Εμφάνιση 1-5 από 5
    Καλησπέρα σε όλους,
    Λοιπόν ανήκα σε μία εταιρεία η οποία ξαφνικά έκλεισε και μείναμε χωρίς δουλειά γύρω στα 50 άτομα.. Εγώ δούλευα full time τρία χρόνια κλεισμένα, όταν η εταιρεία έκλεισε δε μας έβαλε τα ένσημα των 2 τελευταίων μηνών, όταν όμως πήγα να πάρω το επίδομα δεν έιχα κανένα θέμα το πήρα κανονικά......Τι έχει γινει τώρα.....Κάποιοι συνάδελφοι σε άλλον οαεδ δεν μπορούν να πάρουν το επίδομα λόγω των δύο μηνών κι όταν ρώτησαν για ποιο λόγο εμείς δεν μπορούμε και οι αλλοι πήραν τους είπαν ότι έχει γίνει λάθος και πως όταν θα γίνει έλεγχος θα κοπεί σε όλους μας, μέχρι που ακούστηκε πως θα μας ζητησει ο ΟΑΕΔ τα χρήματα που πήραμε πίσω.
    Τώρα εμένα όλα αυτά μου φαίνονται κάπως
    1. Είναι δυνατόν με τριών χρονών ενσημα για τους 2 αυτους μήνες να μου κοψουν το επίδομα? και δε θα μου το ελεγαν στην υπηρεσία εξαρχής ότι δεν μπορώ να το πάρω?

2.Είχα διαβάσει στους κανονισμούς του ΟΑΕΔ ότι χρειάζεσαι 2 χρονών ένσημα για να πάρεις το επίδομα συνεπώς υποθέτω πως είμαι εντάξει και μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν σωστα οι συνάδελφοι......αν γνωρίζει κανείς περισσότερα πράγματα ας με βοηθήσει κάποιος γιατι έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση σε όλους μας και η κάθε υπηρεσία λέει τα δικά της δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη
    Ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16742/1023
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    ASUS DSL AC52U
    SNR / Attn
    7(dB) / 22(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εάν δεν κάνω λάθος χρειάζεται μίνιμουμ 100 ένσημα το τελευταίο δωδεκάμηνο για να πάρεις το επίδομα, οπότε κάτι λάθος κάνουν που δεν το δίνον στους συναδέλφους σου.
    ASUS Maximus V Formula, i5 3570K@4.4GHz, G.Skill TridentX 2x8GB @2400MHz, Samsung 840Pro 128GB + 2xWD Black 2TB, Gigabyte GV-R697OC2-2GD, Dell U2312HM, Corsair Obsidian 800D (Skythe Kaze Master Pro + Bitfenix USB3.0 panel), Corsair HX750W, Samsung DVDRW SH-224BB, CM Storm Trigger (CherryMX Red), MS LifeCam Cinema, Razer DeathAdder 3.5G, Klipsch 2.1 ProMedia, AIAIAI TMA-1 Studio, Win 7 Ult SP1 x64

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    Πάρτε τηλέφωνο στο τοπικό εργατικό κέντρο (πχ Εργατικό κέντρο Αθήνας) ή και στο συμβουλευτικό τηλέφωνο της ΓΣΕΕ
    http://www.kepea.gr/

Downloads
    29
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Linksys WAG200
    Path Level
    Interleaved
    Σίγουρα πρεπει να κανεις καταγγελια και στο ΙΚΑ για να μην τα χασεις κιολας

Καλά σίγουρα όλοι μας θα κάνουμε καταγγελία, αλλά αυτο θα πάρει χρόνο και ο πανικός έχει δημιουργηθεί γιατί χωρίς εστω το εισόδημα του επιδόματος δε βγαίνει κανείς μας, βλέπετε εξαφανίστηκαν χωρίς να μας δώσουν αποζημίωση, χρωστουμενα κ.τ.λ. και ήδη τρέχουμε νομικά γι αυτά θα ήταν πολύ κρίμα να μείνουμε και χωρίς επίδομα

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-12, 09:09
  2. Ερωτηση.....Για ταχύτητα συχρονισμου
    Από raziel77 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-12, 12:35
  3. Ερωτηση για συνεντευξεις στο εξωτερικο
    Από imr στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-12, 00:33
  4. ερώτηση για μια ειδηση στο pirate bay
    Από atlandis στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-12, 01:03
  5. ερωτηση για παροχο
    Από asterix32 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 00:42

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks