Εμφάνιση 19.636-19.650 από 19919
Θέμα: Android: Eφαρμογές
-
21-08-23, 20:46 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19636There's no substitute for experience
CorollaClub
-
21-08-23, 20:56 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19637
Αν και θεωρω τα web notifications μεγαλο spam, μιας και τα χρησιμοποιει κυριως η καθε σαπια σελιδα για να στειλει ειδοποιησεις του στυλ "επειγον!1!1! πατηστε εδω γιατι κολλησατε ιο και θα σας διαγραψει το viber", δεν αντιλεγω πως υπαρχουν ανθρωποι που τα θελουν. Πχ μια φιλη μου τα εχει ενεργα για να βλεπει την οποια νεα συνταγη ανεβαζει ο Πετρετζικης.
Εφοσον λοιπον υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος* αναμεσα στις σημαντικες ειδοποιησεις και στα clickbait σκουπιδια, ο browser θα πρεπει να δινει τη δυνατοτητα διαγραφης της Χ σαπιας σελιδας απο τις επιτρεπομενες. Οχι τη μεταφορα της απο τις επιτρεπομενες στις αποκλεισμενες, την διαγραφη της απο εκει. Και οντως καποτε το εδινε, γιατι θυμαμαι να εχω σβησει πολλες τετοιες σαπιες σελιδες απο εκει μεσα. Πλεον γιατι δεν δινει τη δυνατοτητα?
Για να μη χασουν οι σαπιες σελιδες το μεροκαματο απο το σπαμ των διαφημησεων που θα στειλουν?
* Το πως θα γινει αυτος ο διαχωρισμος εινια θεμα του χρηστη. Εγω σαν απαιτητικος χρηστης εννοειται πως εχω τα web notifications εντελως κλειστα σε ολους τους browsers που χρησιμοποιω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 22-08-23 στις 07:09.
ديميتريس
-
22-08-23, 10:30 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19638Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People
-
22-08-23, 13:38 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19639
-
22-08-23, 15:23 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19640
συνηθως εμενα οταν ερχεται ειδοποιηση απο καποια σελιδα πανω στην ειδοποιηση λεει κατω αριστερα "open settings" και παταω εκει μετα μου βγαζει αν θελω να κανω clear & reset και την ξεχναει τελειως την σελιδα
Σε oneplus 10t αυτο ομως και ειδοποιησης απο chrome
-
22-08-23, 15:36 Re: Android: Eφαρμογές #19641
Οι ειδοποιήσεις, μου θυμίζουν λίγο το έκτρωμα των pop up πριν κάποια χρόνια.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
22-08-23, 15:50 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19642
Δεν φταίει το android
Εσείς φταίτε που το εμπιστεύεστε
Βάλτε linux
ή
windowsNo fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
22-08-23, 15:56 Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19643
-
22-08-23, 16:30 Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19644Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
22-08-23, 23:39 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19645
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
23-08-23, 12:01 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19646
Ισως η desktop εκδοση του chrome να χειριζεται διαφορετικα τα web notifications. Εδω ομως μιλαμε για mobile εκδοση και του android συγκεκριμενα, που πλεον δεν εχει τα οσα αναφερω.
In other news, και αντι για screenshots απο τη δικη μου συσκευη,
Messenger Lite will be discontinued and stop working on September 18
https://old.reddit.com/r/facebook/co...nued_and_stop/
Οσοι ασχολουνται με marketing να παιρνουν ιδεες απο τους ειδικους τις ηλιθιοτητας. Πρωτα (~10 χρονια πριν), το fb εδινε προσβαση στα μηνυματα μεσω xmpp, οποτε μπορουσε καποιος να εχει τον δικο του xmpp client και να επικοινωνει με τους φιλους του μεσα απο αυτον. Μετα τον κοψανε για να προωθησουν τον, απλο τοτε, facebook messenger. Αργοτερα, που ο facebook messenger εγινε bloatware, αποφασισανε να βγαλουνε το messenger lite για οσους δεν θελουν σαβουρα. Ολο αυτο τον καιρο, υπηρχε προσβαση στα μηνυματα και μεσω της mobile σελιδας του fb, οποτε ηταν μικρο το κακο.
Τελη του 2020 κοψανε την προσβαση απο την mobile σελιδα και σε ~1 μηνα κοβουν και το messenger lite, το οποιο εχει ηδη αφαιρεθει απο το store. Γιατι ετσι προωθειται σωστα μια σαπια εφαρμογη!
Στα σημαντικα τωρα. Εχει κανεις frost να μου πει αν δινιε ακομα προσβαση στα μηνυματα? Γιατι θυμαμαι πως ο dev του εψαχνε για καποιο workaround τοτε που κοψανε τα μηνυματα απο τη mobile σελιδα. Αν οχι, υπαρχει κατι αλλο?ديميتريس
-
23-08-23, 12:13 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19647
Πρέπει να είναι πολύ χαζοί όμως για να επιτύχουν την προώθηση μιας σάπιας εφαρμογής. Που να ήταν και έξυπνοι.
-
23-08-23, 12:13 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19648
-
23-08-23, 20:22 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19649
Δεν σε αφηνει ομως να διαγραψεις κατι που ειναι σε οποιαδηποτε απο τις 2 ομαδες.
Το ιδανικο imho, και για τον απλο χρηστη παντα, θα ειναι να εχει μονο αυτα που θελει στη λιστα με τα επιτρεπομενα, οτιδηποτε αλλο διεγραμμενο και τη λειτουργια των web notifications κλειστη. Ετσι εχει notifications κανονικα για οτι θελει και ταυτοχρονα να μην τον σπαμμαρει ξανα αλλη σελιδα για να στειλει τα δικα της.
Για το messenger. Για μενα ειναι χαζοι γιατι αναγκαζουν τους χρηστες να πανε στην αλλη εφαρμογη που ειναι μακραν χειροτερη, φερνοντας σαν επιχειρημα πως τα μηνυματα ειναι "και εκει"! Αλλα μιλαμε για εφαρμογη που απευθυνεται στο μεσο χρηστη που το iq του φτανει μεχρι το να βαλει τις 4-5 εφαρμογες απο το store και καμια αλλη... ακομα και αν η αλλη ειναι επισης στο store :P Καλα δεν λεμε για το telemetry και τα permissions του κανονικου messenger...
- - - Updated - - -
Απανταω σε αυτο γιατι το εβαλα... και το ξαναβγαλα οπως ηταν. Δεν εχει, προτεινει απλα να εγκατασταθει το κανονικο messenger.
Και μερικες πολυ ευστοχες απαντησεις για το χαλι του κανονικου messenger (και αλλων ομοιων εφαρμογων θα προσθετα εγω) απο το παραπανω θεμα στο reddit
83MB? for a messenger? What's all that about?
3mb chat client
40mb of spying software
10mb of software controlling if spying is active
30mb of pre-cached adsAs one of many people who have been using Facebook less and less, and refuses to install the full (of bloat) Messenger app, the discontinuation of Messenger Lite means I'll go from having a Facebook app on 3 devices to having it on zero devices.
Smart move, Facebook.Because Zuckerberg now wants you serve ads directly in the Messenger? Some money need to pay the VR fiasco.More surveillance and data harvesting with the all encompassing, all knowing messenger app. At least they are taking real steps to make people less interested in using Facebook products finallyIf Meta would fix the battery abuse on regular Messenger that would go a long ways towards resolving this.
The battery usage for regular Messenger is astronomical. No clue what it's doing in the background to consume so much battery.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 24-08-23 στις 13:29.
ديميتريس
-
10-09-23, 09:17 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19650
H Wizz air εφαρμογή έχει κρασάρει στο Android 13.1 εδώ και μήνες.
Έγινε κάτι uninstall, αλλά και όταν την ξαναεβαλα τα ίδια.
Σκέφτομαι να βάλω κάποια προηγούμενη, αλλά βρίσκω μόνο κάτι xapk αρχεία.
Τα έχει δοκιμάσει αυτά κανείς;Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 13
FOSSIL GEN6 SMARTWATCH : WEAR OS 3
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
Παρόμοια Θέματα
-
Ο Chrome για Android σύντομα θα απαιτεί τα Google Play Services για την λειτουργία του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45 -
iOS σε Android
Από elminster στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45
Bookmarks