Καλημερα,
ξερει κανεις μεχρι ποση χωρητικοτητα καρτας αναγνωριζει το Sony Ericsson k750i? Στο site τους γραφει το παρακατω
"Ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα του Memory Stick Duo™ που μπορεί να υποστηρίξει το τηλέφωνο;
Η μέγιστη χωρητικότητα του Memory Stick Duo™ που μπορεί να υποστηρίξει το τηλέφωνο είναι τα 2 GB."
αλλα δεν ξεκαθαριζει εαν αυτο ισχυει για το Memory Stick Duo μονο ή και για το Memory Stick Duo Pro. (το κινητο σηκωνει και τους 2 τυπους καρτων)
Δηλαδη υπαρχει περιπτωση για το απλο να αναγνωριζει μεχρι 2 GB και για το Pro 1 GB?
Καποιος που εχει αυτο το κινητο θα μπορουσε να με διαφωτισει. Λιγο κουλο μου φαινεται γιατι πολυ δυσκολα μπορω να βρω στην αγορα καρτουλες memory stick Duo. Τωρα μονο Pro βρισκει κανεις.
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
21-08-06, 05:21 ποση μνημη αναγνωριζει το sony ericsson k750i?? #1
-
21-08-06, 11:12 #2
Kαλημερα.Μπορεις να απευθυνθεις τηλεφωνικα σε ενα επισημο service της sony και να μιλησεις με καποιο τεχνικο.Εγω επειδη ενδιαφερομουν για καρτα 1Gb ,ο τεχνικος μου ειπε να γνωριζω πως οσο πιο μεγαλη η καρτα το τηλεφωνο γινεται πιο <<βαρυ>>.Το δικο μου παντως (ειναι vodafone live) κολλαει αρκετα συχνα και μονο αν βγαλω την μπαταρια συνερχεται.(με μνημη 64mb)
Kαλο ειναι να ρωτησεις αν πραγματικα υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι αν κολλαει συνεχως,το joystick υπακουει μετα απο 5 δευτερολεπτα δεν αξιζει....
-
21-08-06, 11:21 #3
για κοίτα εδώ
http://www.sony.net/Products/mssupport/
-
21-08-06, 11:26 #4...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
21-08-06, 13:55 #5
Φιλε rcs μου φαινεται λιγο δυσκολο να σου κολλαει λογω της μνημης σου που ειναι μολις 64 MB. Εγω ενδιαφερομαι για μια καρτα 2 GB. Παντως δεν εχω vodafone live. Επειδη ειναι απο vodafone το δικο σου λογικα εχει 2 χρονια εγγυηση. Μην εισαι χαζος, πηγαινε το πισω και πες τους οτι κολλαει και πολυ ωρα μαλιστα!
Εγω δεν ξερω τι θα κανω ακομα. Θελω μια μεγαλη καρτα γιατι παω φανταρος και θελω να βαλω mp3 μεσα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος groove54 : 21-08-06 στις 15:37.
-
21-08-06, 23:44 #6
Δυστυχως κολλαει και χωρις καρτα αλλα το συνηθισα....Πιστευω παντως πως φταiει το software της vodafone.Γενικα ειναι αρκετα καλο τηλεφωνο και mp3 player.Και ειδικα αν το θες για φανταρικο ειναι οτι πρεπει αφου τα κινητα ειναι ελευθερα ενω τα mp3 players τα μαζευουν συνηθως.Αντε με το καλο.....
-
21-08-06, 23:52 #7
ευχαριστω! Ξερεις και αν δεχεται high speed καρτες? Σαν και αυτην εδω
http://ebwstore.com/osc/product_info...roducts_id/502
-
26-08-06, 17:55 #8
Εχω ακριβως την ιδια αλλα οχι την high speed. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα συμβατοτητας γιατι δεχεται την ιδια καρτα με αυτες του PSP, οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα...
Με καθε επιφυλαξη ομως.
-
26-08-06, 21:54 #9
Groove54 σε εμένα αυτή ακριβώς η κάρτα(SONY MEMORY STICK DUO PRO 2GB High Speed) λειτουργεί μια χαρά.Έχω το Κ750i σεταρισμένο απο την vodafone.Ελπίζω να σε κάλυψα.Οφείλω πάντως να επισημάνω πως την κάρτα την έχω 4 μέρες μόνο οπότε η σωστή διατύπωση είναι πως μέχρι τώρα λειτουργεί μια χαρά!
-
27-08-06, 14:52 #10
Θα σας πρότεινα τη "μικρή" του 1 GB. Η μεγάλη κάνει τη συσκευή να έχει κοληματάκια.
Μιλώ πάντα για γνήσιες Sony κι όχι για κάρτες άλλων εταιριών.
Bookmarks