Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποιάς τράπεζας το e-banking χρησιμοποιείτε ;

Ψήφισαν
466. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Alpha Bank

190 40,77%
  • Εθνική Τράπεζα

221 47,42%
  • Τράπεζα Πειραιώς

238 51,07%
  • Attica Bank

15 3,22%
  • Eurobank

168 36,05%
  • Άλλη

28 6,01%
  • Δεν χρησιμοποιώ e-banking

12 2,58%
Δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών.
Σελ. 406 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 386396401404405406407408411416426 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.076-6.090 από 12815

Θέμα: e-banking

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ASFE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σας βγαινει μηνυμα κατα το log in για επικαιροποιηση στοιχειων?
    Θυμάμαι που μου το πέταγε και μου φαινόταν περίεργο γιατί είχα κάνει ήδη επικαιροποίηση, σήμερα κοιτάω και δεν μου το βγάζει αλλά επειδή δεν του έδεινα και πολύ σημασία δεν ξέρω πότε έφυγε.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από moriarti Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εταιρικό, ατομικό επαγγελματικό και τρεχούμενο/όψεως. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω βιβλιάριο. Να υποθέσω το δίνουν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας/σύνταξης?
    Σε αυτούς σίγουρα δεν δίνει βιβλιάριο ούτε η Πειραιώς ούτε η Άλφα.

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Έχω βιβλιάρια σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου ΕΤΕ,
    Πειραώς, Άλφα, Γιούρομπανκ, συνεταιριστικές, που
    δεν είναι μισθοδοσίας/σύνταξης.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 21706 : 11-06-18 στις 07:27.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Αρχικό μήνυμα από moriarti....... Να υποθέσω το δίνουν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας/σύνταξης?
    Απάντησα στο παραπάνω μήνυμα, δεν έγραψα για λογαριασμούς ταμιευτηρίου.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    14445/945
    ISP
    Vodafone
    Router
    TP-LINK VR 600
    SNR / Attn
    6(dB) / 24(dB)
    Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στην winbank ; Και εάν ναι πρέπει να έχω web banking;
    London for ever

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrismasgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στην winbank ; Και εάν ναι πρέπει να έχω web banking;
    Δεν υπάρχει τράπεζα winbank. Εννοείς την Πειραιώς, και το e-banking της το έχει "βαφτίσει" winbank. Δηλαδή αν έχεις winbank τότε έχεις ήδη e-banking στην Πειραιώς. Από το e-banking της Πειραιώς μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις, μπορείς να περάσεις και από την τράπεζα να ανοίξεις.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Σε eurobank, nbg δίνει βιβλιάριο για λογαριασμό μισθοδοσίας ή συντάξεως.
    Σε κανονικό λογαριασμό, Alpha, Πειραίως, όχι δεν δίνει

Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    14445/945
    ISP
    Vodafone
    Router
    TP-LINK VR 600
    SNR / Attn
    6(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει τράπεζα winbank. Εννοείς την Πειραιώς, και το e-banking της το έχει "βαφτίσει" winbank. Δηλαδή αν έχεις winbank τότε έχεις ήδη e-banking στην Πειραιώς. Από το e-banking της Πειραιώς μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις, μπορείς να περάσεις και από την τράπεζα να ανοίξεις.
    Ναι την Πειραιώς εννοώ. Βασικά ήθελα να ρωτήσω πως ανοίγω λογαριασμό καινούργιο on line (εάν γίνεται βέβαια αυτό).Άρα πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στο web banking τους.
    London for ever

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε eurobank, nbg δίνει βιβλιάριο για λογαριασμό μισθοδοσίας ή συντάξεως.
    Σε κανονικό λογαριασμό, Alpha, Πειραίως, όχι δεν δίνει
    Σε ΕΤΕ (nbg) δεν ξέρω αν άλλαξε πολιτική, αλλά σίγουρα δεν έδινε βιβλιάριο για λογαριασμό μισθοδοσίας/συντάξεως. Έχω τέτοιον εγώ και η σύζυγος από την προηγούμενη δουλειά.

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ΕΤΕ (nbg) δεν ξέρω αν άλλαξε πολιτική, αλλά σίγουρα δεν έδινε βιβλιάριο για λογαριασμό μισθοδοσίας/συντάξεως. Έχω τέτοιον εγώ και η σύζυγος από την προηγούμενη δουλειά.
    Ο Πατέρας μου σίγουρα έχει βιβλιάριο εδώ και πολλά χρονιά, εδώ και επίσημα απο την ίδια την τράπεζα,

https://www.nbg.gr/el/retail/deposit...avings-account

Ο ευέλικτος καταθετικός λογαριασμός Εθνοταμιευτήριο της Εθνικής Τράπεζας, σας προσφέρει ένα πλήθος σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να σας διευκολύνει στις καθημερινές σας συναλλαγές.

Δικαιούχοι

Φυσικά πρόσωπα

Παροχές

Άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή, άνετα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα Debit Mastercard για:
    συναλλαγές μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και του δικτύου ATM των άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα Mastercard,
    αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε όλες τις επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα Mastercard στην Ελλάδα και το εξωτερικό,
    ανέπαφες συναλλαγές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά,
    αγορές στο διαδίκτυο σε χιλιάδες εμπόρους που φέρουν το σήμα Mastercard και σε εμπόρους πιστοποιημένους στην Υπηρεσία Ασφαλών Συναλλαγών MasterCard SecureCode,
    επιβράβευση στις αγορές σας μέσω του go4more, του πρώτου προγράμματος συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας.
    Δυνατότητα χορήγησης της συσκευής παραγωγής ηλεκτρονικών κλειδαρίθμων (i-code) για χρήση των εναλλακτικών δικτύων i-bank Internet, Phone & Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας. Εφόσον στο λογαριασμό πιστώνεται σύνταξη, δωρεάν παράδοση και αντικατάσταση της συσκευής στον πρώτο δικαιούχο-συνταξιούχο.
    Δυνατότητα διαχείρισης του λογαριασμού και πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet, Phone και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας ανέξοδα ή με πολύ χαμηλές προμήθειες, όλο το 24ωρο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια
    Δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ), κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω πάγιας εντολής προς την Εθνική Τράπεζα
    Δωρεάν αυτόματη πληρωμή διαφόρων υποχρεώσεών σας (ενοικίου, διδάκτρων κ.λπ.) με χρέωση του λογαριασμού σας σε τακτές ημερομηνίες με σταθερό ποσό, μέσω πάγιας εντολής προς την Εθνική Τράπεζα
    Δυνατότητα αυτόματης κατάθεσης του μισθού ή της σύνταξής σας στο λογαριασμό σας από τον εργοδότη ή το ασφαλιστικό ταμείο
    Βιβλιάριο καταθέσεων για την καλύτερη ενημέρωσή σας και δυνατότητα ενημέρωσης για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω του δικτύου i-bank ΑΤΜ, Phone και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας
    Δυνατότητα συμμετοχής σε επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας
    Δυνατότητα σύνδεσης του λογαριασμού σας με πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια για την αυτόματη εξόφληση των δόσεων.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Αα, μιλάς για είδος ταμιευτηρίου που απλά έχει συνδεθεί με μισθοδοσία/σύνταξη. Αναφέρομαι σε κανονικό μισθοδοσίας.

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αα, μιλάς για είδος ταμιευτηρίου που απλά έχει συνδεθεί με μισθοδοσία/σύνταξη. Αναφέρομαι σε κανονικό μισθοδοσίας.
    Και αυτά δίνουν βιβλιάριο, το Plus είναι απλά εξτρά παροχές, μισθοδοσία μπορείς να έχεις και χωρίς τον Plus

https://www.nbg.gr/el/retail/deposit...ts/salary-plus

Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού σας:

Απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσής σας, ανεξάρτητα από τη μορφή λογαριασμού που θα επιλέξετε – λογαριασμό ταμιευτηρίου με βιβλιάριο καταθέσεων ή τρεχούμενο. Ο Μισθοδοτικός Plus είναι έντοκος λογαριασμός ανεξάρτητα από το ποσό που περιέχει.]

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Στην Εθνικη για ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ δεν εδιναν βιβλιαριο, μονο καρνε επιταγων.
    Τωρα πια δεν ξερω, εαν εξακολουθουν να δινουν στους λογαριασμους ταμιευτηριου.
    Οι μισθοδοσιες μπαινουν όπου ζητησει ο εργαζομενος...
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ποτε δεν καταλαβα τι διαφορα εχει ο 'τρεχουμενος' απο τον 'ταμιευτηριου'...θεωρητικα, και κυριως πρακτικα μιλωντας...
    Ουτε καν ηξερα την διακριση πριν λιγα χρονια, οτι νεο λογ/μο ανοιγα, μισθοδοσιας ή μη, ολα 'ταμιευτηριου΄ μου τα ανοιγαν, και ποτε δεν ασχοληθηκα...

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αυτά δίνουν βιβλιάριο, το Plus είναι απλά εξτρά παροχές, μισθοδοσία μπορείς να έχεις και χωρίς τον Plus
    Άσε τι λένε στην ιστοσελίδα. Μόλις ζητήσεις να ανοίξεις νέο λογαριασμό για μισθοδοσία, έχεις 2 επιλογές. Είτε χρησιμοποιείς ήδη υπάρχοντα ταμιευτηρίου που θα "μετατραπεί" σε μισθοδοσίας, είτε νέος τρεχούμενος χωρίς βιβλιάριο.
    Μισθοδοσία μπορεί να έχεις σε οποιονδήποτε λογαριασμό, εφόσον το θέλει ο εργοδότης. Στην προηγούμενη εργασία της συζύγου (μεγάλος όμιλος), υποχρεωτικά σε μία τράπεζα και σε συγκεκριμένο λογαριασμό. Κι έτσι έχει σήμερα 2 ταμιευτηρίου και έναν τρεχούμενο (πρώην μισθοδοσίας) στην ΕΤΕ.

Σελ. 406 από 855 ΠρώτηΠρώτη ... 386396401404405406407408411416426 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία