Το bookdepository όμως στέλνει σχεδόν πάντα σε 7±1 εργάσιμες. Να ρισκάρεις το Amazon που θα σου στείλει σε 3 ή 17 ημερολογιακές;
Τώρα περιμένω 20 ημερολογιακές ημέρες πολύ μικρό και ελαφρύ πακέτο (σαν παχύ γράμμα θα είναι μάλλον) από ebay.co.uk με αφετηρία αποστολής το Λονδίνο. Πρώτη φορά κάνει τόσον καιρό κάτι και δεν ξέρω αν πρέπει να επικοινωνήσω τώρα με το seller ή να του δώσω κι άλλες μέρες πριν τον ενοχλήσω. Συνήθως λαμβάνω αντικείμενα από UK σε 8-12 μέρες.
Εμφάνιση 106-120 από 3843
Θέμα: Amazon
-
27-10-10, 17:35 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #106
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 28-10-10 στις 14:55.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
27-10-10, 17:41 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #107
-
28-10-10, 11:14 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #108
-
03-11-10, 18:43 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #109
Τελικα σημερα 3/11 παρελαβα τα παιχνιδια.
Ηταν σε μια μεγαλη πλατια συσκευασια που ηρθε κατευθειαν σπιτι. το κακο ειναι οτι δεν χωρουσε να μπει στο ταχυδρομικο κουτι που υπαρχει στην εισοδο της πολυκατοικιας και ο ταχυδρομος ειχε βαλει το πακετο απο πανω ορθιο. Αυτο ηταν αθλιο αν δεν το εβλεπε ο ξαδερφος μου να το παρει και να το βαλει μεσα μπορει να το σουφρωνε και κανενας. Ο ταχυδρομος ουτε το κουδουνι μου δν χτυπησε για να με ειδοποιησει εστω. Τελος παντων. Τελος καλο ολα καλα. Παιδια προσωχη με τις παραλλαβες σας.Ενημερωνετε το profil σας!!!
-
03-11-10, 20:00 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #110
Ο ταχυδρόμος της περιοχής μου χτυπάει κουδούνι όταν το δέμα δε χωράει στο γραμματοκιβώτιο.
Το μόνο κακό είναι ότι όταν έχει στο χέρι συστημένο και δεν απαντήσεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, έχει καβαλήσει το μηχανάκι και έχει φύγει γι' αλλού, οπότε παραλαμβάνεις το δέμα από την επομένη στο ταχυδρομείο. Βέβαια αν έκανε μισό λεπτό στάση για κάθε συστημένο, δε θα τελείωνε ποτέ τις παραδόσεις.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
04-11-10, 10:14 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #111
Κι εγώ παρέλαβα προχτές την πρώτη μου παραγγελία από amazon που ήρθε με τα δωρεάν μεταφορικά. Παραλαμβάνω σε θυρίδα, οπότε δεν είχα πρόβλημα, ίσα-ίσα που το παρέλαβα και γρηγορότερα από άλλες παραγγελίες που έπρεπε να περιμενω ουρά στο ταχυδρομείο για να υπογράψω.
hnesne
-
06-11-10, 18:40 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #112
Θα σας παρακαλούσα να μην καταχράστε τη φιλοξενία του forum και να σέβεστε τους αναγνώστες του. Όσο επείγον κι αν είναι κάτι, παρακαλώ μη γράφετε το πρόβλημά σας ταυτόχρονα σε δύο νήματα.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
-
10-11-10, 01:08 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #113
Στις 7 παραγγελίες που έχω κάνει μέσα στις 30 τελευταίες μέρες (το έχω ξετινάξει λίγο
) από τα 9 διαφορετικά πακέτα που μου έστειλαν, τα 2 ήταν με UPS (τα οποία ήρθαν και πραγματικά γρήγορα - μέσα σε 2 μόλις μέρες και με λεπτομερέστατο tracking) και τα υπόλοιπα με απλό ταχυδρομείο (είτε στο γραμματοκιβώτιο όταν είναι μικρό το δεματάκι είτε με ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο).
-
10-11-10, 01:11 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #114
Δυστυχώς όπως αναφέρω παραπάνω το δέμα έρχεται με Deutsche Post DHL. Δεν καταλαβαίνω γιατί απ' την στιγμή που η παραγγελία επιβεβαιώθηκε απ' το amazon.co.uk.
http://www.adslgr.com/forum/showpost...postcount=2302I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
10-11-10, 01:25 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #115Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
10-11-10, 01:28 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #116
Ναι περίμενα ότι θα το ανέφερε κάπου ότι υπάρχει stock στην Γερμανία. Βέβαια κατά το παρελθόν έχω λάβει δέμα από Deutsche Post χωρίς κανένα πρόβλημα...
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
10-11-10, 01:37 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #117Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
10-11-10, 11:41 Απάντηση: Online αγορές & εκτελωνισμός #118http://www.fuelprices.gr/GetGeography
1.αυτα ειναι, να παρακαλαμε να πληρωσουμε αυτο που παραγγειλαμε.
ο ξεπεσμος στο μεγαλειο του.
2.ντε ειμαι ξανθια αλλα οδευω
-
10-11-10, 12:48 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #119
Όχι κανένα πρόβλημα. Να είχα και tracking no καλά θα ήταν...
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
10-11-10, 12:56 Απάντηση: Amazon UK: Δωρεάν παράδοση στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των £25 #120
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μια χαρά έρχεται με DHL μην αγχώνεσαι.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
Παρόμοια Θέματα
-
AVM Fritz!Box 7490 από amazon.de
Από hipath στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 80Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-17, 19:56 -
Το Amazon Prime Video και η Red Bull TV διαθέσιμα στους κατόχους PS3 και PS4 στην Ελλάδα
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-17, 00:47 -
Επιτροπή: το Λουξεμβούργο χορήγησε παράνομα φορολογικά πλεονεκτήματα στην Amazon ύψους περίπου 250 εκατ. EUR
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-17, 15:25 -
Η Επιτροπή θα επιβάλει πρόστιμο εκατοντάδων εκατομμυρίων € στην Amazon για διαφυγόντες φόρους
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-17, 20:08 -
Η Κομισιόν αποδέχεται τις προτάσεις της Amazon για την επίλυση της αντιμονοπωλιακής διαδικασίας της αγοράς e-books
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-17, 11:30
Bookmarks