Σελ. 1310 από 1328 ΠρώτηΠρώτη ... 1290130013051308130913101311131213151320 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 19.636-19.650 από 19919
    Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/10 - 600/120
    ISP
    Cosmote VDSL - 5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτε αφαιρεθηκε απο τον chrome η δυνατοτητα διαγραφης των σελιδων που στελνουν ειδοποιησεις (ρυθμισεις > ρυθμισεις ιστοτοπου > ειδοποιησεις)?
    Ο χρηστης εδω εχει 40 σελιδες που τις εχει επιτρεψει να στελνουν ειδοποιησεις και οι 25+ απο αυτες ειναι σαπιες, αλλα δεν δινεται η επιλογη για διαγραφη τους! Οποτε το μονο που μενει να κανω ειναι να κλεισω τις ειδοποιησεις απο τον chrome γενικως, που δεν το θελει ο χρηστης.
    Απίθανο, δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θέλει ειδοποιήσεις έτσι?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αν και θεωρω τα web notifications μεγαλο spam, μιας και τα χρησιμοποιει κυριως η καθε σαπια σελιδα για να στειλει ειδοποιησεις του στυλ "επειγον!1!1! πατηστε εδω γιατι κολλησατε ιο και θα σας διαγραψει το viber", δεν αντιλεγω πως υπαρχουν ανθρωποι που τα θελουν. Πχ μια φιλη μου τα εχει ενεργα για να βλεπει την οποια νεα συνταγη ανεβαζει ο Πετρετζικης.

Εφοσον λοιπον υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος* αναμεσα στις σημαντικες ειδοποιησεις και στα clickbait σκουπιδια, ο browser θα πρεπει να δινει τη δυνατοτητα διαγραφης της Χ σαπιας σελιδας απο τις επιτρεπομενες. Οχι τη μεταφορα της απο τις επιτρεπομενες στις αποκλεισμενες, την διαγραφη της απο εκει. Και οντως καποτε το εδινε, γιατι θυμαμαι να εχω σβησει πολλες τετοιες σαπιες σελιδες απο εκει μεσα. Πλεον γιατι δεν δινει τη δυνατοτητα?
    Για να μη χασουν οι σαπιες σελιδες το μεροκαματο απο το σπαμ των διαφημησεων που θα στειλουν?

* Το πως θα γινει αυτος ο διαχωρισμος εινια θεμα του χρηστη. Εγω σαν απαιτητικος χρηστης εννοειται πως εχω τα web notifications εντελως κλειστα σε ολους τους browsers που χρησιμοποιω.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 22-08-23 στις 07:09.
    ديميتريس

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ZTE w300i
    Path Level
    Interleaved
    Ποτε αφαιρεθηκε απο τον chrome η δυνατοτητα διαγραφης των σελιδων που στελνουν ειδοποιησεις (ρυθμισεις > ρυθμισεις ιστοτοπου > ειδοποιησεις)?
    Ο χρηστης εδω εχει 40 σελιδες που τις εχει επιτρεψει να στελνουν ειδοποιησεις και οι 25+ απο αυτες ειναι σαπιες, αλλα δεν δινεται η επιλογη για διαγραφη τους! Οποτε το μονο που μενει να κανω ειναι να κλεισω τις ειδοποιησεις απο τον chrome γενικως, που δεν το θελει ο χρηστης.
    Εγώ έχω την τελευταία (116.0.5845.97 σε win10) και υπάρχει αυτή η δυνατότητα

settings -> privacy & security -> site settings -> notifications -> allowed to send notifications (σον πάτο είναι λίστα) ... βγάζεις ότι θέλεις
    Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
    από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Αν και θεωρω τα web notifications μεγαλο spam, μιας και τα χρησιμοποιει κυριως η καθε σαπια σελιδα για να στειλει ειδοποιησεις του στυλ "επειγον!1!1! πατηστε εδω γιατι κολλησατε ιο και θα σας διαγραψει το viber", δεν αντιλεγω πως υπαρχουν ανθρωποι που τα θελουν. Πχ μια φιλη μου τα εχει ενεργα για να βλεπει την οποια νεα συνταγη ανεβαζει ο Πετρετζικης.
    Αντε στο κινητό να τα καταλάβω. Στο browser γιατί; Απευθείας όλα off και φυσικά στα windows επίσης
    Στο κινητό μόνο τσατ και καλενταρ και ένα email account.
    Και ελεος, δείξει απλά το εικονίδιο αντε ίσως και τον αποστολέα ή το νούμερο. Δεν θέλω να δω τίποτα άλλο.
    Ψυχαναγκασμός

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    συνηθως εμενα οταν ερχεται ειδοποιηση απο καποια σελιδα πανω στην ειδοποιηση λεει κατω αριστερα "open settings" και παταω εκει μετα μου βγαζει αν θελω να κανω clear & reset και την ξεχναει τελειως την σελιδα
    Σε oneplus 10t αυτο ομως και ειδοποιησης απο chrome

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Οι ειδοποιήσεις, μου θυμίζουν λίγο το έκτρωμα των pop up πριν κάποια χρόνια.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Δεν φταίει το android
    Εσείς φταίτε που το εμπιστεύεστε

Βάλτε linux
    ή
    windows
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι ειδοποιήσεις, μου θυμίζουν λίγο το έκτρωμα των pop up πριν κάποια χρόνια.
    Εννοείς δεκαετίες

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείς δεκαετίες
    Δεν ήμουν σίγουρος αν το μπαμ ήταν < 10 ετών.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/31
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB4011iGS+5 ONT: G-010G-R

| "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zardoz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω την τελευταία (116.0.5845.97 σε win10) και υπάρχει αυτή η δυνατότητα

settings -> privacy & security -> site settings -> notifications -> allowed to send notifications (σον πάτο είναι λίστα) ... βγάζεις ότι θέλεις
    Ισως η desktop εκδοση του chrome να χειριζεται διαφορετικα τα web notifications. Εδω ομως μιλαμε για mobile εκδοση και του android συγκεκριμενα, που πλεον δεν εχει τα οσα αναφερω.

In other news, και αντι για screenshots απο τη δικη μου συσκευη,
    Messenger Lite will be discontinued and stop working on September 18
    https://old.reddit.com/r/facebook/co...nued_and_stop/

Οσοι ασχολουνται με marketing να παιρνουν ιδεες απο τους ειδικους τις ηλιθιοτητας. Πρωτα (~10 χρονια πριν), το fb εδινε προσβαση στα μηνυματα μεσω xmpp, οποτε μπορουσε καποιος να εχει τον δικο του xmpp client και να επικοινωνει με τους φιλους του μεσα απο αυτον. Μετα τον κοψανε για να προωθησουν τον, απλο τοτε, facebook messenger. Αργοτερα, που ο facebook messenger εγινε bloatware, αποφασισανε να βγαλουνε το messenger lite για οσους δεν θελουν σαβουρα. Ολο αυτο τον καιρο, υπηρχε προσβαση στα μηνυματα και μεσω της mobile σελιδας του fb, οποτε ηταν μικρο το κακο.
    Τελη του 2020 κοψανε την προσβαση απο την mobile σελιδα και σε ~1 μηνα κοβουν και το messenger lite, το οποιο εχει ηδη αφαιρεθει απο το store. Γιατι ετσι προωθειται σωστα μια σαπια εφαρμογη!

Στα σημαντικα τωρα. Εχει κανεις frost να μου πει αν δινιε ακομα προσβαση στα μηνυματα? Γιατι θυμαμαι πως ο dev του εψαχνε για καποιο workaround τοτε που κοψανε τα μηνυματα απο τη mobile σελιδα. Αν οχι, υπαρχει κατι αλλο?
    ديميتريس

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Πρέπει να είναι πολύ χαζοί όμως για να επιτύχουν την προώθηση μιας σάπιας εφαρμογής. Που να ήταν και έξυπνοι.

Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Εδώ υπάρχει

Settings - > site settings - > notifications

Βγάζει λίστα με τα sites που έχω μπλοκάρει και αυτά που επιτρέπω
    Κλικ πάνω σε αυτό που θέλω να αλλάξω και επιλέγω εάν αφήνω ή όχι ειδοποιήσεις από αυτή την ιστοσελίδα.

Downloads
    25
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Δεν σε αφηνει ομως να διαγραψεις κατι που ειναι σε οποιαδηποτε απο τις 2 ομαδες.
    Το ιδανικο imho, και για τον απλο χρηστη παντα, θα ειναι να εχει μονο αυτα που θελει στη λιστα με τα επιτρεπομενα, οτιδηποτε αλλο διεγραμμενο και τη λειτουργια των web notifications κλειστη. Ετσι εχει notifications κανονικα για οτι θελει και ταυτοχρονα να μην τον σπαμμαρει ξανα αλλη σελιδα για να στειλει τα δικα της.

Για το messenger. Για μενα ειναι χαζοι γιατι αναγκαζουν τους χρηστες να πανε στην αλλη εφαρμογη που ειναι μακραν χειροτερη, φερνοντας σαν επιχειρημα πως τα μηνυματα ειναι "και εκει"! Αλλα μιλαμε για εφαρμογη που απευθυνεται στο μεσο χρηστη που το iq του φτανει μεχρι το να βαλει τις 4-5 εφαρμογες απο το store και καμια αλλη... ακομα και αν η αλλη ειναι επισης στο store :P Καλα δεν λεμε για το telemetry και τα permissions του κανονικου messenger...

- - - Updated - - -

Εχει κανεις frost να μου πει αν δινιε ακομα προσβαση στα μηνυματα?
    Απανταω σε αυτο γιατι το εβαλα... και το ξαναβγαλα οπως ηταν. Δεν εχει, προτεινει απλα να εγκατασταθει το κανονικο messenger.

Και μερικες πολυ ευστοχες απαντησεις για το χαλι του κανονικου messenger (και αλλων ομοιων εφαρμογων θα προσθετα εγω) απο το παραπανω θεμα στο reddit
    83MB? for a messenger? What's all that about?

3mb chat client
    40mb of spying software
    10mb of software controlling if spying is active
    30mb of pre-cached ads
    As one of many people who have been using Facebook less and less, and refuses to install the full (of bloat) Messenger app, the discontinuation of Messenger Lite means I'll go from having a Facebook app on 3 devices to having it on zero devices.

Smart move, Facebook.
    Because Zuckerberg now wants you serve ads directly in the Messenger? Some money need to pay the VR fiasco.
    More surveillance and data harvesting with the all encompassing, all knowing messenger app. At least they are taking real steps to make people less interested in using Facebook products finally
    If Meta would fix the battery abuse on regular Messenger that would go a long ways towards resolving this.

The battery usage for regular Messenger is astronomical. No clue what it's doing in the background to consume so much battery.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 24-08-23 στις 13:29.
    ديميتريس

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    H Wizz air εφαρμογή έχει κρασάρει στο Android 13.1 εδώ και μήνες.
    Έγινε κάτι uninstall, αλλά και όταν την ξαναεβαλα τα ίδια.

Σκέφτομαι να βάλω κάποια προηγούμενη, αλλά βρίσκω μόνο κάτι xapk αρχεία.
    Τα έχει δοκιμάσει αυτά κανείς;
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 13
    FOSSIL GEN6 SMARTWATCH : WEAR OS 3
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Σελ. 1310 από 1328 ΠρώτηΠρώτη ... 1290130013051308130913101311131213151320 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45
  2. iOS σε Android
    Από elminster στο φόρουμ iOS
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα