Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποός είναι ο browser που χρησιμοποιείς ?

Ψήφισαν
367. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Internet Explorer

27 7,36%
  • Mozilla Firefox

271 73,84%
  • Opera

51 13,90%
  • Αλλος browser

18 4,90%
Σελ. 6 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 76-90 από 229

Θέμα: ο browser μου

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    Fritz!box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG
    Μεταφέρω την απάντηση αυτή λίγο ραφιναρισμένη και σου γράφω οτι η opera, εκ γεννετης και by default έχει λιγότερα bugs 'n' flaws απο την φόφη και αυτό απλά συμβαίνει και δεν έχει σχέση με το οτι δεν έχουν ανακαλυφτεί.
    Πώς μπορείς και είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες; Έτσι όπως το λες ακούγεται (και είναι) απόλυτο.
    ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    secunia για security flaws και προσωπική χρήση και των 2 για τα bugs

Tο μοναδικό ελλάτωμα που βρίσκω στη linux version του opera, είναι οτι δεν έχουν μπεί ακόμα στην linux νοοτροπία οι devs του. Και εννοώ το γραφικό και οχι μονο intergration. Στα windows οι stand alone εφαρμογες είναι σύνηθες φαινόμενο, στο linux θα περίμενα να επιλέγει τις γραμματοσειρές που χρησιμοποιώ και να προσέχει λίγο τα plugins. Μου έκανε εντύπωση που ήθελε "χακιές" για να δεί το mozplugger (σκάλισμα .ini) και επέμενε στο acroread που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Not another browser war.

Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ 2 από τους 3.
    Firefox και opera.
    Ο καθένας έχει τα υπέρ του και τα κατά του.Χρησιμοποιούμε αυτό που μας εξυπηρετεί κάθε φορά.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn
    Not another browser war.

Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ 2 από τους 3.
    Firefox και opera.
    Ο καθένας έχει τα υπέρ του και τα κατά του.Χρησιμοποιούμε αυτό που μας εξυπηρετεί κάθε φορά.
    yet another browser war

ο ένας έχει τα κατά του, και ο άλλος έχει τα υπέρ του

rock on adslgr.com on flames και τα σχετικά

Για να προσθέσω κάτι σε όσα έγραψα παραπάνω στον GoofyX, φυσικά και υπάρχει μια δόση υπερβολής. Αυτό το κάνω συνήθως για να αποφύγω τα IMO, IMHO και λοιπα ιμοειδή που δεν μου αρέσουν σαν συντομογραφίες και να γλιτώσω περιττό typing "κατά την γνώμη μου, πιστέυω" κτλ κτλ

Περιοχή
    ΒΕΡΟΙΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    router
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

Το avatar του μέλους bedazzled
    bedazzled Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tzanetos
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.
    Όντως!
    Δίνει άλλη διάσταση στην ασφάλεια.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    μία επισήμανση στο no_logo
    όσο πιο δημοφιλής είνα ένας browser τόσο περισσότερα κενά ασφαλείας έχει
    ο Opera πως να έχει κενά ασφαλείας με 3% παγκοσμίως ?
    μην τρελαθούμε κιόλας
    και εγώ πριν την αλεπουδίτσα την Φώφη όπως την αποκαλείς είχα την Opera
    αλλά ρε φίλε τι ξενέρωμα με αυτόν τον browser ?
    επειδή πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά προγράμματα πριν αποφασίσω
    ποιο μου ταιριάζει όταν χρησιμοποίησα την Φώφη για πρώτη φορά
    χωρίς δεύτερη σκέψη πέταξα την (Οπε)Ρούλα στο κάδο ανακύκλωσης
    και εκεί θα μείνει εις τους αιώνας των αιώνων
    ΑΜΗΝ
    (όλα τα επάνω είναι η προσωπική μου γνώμη και ΜΟΝΟ)

το παρακάτω είναι άσχετο με το όλο θέμα
    που πας ρε Καραμήτρο ?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από micrace
    μία επισήμανση στο no_logo
    όσο πιο δημοφιλής είνα ένας browser τόσο περισσότερα κενά ασφαλείας έχει
    να υποθέσω λοιπόν πως επειδή πέρα από μέγεθος εχουν και large devs πως αυτός είναι και ο λόγος που αφήνουν τα κενά τους ανοιχτά.

Spoiler:
    Microsoft, Mozilla downplay browser bug

Microsoft and Mozilla have acknowledged that a security hole in their Web browsers could let an intruder nab files, but say it is tough to exploit and so not that high a risk.

Internet Explorer and Firefox, as well as other Mozilla browsers, are flawed in the way they handle JavaScript, security experts warned this week. An attacker could use the problem to launch surreptitious file uploads, jeopardizing people's personal data, they said.

But exploiting the flaw requires so much user interaction that Microsoft and Mozilla don't think it poses much of a danger. The companies do not see a need to rush out a fix. Instead, both plan to address the bug in upcoming releases of their browsers, representatives said, but did not specify which update or when it might arrive.

"This vulnerability does not allow a malicious attacker to execute code against a user's machine but rather requires significant user interaction that could result in information disclosure," a Microsoft representative said in an e-mailed statement. "Microsoft plans to address this vulnerability in a future version of Internet Explorer."

Mike Schroepfer, vice president of engineering at Mozilla, made similar comments. "This is a relatively low severity issue, because it requires a specific set of user actions and does not pose a remote code execution risk," he said in a statement. "That said, we take every issue seriously and are working on a fix for a future release of Firefox."

The flaw relates to JavaScript "OnKeyDown" events. An attacker could craft a malicious Web site that surreptitiously captures a user's keystrokes into a hidden file-upload dialog box and then launches the upload, Symantec and Secunia said in security alerts issued earlier this week.

For an attack to be successful, victims have to type the full path of files the attacker wants to download. "This may require substantial typing from targeted users," security company Symantec said. Attackers will likely use Web pages such as keyboard-based games or blogs to exploit this issue, it added.

Microsoft noted that it has not seen any malicious code that attempts to exploit the vulnerability.

The security flaw is unusual because it affects not just one browser, but hits all current versions of Firefox, Mozilla SeaMonkey, Mozilla Suite, Netscape and Microsoft Internet Explorer, Secunia said. The security monitoring company deemed the problem "less critical," its second-lowest of five possible ratings.

Mozilla's browsers are vulnerable on multiple operating systems. Opera Software's namesake browser appears unaffected by this problem.

Security experts have advised people to be cautious when typing data at Web sites they do not know and trust, or to disable JavaScript.

http://news.com.com/Microsoft%2C+Moz...l?tag=nefd.top

http://secunia.com/advisories/20442/

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    οι δημοφιλέστεροι browsers δέχονται περισσότερες επιθέσεις από spammers,hackers και λοιπούς
    οπότε για αυτό το λόγο και βρίσκονται περισσότερα κενά ασφαλείας
    ή μήπως θες να πείς ότι ο Opera είναι αδιαπέραστος ?
    απλά είναι τόσοι λίγοι οι χρήστες του που περνούν απαρατήρητοι από τα παιδιά που προανέφερα

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Firefox: Ασφάλεια, λειτουργικότητα, επεκτάσεις, ωραία themes, έχει ότι θέλω και είναι ότι έχω συνηθίσει. Μόνο μείον ότι είναι βαρύς και λίγο "αργόστροφος" σε κάποιες επιλογές.
    I see dead pixels

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
    αλήθεια ο Opera γιατί δεν είναι εξελληνισμένος ακόμα ?

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eγω γύρισα σε Firefox απο Οpera γιατί δεν υποστηρίζει ελληνικά στο μενού σε κάθε καινούργια έκδοση που βγαίνει και πρέπει να περιμένεις αρκετό καιρό. Aν αυτοί δεν ενδιαφέρονται μία εγω δεν ενδιαφέρομαι δέκα. Αν δεν υπάρχουν χρήστες να μεταφράσουν σημαίνει οτι κανείς δεν ασχολείται.

Με βόλεψαν τα extensions του firefox και τα themes, μου τρώει 100MB RΑΜ αλλα δεν με ενδιαφέρει για έχω 2GB
    Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000

Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
    Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0

Το avatar του μέλους AddictedToChaos
    AddictedToChaos Guest
    δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
    [αμαν πια το φελεκι μου] micrace οτι να ναι λες και συ. Ελεος δηλαδη με τους αντι-οπερικους. Εμ δεν εχετε εναν σωστο browser, εμ βαλλετε ανορθοδοξα εναντιον του.

Αμα δεν εχεις δει λιγο παραπερα και δεν εχεις διαπιστωσει (τοσο καιρο), πως βγαινει ελληνικη εκδοση απλα λιγο πιο μετα απο την αντιστοιχη αγγλικη, δεν σου φταιει η οπερα ουτε το 3% των χρηστων της.

Αν ειναι να πειτε κατι αρνητικο για τον οπερα, να εισαστε το λιγοτερο ενημερωμενοι. Εδω ακομα μερικοι νομιζουν πως ειναι επι πληρωμη και συνεχιζουν να μας το κοπανανε κι αυτο

Μπορει το 3% μονο να χρησιμοποιει οπερα (συμφωνα με τις δημοσκοπησεις παντα...), ενα 40% και βαλε των υπολοιπων ομως, ασχολουνται για το πως θα πουν κατι αρνητικο (και ακυρο) για τον οπερα. [/αμαν πια το φελεκι μου]

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    γιατί όσοι έχουμε opera δεν μπορούμε να καταλάβουμε την σημασία της λέξης home, print, open, save, bookmarks. Α πραγματικά χωρίς εξελληνισμένο Opera δεν ξέρω τι να επιλέξω από το μενού του

είμαστε αγράμματοι με λίγα λόγια

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Ας πως και κάτι αρνητικό για τον firefox. Μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να λειτουργεί ο διαχειριστής των downloads σωστά! Τελικά αυτά τα κουμπιά Πάυση και Συνέχεια απορώ γιατί τα έχουν αφού δε λειτουργουν.

Θυμάμαι και ο opera είχα παλιά τέτοια προβλήματα, τουλάχιστον τα ξεπέρασε να του βγάλω το καπέλο;;
    I see dead pixels

Σελ. 6 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 4567811 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-08, 23:10
  2. (Ακόμα ένα) Ο δικός μου (browser) είναι καλύτερος...
    Από TheCondor στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-08, 12:07
  3. Μηνύματα: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-07, 09:23
  4. Εκανα καταλάθος optimize τον browser μου help
    Από mariosxania στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-07, 23:47

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα