζω δηλάδη πως το θέμα ασφάλεια δεν μπορείς να το κάνεις χρήση την στιγμή που όλα τα προγράμματα έχουν πρόβληματα, το θέμα ειναι ποτε θα ασχοληθεί κάποιος να τα βρεί

Για εμένα με ενδιαφέρει να δουλέυει, και με τον IE έκανα την δουλεία μου (maxthon) μέχρι που το adslgr έγινε πολύ αργό και το γύρισα στον FF,
    Ενα μεγάλο καλό που ειχε ο Maxthon ήταν τα extensions και φυσικά το tab browsing, το ίδιο καλό έχει και ο FF (Πολλά extensions που μπορείς να βάλεις)
    (ασέ που έχουμε και ειδική εκδοση για το Bbcode με τα smilly, ban, lock, closed )
    Μια φόρα εβάλα Opera ίσως να μην ασχολήθηκα πολύ μαζί του αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η πρώτη εικόνα (μετα την εγκατάσταση)

Τώρα κοιτάω με λάγνο βλέμα τον IE7

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Όταν λένε για αυτομαστίγωμα, το εννοούν...

Τώρα θα μας δώσετε λινκ για αυτό το 3% με αρνητικές τάσεις παγκοσμίως, άντε γιατι μου φαίνεται οτι δημιγουργήσαμε καινούριο αστικό μύθο...

Περιοχή
    πλανητης Happy
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
    Router
    speedtouch 585
    μιλανε ολοι για εξεληνισμο ενω στην πραγματικοτητα προκειται για εξ-RAM-ισμο!!

ελεος μ αυτους τους ηλιθιους ορους που τους εφηυρε καποιος στο διαλειμα του για καφε ενω επαιζε το κομπολοϊ του και τους υιοθετησαν ολοι!!

σαν κοινωνος τον PC απο πριν το 85 εγω χαλιεμαι με εξ-RAM-ισμενες εκδοσεις οποιουδηποτε λειτουργικου / προγραματος, παντα προτιμω τα αγγλικα!

Το avatar του μέλους TheCondor
    TheCondor Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG
    Όταν λένε για αυτομαστίγωμα, το εννοούν...

Τώρα θα μας δώσετε λινκ για αυτό το 3% με αρνητικές τάσεις παγκοσμίως, άντε γιατι μου φαίνεται οτι δημιγουργήσαμε καινούριο αστικό μύθο...
    Ρε προδοτη εβαλες opera??!!! Φτου!!!

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Konqueror φυσιΚά!

Αυτό που συνέβη χθες μάλιστα με χαροποίησε ιδιαίτερα. Έκανα βόλτα σε ένα μεγάλο φόρουμ σχετικά με κινητά τηλέφωνα και εντυπωσιάστηκα από το πλήθος σχολίων των χρηστών για τον εκπληκτικό browser που έχουν τα νέα κινητά της Nokia.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    not in your heart
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Netfaster IAD
    Λοιπον χρησιμοποιω πυραλεπου πολυ λιγο καιρο.
    Χρησιμοποιουσα ΙΕ χωρις ακτιβιστικες τασεις και με προσεγμενα ολα του τα ιχνοστοιχεια.
    Παρολο που τον ειχα σε διαιτα, σε συνδιασμο με πυρινο τοιχος εμπαινε και στα πιο επικινδυνα σοκακια αφοβα και εβγαινε αλωβητος.

Ομως με την aDSL και το πολλαπλο φορτωμα σελιδων ηθελα κατι πιο γρηγορο, να πεταει τα link μπαμ-μπουμ, οχι στο να τα φορτωνει αλλά στο να τα ανοιγει στο παρασκηνιο. Η μεταβαση στην πυραλεπου ηταν πολυ φιλικη. Δεν μου εκανε καμια τσαχπινια να μην μπορω να την κουμανταρω.
    Της εχω κοψει και αυτης τις κακες συνηθειες οπως το να παιρνει κουλουρακια απο αγνωστους και την εχω βαλει να καθαριζει το δωματιο της τακτικα.
    Της εκανα προσθετικη μαλλιων με extensions αλλά τα αφησα κοντα στο φυσικο, με δυο μονο προσθετικες.

Μετα δοκιμασα και την πριμαντονα. Πολυ ντιβα, ολο κολπα και ναζια, δεν εκανε το ενα, δεν εκανε το αλλο, πολλα μπιζου και καθολου χαρακτηρας. Της λεω συνεργασου, τιποτα αυτη, στην κοσμαρα της. Βρε παμε στα μπουζουκια, οχι θελω κλασσικη μουσικη ελεγε...
    Απο ταχυτητα δεν ειδα καμια διαφορα, οσο κανουν οι αλλοι τοσο κανει και αυτη, τουλαχιστον στα μερη που επισκεπτηκαμε μαζι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn
    Ο καθένας έχει τα υπέρ του και τα κατά του.Χρησιμοποιούμε αυτό που μας εξυπηρετεί κάθε φορά.

ΥΓ. Αληθεια ολοι εχουν τα παρατσουκλια τους, βρηκα και ενα καλο για εναν αλλον μπραουζερ....
    Κακου-ερορ ή κανγκουερορ ή κονφουερορ, μια φορα error εχει μεσα.
    ...αν και ακουω οτι εχει προβλημα με το αζαξ τζαμιων...κατι αλλο επρεπε να βρω.

mrsaccess, δεν μπορεις να πεις, φροντισα για σενα

Περιοχή
    df0:devs/
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16987/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    Siemens CL-110
    SNR / Attn
    6.8(dB) / 30.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Θυμάμαι παλιά που μαλώναμε περί FF IE και τα κενά ασφαλείας, ήταν τότε στις αρχές, τώρα ξαφνικά εχουμε Bugs και στον FF, αναλογικά να το πάρεις το ίδιο θα γίνει αν και όταν ο Opera πλησιάσει τον opera!!
    Νομίζω δηλάδη πως το θέμα ασφάλεια δεν μπορείς να το κάνεις χρήση την στιγμή που όλα τα προγράμματα έχουν πρόβληματα, το θέμα ειναι ποτε θα ασχοληθεί κάποιος να τα βρεί
    Ο λόγος που ο Opera έχει ελάχιστα bugs και μηδέν (0) κενά ασφαλείας, δεν είναι η δημοτικότητα του, αλλά το οτι δεν στηρίζεται σε extensions αμφιβόλου ποιότητας και κώδικα που είναι χύμα διαθέσιμος στον καθένα, αλλα είναι φτιαγμένος απο μια υποδειγματική Νορβηγική εταιρεία που ψάχνεται διαρκώς για την βελτίωση του, ακόμα και απο τότε που "τσάμπεψε", προς τιμήν τους.
    Μια φόρα εβάλα Opera ίσως να μην ασχολήθηκα πολύ μαζί του αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η πρώτη εικόνα (μετα την εγκατάσταση)
    Πρώτη εικόνα μπλα μπλα μπλα. Δεν ασχολήθηκες μαζί του, απλά τα πράγματα.
    Τώρα κοιτάω με λάγνο βλέμα τον IE7
    Και αυτός σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα, αλλα όχι με σκοπό τον γάμο.

ΥΓ: Παρατήρηση για τα στατιστικά του adslgr. Η ποιότητα των browsers είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποσότητας τους, όπως και στα περισσότερα ποιοτικά πράγματα στη ζωή δηλαδή... Λίγες αι Φερράρι, Άρη.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG

καλά αυτά τα φαιδρά με το 3% είναι για λαϊκή κατανάλωση.
    Στα στατιστικά του adslgr ο Opera δείχνει σημάδια μεγαλώματος. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα που έχει ανεβάσει ο evilhawk είναι στο 11.3% ενώ το Φεβρουάριο και τον Μάρτη ήταν στο 8.8% και το 8%

http://www.adslgr.com/forum/attachme...7&d=1152208457
    http://www.adslgr.com/forum/attachme...4&d=1144060751
    http://www.adslgr.com/forum/attachme...1&d=1141586091

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από TheCondor
    Ρε προδοτη εβαλες opera??!!! Φτου!!!
    Ένα διάστημα είχα όπερα, αλλά μετά κάτι έγινε και έκανε 7 ώρες να φορτώσει (τελικά το βρήκα, είχα τσακίσει το profile μου). Αν και δεν είμαι opera user (Konqueror πλέων), ο όπερα με έβγαλε απο την φοφη για αυτο του χρωστάω. Τον όπερα τον χρησιμοποιώ για τις δύσκολες δουλειές, κυρίως για webbanking γιατι, αφενος γιατι του έχω λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη απο τους extendable OSS browsers και αφετέρου επειδή κάνω μόνο συγκεκριμένες δουλειές δεν νομίζω να κολλήσω τίποτα απο ύποπτες περιπλανήσεις εδώ και εκεί...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από no_logo
    αλά αυτά τα φαιδρά με το 3% είναι για λαϊκή κατανάλωση.
    Στα στατιστικά του adslgr ο Opera δείχνει σημάδια μεγαλώματος. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα που έχει ανεβάσει ο evilhawk είναι στο 11.3% ενώ το Φεβρουάριο και τον Μάρτη ήταν στο 8.8% και το 8%
    Το έχουμε ξαναπεί οτι τα στατιστικά του adslgr.com μόνο ένδειξη μπορεί να είναι και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απόλυτα συμπεράσματα. Αυτο που δείχνουν είναι, οτι κάνετε πολύ καλή δουλειά και οτι ο 9 έχει γίνει ανάρπαστος

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από patentman
    ΥΓ. Αληθεια ολοι εχουν τα παρατσουκλια τους, βρηκα και ενα καλο για εναν αλλον μπραουζερ....
    Κακου-ερορ ή κανγκουερορ ή κονφουερορ, μια φορα error εχει μεσα.
    ...αν και ακουω οτι εχει προβλημα με το αζαξ τζαμιων...κατι αλλο επρεπε να βρω.

mrsaccess, δεν μπορεις να πεις, φροντισα για σενα
    Να χρησιμοποιήσω μια ρήση του αείμνηστου Κουτσόγιωργα?
    Δεν δικαιουσε να ομιλείς κύριε...
    Κριτική δεχόμαστε -πλέων- μόνο απο μέλη της linux κοινότητας πλην του WAn...
    Oι υπόλοιποι το χαρτάκι σας, στην ουρά μαζί με το νεράκι σας, την αίτηση και το χαρτόσημα, και θα ασχολειθούμε μαζί σας λιαν συντόμως
    Τι να μας πειτε και σεις για τον Conan the Konqueror . Άντε να κατακτήσει και το windows desktop να μαδήσει κατί αλεπόυδες και να ελευθερώσει της καταπιεσμένες χώρες απο τις φρικαλεότητες των εξερευνητών.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 18-07-06 στις 11:53.

Σελ. 7 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 25678912 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-08, 23:10
  2. (Ακόμα ένα) Ο δικός μου (browser) είναι καλύτερος...
    Από TheCondor στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 12:07
  3. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-07, 09:23
  4. Εκανα καταλάθος optimize τον browser μου help
    Από mariosxania στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-07, 23:47

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα