αντι οπερικός δεν είμαι,ούτε πάω με τα πλήθη,απλά διαλέγω το καλύτεροΑρχικό μήνυμα από AddictedToChaos
κι όπως είπα παραπάνω ο πρώτος μου browser ήταν ο Opera αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν
θα το λέω στα εγγόνια μου και θα γελάνε
γιατί τα χρησιμοποίησες ποτέ αυτά τα κουμπιά ?Αρχικό μήνυμα από Xguru
εγώ ποτε
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποός είναι ο browser που χρησιμοποιείς ?
- Ψήφισαν
- 367. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Internet Explorer
27 7,36% -
Mozilla Firefox
271 73,84% -
Opera
51 13,90% -
Αλλος browser
18 4,90%
Εμφάνιση 91-105 από 229
Θέμα: ο browser μου
-
18-07-06, 01:17 #91
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 18-07-06 στις 02:14. Αιτία: merge posts
-
18-07-06, 01:20 #92
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Υπάρχει downlaod manager extension.
Εγο θελο να αναφερο αινα ακομι προβλυμα με τον οπερα. Μου φορτονη την σαιλειδα 2 φορες.Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000
Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0
-
18-07-06, 01:22 #93
Αρχικό μήνυμα από micrace
Μας λες πως δεν χρησιμοποιεις πλεον οπερα και αυτο μονο. Τι θα λες στα εγγονια σου για τον οπερα και θα γελανε δηλαδη; Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος;
Τεσπα. Επειδη προβλεπω μαζικο delete των τελευταιων μας ποστ εδω περα, δεν το προχωραω αλλο. Απλα ενα θα σου πω. Αν ειναι να κανεις κατι, καν'το σωστα. Αυτο που κανεις κατα σου ειναι παρα με το μερος σου. Φιλικα.
-
18-07-06, 01:30 #94
χωρίς πλάκα θα κατεβάσω τον Opera και θα τον δοκιμάσω και θα σου πω
γιατί είμαι ανοιχτόμυαλος και ποτέ δεν κόλλαγα κάπου
και δεν έχω καμμιά ανάγκη και το firefox στο φινάλε
έχω να δοκιμάσω τον Opera από την εποχή που ήταν στην version 5 η 6,δεν θυμάμαι
θα δοκιμάσω εξονυχιστικά τον Opera καν αν με κερδίσει θα σου πω
ειλικρινά και χωρίς ενδοιασμούς και ωτοασπίδες γιατί στην τελική φίλε μου
μετράει ότι τελικός νικητής είναι ο χρήστης και μόνο αυτός και δεν
επιθυμώ αψιμαχίες με κανένα,όλοι αδέλφια είμαστε
PEACE
-
18-07-06, 01:33 #95
Αρχικό μήνυμα από micrace
διάβασε αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=40951
στο δεύτερο λινκ δεχόμαστε και ερωτήσεις, τοποθετήσεις, απαραίτητο βέβαια είναι το αυτομαστίγωμα και δημόσια αποκήρυξη των προηγούμενων αλεπουδίσιων επιλογών
και ξεφύλλισε για τυχόν απορίες αυτό http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=17025
-
18-07-06, 01:36 #96
Προσεξε να δεις. Εγω δεν προσπαθω να σου επιβαλλω να χρησιμοποιεις οπερα, ουτε καν να ασχοληθεις με αυτον. Και ετσι ειναι το σωστο στο οτιδηποτε, πιστευω.
Αυτο που δεν καταλαβαινω σε πολλους ομως, ειναι αυτη η επιθεση χωρις καποιο ουσιαστικο επιχειρημα σε ενα πραγμα. Δεν σε βολευει το χ προγραμμα; Δωστο δρομο και μην ασχολεισαι. Ή αν εχεις κατι να πεις που σε προβληματισε σε αυτο, να το πεις. Αλλα οταν κατι δεν σε βολευει απλα, γιατι να πεις κατι ετσι στο ξεκαρφωτο;
Peace εννοειται παντως
-
18-07-06, 02:14 #97
Θυμάμαι παλιά που μαλώναμε περί FF IE και τα κενά ασφαλείας, ήταν τότε στις αρχές, τώρα ξαφνικά εχουμε Bugs και στον FF, αναλογικά να το πάρεις το ίδιο θα γίνει αν και όταν ο Opera πλησιάσει τον opera!!
Νομίζω δηλάδη πως το θέμα ασφάλεια δεν μπορείς να το κάνεις χρήση την στιγμή που όλα τα προγράμματα έχουν πρόβληματα, το θέμα ειναι ποτε θα ασχοληθεί κάποιος να τα βρεί
Για εμένα με ενδιαφέρει να δουλέυει, και με τον IE έκανα την δουλεία μου (maxthon) μέχρι που το adslgr έγινε πολύ αργό και το γύρισα στον FF,
Ενα μεγάλο καλό που ειχε ο Maxthon ήταν τα extensions και φυσικά το tab browsing, το ίδιο καλό έχει και ο FF (Πολλά extensions που μπορείς να βάλεις)
(ασέ που έχουμε και ειδική εκδοση για το Bbcode με τα smilly, ban, lock, closed)
Μια φόρα εβάλα Opera ίσως να μην ασχολήθηκα πολύ μαζί του αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η πρώτη εικόνα (μετα την εγκατάσταση)
Τώρα κοιτάω με λάγνο βλέμα τον IE7
-
18-07-06, 02:18 #98
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Όταν λένε για αυτομαστίγωμα, το εννοούν...
Τώρα θα μας δώσετε λινκ για αυτό το 3% με αρνητικές τάσεις παγκοσμίως, άντε γιατι μου φαίνεται οτι δημιγουργήσαμε καινούριο αστικό μύθο...
-
18-07-06, 02:23 #99
μιλανε ολοι για εξεληνισμο ενω στην πραγματικοτητα προκειται για εξ-RAM-ισμο!!
ελεος μ αυτους τους ηλιθιους ορους που τους εφηυρε καποιος στο διαλειμα του για καφε ενω επαιζε το κομπολοϊ του και τους υιοθετησαν ολοι!!
σαν κοινωνος τον PC απο πριν το 85 εγω χαλιεμαι με εξ-RAM-ισμενες εκδοσεις οποιουδηποτε λειτουργικου / προγραματος, παντα προτιμω τα αγγλικα!
-
18-07-06, 05:02 #100
Αρχικό μήνυμα από KLG
-
18-07-06, 08:00 #101
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Konqueror φυσιΚά!
Αυτό που συνέβη χθες μάλιστα με χαροποίησε ιδιαίτερα. Έκανα βόλτα σε ένα μεγάλο φόρουμ σχετικά με κινητά τηλέφωνα και εντυπωσιάστηκα από το πλήθος σχολίων των χρηστών για τον εκπληκτικό browser που έχουν τα νέα κινητά της Nokia.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
18-07-06, 08:42 #102
Λοιπον χρησιμοποιω πυραλεπου πολυ λιγο καιρο.
Χρησιμοποιουσα ΙΕ χωρις ακτιβιστικες τασεις και με προσεγμενα ολα του τα ιχνοστοιχεια.
Παρολο που τον ειχα σε διαιτα, σε συνδιασμο με πυρινο τοιχος εμπαινε και στα πιο επικινδυνα σοκακια αφοβα και εβγαινε αλωβητος.
Ομως με την aDSL και το πολλαπλο φορτωμα σελιδων ηθελα κατι πιο γρηγορο, να πεταει τα link μπαμ-μπουμ, οχι στο να τα φορτωνει αλλά στο να τα ανοιγει στο παρασκηνιο. Η μεταβαση στην πυραλεπου ηταν πολυ φιλικη. Δεν μου εκανε καμια τσαχπινια να μην μπορω να την κουμανταρω.
Της εχω κοψει και αυτης τις κακες συνηθειες οπως το να παιρνει κουλουρακια απο αγνωστους και την εχω βαλει να καθαριζει το δωματιο της τακτικα.
Της εκανα προσθετικη μαλλιων με extensions αλλά τα αφησα κοντα στο φυσικο, με δυο μονο προσθετικες.
Μετα δοκιμασα και την πριμαντονα. Πολυ ντιβα, ολο κολπα και ναζια, δεν εκανε το ενα, δεν εκανε το αλλο, πολλα μπιζου και καθολου χαρακτηρας. Της λεω συνεργασου, τιποτα αυτη, στην κοσμαρα της. Βρε παμε στα μπουζουκια, οχι θελω κλασσικη μουσικη ελεγε...
Απο ταχυτητα δεν ειδα καμια διαφορα, οσο κανουν οι αλλοι τοσο κανει και αυτη, τουλαχιστον στα μερη που επισκεπτηκαμε μαζι.
Αρχικό μήνυμα από nnn
ΥΓ. Αληθεια ολοι εχουν τα παρατσουκλια τους, βρηκα και ενα καλο για εναν αλλον μπραουζερ....
Κακου-ερορ ή κανγκουερορ ή κονφουερορ, μια φορα error εχει μεσα.
...αν και ακουω οτι εχει προβλημα με το αζαξ τζαμιων...κατι αλλο επρεπε να βρω.
mrsaccess, δεν μπορεις να πεις, φροντισα για σενα
-
18-07-06, 09:04 #103
Αρχικό μήνυμα από sdikr
Μια φόρα εβάλα Opera ίσως να μην ασχολήθηκα πολύ μαζί του αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η πρώτη εικόνα (μετα την εγκατάσταση)
Τώρα κοιτάω με λάγνο βλέμα τον IE7
ΥΓ: Παρατήρηση για τα στατιστικά του adslgr. Η ποιότητα των browsers είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποσότητας τους, όπως και στα περισσότερα ποιοτικά πράγματα στη ζωή δηλαδή...Λίγες αι Φερράρι, Άρη.
-
18-07-06, 09:37 #104
Αρχικό μήνυμα από KLG
καλά αυτά τα φαιδρά με το 3% είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Στα στατιστικά του adslgr ο Opera δείχνει σημάδια μεγαλώματος. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα που έχει ανεβάσει ο evilhawk είναι στο 11.3% ενώ το Φεβρουάριο και τον Μάρτη ήταν στο 8.8% και το 8%
http://www.adslgr.com/forum/attachme...7&d=1152208457
http://www.adslgr.com/forum/attachme...4&d=1144060751
http://www.adslgr.com/forum/attachme...1&d=1141586091
-
18-07-06, 11:43 #105
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Αρχικό μήνυμα από TheCondor
Αρχικό μήνυμα από no_logo
Αρχικό μήνυμα από patentman
Δεν δικαιουσε να ομιλείς κύριε...
Κριτική δεχόμαστε -πλέων- μόνο απο μέλη της linux κοινότητας πλην του WAn...
Oι υπόλοιποι το χαρτάκι σας, στην ουρά μαζί με το νεράκι σας, την αίτηση και το χαρτόσημα, και θα ασχολειθούμε μαζί σας λιαν συντόμως
Τι να μας πειτε και σεις για τον Conan the Konqueror
. Άντε να κατακτήσει και το windows desktop να μαδήσει κατί αλεπόυδες και να ελευθερώσει της καταπιεσμένες χώρες απο τις φρικαλεότητες των εξερευνητών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 18-07-06 στις 11:53.
Παρόμοια Θέματα
-
To facebook μου ρίχνει συχνά την Tellas σύνδεση μου.. ΓΙΑΤΙ?!?!?!?
Από sadako στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-08, 23:10 -
(Ακόμα ένα) Ο δικός μου (browser) είναι καλύτερος...
Από TheCondor στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 12:07 -
μπορει κανει να μου εξηγήσει γιατι μου κανει το modem restart και μου αλλαζει ip
Από MIC 7 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-07, 09:23 -
Εκανα καταλάθος optimize τον browser μου help
Από mariosxania στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-07, 23:47
Bookmarks