Και πως ξέρεις ποιοι είναι όλοι οι servers που συνδέεται η εφαρμογή σε βάθος χρόνου ή μετά από update, το παρακολουθείς συνέχεια?
Ακόμα το adaway γράφει ότι κάνει καταγραφή DNS requests, τι γίνεται με στατικά IP?
Εννοείται ότι χρειάζεται firewall, ειδικά για root το afwall+ δεν καίει τίποτα, gui για εντολές iptables είναι (και open source)
Εμφάνιση 13.111-13.125 από 21296
Θέμα: Android: Eφαρμογές
-
24-01-17, 11:43 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13111MeetUpDroid: Δωρεάν εφαρμογή για ανταλλαγή τοποθεσίας και μηνυμάτων σε Αndroid
-
24-01-17, 11:47 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13112
οκ, σωστο το 1ο, αλλα για το 2ο πιστευω πως:
οι περισσοτερες αν οχι ολες οι εφαρμογες θελουν ιντερνετ για να δουλεψουν
ποσες εφαρμογες θα κοψεις;
εφοσον το χρησιμοποιεις, μπορεις να μας πεις ποσες εχεις κοψει και ποιες;
edit: δεν πιστευω πως χτυπαει στατικη ip, γιατι να χτυπησει στατικη;
το truecaller π.χ. εχει servers με αριθμους στο τελος,
που σημαινει οτι ειναι cluster-κατι,
τι στατικη ip να χτυπησει; που ειμαστε; στο 1800;
τελος, προτιμω το επιλεκτικο μπλοκαρισμα για να ελεγχω εγω τι μπλοκαρω,
δεν ξερω αν γινεται αυτο με firewall,
μπορει να θελω π.χ. να παιρνει προσβαση αλλα να μην συνδεεται σε δικους του serversΤελευταία επεξεργασία από το μέλος patrickdrd : 24-01-17 στις 12:03.
-
24-01-17, 12:04 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13113
Κόβεις όσες δεν χρειάζονται διαδίκτυο αλλά το ζητάνε (κανένα χαζό παιχνίδι, readers, οτιδήποτε κρίνει ο καθένας). Ή δίνεις πρόσβαση μόνο στο τοπικό lan για όσες χρειάζονται ακριβώς αυτό. Ή κόβεις κάποιες από το 4G αλλά τις αφήνεις στο wifi. Ή αφήνεις μια εφαρμογή να συνδέεται όταν εσύ θέλεις αλλά να την μπλοκάρεις διαφορετικά. Γενικά είναι για όσους θέλουν κάποιο έλεγχο παραπάνω ή έχουν συνηθήσει έτσι και από τα pc, όποιος νομίζει ότι δεν του χρειάζεται μαζί του
MeetUpDroid: Δωρεάν εφαρμογή για ανταλλαγή τοποθεσίας και μηνυμάτων σε Αndroid
-
24-01-17, 12:23 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13114
anyway, θα το δοκιμασω
edit: χμ, την εχει την φασαρια του να το στησεις, προβληματικο το οτι δεν εχει να σε ρωταει οταν καποια εφαρμογη ζηταει προσβαση οπως το privacy guard, πρεπει να τις περασεις μια-μια και να δεις που θα δωσεις τι; πφφ, δοκιμη τελος I guess, καλα ητανΤελευταία επεξεργασία από το μέλος patrickdrd : 24-01-17 στις 12:50.
-
24-01-17, 12:55 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13115
Λόγω των θεμάτων που συζητούσαμε, είχα μείνει με την παλιά έκδοση που δεν ενσωμάτωνε το caller, μόνο το dialer. Μου έβγαζε συνεχώς υπενθύμιση να στήσω το caller που τα κάνει όλα και συμφέρει. Τελικά, κάποια στιγμή και ενώ ήθελα να τηλεφωνήσω επειγόντως, άλλαξε και δεν είχε επιλογή να το αγνοήσω. Την ίδια μέρα το έκανε και στης συζύγου το κινητό. Έφαγε σουτ με συνοπτικές διαδικασίες και δεν ξαναασχολούμαι με εφαρμογές της εν λόγω εταιρείας. Αλλά έπρεπε να ψάχνω ταυτόχρονα και για dialer και για blocker και για αναγνώριση.
hnesne
-
24-01-17, 14:13 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13116
αν του ειχες μπλοκαρει το ιντερνετ που λεμε δεν θα επαιρνε χαμπαρι οτι ειχε βγει νεα εκδοση για να ψαχνεται
- - - Updated - - -
οντως, τεραστια/δυνατη μλκια το truecaller, μολις πηγα στο site και ειδα οτι μπορει οποιος θελει να κανεις αναζητηση τις επαφες μου :S
http://www.ethow.com/2015/10/how-Tru...-not-like.html
εστειλα ερωτηση: αν κανω deactivate το account & unlist το number,
θα διαγραψουν τις επαφες;
- - - Updated - - -
λοιπον, οι τοπ εφαρμογες στο ρουτ (κι οχι μονο για εμενα προφανως..) ειναι φυσικα το titanium & το adaway,
τι εκανα:
1) απενεργοποιηση του adaway
2) ανοιγμα του true και απενεργοποιηση του account
3) request unlist account απο το site του truecaller
4) επαναφορα του adaway και restore του backup του true
οποτε εχω ενα true μ αυτο τον τροπο "απενεργοποιημενο" ουσιαστικα,
τους εστειλα και δευτερο στο support οπου γραφω μαζι με την απενεργοποιηση του λογαριασμου και
την αφαιρεση απ την λιστα να σβησουν και τις επαφες μου απ τους servers τους
-
24-01-17, 15:24 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13117
-
24-01-17, 17:05 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13118
οταν λες και τα δυο να διευκρινησουμε οτι αναφερεσαι στα adguard & netguard γιατι δεν φαινεται καθαρα,
το adguard δεν δημιουργει, αρα μπορει να συνυπαρξει με firewall
-
24-01-17, 18:58 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13119
Ζητειται εφαρμογη να με ενημερωνει για τα επομενα επισοδεια των σειρων που παρακολουθω. Απαραιτητες προϋποθεσεις, εκτος απο το να ειναι ακριβης, να ειναι μικρη (<10ΜΒ), ελαφρια, απλη και να μην απαιτει λογαριασμο για να δουλεψει. Widgets και τετοια δεν χρειαζομαι.
ديميتريس
-
24-01-17, 20:04 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13120Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
24-01-17, 21:33 Re: Android: Eφαρμογές #13121
Από τις ελαφριές αυτή είναι αρκετά καλη:
https://www.google.com/url?sa=t&sour...FW1XkNMSH3Dimg
Δεν ξέρω αν έχει όλα όσα ζητάς, πχ εγώ σε τέτοιες εφαρμογές δουλεύω συχνά με account trakt, αλλά λογικά γίνεται και χειροκίνητα.
-
24-01-17, 22:30 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13122
Hobi
Καλύτερο ίσως να μην βρείς.
Υπάρχει και το next episode(κάτι ακόμα)
-
25-01-17, 01:51 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13123
tvshow favs χρησιμοποιω εγω, αλλα να σου πω:
πως θα γινει χωρις account ακριβως; πως θα ξερει "ποιος εισαι";
-
25-01-17, 12:10 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13124
+1 για TVShowFavs, κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ κάποια χρόνια τώρα, αλλά δεν το πρότεινα επειδή:
1. Θέλει account, προσωπικά δεν με πειράζει, ίσα ίσα με βολεύει επειδή κάνει sync ανάμεσα σε κινητό και τάμπλετ. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να δουλέψει χωρίς account, ίσως αν σημειώνει τα στοιχεία των σειρών/επεισοδίων τοπικά στην συσκευή;
2. Από ό,τι είδα το μέγεθος είναι κάπως μεγαλύτερο από το όριο των 10ΜΒ που αναφέρει ο φίλος. Στις 'πληροφορίες εφαρμογής' μου βγάζει σύνολο 30,16ΜΒ (24,54 η εφαρμογή και 5,62 τα δεδομένα)
-
25-01-17, 14:16 Απάντηση: Android: Eφαρμογές #13125
Δεν γίνετε να βρείς <10mb εφαρμογη και να μην ανέβει σε mb χωρίς τα δεδομένα που θα τις δώσεις.
Το hobi που σου πρότεινα είναι 2-3mb , έχει όλα ζητάς(μαζί και εγώ, αφού αυτήν εχω) πολυ απλή , γρήγορη ,χωρίς account και φτάνει από τα 2-3mb στα 19mb.
Παρόμοια Θέματα
-
Ο Chrome για Android σύντομα θα απαιτεί τα Google Play Services για την λειτουργία του
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-15, 15:45 -
iOS σε Android
Από elminster στο φόρουμ iOSΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-15, 13:45
Bookmarks