έβαλα ΔΙΟΔΟΣ από τη HOL. επειδή δε μένω μόνιμα Αθήνα σημαντικό ρόλο στην επιλογή της HOL έπαιξε(όπως μπορείτε να δείτε και στα τεχνικά χαρακτηριστικά) η εναλλακτική dial-up(PSTN ή ISDN) σύνδεση με την οποία θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου στην επαρχία -και μάλιστα ISDN 128! Το λοιπόν, κάνω απόπειρα να συνδεθώ με dial-up και, ω! τι θαύμα, δε συνδέθηκε! Καλώ τεχνική εξυπηρέτηση και μου λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική dial-up.
-Και αυτά που γράφετε στο σάιτ;
-Το σάιτ δεν έχει ενημερωθεί!
-Δηλαδή, παλιότερα υπήρχε η εναλλακτική dial-up;!
-Όχι, ούτε παλιότερα υπήρχε...
Είναι ή δεν είναι απάτη;
Παρακαλώ τους ομοιοπαθείς μου(και όποιον γουστάρει να τα χώνει) να διαμαρτυρηθούν και αυτοί -τουλάχιστον για μια ηθική δικαίωση!
Σημ: Ελπίζω να προλάβετε να δείτε το ντοκουμέντο πριν ανανεώσουν τη σελίδα τους!
Εμφάνιση 1-15 από 23
-
15-07-06, 14:14 HOL ΔΙΟΔΟΣ, δεν έχει dial-up backup? #1
-
15-07-06, 14:32 #2
-
15-07-06, 14:34 #3
Μέσα απο την ΔΙΟΔΟ έχεις το account του πανεπιστημίου , όπως εγώ έχω στο auth ... Δεν έδωσες κάποιο λινκ για να δούμε την απάτη ... Ποιος κάθεται να κοιτάξει ... Τώρα που κοίταξα ναι όντως γράφει, αλλά εγώ δεν πιστευω ποτέ τα ελληνικά sites οπότε παίρνω τηλέφωνο και κρατώντας τα στοιχεία πάντα παίρνω πληροφορίες ... Αυτός είναι ο σωστός τρόπος ... Δεν ξέρω εαν οι άλλοι δίνουν αλλα αυτά συμβαίνουν συνέχεια και με όλους τους ISP ... Θα μπορούσες να πληρώνεις 2-3 ευρώ τον μήνα παραπάνω για να έχεις dial-up backup ... Ενα τηλέφωνο θα κάνεις μόνο ... Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία, αν και οι φοιτητές αποφεύγουν το ΔΙΟΔΟΣ διότι εκεί ισχύουν άλλοι περιορισμοί, p2p κλπ , ή μπορεί να ισχύσουν εαν δεν έγινε ακόμα ...
-
15-07-06, 14:45 #4
@joseph: έχω βάλει λινκ. δε βλέπεις τα μπλε γράμματα;
Επίσης, δεν υπάρχουν περιορισμοί στα p2p! Και αν στο μέλλον μπουν, θα υπάρξουν αντιδράσεις, μιας και οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν στο ΔΙΟΔΟΣ ισχύουν και όταν μπαίνεις από τις εστίες. όπως καταλαβαίνεις ο πυρήνας της αντίδρασης θα έιναι μεγάλος!
αντίδραση δε σημαίνει ότι θα σκοτώσουμε κάποιον. τα δικαιώματά μας διεκδικούμε!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 : 15-07-06 στις 14:54.
-
15-07-06, 14:51 #5
Δλδ όντως είμαστε εγκληματίες εμείς οι φοιτητές και είμαστε περίφανοι για αυτό;
Το λινκ δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά ...
-
15-07-06, 14:58 #6
Ερωτήση οταν το δοκίμαζες είσουν συνδεμένος η adsl ήταν ξεσυνδεμένη;
-
15-07-06, 15:10 #7
Η HOL δίνει backup dialup σύνδεση αρκεί να μην είσαι συνδεδεμένος ταυτόχρονα και με adsl.Εξάλλου αυτό το νόημα έχει το "backup", δηλ όταν πέσει η adsl να έχεις μια υποτυπώδη πρόσβαση στο νετ.Μην περιμένεις να μπεις ταυτόχρονα και με dialup και με adsl.Βέβαια στο σαιτ του δίοδος λέει:
"Για τους προπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και των ΑΤΕΙ, η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στην κατοικία του φοιτητή στην ευρύτερη περιοχή της έδρας του οικείου Τμήματος ή Σχολής."
οπότε αφού παίρνεις IP από τη σχολή σου γι αυτό να μην μπορείς να μπεις από άλλη πόλη.
-
15-07-06, 16:00 #8
εννοείται ότι έχω αποσυνδέσει το router από το Internet. από την τεχνική εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δε δίνεται backup dial-up σύνδεση!
-
15-07-06, 16:25 #9
Αρχικό μήνυμα από pao132003
-
15-07-06, 16:32 #10
από φθινόπωρο η δοκιμή, φίλε Tsour_ee...
-
15-07-06, 18:24 #11
Παντως εγω μπορω να μπαινω με pstn 56kb στο σπιτι μου στην Κρητη με το username και το password της dsl συνδεσης που εχω στην Αθηνα!
-
15-07-06, 21:09 #12
costa ΔΙΟΔΟΣ απο την HOL;
-
15-07-06, 21:50 #13costa ΔΙΟΔΟΣ απο την HOL;
Εγω την πρωτη φορα που δοκιμασα να μπω με το password του dsl απο αλλο τηλεφωνο δεν δουλευε και απογοητευτικα αλλα μετα καταλαβα οτι δεν ειχα βαλει το καλωδιο του τηλεφωνου στη πριζα!
-
15-07-06, 22:02 #14
Αρχικό μήνυμα από costa
-
18-07-06, 13:08 #15
Επειδή κι εγώ πλέον μπαίνω με δίοδος HOL ΔΕΝ υπάρχει backup dial-up από τη HOL. Και για να καταλάβεις πόσο άσχετοι είναι 3 φορές πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω και τις 3 φορές διαφορετικά πράγματα μου είπαν.
Παρόμοια Θέματα
-
Από πότε δεν έχει peering η HOL με την Forthnet;
Από cosmos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-08, 15:44 -
HOL -> ΔΙΟΔΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! (προσωρινή αλλαγή username χρηστών διοδος)
Από kionov στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-07, 16:48 -
Δεν έχει νόημα να αγοράσεις υπηρεσία απο HOL!!! Τσαμπα λεφτά.
Από gmaniac στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-07, 17:14 -
cisco 836 dial backup βοήθεια...
Από thenetpoet στο φόρουμ Cisco ADSL modems και routersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-05, 13:06 -
Χρηση dial up για backup
Από nnn στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-03, 11:39
Bookmarks