Δυστυχώς η μόνη ελπίδα για την όμορφη σας γειτονιά είναι να προχωρήσει γρήγορα το VDSL του ΟΤΕ. Εσκαψε ολο το Περιστέρι η Αττικό Μετρό, δε πέρασε ο ΟΤΕ νέα καλώδια και τώρα πρέπει να σκάψουμε ξανά, καλό ε;
Εμφάνιση 16-30 από 34
-
09-11-10, 00:24 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #16
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000
Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0
-
10-11-10, 22:13 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #17
Έλεος αυτό το σκάψιμο στο Περιστέρι. Είναι σκαμένο όλο. Τώρα άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει η πλατεία γύρω από το δημαρχείο, να έρθει ο ΟΤΕ να ξανασκάψει γιατί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει και δε μπορούν χωρίς να είναι σκαμένος ο δήμος.
-
11-11-10, 12:32 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #18
Στο τελος θα πεσουμε και εμεις μεσα για να γλυτωσουμε απο την παλιοκατασταση.
-
11-11-10, 13:16 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #19
-
11-11-10, 22:02 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #20
mirtiano εγώ είμαι στην πορτοκαλί περιοχή πιο πάνω από εσένα... Αλλά νομίζω οτι είμαι κάπως καλύτερα. Φτάνω μέχρι 3.6 mbps τις καλές μέρες.
Aργησα να ασχοληθώ με την τεχνολογία.
-
11-11-10, 22:47 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #21
Tasvar,
Ετσι ειμουνα και εγω μεχρι τελος καλοκαιριου.Τι παιχτηκε μετα απο Φθινοπωρο και μετα δεν ξερω.
Μαλλον πανε τα αδεσποτα σκυλια και κατουρανε το καφαο.
Τι να πω ρε συ ταχω παιξει και εγω...
Αν πιασω καποιο απο αυτα,θα το κρατησω για την σουβλα το Πασχα,τωρα που ακριβαινει και το κρεας.
-
12-11-10, 11:59 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #22
Γεια σου φίλε επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, είμαι πολύ ψηλά βεβαία , στους πρόποδες του Ποικίλου όρους (δίπλα στο νηπιαγωγείο). Η μέγιστη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι μετρώντας με το speed test της hol είναι 4400 και αυτό με πολλά ανεβοκατεβάσματα. Το ίδιο ακριβώς είχα και με τον ote over isdn. Το πράγμα όπως λένε και οι άλλοι συμπολίτες βρωμάει από χαμηλά εκεί κοντά στην Δέγλερη. Τι να πω ρε παιδιά εάν μαζευτούμε όλοι μαζί ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Εγώ είμαι μέσα ότι και να είναι αυτό.!
-
12-11-10, 12:16 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #23
@mirtiano εαν εχεις 24 θεωρητικα γραμμη και πιανεις μονο τοσο εστω και με 50 attenuation υπαρχει καποιο αλλο προβλημα η του provider που ειναι και το πιο πιθανο η μεσα στο σπιτι στην συνδεση η στην καλωδιωση εγω μενω στην πλεον προβληματικη περιοχη στην γλυφαδα και με ιδια νουμερα attenuation αλλα με forthnet πιανω απο 5-7 ταχυτητα οποτε θα πρεπει να το δεις διαφορετικα το θεμα οχι οτι θα αλλαξει κατι αλλα θα ειναι καλλυτερη η κατασταση
-
12-11-10, 20:04 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #24
Παιδια και παλια που ειμουν στον ΟΤΕ μετα τα 3,5 γιγα το σημα adsl εξαφανιζοταν.Παροχο αλαξα γιατι τοτε ο ΟΤΕ δεν ειχε πακετο ομιλια+ιντερνετ+απεριοριστες κλησεις αστικων-υπεραστικων-εξωτερικο,γνωριζοντας οτι οπου και αν παω δεν αλλαζει η εξασθενιση σηματος.
Σημερα εντελως τυχαια,εμαθα οτι απο την πλατεια Δεγλερη μεχρι την γειτονια μου υπαρχει ενα μεγαλο προβλημμα στις γραμμες που ειναι κοντα στην πλατεια και που δυστυχως επηρεαζει και μεχρι και εμενα,ισως επειδη εγω παιρνω γραμμη μεσω της πλατειας,ενω εσυ οντας πιο ψηλα μαλλον παιρνεις απο αλλο σημειο εκτος πλατειας.
Μου ειπε ανθρωπος νοτι οταν παθαινουν βλαβη οι τηλεφωνικες γραμμες στην δεγλερη μπορει η αποκατασταση να παρει και 4 μερες.Δεν το ηξερα αυτο...
-
15-11-10, 17:50 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #25
Κι εγώ μέσα φίλε.Είμαι φρεσκομετακομισμένος στην γειτονιά με το γαλάζιο και έφερα και μαζί μου την HOL απο Άλιμο.Παραπάνω απο 3.5 δεν έχω πιάσει 3 βδομάδες τώρα και απότι μου είπαν απο HOL ....ούτε πρόκειται λόγω της απόστασης.2,7 χλμ απο ΟΤΕ Περιστερίου.Βέβαια στο ακριβώς δίπλα σπίτι παίζει η forthnet με 8-9!
Πάντως για διαμαρτυρία-διάβημα είμαι μέσα!
-
15-11-10, 20:12 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #26
Εχω κατι τρεχαματα αυτες τις ημερες,μολις ελαφρυνει το προγραμμα μου ,οποτε θα εχουμε μαζευτει 5-6 ατομα θα κανονισουμε για συναντηση μετα καφε για να συνενοηθουμε για το πως θα οργανωσουμε την επιχειρηση.Να δουμε ποτε και ποιες μερες σας βολευει και εσας.
Αλλα αυτο με τις διαφορες στις ταχυτητες με κανει να υποψιαζομαι τα καφαο,η την αποσταση απο αυτα.
-
19-11-10, 01:11 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #27
Ευτυχώς δεν είμαι εκεί πέρα κι εγώ, αλλά επειδή ξέρω κόσμο στην περιοχή σας, πραγματικά μου κάνει εντύπωση καθώς δεν είναι και αραιοκατοικημένη πλέον η περιοχή αυτή!
-
19-11-10, 22:21 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #28
Η περιοχή είναι αντιθέτως πυκνοκατοικημένη. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει κίνηση ο ΟΤΕ επέκτασης προς τα εκεί, αφού το πρόβλημα μάλιστα είναι έντονο.
-
19-11-10, 22:25 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #29
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000
Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.8.3)C0
-
20-11-10, 18:06 Απάντηση: Υπαρχουν νεα για mini dslam ή οπτικη ινα για το Περιστερι; #30
Ακριβως.Θα τολμαγαν να το κανουν αυτο στο παλιο ψυχικο,κηφησια,νεα πολιτεια,κολονακι;
Παρόμοια Θέματα
-
H hol θα μας φέρει οπτική ίνα στο σπίτι. Να γελάσω εδώ ή να το τυλίξω για το σπίτι
Από skapetis στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 33Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-12, 15:59 -
Ακουστικά mini usb για Motorola VE538...ή μήπως δεν υπάρχουν?
Από Jacarta στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-09, 14:54 -
Μελέτη της Heavy Reading για τη μετάβαση σε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-06, 20:23 -
Νέα για Οπτική Ίνα
Από Bororo στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-05, 02:07 -
Ενώ στην Ελλάδα κλαιγόμαστε για adsl η υπόλοιπη Ευρώπη βάζει οπτική ίνα!
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-03, 22:19
Bookmarks