Καλησπέρα
Σήμερα προσπάθησα να μπω στο gnome αλλα δεν γίνοταν. Δεν φορτώνει τίποτα. Η μπάρα κάνω φαίνεται ένα γκρι πράγμα χωρίς κανένα εικονίδιο πάνω του και η επιφάνεια εργασίας είναι μπλέ!!!
Το kde φορτώνει κανονικα
και κάτι οfftopic
Και ένα άλλο πρόβλημα που έχω στο τερμιναλ
κάθε εντολή που δίνω την εκτελεί κανονικά αλλα βγάζει αυτό απο κάτω
πχ για ένα script mount.sh βγάζει αυτό αλλα για σε οποιαδήποτε άλλη εντολή δώσω
markos@Laptop:~$ gedit mount.sh
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 166
Major opcode: 145
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 166
Major opcode: 145
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
Εμφάνιση 1-10 από 10
Θέμα: Μου χάλασε το Gnome
-
15-07-06, 11:39 Μου χάλασε το Gnome #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hwoarang : 15-07-06 στις 11:46.
-
15-07-06, 12:26 #2
Για το error βρηκα αυτο.Τωρα για το αλλο δεν ξερω.
-
15-07-06, 13:01 #3
Δεν μου λύθηκε το πρόβλημα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει να κάνω στο xorg.conf
Διάβασα ότι πρέπει να αφαιρέσουμε μερικές γραμμες και τις έσβησα και δεν ξεκινούσε καθόλου το xserver και επιστράτευσα το backup
-
15-07-06, 14:41 #4
Αρχικό μήνυμα από Hwoarang
http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=185930
κυρίως από το μήνυμα #9 και κάτω. Σχετίζεται με το wacom driver και αφορά τα TabletPC. Καλύτερα να μη σβήσεις τίποτα από το Xorg.conf, αλλά να βάλεις # μπροστά από τις γραμμές που αφορούν το wacom. Λέει σ' αυτή τη συζήτηση για τί να ψάξεις στο Xorg.conf.
Στο ubuntuforums έχει και κάποια πράγματα για το πρόβλημά σου, αλλά δεν έβγαλα άκρη για να σου πώ. Πάντως για αρχή μπορείς να κοιτάξεις το /var/log/Xorg.0.log ή μάλλον να το δείξεις σε κάποιον που μπορεί να βγάλει άκρη, καθώς και κάποιο αντίστοιχο log στο /var/gdm. Επίσης δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν καινούργιο χρήστη (μέσω kde αν χρειάζεται) και να μπεις στο gnome. Αν δουλεύει, τότε κάποιο preference που έχεις στο gnome σου δημιουργεί τα προβλήματα. Πολύ πιθανό πάντως να μην έχει πρόβλημα ο Xserver, αφού μπαίνεις κανονικά στο KDE.
-
15-07-06, 14:59 #5
Δοκίμασες να σβήσεις (καλύτερα, να μετονομάσεις) τον φάκελο .gnome στον κεντρικό φάκελο (cd ~/) του λογαριασμού σου;
-
15-07-06, 15:30 #6
αν δεν έχεις πειράξει τίποτα σε files του gdm ή X τότε δε πιστεύω να έχει γίνει τίποτα περίεργο.
Και γω πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο θα πρότεινα το #5Debian User
-
15-07-06, 16:01 #7
Αυτό για την μετονομασία του .gnome δεν το έπιασα. Όσο για τα υπόλοιπα πάω να τα τσεκάρω και θα επιστρέψω...
ευχαριστώ
-
15-07-06, 16:36 #8
weakwire@vaio:~$ ls -a | grep gnome
.gnome
.gnome2
.gnome2_private
.gnome_private
.gnomerc
.gtkrc-1.2-gnome2
αυτοί είναι φάκελοι που έχουν preferences του gnome για το λογαριασμό weakwire στο pc μου, αντιστοιχα στο δικό σου.
κάνε ένα ένα μετανομασία το φάκελο αυτο και προσπαθησε καθε φορα να μπεις στο gnome. πχ
mv .gnome .gnome_backup κοκ...
Αν είναι πρόβλημα με καμία ρύθμηση σου τότε θα φτιάξει καθώς θα ξαναδημιουργηθούν αυτοι οι φάκελοι αλλα θα χάσεις τις ρυθμίσεις σου.
Βέβαια κάνε ένα άλλο λογιαριασμο και μπες με αυτόν στο gnome . αν δε μπαινει τότε πάμε για άλλεσ λύσεις.Debian User
-
15-07-06, 22:45 #9
Δεν δούλεψε..
-
19-07-06, 21:58 #10
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Για την αλλαγή γλώσσας με alt+shift στο KDE δες εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14004
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
Παρόμοια Θέματα
-
Mήπως μου χάλασε το ipod...?
Από nicenik στο φόρουμ Apple Hardware και SoftwareΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-08, 00:57 -
χαλασε το pc?
Από ttitos στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 15:15 -
Το DVD χάλασε
Από axi στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-07, 22:13 -
Χάλασε το 585iv6 μου
Από BitOfSalt στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-07, 23:54 -
Χάλασε το 660-HW μου??
Από haris_led στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-06, 02:56
Bookmarks