Πήγα να βάλω το Ελληνικό Λεξικό στο thunderbird. Μου λέει λοιπών να κάνω download το λεξικό και με πηγαίνει στο site του firefox. Εκεί όταν έκανα install το λεξικό το πέρασε σαν extension του firefox. Είχα και ένα κρασ πριν το κάνει install. Στην συνέχεια μου το δείχνει στο παράθυρο των extension αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω un-install. Βέβαια ούτε install πρέπει να είναι...
Υπάρχει η δυνατότητα να το βγάλω από εκεί???
![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
30-07-06, 14:04 Πρόβλημα με thunderbird extension #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WAntilles : 30-07-06 στις 15:01. Αιτία: attach tag
-
30-07-06, 14:55 #2
που τα αποθηκευει όλα αυτά η φώφη;
δεν μπορείς να πας και να τα διαγράψεις;
-
30-07-06, 15:03 #3
-
30-07-06, 15:12 #4
Αρχικό μήνυμα από sdn
Αρχικό μήνυμα από sdn
Αρχικό μήνυμα από Thunderbird Dictionaries
Όταν θέλουμε να βάλουμε extensions στον Thunderbird ΔΕΝ κάνουμε σ' αυτά κλικ από τον web browser.
ΑΛΛΑ:
1. Τα κατεβάζουμε σ' ένα directory
2. Ανοίγουμε το Thunderbird
3. Πάμε Tools -> Extensions
4. Πατάμε το κουμπί "Install":
Άλλος τρόπος ΔΕΝ υπάρχει.
Επίσης για τα extensions του Firefox, ΟΥΤΕ και γι´ αυτά συνιστάται να κάνουμε σ' αυτά κλικ από τον web browser.
Αλλά τα αποθηκεύουμε σ' ένα directory και μετά ένα-ένα, τα κάνουμε drag and drop σ' ένα "about:" tab του Firefox.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
30-07-06, 15:26 #5
Λοιπόν έσβησα τα extensions από το profile και ενώ δεν μου τα εμφάνιζε στο extension windows με κάποιο τρόπο υπήρχαν (πχ το noscript συνέχισε να λειτουργεί).
Τελικά ήταν πιο εύκολο να κρατήσω backup το calendar & bookmark να διαγράψω το profile και να φτιάξω ένα νέο Σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμος στην προηγούμενη κατάσταση.
WAntilles το ξέρω πως γίνονται install τα extensions στον thunderbird αλλά ήμουν αφηρημένος. Έκανα άλλες 10 δουλειές μαζί.
Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις
EDIT Με την ευκαιρία ξέρει κανένας κάποιο τρόπο ο Aspell να διορθώνει σε 2 γλώσσες μαζί χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω λεξικό. Κάπου είχα δει κάτι αλλά δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή
-
30-07-06, 17:36 #6
Αρχικό μήνυμα από sdn
γιατί για το δευτερό δεν έχω δει ποτέ ενώ για το πρώτο θυμάμαι μία νύξη αλλά δεν μπορώ να την βρωαν και θέλω
-
30-07-06, 19:56 #7
Όχι για το aspell ήταν και ήταν μάλιστα και σε Ελληνικό site.... Αλλά ποιο???
-
30-07-06, 20:02 #8
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με το mysqli extension της php
Από kenji στο φόρουμ Web authoring, development & web designΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-06, 18:34 -
Πρόβλημα με Thunderbird (1.5)
Από vagskarm στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-06, 19:14 -
Πρόβλημα με thunderbird
Από stavros στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-04, 14:44 -
Firefox 0.9.2 - Ενοχλητικο πρόβλημα με Tabbrowser extension
Από psyxakias στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-04, 08:42
Bookmarks