Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 104 από 854 ΠρώτηΠρώτη ... 849499102103104105106109114124 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.546-1.560 από 12808

Θέμα: e-banking

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τελικα οι χρεωσεις συναλλαγων μεσω ebanking ειναι ιδιες με το γκισε?
    Παλια, αν δεν με απατα η μνημη μου, στην προσπαθεια τους οι τραπεζες να στρεψουν τον κοσμο προς το ebanking, νομιζω ελεγαν κατι για χαμηλοτερες προμηθειες.
    Τωρα δεν βλεπω πουθενα καμια διαφοροποιηση.
    Τελικα, τι ισχυει?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Baudtec TW263R4-A2
    SNR / Attn
    15(dB) / 30.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σιγουρα οι χρεωσεις ειναι μειωμενες. Παντως ως τωρα με την Πειραιως δεν εχω προβλημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dr.Nasos : 04-06-10 στις 17:40.

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karavagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν το έχετε δει...προθεσμιακές online.

https://www.winbankdirect.gr/
    Διάβασα 5% επιτόκιο και έσπευσα άμεσα να δημιουργήσω. Έχω ούτως ή άλλως το cash manager της Πειραιώς. Όμως τελικά αποδεικνύεται ότι το 5% είναι μόνο για την πρώτη προθεσμιακή κατάθεση... Όσο για την υπηρεσία εξυπηρετικότατη, άμεση. Δημιούργησα ονλάιν λογαριασμό μέσα σε 1 λεπτό. Για όσους δε είναι και πελάτες στην Πειραιώς δε χρειάζεται ούτε καν επίσκεψη σε κατάστημα μετά από κάποιες μέρες.

Το cash manager για όσους δεν το γνωρίζετε αύξησε το επιτόκιο από το 2% στο 2,30%. Αποδίδει τόκους εβδομαδιαία, πολύ καλό. Δεν έχει όριο καταθέσεων.

Το winbank direct έχει όριο προθεσμιακών καταθέσεων από 3000 ευρώ έως τα 20.000€. Το επιτόκιο είναι λίγο καλύτερο από το cash manager αλλά όπως είπα είναι για καταθέσεις μέχρι 20.000€.

Aυτά.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    42332/4999
    ISP
    Forthnet nova
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Router
    ZXHN H168N
    SNR / Attn
    8.2(dB) / 9.6(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris_80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διάβασα 5% επιτόκιο και έσπευσα άμεσα να δημιουργήσω. Έχω ούτως ή άλλως το cash manager της Πειραιώς. Όμως τελικά αποδεικνύεται ότι το 5% είναι μόνο για την πρώτη προθεσμιακή κατάθεση... Όσο για την υπηρεσία εξυπηρετικότατη, άμεση. Δημιούργησα ονλάιν λογαριασμό μέσα σε 1 λεπτό. Για όσους δε είναι και πελάτες στην Πειραιώς δε χρειάζεται ούτε καν επίσκεψη σε κατάστημα μετά από κάποιες μέρες.

Το cash manager για όσους δεν το γνωρίζετε αύξησε το επιτόκιο από το 2% στο 2,30%. Αποδίδει τόκους εβδομαδιαία, πολύ καλό. Δεν έχει όριο καταθέσεων.

Το winbank direct έχει όριο προθεσμιακών καταθέσεων από 3000 ευρώ έως τα 20.000€. Το επιτόκιο είναι λίγο καλύτερο από το cash manager αλλά όπως είπα είναι για καταθέσεις μέχρι 20.000€.

Aυτά.
    Συγνωμη Δημητρη δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα στο σαιτ της λεει οτι στο cash manager ελαχιστο απαιτουμενο ποσο 3000.Αρα υπαρχει οριο. Ετσι οπως τα διαβασα στο σαιτ της καταλαβα οτι cash manager καi direct ειναι τα ιδια μονο που το τελευταιο (για οσους προλαβαν) δινει 5% και μετα παει στο 2,5%(για εβδομαδα)

Περιοχή
    Ανα την επικράτεια...
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    12288/512
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Cisco877-SEC-K9
    SNR / Attn
    6(dB) / 36.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Σε λίγο, μετά τη χρεωκοπία δε θα έχει σημασία.
    Ας επενδύσουμε σε ζυμαρικά
    Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
    Δε φτάνουν για όλους!!!

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΓΙΑΝΝΗΣ13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη Δημητρη δεν ξερω μπορει να κανω λαθος αλλα στο σαιτ της λεει οτι στο cash manager ελαχιστο απαιτουμενο ποσο 3000.Αρα υπαρχει οριο. Ετσι οπως τα διαβασα στο σαιτ της καταλαβα οτι cash manager καi direct ειναι τα ιδια μονο που το τελευταιο (για οσους προλαβαν) δινει 5% και μετα παει στο 2,5%(για εβδομαδα)
    Έτσι είναι με τη μόνη διαφορά ότι το 5% είναι μόνο για την πρώτη προθεσμιακή κατάθεση και για όσο διάστημα τα κλείσεις. Πχ. βάζεις για 3μήνες, το 5% είναι μόνο για τους 3 αυτούς μήνες. Μετά πέφτει. Βασικά διαφημιστικό τρικ είναι το 5%, νόμιζα ότι ήταν σταθερό αλλά πού τέτοια τύχη. Μόνο 2 και 2,5 είναι τα επιτόκια καταθέσεων τη στιγμή που δανείζουν με 7 και 8% και τις κάρτες τις έχουν στα 11-13%...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris_80 Εμφάνιση μηνυμάτων

Aυτά.

Μονο εγω δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο?
    Και στο site δεν φαινεται να το εξηγει ακριβως. Μαλλον ειναι για 'γνωστες'.Τι ειναι τελικα αυτο?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    SNR / Attn
    9db(dB) / 26db(dB)
    Το e-banking της citibank πως το βρίσκετε ? Αν κάποιος απο εδώ το χρησιμοποιεί είναι ευχαριστημένος?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ο,τι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει (δε νομίζω να έχει αλλάξει από πέρυσι που το είχα χρησιμοποιήσει τελευταία φορά)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τελικα για εμβασμα απο winbank προς ΑΤΕ, με ολα τα εξοδα δικα μου, με χρεωσε 1,6 ευρω.

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karavagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν το έχετε δει...προθεσμιακές online.

https://www.winbankdirect.gr/
    Το techpress ανέβασε στο youtube συνέντευξη του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Σωτήρη Συρμακέζη, σχετικά με τις υπηρεσίες της winbank, όπως το easypay (.gr + μηχανήματα), winbankdirect.

http://www.youtube.com/watch?v=__hxbCMq82s
    http://www.youtube.com/watch?v=bJlw_B_tWIw

Αναφέρει κάτι για σχεδιασμό εφαρμογής mobile banking για iPhone τους επόμενους μήνες, αν και είναι φανερό ότι οι εκτιμήσεις της τράπεζας προβλέπουν άνθιση του smartphone banking το 2012.

Σίγουρα θα χρειαστεί καιρός μέχρι να ακμάσει στην Ελλάδα η αποδοχή των applications από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αλλά όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο forum, όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν για το σχεδιασμό applications χτες. Ειδικά τώρα που το iPhone 4 θα ξεκινάει από 200€, θα γίνει χαμός στην αγορά από smartphone, με τις τιμές όλων να γίνονται πιο προσιτές.

Αναφορά έγινε και για προτάσεις στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση (opengov).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ipo : 09-06-10 στις 15:23.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    1
    Uploads
    0
    παιδιά μια ερώτηση για το e-banking. Όταν το χρησιμοποείς έχεις πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς που έχεις στην τράπεζα ή δηλώνεις ποιο λογαριασμό θα διαχειρίζεσε? (κάτι σαν τις κάρτες δηλαδή που δηλώνεις από ποιο λογαριασμό θα βγαίνουν τα χρήματα)

Το πρόβλημα μου είναι ότι π.χ. έχω 3 λογαριασμούς στην alpha bank , από αυτούς θέλω να έχω πρόσβαση μόνο στους 2 μέσω e-banking και στο άλλο δεν θέλω να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ πρόσβαση μέσω web , σαν μην υπάρχει. Γίνετε κάτι τέτοιο?

Περιοχή
    Χαριλάου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/100Mbps
    ISP
    COSMOTE Fiber
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    Fritzbox 5530 Fiber
    Όλα γίνονται. Όταν κάνεις εγγραφή για το ebanking δηλώνεις ποιοι λογαριασμοί θέλεις να φαίνονται και ποιοι όχι.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Router
    Thomson TG585 v7
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cool11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο εγω δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο?
    Και στο site δεν φαινεται να το εξηγει ακριβως. Μαλλον ειναι για 'γνωστες'.Τι ειναι τελικα αυτο?
    Αφορά παλαιούς και νέους πελάτες της Πειραιώς που δεν έχουν λογαριασμό τύπου Cash Manager.

Οι παλαιοί πελάτες μέσω της Winbank μπορούν να αιτηθούν (και να ανοίξουν) λογαριασμό Cash Manager και να λάβουν προνομιακό επιτόκιο 5% για την πρώτη προθεσμιακή κατάθεση που θα ανοίξει εφόσον υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στον νέο λογαριασμό. Η διάρκεια της προθεσμιακής φτάνει μέχρι και 1 χρόνο και ως μέγιστο ποσό (το οποίο θα γίνει προθεσμιακή κατάθεση) για το προνομιακό επιτόκιο ορίζονται τα 20.000,00.

Οι καινούργιοι πελάτες, μέσω της winbankdirect μπορουν να "αγοράσουν" το προϊόν Cash Manager χωρίς να είναι προσέλθουν σε κατάστημα (όπως γίνεται σε ένα άνοιγμα λογαριασμού). Μοναδική προυπόθεση, μέσα σε ένα εύλογο διάστημα 15-20 ημερών να περάσουν από ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας για να ταυτοποιηθούν, να επικυρωποιήσουν δηλαδή τα στοιχεία τους.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει και η περίοδος "διακράτησης" του προνομιακού επιτοκίου που παίζει από 15 εώς 40 ημέρες, ανάλογα με τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν υπάρχει το 5% αλλά αν δεν υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό σου, μετά από 40 ημέρες (max) θα ισχύσει το τρέχων επιτόκιο (2,5%).

To Cash Manager είναι συνδυασμός λογαριασμού και προθεσμιακής κατάθεσης, όπου εξαιρουμένου ενός ποσού (που εσύ θεωρείς ότι πρέπει να έχεις πάντα διαθέσιμο) όλο το υπόλοιπο γίνεται προθεσμιακή κατάθεση εφόσον η διαφορά τους είναι >= 3000,00. Η συνήθης διάρκεια της προθεσμιακής είναι μιας εβδομάδας (οι τόκοι πιστώνονται στον λογαριασμό στην λήξη της προθεσμιακής), αν πας και ανοίξεις λογαριασμό από το κατάστημα. Αν πας μέσω winbank ή winbankdirect, έχεις περισσότερες διάρκειες να επιλέξεις.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geo71 : 08-06-10 στις 18:07. Αιτία: info

Downloads
    0
    Uploads
    0
    geo71, ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες. Αν καταλαβα καλα λοιπον, αφορα προθεσμιακες καταθεσεις.

Σελ. 104 από 854 ΠρώτηΠρώτη ... 849499102103104105106109114124 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία