Εμφάνιση 21.166-21.180 από 21284
Θέμα: Android: Eφαρμογές
-
12-02-25, 15:23 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21166"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
12-02-25, 15:24 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21167Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
12-02-25, 17:06 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21168
-
26-02-25, 10:18 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21169
Κανεις με aurora store να μου πει με τι ταχυτητες κατεβαζει αυτες τις μερες? Εβαλα χτες να ενημερωσει το webview, που ειναι ενα αρχειο 250-300mb, και κατεβαζε με 100k το πολυ! Συνδεθηκα ακομα και στο wifi του γειτονα, μηπως πχ βαζει καποιο rate limiting το store αναλογα με την ip, αλλα και εκει τα ιδια.
ديميتريس
-
26-02-25, 10:21 Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21170"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
26-02-25, 10:41 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21171
Με anonymous access ειμαι απο παντα. Επισης, παρατηρω οτι δεν το κανει σε ολες τις εφαρμογες (αν και το webview δεν πιανεται για "εφαρμογη" αλλα για βιβλιοθηκη), αλλα σε μερικες, κια κυριως σε οσες ειναι της google. Εννοειται οτι εχω κανει force stop το aurora και οτι εχω καθαρισει την cache του.
ديميتريس
-
26-02-25, 11:07 Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21172"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
05-03-25, 08:22 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21173
Changelog εφαρμογης επιπεδου vs changelog εφαρμογης... δαπεδου.
Για τη διευκρινηση περι ιδιωτικοτητας δεν υπαρχουν σχολια, μονο γελια.ديميتريس
-
05-03-25, 09:48 Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21174
Το Viber δεν απευθύνεται σε τεχνικό κοινό, για αυτό και δεν γράφουν κάτι ουσιώδες στο changelog μάλλον.
Το έχω παρατηρήσει σε πολλές εφαρμογές αυτό.
Στο Samsung galaxy app το changelog πάντα αναφέρει ένα γενικό κι αόριστο "fixed the bug"
Τα groundbreaking changes αυτών των εφαρμογών τα επικοινωνούν με άλλους τρόπους συνήθως (πχ με pop up εντός της εφαρμογής).
Δεν δικαιολογώ αυτό που κάνουν προφανώς, σαν διαπίστωση το λέω.
Τέτοια commercial apps χ3στηκαν για το changelog.
Για αυτό και δεν το χρησιμοποιούν συνήθως όσοι θέλουν αναλυτικά changelogs
Το signal για παράδειγμα, πάντα αναφέρει αναλυτικά τι αλλαγές περιλαμβάνονται στο changelog."Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
05-03-25, 13:43 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21175
-
06-03-25, 11:53 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21176
Μιλόντας γενικά για πολλές εφαρμογές, κποια φάση έβγαζαν ένα update την ημέρα όταν ακόμα δεν ήξεραν πως μέσα στο CD να χώσουν τις αλλαγές. Ασε που πιστεύω ότι οι αλλαγές ήταν αλλαγή ενός χαρακτήρα για να υπάρχει κάτι να σπρώξουν, δηλαδή άδεια updates βασικά. Όταν το store σου δινει rank με βάση τα updates, αυτό καταλήγεις να κάνεις.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
06-03-25, 15:15 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21177
Κατι μου συνεβη σημερα με τον chrome ,εκαναν συγχρονισμο κατα καποιο τροπο οι καρτελες του κινητου με τις καρτελες του υπολογιστη και μου τα εκανε ολα χαλια...
- - - Updated - - -
θα τρελαθω ρε γμτ..και τωρα σβηνω ολες τις καρτελες που ειχα στο κινητο απο τον chrome του υπολογιστη και σβηνονται απο το κινητο..γιατι???Δεν θελω να συγχρονιζονται αυτα τα 2VAMOS ARIS
-
07-03-25, 06:31 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21178
-
07-03-25, 15:52 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21179
-
10-03-25, 12:37 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #21180
Google confirms mass app deletion on Play Store after ad fraud
https://www.androidcentral.com/apps-...rway-confirmed
https://old.reddit.com/r/Android/com...on_play_store/
2 παρατηρησεις, βασισμενες κυριως στα σχολια του reddit και στο σε ενα σχολιο στο αντιστοιχο αρθρο στο ghacks.
- Παλι καλα που το play protect εινια σε επαγρυπνηση για την ασφαλεια του χρηστη
But the most important thing is to remember that “installing NewPipe and OuterTune is VERY DANGEROUS!!!!!”… Use Google Play Protect to protect your device!!!!!!! …yeah right, that thing has not found or blocked one single malicious app in the history of mankind.
- - - Updated - - -
Ας προσθεσω και ενα screenshot με ενα ανεκδοτο που μου πεταξε νωριτερα το store για να μου δειξει ποσο καλα δουλευει το play protect. Παραβλεπω πως 125bn εφαρμογες δεν εχει ουτε ολοκληρο το store, αλλα οι 180 που του ξεφυγαν μαλλον δεν ηταν σε αυτες τις 125bn. Ατυχια!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 10-03-25 στις 09:06.
ديميتريس
Παρόμοια Θέματα
-
Ο Chrome για Android σύντομα θα απαιτεί τα Google Play Services για την λειτουργία του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45 -
iOS σε Android
Από elminster στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45
Bookmarks