Χαιρε!
Ενω ολα λειτουργουν "κανονικα" εχω ενδειξη σηματος χαμηλη.
Αυτο γινεται για τρεις μερες.Προβλημα στο download δεν εχω ουτε στο ανοιγμα σελιδων.
Συνδεση forthnet 384/128 δυτικη Θεσσαλονικη,wireless router Linksys WAG354G.
Για δωστε μου τα φωτα σας γιατι αρχισε να μου την δινει στα νευρα.
Ευχαριστω!
Εμφάνιση 1-15 από 20
-
26-07-06, 16:04 Ισχύς ασύρματου σήματος χαμηλή [solved] #1why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
26-07-06, 16:09 #2
Φιλε μου απο οτι καταλαβα εχεις ασηρματη καρτα δικτυου στον υπολογιστη σου ! Μηπως δεν εχεις την κεραια επανω ? Η μηπως το router σου ειναι μακρια απο τον υπολογιστη σου ?
-
26-07-06, 18:12 #3
Η κεραια ειναι επανω και το προβλημα δεν υπηρχε πριν απο τρεις μερες.
Αν και ολα λειτουργουν "σωστα" η ενδειξη παραμενει.
Υπαρχει περιπτωσει να φταιει το scanner που το εχω βαλει διπλα ακριβως στον Η/Υ?!why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
27-07-06, 12:15 #4
Δεν νομιζο να φτεει το scanner ! Μηπως εχεις Μακρια Το Ρουτερ Απο τον υπολογιστη σου ???? Μηπως εμποδιζει κατι τιν επικοινωνια ??
αν δεν λιθει κανε ποστ κσανα και να δουμε αν ειναι απο κατι αλλο
-
27-07-06, 12:43 #5
Αν παρεμβάλλεται κάποια σημαντική απόσταση μεταξύ του υπολογιστή και του ρούτερ (π.χ. ένας όροφος), είναι λογικό να παρουσιάζονται προβλήματα στη σύνδεση. Μπορεί να επηρεαστεί πολύ εύκολα από παράμετρους που δεν βρισκονται στον έλεγχο σου, αλλά οφείλονται σε εξωτερικές παρεμβολές.
Πάντως αφού δεν πέφτει η σύνδεση, μια χαρά είσαι. Εμένα κατά περιόδους χάνεται εντελώς το σήμα για μέρες.
Κανάλι στο ρούτερ δοκίμασες να αλλάξεις?I need so much time for doing nothing that I have no time for work..
Friends come and go, enemies accumulate.
Economists Do It With Models!
-
27-07-06, 13:41 #6
Κάνε switch μεταξύ των καναλιών. Συνήθως το κανάλι 1 είναι το πιό συμβατό με την κάρτα του PC.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος igiorgio : 27-07-06 στις 13:56.
...κι όταν όλα αποτύχουν, ρίξε μια ματιά στο manual !
-
27-07-06, 16:40 #7
Η αποσταση δεν ειναι μεγαλη ενα δωματιο διαφορα με αρκετα παντως εμποδια αλλα το περιεργο ειναι οτι πριν το προβλημα το σημα ηταν πολυ καλο.
Οσο για switch των καναλιων για δωστε οδηγιες διοτι ειμαι λιγο(εως παντελως) ασχετος.
Ευχαριστω.!why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
28-07-06, 02:36 #8
Για να αλλαξεις καναλι πηγενε εδο http://192.168.1.1/Wireless_Basic.asp Μολις πας κατο κατο λεει Wireless Channel Αλλαξε το σε 1 η 5 η 9 ! Εμενα στο 9 δουλευει τζαμι
Σου βαζω και μια φωτογραφια παρακατω
Αν Δεν τα καταφερεις εδω ειμαστε
-
28-07-06, 03:44 #9
Πολυ απλο ....... Και το LinkSys WAG354G , αλλα και η ασυρματη καρτα στο PC σου εχουν Wireless Network Mode AUTO ....που σημαινει πως για καποιο λογο ( οριακες αποσταστεις εμβελειας , παρεμβολη απο οποιαδηποτε ενδιαμεσω αντικειμενο κτλ κτλ ) αλλαξε το Mode αυτοματα ( πιθανον απο G σε B ή και το αντιθετο ) . Οποτε καλο ειναι να ορισεις εσυ το Mode ( προτιμηταιο ειναι το G ) στο LinkSys και αφησε default το Wireless Channel στο 6 - 2,437GHz ( το οποιο ειναι και το πιο συμβατο με τις περισσοτερες ασυρματες καρτες δικτυου ) .
Δοκιμασε λιγο τις εναλλαγες του Wireless Network Mode απο G σε Β ή και το αντιθετο ωστε να εντοπισεις το ισχυροτερο "σημα" προς την καρτα δικτυου σου.
-
28-07-06, 09:47 #10
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Δοκίμασε να τοποθετήσεις το router σου σε διαφορετική θέση . Αρκετές φορές μια μετατόπιση , από την αρχική του θέση (συνήθως ψηλότερα) , είναι αρκετή
-
28-07-06, 11:56 #11
Αν θυμαμαι καλα το Linksys WAG354G εχει 2dbi ενσοματωμενη κεραια οποτε σου φτανει αν εισαι σε ενα δωματιο ι ακομα και σε διαφορετικο οροφο
-
28-07-06, 16:02 #12
ΧΑΙΡΕ!
Αφου δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδυασμους και καταφερα να μην εχω κανενα σημα και ενδειξη 108.0 Mbit/δευτ. επανηλθα στις αρχικες τιμες που ειχα,mode:mixed και wireless channel 11.
Να πω επισης οτι εχω καρτα D-Link Airplus DWL-G520 Wireless PCI Adapter(rev.B) μπας και βοηθησει σε κατι.
Να'σται καλα παντως.why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
28-07-06, 16:37 #13
Αν βοηθησες????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαλιστα ..... Μακρια απο D-Link Airplus DWL-G520 ....οτι χειροτερο μιλαμε ....Ακομα και διπλα-διπλα να βαλεις mRouter και PC παλι χαμηλο σημα θα εχεις.... ( Αυτο το λεω εχωντας δοκιμασει αυτο το σετακι LinkSys WAG354G & D-Link Airplus DWL-G520 )
Αλλαζοντας την D-Link Airplus DWL-G520 και βαζοντας στην θεση της μια Level1 WNC-0300 επιτελους ειδα την διαφορα....
-
28-07-06, 17:16 #14
Ναι αλλα το εχω τουλαχιστον τρεις μηνες και δεν παρουσιασε προβλημα.
Παντως το εχω στα υποψη για αλλαγες στον υπολογιστη για μια αναβαθμιση αλλα μεχρι τοτε τι γινεται?why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
02-08-06, 13:42 #15
Ε...τιποτα δεν θα γινει.
Αφου συνδεεσε και σερφαρεις και κανεις download κανονικα αρα δεν υπαρχει προβλημα χρησης του ADSL.
Τι πειραζει εαν σου δειχνει χαμηλο σημα?
Σε λιγο καιρο θα το αλλαξεις.
Παρόμοια Θέματα
-
Ελληνική ραδιοφωνία και ισχύς σήματος!
Από sculper στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 11:25 -
Ισχύς ασύρματου στο netfaster
Από lsavvaid στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 08:31 -
Ισχύς σήματος ψηφιακής τηλεόρασης
Από cas στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-07, 00:10 -
[Sagem] Ισχυς σηματος(1500WG)
Από costa στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-07, 18:42 -
Ισχύς σήματος ADSL ???
Από meg στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-06, 19:47
Bookmarks