Υπερβολικο, ιδιως για το σαλονι.
Εκτος εαν μενεις στην NASA, η σε αυτο το στυλ![]()
Εμφάνιση 301-315 από 325
-
12-03-11, 17:50 Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #301
-
14-03-11, 10:28 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #302
Και το χειρότερο απο όλα? επισκευασμένα ή "επισκευασμένα" !
Εχω πάει κανα 3αρι φορές στο Stock House μπας και βρώ τίποτα της προκοπής.
Πραγματικά, οτιδήποτε πουλάει το Stock House του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, προσωπικα το βάζω δίπλα στον σκουπιδοτενεκέ για να το πάρει ο γύφτος.
Ειναι ολα για πέταμα. Αμφιβάλω αν δουλεύει τίποτα απο εκει μέσα.
Λείπουν τροφοδοτικά, καλώδια, χαλασμένα, σπασμένα, κατεστραμμένα.
Την τελευταια φορα πηγα να βρώ κανένα κουτί.
Δεν υπήρχε ούτε ένα ολόκληρο!
Ασύρματο τηλέφωνο? Κάτι χαλασμένα χωρίς τροφοδοτικά.
Σταθερή συσκευή? χωρίς ακουστικά!
Τωρα κάτι board κλπ, δεν ξέρω κατα πόσο δουλεύουν.
Η πλάκα ειναι οτι παιρνουν και τηλέφωνα και κάνουν ερευνα αγοράς για τις προσφορές τους! Και οταν τους λεω οτι ειναι ολες ψευτικες... πέφτουν απο τα σύννεφα.
-
14-03-11, 21:26 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #303
- Περιοχή
- Θεσσαλονικη
- Downloads
- 5
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- WiFi
- Ταχύτητα
- 20Mb/4Mb
- ISP
- GR Telecom
- Router
- PowerBeam M5-300
τόσο χάλια είναι αρα να μην ψάχνω
-
15-03-11, 01:18 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #304
Κοιταω να φτιαξω μια συνθεση PC, το πλαισιο ουτε που το κοιταζα, γιατι το θεωρω ακριβο, ομως καπου ακουσα σου δινει δωρο το κουτι με καθε συνθεση, λεω ας το κοιταξουμε:
1) Ειναι μονο για συγκεκριμενο κουτι
http://www.plaisio.gr/Campaign/BTO_040311.htm που δεν ξερουμε τιποτα για αυτο και μονο για συνθεσεις μεσω του προγραμματος, οχι σποραδικα, δικα σου κομματια.
2) Το επιλεξα το τζαμπα κουτι, επομενο λινκ τροφοδοτικο, χαμηλοτερη τιμη 90 ευρω!!! το κλεινω και για σας!!! Μας δουλευουνε? Τι σοι προσοφορα ειναι αυτη?
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011697
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007247 με 92 ευρω κομματια που φησανε και χωρις να ειναι σε προσφορα!!
ΕDIT: Απο οτι ειδα τωρα εχει ενα με 26 ευρω (της κακιας ωρας) και ενα με 45 (460W) αλλα και παλι μετα το χαος το επομενο κανει 100+ Οταν το κοιταξα εγω δεν ειχε καν κατω απο 90.Otenet -> Netone -> ON -> Wind -> Forthnet -> Cyta - Vodafone -> Cosmote -> Nova
-
17-03-11, 18:29 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #305
Αφήστε που απαιτεί και να αγοράσεις λειτουργικό για να πάρεις το κουτί δώρο.
Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.
-Νίκος Καζαντζάκης
-
19-03-11, 01:21 Re: Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #306
-
19-03-11, 12:52 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #307
Σχετικά με τις προσφορές, πήρα μια RAM 4 GB (2x2GB) στα 1600 MHz ~46€ ενώ η αρχική της ήταν ~73. Στην αρχή μου είπαν ότι τους είχε τελειώσει, αλλά τελικά βρήκαν λίγες ακόμα.
Ήταν ξεκολλημένο το αυτοκόλλητο ανοίγματός της βέβαια, αλλά είπα δεν πάει στο δ*****, οι RAM δεν χαλάνε...
Πήρα και μια μητρική απ' το stock house, η οποία πριν την αγοράσω, ρώτησα να μου απαντήσουν υπεύθυνα Από που προέρχεται. Μου είπαν ότι είναι Bulk (δηλαδή της λείπουν παρελκόμενα) και ήταν εκθεσιακό κομμάτι σε κατάστημα, και ΟΧΙ επιστροφή (το ρώτησα). (edit: Η mobo είχε τα πάντα μέσα, και το IO shield της δεν είχε ανοιχτεί καν, απλά της έλειπαν 2 sata καλώδια, απ' τα περιεχόμενα που έλεγαν οι οδηγίες)
Για να μη διαβάζετε σας κάνω highlight:
1. Tα προϊόντα με την ένδειξη “στο stock house” μπορεί να :
[...]
(ε) Δεν έχουν παρελκόμενα (πχ.λείπει καλώδιο σύνδεσης από οθόνη Η/Υ)
2. [...]Με την εξαίρεση της κατηγορίας (ε), η ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕΒΕ δεν μπορεί να σας παρέχει για προϊόντα που διατίθενται απο το STOCK HOUSE τις ίδιες εγγυήσεις που παρέχονται για προϊόντα που διατίθενται από άλλα καταστήματά της.
4. Με την εξαίρεση της κατηγορίας (ε), τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση η οποία είναι μέχρι έξι μήνες και παρέχεται κατά περίπτωση είτε από εμάς είτε από τον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος. Για προϊόντα που εμπίπτουν στην κατηγορία (ε) ισχύει η κανονική κάθε φορά εγγύηση που δίνεται από εμάς ή τον κατασκευαστή.
http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?id=RMA
Λέω λοιπόν, ωραία, θα έχω και 1 χρόνο εγγύηση απ' τη gigabyte, gg!
Τους πήρα τηλέφωνο, δεν θυμάμαι γιατί, και τους ρώτησα γι' αυτό και η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι απ' όσο ήξερε δίνουν 6 μήνες μόνο εγγύηση στα προϊόντα stock, αλλά μου έδωσε το μαγαζί για να μου πουν με βεβαιότητα. Φυσικά το site είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.
Ντροπή.
Τεσπα, έβαλα μόνος μου προχτές τη mobo, με έναν i7 2600 (θέλανε κ 45€ να μου κάνουν αυτοί την αναβάθμιση οι γύφτοι, μισής ώρας δουλειά -.-), και φυσικά κόλλαγε στο POST screen ή έσβηνε μετά από λίγο όταν το πέρναγε... Τους το πήγα, για να είμαι σίγουρος ότι δεν έβαλα εγώ πχ λάθος την ψύκτρα. Μου είπαν να πληρώσω και 25€, αφού μου είπαν πως η Mobo που μου πούλησαν είναι χαλασμένη (no shit sherlock).
Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μαλώσω, γιατί όταν έδειξα στον υπέυθυνο την απόδειξη και του είπα ότι λέτε ότι τα ελέγχετε πριν τα πουλήσετε και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, και ότι είναι υποχρεωμένοι να πουλάνε πράγματα που εν γνώση τους δουλεύουν, δεν πλήρωσα τον έλεγχο του pc (αυτό έλλειπε).
Τώρα βέβαια πρέπει να πάω στη μεταμόρφωση (2 ώρες ταξίδι) γιατί δεν έχει σκουπιδοτενεκέδες πιο κοντά στο σπίτι μου... Ευτυχώς τουλάχιστον θα πάρω -ας πούμε- τα λεφτά μου πίσω, και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έκαψε τη CPU.
Συμπέρασμα: το stock house είναι μέγα ψέμα, είχα ήδη ακούσει πολλά κακά λόγια, αλλά νόμιζα ότι ήταν σαν λαχείο. Ε δεν είναι. Αντίθετα σε παραπλανούν και σε εξαπατούν για να δεσμεύσουν τα λεφτά σου με πιστωτικά. ΝΤΡΟΠΗ πάντως για τόσο μεγάλη εταιρεία, με τόσα χρόνια παρουσίας στο χώρο ΤΕΤΟΙΑ ανευθυνότητα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος raidenfreeman : 19-03-11 στις 13:03. Αιτία: ορθογραφία
-
19-03-11, 14:44 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #308
Πήρα έναν απο αυτούς και είχε γράψει 4 μήνες λειτουργείας αλλά είχε και bad sectors. Φυσικά τον επέστρεψα ως έχει... ΜΑΚΡΥΑ
-
19-03-11, 14:50 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #309
-
19-03-11, 15:25 Απάντηση: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #310
Συμφωνώ.
Στο συγκεκριμένο θέμα, φταίει ο gangel, που πήρε δίσκο «Εκθεσιακό κομμάτι».
-
20-03-11, 01:55 Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #311
Παιδες τα εχουμε πει : το stock του Πλαισιου ειναι παραδειγμα προς αποφυγην.
Το πολυ για κανενα οικονομικο κουτι και τετοια.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ.
Μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω/γραφω.
-
20-03-11, 12:07 Απάντηση: Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #312ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
20-03-11, 14:53 Re: Απάντηση: Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #313
-
20-03-11, 15:13 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #314
-
20-03-11, 15:18 Re: Προσφορές Πλαίσιο - απάτη; #315
Το κουτι εαν ειναι "στραπατσαρισμενο" δεν το βλεπεις?
Υπαρχει περιπτωση να σου χαλασει μετα απο μονο του??
Δεν καταλαβαινω που εχεις κολλησει, ημουν σαφης.
Παρόμοια Θέματα
-
Τρέξτε να προλάβετε τις προσφορές που κάνει το πλαίσιο στις κάρτες γραφικών !!!!!
Από johnmaroudas στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-10, 17:43 -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ!!!!!!!!!!!!
Από mgkillme στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 22-07-09, 09:39 -
απάτη σε ebay
Από kirmis στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-08, 16:40 -
Απάτη με τα μεταχειρισμένα στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης!
Από pelasgian στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 90Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-05, 05:32
Bookmarks