Εμφάνιση 1-6 από 6
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    γεια σας!! ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

για αλλη μια φορα ζηταω τα φωτα των γκουρου της τεχολογιας.. !!

εχω ενα router στο σπιτι μου μεσω της cyta και συνδεομαι ασυρματα με 2 υπολογιστες και μεσω κινητου τηλεφωνου. εδω και λιγες μερες βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον προγραμμα το οποιο λειτουργει μονο online [κτλ κτλ κλτ μπλα μπλα μπλα] και να μην τα πολυλογω, προχθες, θελοντας να συνδεθω ταυτοχρονως και απο τον αλλο υπολογιστη μου ανακαλυψα οτι το προγραμμα δε μου το επιτρεπει, βγαζοντας μηνυμα οτι ηδη υπαρχει ενας χρηστης που ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο μου, ο οποιος χειριζεται την εφαρμογη.

μου ηρθε τοτε η θεια φωτιση και βρισκω τη λυση...!!! συνδεθηκα στο ιδιο router μεσω του κινητου μου, μπηκα στη σελιδα του προγραμματος, το κατεβασα και ολα κομπλε...!!! ΑΜ ΔΕ.... μου προεκυψαν 2 προβληματα:

1) ανακαλυψα οτι οταν συνδεομαι πρωτα με το pc και μετα με το κινητο μου, ολα βαινου καλως, το κινητο μου επιτρεπει να μπαινω στην εφαρμογη κανονικοτατα. οταν ομως συνδεομαι πρωτα με το κινητο και μετα με τον υπολογιστη, μου βγαζει παλι το παραπανω μηνυμα, δλδ οτι ηδη υπαρχει ενας χρηστης που ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο μου χειριζεται την εφαρμογη. θα μου πειτε "ε και σιγα το προβλημα..συνδεσου παντοτε με το κινητο πρωτα κ μετα με τον υπολογιστη.. εδω ερχεται το ...

2) η εφαρμογη που κατεβαινει στο κινητο ειναι μια lite εκδοση της κανονικης κ δεν εχει σημαντικοτατα χαρακτηριστικα που χρειαζομαι απαραιτητως....

ιδου η απορια μου... εχοντας ως δεδομενο τα παραπανω, δλδ οτι οταν συνδεονται ταυτοχρονα pc και κινητο, με πρωτο το pc, ολα πανε καλα, ενω ταυτοχρονη συνδεση με πρωτο το κινητο ή ταυτοχρονη συνδεση 2 και παραπανω υπολογιστων ειναι αδυνατη πως να κανω να μπορω να συνδεσω κ το 2ο υπολογιστη μεσω του ιδιου router, χωρις να με πεταει? το οτι μου επιτρεπει να συνδεομαι μεσω κινητου αφου συνδεθω πρωτα με τον υπολογιστη, εχει να κανει με την mobile εκδοση του προγραμματος? μηπως εχει να κανει με την ip (η στατικη ip ειναι που δεν αλλαζει και η δυναμικη ειναι αυτη που αλλαζει παντα ή κανω λαθος?)?

μια λυση που σκεφτηκα ειναι το κινητο internet ωστε να ειναι εντελως ασχετο απο το router του σπιτιου μου, αλλα ειναι κριμα να δινω 20 euro το μηνα για μια εφαρμογη και μονο...

τι λετε λοιπον? βρισκω μια εφαρμογη που να μου αλλαζει το ip στον ενα εκ των δυο υπολογιστων ή δε θα βοηθησει?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ....κανεις καμια ιδεα...?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    TP-Link TL-WR1043ND
    Θα ρυθμίσεις τον υπολογιστή και το κινητό σου να παίρνουν διαφορετικές εσωτερικές ip και τρέξε στον υπολογιστή σου κάποιο πρόγραμμα που να σβήνει τα cookies, π.χ. Crap cleaner.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    το κινητο το ξεχναμε. η εφαρμογη στο κινητο δεν εχει σημαντικα χαρακτηριστικα που μου ειναι απαραιτητα.

θα δοκιμασω αυτο με την εσωτερικη ip, (εννοεις τη δυναμικη? ) ποιο προγραμμα προτεινεις? και αν δεν πιασει θα δοκιμασω την αφαιρεση των cookies

οποτε ... το προβλημα ειναι, τι "ΒΛΕΠΕΙ" το προγραμμα στους 2 υπολογιστες ΙΔΙΟ και δεν επιτρεπει την ταυτοχρονη εισοδο? τη δυναμικη ip? τη στατικη? ειναι τα cookies οπως λες τα οποια ισως να μην μπορουν να αποθηκευτουν στα κινητα κ για αυτο επιτρεπει την ταυτοχρονη εισοδο, με εισοδο πρωτα του υπολογιστη? αλλα παλι, αφου αν συνδεθω με το κινητο κ μετα με τον υπολογιστη, παλι βρισκει προβλημα.. ΟΠΟΤΕ....? ΤΙ.....? μηπως οτι και να αλλαξεις, απο τη στιγμη που συνδεονται στο ιδιο router, ειναι αδυνατο να μη με βρισκει?

εχει κανεις καποια λυση? υστατη μου λυση ειναι να παρω κινηΤο ιντερνετ ή ..... λεω Ή ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ το οποιο υποστηριζει ασυρματη συνδεση, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ MODEM.....!!!!!!!!!!!!!! οποτε πιθανως να επιτρεπει να συνδεθω... AYTO ΓINETAI???????? Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ....?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    Router
    TP-Link TL-WR1043ND
    Από τις ιδιότητες της κάρτας δικτύου σου θα βάλεις το pc σε σταθερή εσωτερική ip. Π.χ. αν το router σου είναι το 192.168.1.1 θα βάλεις το pc σε 192.168.1.2 και το κινητό να παίρνει την 192.168.1.3.

Κάνε μια δοκιμή και αν δουλέψει έχει καλώς. Διαφορετικά δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies. Εξαλείφοντας ένα παράγοντα τη φορά στο τέλος θα βρεις τι φταίει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    το κινητο, οπως ειπα παραπανω ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...!!!

οποτε μενουμε στην ταυτοχρονη συνδεση των 2 υπολογιστων... εχεις υποψιν καποιο λινκ που να αναλυει τον τροπο? αλλιως αν μπορεις να μου πεις περιληπτικα πως να αλλαξω την/ή τις ip του 1 ή και των 2 υπολογιστων. αυτες που θα αλλαξω θα ειναι αυτες που λεμε δυναμικη ip?

και για να μην ξεχνιομαστε .... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Pirelli] Σύνδεση μέσω INTERNET στο pirelli router
    Από GIURI007 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-08, 19:01
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-08, 14:45
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-07, 15:39
  4. Laptop ασυρματη σύνδεση στο internet
    Από gvarel στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-06, 01:20
  5. Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-06, 07:05

Bookmarks

Bookmarks