Εμφάνιση 19.771-19.785 από 21297
Θέμα: Android: Eφαρμογές
-
20-10-23, 18:48 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19771
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
20-10-23, 18:50 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19772
-
20-10-23, 18:54 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19773
-
20-10-23, 18:56 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19774
-
20-10-23, 18:59 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19775
-
20-10-23, 19:04 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android: Eφαρμογές #19776
Για να σπας γραφικομετρο, καλός είσαι.
Καλό θα 'ναι να μάθεις να σέβεσαι τους συμφορουμίτες και να μην ειρωνεύεσαι.
Εγώ δεν ειρωνεύτηκα όσους χρησιμοποιούν viber, messenger, whatsup.
Υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι και εταιρείες που αντιμάχονται την καταπάτηση του privacy και έρχεσαι να ειρωνευτείς. Γιατί;
Το ότι κάποιοι επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε όσο γίνεται privacy friendly εφαρμογές και να τις προτείνουμε, δεν μας κάνει ανώτερους, ούτε τους υπόλοιπους κατώτερους.
Μάθετε επιτέλους να σέβεστε απόψεις που δεν σας αρέσουν. Με το ζόρι δεν ανάγκασε κανείς κανέναν να χρησιμοποιεί ότι γουστάρει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gentoo : 20-10-23 στις 19:12.
"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
20-10-23, 19:13 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19777
Μα αυτη ειναι η γενικοτερη αντιληψη για το viber εδω στην Ελλαδα και υποστηριζεται ακομα και απο διαφορους εδω μεσα. Να αναφερω και μερικα περιστατικα που μου εχουν συμβει για να δειτε ποσο ψηλα το εχει ο μεσος χρηστης, αρα δικαιολογειται οτι ειπα.
- Τις μερες μετα την πρωτη πλημμυρα, που ολη σχεδον η πολη ηταν χωρις ρευμα και τηλεφωνο/ιντερνετ για μερες, στελνω sms σε καποιο γνωστο αν μπορει να με βοηθησει. Δεν μου απαντησε καν και οταν του τηλεφωνησα αργοτερα που ηρεμησανε τα πραγματα μου ειπε "που να το δω το sms? γιατι μου εστειλες στο viber?". Χρηστης που εχει το viber μονο στο κινητο και ειναι σχεδον παντα online, ειτε με data, ειτε με wifi...
- "Εσυ που εισαι χρονια χρηστης λινουξ θα επρεπε να χρησιμοποιεις περισσοτερο το viber γιατι ειναι opensource!". Νεος χρηστης λινουξ και μεγαλος φαν του viber, που οντως νομιζε πως ειναι opensource επειδη υπαρχει και native λινουξοεφαρμογη...
- Μαστορας ζητησε απο τον πατερα μου να του στειλει τις διαστασεις για μια κατασκευη σαν φωτο στο viber! Επειδη το email ειναι τεχνολογια του προηγουμενου αιωνα. Προφανως δεν τον ειχα σαν επαφη και επρεπε να τον προσθεσω για να τη στειλω...
- Τυπος να απαιτει να κανουμε βιντεοκληση για να του δειξω πως θα συνδεσει hw στο pc. Καρτα γραφικων... που μπαινει ΜΕΣΑ στο pc, αρα πρεπει και να ανοιχτει...
Για αυτο λεω οτι εδω το εχουμε θεοποιησει παρολο που ειναι πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο, απλα επειδη ετυχε να υλοποιησει πρωτο τα τζαμπα τηλεφωνα. Και οχι, το viber pay δεν το θεωρω καν αξιο αναφορας.
Κατα τα αλλα, οπως ειχα πει και καποτε με τις 300 επαφες που ειχα σαν δειγμα, οι 250 ειχανε viber (5 στους 6) και μολις 30 (1 στους 10) whatsapp. Αν παω σε telegram ισως να εχει και ενας μονο απο τους 300. Προφανως κανενας δεν μπαινει στον κοπο να αλλαξει σε κατι καλυτερο γιατι εχει βολευτει με το σκουπιδαριο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 20-10-23 στις 19:48.
ديميتريس
-
20-10-23, 19:35 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19778
Δε πα να λέτε ..
Τα έχω όλα, το viber χρησιμοποιεί η οικογένεια σε group, ας δούνε το καινούργιο μαλλί της γυναίκας μου (φωτο μόλις βγήκε από κομμωτήριο)
Μόνο εγώ προτιμάω το mail
Επικοινωνούμε μιά χαρά
Τα sms (και mms) next year
YΓ
Αμα θελήσω να στείλω μήνυμα στον εαυτό μου, ανοίγω signal" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
20-10-23, 19:46 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19779
Ελπιζω να μην αποκτησεις περισσοτερες απαιτησεις στο μελλον, πχ προσβαση απο web browser, δυνατοτητα χρησης του ιδιου λογαριασμου σε πολλες συσκευες, συν το παραπανω.
Πες μου οτι χρησιμοποιεις viber pay τουλαχιστονديميتريس
-
20-10-23, 19:52 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19780
Κι εγώ όλα τα έχω, αλλά στην πράξη χρησιμοποιώ μόνο Viber (αναγκαστικά), WhatsApp και ελαχιστότατα Signal. Παρεμπιπτόντως για κάποιο (περίεργο;;
) λόγο το περισσότερο spam το τρώω από το Telegram. Viber, WhatsApp, Signal πολύ σπάνια να μου έρθει κάτι από κάποιον άσχετο (phising, κτλ). Ειδικά Signal δεν έχω λάβει ποτέ κανένα spam.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
20-10-23, 19:56 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19781
Kουτσοβολεύονται όλα.
Μία συσκευή με 2 sim χρησιμοποιώ, δεν θα νοικιάσω φορτηγάκι να τις κουβαλάω.
Browser είχα και το κατήργησα
Και αναπολώ τις εποχές που φεύγαμε διακοπές χωρίς ηλεκτρονικά, φορτιστές και μαραφέτια, ενα μηχανάκι, ένα sleeping bag στρατιωτικό από Μοναστηράκι και φύγαμε.
Aπό pay original κάρτες σε θήκη secrid, το ποιό βολικό απ'όλα.
Εχω ρολογάκι miband με nfc, για να πας στην κάρτα θέλει 6ψήφιο pin.
Ρε δε γ...." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
20-10-23, 20:25 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19782
Παιδια εστειλα σε ολους σας ενα μηνυμα στο signal, αν δε μπορειτε να το διαβασετε ή αν δεν ερθει ποτε ειναι απο τη πολυ κρυπτογραφηση που εχει, ή........ μπορει να αυτοκαταστραφει αν βρει καποιο ad στο δρομο του. Ζητω τη κατανοηση σας....
Άλλα Ντάλλα....
-
20-10-23, 20:33 Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19783
-
20-10-23, 20:39 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19784
Είστε χαβαλοι τέλος lol. Ότι θέλει ας χρησιμοποιήσει ο καθένας, κανείς δεν μας δίνει ποσοστά από τα προγράμματα οπότε ότι βολεύει τον καθένα.
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
20-10-23, 21:33 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #19785
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
Παρόμοια Θέματα
-
Ο Chrome για Android σύντομα θα απαιτεί τα Google Play Services για την λειτουργία του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45 -
iOS σε Android
Από elminster στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45
Bookmarks