μμμμ, εγώ πάντως αποφευγώ να πέρνω κινητά q τηλέφωνοΑρχικό μήνυμα από nontasg
Εκτός φυσικά αν έχω τα δωρέαν λεπτα ομιλίας στο κινητό, πάντως σε σπίτι και γραφείο έχω κάνει Block to 699xxxxxxxxxx
Απο κάπου πρέπει να τα βγάλουν τα χρήματα για τις ποιο φθηνές (έτσι λένε) κλήσεις![]()
Εμφάνιση 31-45 από 169
Θέμα: FROG mobile
-
30-07-06, 14:58 #31
-
30-07-06, 14:59 #32
Για την σύγκριση με την Q-card, μιας και είναι Κυριακή μεσημέρι και δεν έχω τί να κάνω (πως έλεγε εκείνο το τραγούδι των Κατσιμίχα?), σκέφτηκα να γράψω έναν μικρό κατάλογο..
Αυτή την στιγμή..
...Η Q παρέχει ειδοποίηση κλήσης, ενώ η Frog όχι.
...H Q χρειάζεται ανανέωση κάθε 12 μήνες για να διατηρείτε τον αριθμό σας, ενώ η Frog κάθε έξι μήνες...
...αλλά οι κάρτες ανανέωσης της Frog ξεκινούν μόλις από τα 3€, ενώ της Q από τα 6€.
...Η Q έκανε στο παρελθόν καλές προσφορές κάθε μήνα, αλλά τελευταία τις έχει αντικαταστήσει με κοροϊδίες (για παράδειγμα, bonus ανάλογα με τον χρόνο ομιλίας σας κάθε μήνα, το οποίο... εξαφανίζεται αν δεν καταναλωθεί άμεσα σε 7 μέρες!)
...H Q προσφέρει την δυνατότητα να καθορίσετε δωρεάν δύο τηλεφωνικούς αριθμούς (είτε έναν Q κι ένα σταθερό, ή δύο Q), στους οποίους θα έχετε τιμές κλήσης μειωμένες κατά 10%. Η Frog δεν έχει κάτι αντίστοιχο.
...Η Frog είναι πολύ πιο συμφέρουσα για την αγορά πακέτου σύνδεσης (5€ έναντι 19€ της Q).
...Η Frog έχει φθηνότερες εξερχόμενες κλήσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο (0,61 cents το δευτερόλεπτο έναντι 0,64 της Q), αλλά η Q εφαρμόζει κλιμακωτή χρέωση, η οποία πέφτει στα 0,61 cents μετά τα πρώτα δύο λεπτά ομιλίας, και στα 0,57 cents μετά το τέταρτο λεπτό.
...H Frog χρεώνει το γραπτό μήνυμα φθηνότερα (6,8 λεπτά, έναντι 7,14 της Q).
...Από ότι ακούω, η Frog έχει φθηνότερες κλήσεις και SMS στο εξωτερικό (για λεπτομέρειες επισκεφθείτε τους τιμοκαταλόγους της κάθε εταιρείας).
...Και οι δύο έχουν καλή κάλυψη δικτύου (η Frog χρησιμοποιεί το δίκτυο της Cosmote, ενώ η Q εκείνο της Vodafone).
...Η Frog είναι αρκετά φθηνότερη από την Q για εκείνους που καλούν το κινητό σας.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των δύο πακέτων. Προσωπικά πιστεύω ότι, αν συμπεριλάμβανε την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων, η Frog θα ήταν ξεκάθαρα το καλύτερο πακέτο, αλλά τώρα εξαρτάται από την χρήση και τις ανάγκες του καθενός.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 30-07-06 στις 15:16.
-
30-07-06, 15:17 #33
Αρχικό μήνυμα από gtl
Πολύ αντικειμενικό και πλήρως ενημερωτικό μήνυμα
Και όπως είπες και είπα και εγώ νωρίτερα,το τι παίρνει ο καθένας εξαρτάται από τις ανάγκες του.
Και τέλος,για να είμαι ειλικρινής,ούτε και εγώ τηλεφωνώ συχνά σε κινητά Q.....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nontasg : 30-07-06 στις 15:23.
-
30-07-06, 16:03 #34
η Frog προσφέρει και roaming σε αντίθεση με την Qcard...
-
30-07-06, 16:29 #35
ελπιζω και πιστευω οτι δεν θα αργησουν να προστεθουν νεες υπηρεσιες ...σιγουρα θα υπαρξουν ετσι ωστε να βγαζουν και απο εκει χρηματα πχ i mode η κατι παρομοιο .. μη ξεχναμε οτι ειναι αρχη ακομη 2 βδομαδες εχει βγει μονο !θα μπορουσε βεβαια να τις εχει απο την αρχη αλλα ισως περιμενουν να δουν τη κνηση θα εχει το πακετο! απο θεμα εξυπηρετησης ειναι αψογη , κατευθειαν σηκωσαν το τηλ 2 φορες που πηρα και αμεσως μου εστειλαν με φαξ τις ρυθμισεις για τα mms
-
30-07-06, 16:35 #36
Τώρα που είναι ακόμα αρχή πρέπει να ζητήσετε να μπουν οι υπηρεσίες,γιατί αργότερα θα βαρεθούν κι αυτοί....
-
30-07-06, 16:56 #37
Κι εγώ με Q-card είμαι και δηλώνω ευχαριστημένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 30-07-06 στις 17:05.
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
30-07-06, 16:59 #38
Αρχικό μήνυμα από ipo
Απλά έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο να σου στείλουν τις ρυθμίσεις σύνδεσης για τα MMS στο κινητό σου...
Μάλιστα όταν πρωτοεφαρμόστηκε για ένα διάστημα όλα τα MMS ήταν δωρεάν....
-
30-07-06, 17:06 #39
Αρχικό μήνυμα από nontasg
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
30-07-06, 17:10 #40
Αρχικό μήνυμα από ipo
-
30-07-06, 17:27 #41
Αρχικό μήνυμα από nontasg
-
30-07-06, 17:29 #42
Αρχικό μήνυμα από ipo
-
30-07-06, 18:11 #43
Νόμίζω πάντως πως θα είναι προς το συμφέρον μας, μιας και έχουμε πλέον 2 εταιρίες με παραπλήσια προγράμματα και τιμές και άρα θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους και λογικά θα έχουμε καλύτερες τιμές και προσφορές!
-
30-07-06, 18:28 #44
Αρχικό μήνυμα από golity
-
30-07-06, 23:07 #45
Ακομα δεν εχω καταλαβει, προς τι ο σκοπος της frog και της ΜοMad..
Πριν το who called, που δεν την ειχαμε σαν υπηρεσια.. πως ζουσαμε?Δημιουργια νεας αναγκης κι αυτο.. Τεσπα, ισως επειδη ειναι στα σκαρια να μην την εχει σαν υπηρεσια κ τη "βαλει" μετα.
Παρόμοια Θέματα
-
[FC5] Fedora Frog
Από pHuNkY στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-06, 18:02
Bookmarks