Πιθανον να εχεις δικιο.
Αλλα ειναι ενοχλητικο.
Δεν βαριεσαι![]()
Εμφάνιση 16-20 από 20
-
02-08-06, 20:58 #16why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
03-08-06, 17:40 #17
Αν διάβασα καλά είπες ότι έβαλες scanner ε? Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο με την οθόνη TFT που έβαλα και δεν έπεζε το ασύρματο. Η λύση: ο μετασχηματιστής κάνει αρκετό ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο και χαλάει το ασύρματό σε βαθμό που από maximum σήμα πήγα στο χαμηλό!!. Αφού λές ότι το έχεις δίπλα στο pc δεν το βγάζεις από την πρίζα να δεις αν φταίει ο μετασχηματιστής του scanner? Αν είναι αυτός απλά προσπάθησε να τον βάλεις όσο πιο μακριά γίνεται από την κεραία.
-
03-08-06, 20:56 #18
Οντως εχεις δικιο.Εβγαλα εντελως τα καλωδια απο το σαρωτη και το σημα επανηρθε στα λογικα του.Αλλα λογω χωρου μαλλον θα βαζω και θα βγαζω καλωδια ωσπου να βρω αλανα να βολευτω.Να'σαι καλα odys2008.
why do you have to open graves to find girls to fall in love?
-
27-02-13, 18:32 Απάντηση: Ισχύς ασύρματου σήματος χαμηλή [solved] #19
Καλησπέρα, έχω ένα αντίστοιχο πρόβλημα. Το ρούτερ βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο(μας χωρίζει ένας τοίχος) και παρ'ολα αυτά το σήμα κυμαίνεται από 1(!!!) ως 3 μπάρες. Σε όλο το υπόλοιπο σπίτι έχω κανονική σύνδεση πολύ υψηλών ταχυτήτων. Μάλιστα σε ένα δωμάτιο που επίσης χωρίζεται με έναν τοίχο από το δωμάτιο του ρούτερ και εκεί το σήμα είναι καμπάνα !!! Ήθελα να σημειώσω-μόνο και μόνο επειδή είμαι ψηλοάσχετος-ότι στο δωμάτιο μου υπάρχει και ένα ps3 που επίσης συνδέεται με τον ίντερνετ σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Υ.Γ: το μοντέλο του ρούτερ HUAWEI HG530 και ο υπολογιστής είναι Τurbo-X πριν 2 μήνες τον πήρα δν θυμάμαι μοντέλο αλλά είναι καινούργιος
-
05-04-13, 20:20 Απάντηση: Ισχύς ασύρματου σήματος χαμηλή [solved] #20
Παρόμοια Θέματα
-
Ελληνική ραδιοφωνία και ισχύς σήματος!
Από sculper στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 11:25 -
Ισχύς ασύρματου στο netfaster
Από lsavvaid στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 08:31 -
Ισχύς σήματος ψηφιακής τηλεόρασης
Από cas στο φόρουμ DVB-T, Tηλεοράσεις, IPTVΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-12-07, 00:10 -
[Sagem] Ισχυς σηματος(1500WG)
Από costa στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-07, 18:42 -
Ισχύς σήματος ADSL ???
Από meg στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-06, 19:47
Bookmarks